Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,726 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fifi a poslední změna proběhla před 1 hodinou a 49 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 381. až 400. (celkem z 1,727)
  • Autor
    Kuskus

Petra
      Nemůžu honem najít obrázek nějaké ftipné kravičky.

A su celá štajf z dárku od THIELLI.

Maya

Je jeste dneska dobra volba televize Panasonic?
        Mama chce novou telku a pomoc vubec se v tom nevyznam
        snazkla jsem se ji vnutit samsung, vsude to vychvalujou, ale nechce to neb to nema cerny ramecek, ale sedivy!
        LG nechci, to jsem se docetla,ze uz vvydavaji telky, ktery vypnuty ukazujou reklamy

Thielli

Kimi,
          to si neumím představit, takový neštěstí. Hlavně pro ty, co tu zbyli…
          Taky to je důvod, proč já se nebojím na kole na silnici, ale do auta jo. 😶

Mayo,
          já pokud lovím techniku a nevím, dohledám si příslušné číslo dtestu, to si zaplatím a podívám se na nezávislé recenze. Kdysi jsme dtest měli předplacený, ale už nemohu sloužit.

Kuskusi,
          Zrzavá ti vzkazuje, že jsi lama, když si googlíš cenovky. S tím souhlasím.
          Na tom dárku je totiž nejdražší moje úsilí. O berlích za mokrého sněžení jsem se harcala MHD (!) na Václavák a tam v přetopeném obchodě vybalovala krabičky a hledala tu pravou, čůrky po zádech mi tekly, berle mi padaly pořád na zem, zablokovala jsem lidem cestu, no prostě zážitek. Bylo to „lov“ v tom pravém smyslu. Ale kořist jsem lapila. A jako bonus si koupila ty spoďáry.

Fifi

Zdravicko vespolek
            zvolna pater zacina spolupracovat. Tak se jen hlasim, ze pejsek pruhaty klidovym rezimem taky klidovati, mazlovati. Este ho vykrmim, zakrmim, a bude to fajn pejfek.

cernej caj

Fifi
              Tak to sou samy dobry zpravy:)

Kimi
              To je mi lito:(

cernej caj

Prisla charliemu stopka, vzala sem ten biothane co thielli s fifi psaly, tak su na to zvedava:)

A jeste dostaneme od zname lizaci podlozku, tak su na ni taky zvedava.

Thielli

zvolna pater zacina spolupracovat.

Co tam máš špatně vlastně? Jak to, že ti to nedrží? Psala jsi, žes měla nějaký pěkný pásek v bojovém umění, takže sporťačka… Zbylo ti ještě nějaké svalstvo?
                  Dá se ještě vyrobit, když nebudeš v bolesti?
                  Mně už zbyly asi jen žvýkací svaly, takže veslovací trenažer se už třese na mě po tom koleni prý ať si nechám výmluvy a koukám nastoupit…
                  mmchd zítra je čtvrtek, nebude ti Petrs01 na lodžii u toho veslování zima? 😁

Fifi a tebe asi budu muset zkontrolovat telefenem… neboco. Nezapomeň, že jsi moje zdrajší komotra. 😘

Maya

cernejcaj
                    lizaci podlozku Loki miluje, staci kdyz ji vezmu do ruky a skace metr vysoko 😀
                    davam mu do toho teda normalni pastiku majku 😀

Thielli

čajíku a máš kulatou nebo placatou?
                      s kulatou se mi líp dělalo, ta nešmodrchá, ale je těžší a je to na taková ta hrompometla jako je Pepin. Na pudla je pro nás lepší ta placatá, je lehčí, ale zase se někdy krapet smotala. V každém případě se to dobře myje a nespálí to ruku. Pak pošlo fotos.😊

Maya

Thielli
                        ja tem testum dtestu moc neverim od te doby, co delali test psich granuli a jako nejlepsi jim vysly nejaky pedigree

Thielli

majku

😱 slanou kořeněnou paštiku?
                          a nebála ses, že jak jednou ochutná pes tyhle laskominy, začne ohrnovat nad nemastným, neslaným? Já to nedávám právě proto… ne že by to nestrávily, ale že si zvyknou na chuť… protože „bez soli to není ono“ 😂

Thielli

jako nejlepsi jim vysly nejaky pedigree

Cože?!!

To je teda mega divný. Je to fakt nezávislý úřad, také proto se to platí, že nesmí být odnikud reklama… a byly tam kolikrát i v těch časopisech přílohy s právními poradnami, konkrétními radami na postupy při nějakém příkoří, opravdu to byl pro mě pomocník…

cernej caj

Maya
                              Tak to je taky dobrej test:D

S telkama neporadim, moc se v tom neorientuju uz a panasobic byval dobrej, ale nevim ted:(

Thielli
                              Mam placatou kvuli tomu ze kulata by mohla vic spalit ruku, ale jen 1,3mm takze je tenoucka a lehoucka a mozna bude ruku palit taky, ale min:D

Charlie neni zadny zvire s buldoci silou, a mam jasne oranzovou at je hezky videt:D

Petrs01

na lodžii u toho veslování

Vážně mne vyhodíš na mráz? 😟

nejaky pedigree

Nebyl to ale test „marketovek“? Jako že posbírali ty nejlevnější šunty a z nich vyšlo nejlíp Pedigree? Jako že když už nejste ochotní koupit psovi něco kvalitního, tak aspoň vemte tyhle, ty škoděj nejmíň?

cernej caj

Maya
                                  A mrazis to nejak, nebo to rozetres a das jak je?

Ja prave cetla ze i zamrazit ale do mrazaku se to asi nevejde:D

PetraK

RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Včéra bylo zase krásně, helejte

zbytek fotek si nechám do článku. Ale bylo úžasně. Ráno taky. Dole mínus patnáct, ziminka je, ziminka. Cestou od tramvaje jsem zase běžela, plícím se teda ta ledárna nepozdávala.
                                    Jdu si vařit kafe

Maya
                                    jsem Ti zapomněla poděkovat za upozornění na tu novohradskou knížku, ale já