Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,658 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zlata a poslední změna proběhla před 6 hodinami a 35 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 401. až 420. (celkem z 1,659)
  • Autor
    Maya

PetraK
      jj dneska pekna ziminka, ale me takovahle zima nevadi, lepsi nez zatazeno a brecka
      skoda, ze na vikend tohle slunecny pocasi nevydrzi, takhle na to akorat tak muzu koukat z okna
      tak super ze knizku ja, me napadlo ze by se ti mohla libit
      telku kdyz vytahnes ze zasuvky, tak asi neukazuje nic, ale teda ja bych nechtela telku, kterou musim denne vytahovat ze zasuvky, ja mam v zasuvce i svoji telku, kterou jsem uz nepustila asi 5 let 😀
      jsem zjistila ze mam u ni taky sedivej ramecek, tak to rikam mame s tim, ze kdyz si toho za ty roky vubec nevsimla, tak to asi nebude takova hruza, tak je uz trochu zviklana, tak doufam, ze povoli a budu moct objednat ten samsung a ve finale pak taky usetrime na elekrine

Petrs01

chceš přijít

Chci. Chci ten krám omrknout a vyzkoušet a jestli se mi zalíbí, tak musím vymyslet kam se mi vejde (nikam).

Jo, ziminka je slušná, poprvé vidím zmrazky na Vltavě i tady v půlce Prahy 😱. Tak doufám, že se odpoledne nepořežu.

Maya

Zlata
          vypada pekne ta telka
          no ja potrebuju hlavne neco co ma jednoduchy ovladani a tudiz i ovladac a jdou tam instalovat apky neb mama si kupuje ty placeny
          a pripojit satelit, coz jsem se docetla ze u tehle tv je k tomu potreba nejaky bazmek, tak si budu muset nekoho zjednat, aby mi to zapojil

PetraK

Maya
            no mně to taky neva, je to právě paráda- teda takhle v oblečením do práce to úplná hitparáda nejni, to mi mrzne zadel, páč nosím krátký bundy, ale já uuuutykááám utykám, tak to se vydržet dá 😀 a se psama se oblíknu jak medvědice. Mám tolikatě vrstef, že nepřipažim ruce! 😀 😀

Jojojo, Sokol mě moc dobře zná 🙂 , takže knížka byla pod stromečkem a udělala veleradost.

Můžeš mít takovou tu vypínací zásufku, co máme my na počítač, prostě vypneš přístroj a nohou pak vypneš zásufku – teda prodlužku vlastně. a vypneš to totál a máš to bezpečnější a taky ušetříš, protože tyhle krámy žerou életriku i když jsou v tom pohotovostním režimu – tedy vypnuto, ale v zásuvce.

Maya
              Maya

PetraK
                jo to mam u pc tuhle zasuvku
                telka u nas bezi vicemene porad a furt se zapina a vypina, to fakt nechces jeste k tomu vypinat jeste zasuvku
                jsme to kdysi pocitali, ze ten standby mod u telky prozere asi stovku za rok, tak pri tech nasich cenach za elektriku me tohle netrapi 😀

PetraK

Maya
                  telka u nas bezi vicemene porad a furt se zapina a vypina, to fakt nechces j

no šak to vypneš enem, když jdeš spát. Nám teda telka moc neběží, takže se vypíná pokaždý, když se zapne.
                  Na ten Bártův pořad jsou koukala zběžně , musím se číhnout pořádně.

cernej caj

Maya
                    A nemuzes mame dat svoji? 😀

Tak to by bylo super kdyby tu sesivou skousla:)

Ja premyslela, zda si nemuze odrit jazyk i tak, rakze asi spis nemuze:D

Zlatka
                    Sem netusila ze lidl ma az tak sirokej sortiment:)

Zlata

Maya
                      Vůbec nic jsem k tomu nepotřebovala,satelit teda už nemám,ale ta krabička tam šla připojit normálně.
                      Tady je ale blbý signál na internet,měla jsem to připojený k Starnet,teď mám i s modemem od O2,mám Netflix,Disney,hlvně kvůli titulkům,jde to všechno dobře a nastavovala jsem si to sama.Potřebuješ akorát heslo ke všemu.
                      Jo a ta mašle je tam kvůli kočkám,já už ji nevnímám.🤓

Maya

cernejcaj
                        myslis jako o tu podlozku? to je mekky, o to si odrit nic nejde
                        alespon teda tu co mam ja
                        moje telka je mrnava, ta je polovicni nez ma mama, to by asi nezkousla 😀
                        lidl prodava vsechno, vsak koukni do jejich eshopu a ma vsechno fakt levny
                        ja tam kupovala ten tunel a tycky na agi za par stovek
                        a vono Lokinka to moc nebavi, tak alespon to tak nemrzi 😀

Maya

Zlata
                          jako ze ti kocouri skrabou telku? to me nikdy nedelali 😀
                          no net ja mam jen pres wifinu, tak doufam ze to bude behat
                          coz mi pripomina, ze mi pak zbyde funkcni ten xiaomi stick, ktery dela z blbe televize chytrou, tak kdyby to nekdo pak chtel tak asi prenecham
                          pokud teda bude net fachat wifinou primo pres telku a nebudu to jeste potrebovat

Zlata

Maya
                            Neškrabou smetáci,ale lezou za ní a mohli by ji shodit.🌞
                            Sundala jsem i rozbitný věci seshora a nandala místo nich knížky,do horních polic snad nepolezou.

Maya

Zlata
                              jo tak, to jsou pruzkumnici teda 😀

PetraK

Zlatka – heh, já si říkala, co tam dělá ta páska a vono je to protikočičí opatření. Ešče, že Mouses v tomhle dobrej, jen si k ní někdy sedne a dívá se. Dneska ráno jsem mu na telefénu pouštěla ohaří vídejo ze včerejšího venčení 😀 čučel na to jak na Agátu Klystýr 😀

Zlata

PetraK
                                  Jj,jsou to volové.Koukat na ní je nebaví,ale šmejdit všude jo🫶🌞

Attachments:
                                  PetraK

Zlatka
                                    ňuňuňůůůůů rezatej andílek spinká, až se vzbudí, andíle půjde pá přijde čertíček 😀 a ted nemyslím Čertíka 😀

Kimi

Mám u televize i u počítače taky přepěťovou prodlužku s vypínačem. Na noc a když odcházím na dýl jak na dvě hodiny to vypínám. Je pravda, že to šetří elektřinu a pořídila jsem si to taky proto, že mým známým v zapojené televizi došlo ke zkratu a začalo hořet.
                                      Lízací podložku jsem nikdy neměla, i když občas se zamyslím nad pořízením, Betynka by to asi slízla, ale jednou jsem na tabletky nesehnala malou paštičku, tak jsem koupila velkou a nechala jsem Betynku, aby ji dojedla, ale byl to taky průser. Teď mi v prodejně FARMA nabídli na prášky masovou konzervičku, ale termín užití se trochu kříží s tou kastrací, tak se ještě musím poradit, jestli tabletky neodložit až po zákroku.
                                      Pro Koru a Goliho jsem měla čuchací kobereček, užívali si ho.

PetraK

Mám ukrutnej hlad! Bachom mi tu řve, že neslyšim vlastního slova /mlčim 😀 / a teď jsem v kapse mikiny našla tyčinku pro Mousese………… zálibně se na ni dívám 😀 😀 😀 😀

Kimi
                                        jo, přesně proto to taky vypínám, jsou totiž takovej malej domácí hasič 😀
                                        lízací podložka je fajn, dneska už se sežene všude.

Zlata

Černej čaj
                                          Lidl prodává všecko .Mám nastavený recenze,tak tam Lidl má občas dobrý věci, vychází mnohem levnější než v jiných obchodech .A pokud si něco objednáš a není to ve skladu v Čechách,přijde to většinou z Německa.

cernej caj

Petrs01
                                            Tak preji bezpecne plavani:)

Dneska je krasne slunicko, nez budu doma, to zas bude uz tma na prochazku, tak to nevim, jestli jeste stihnu testnout stopku, za sera nemam moc chut…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 401. až 420. (celkem z 1,659)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.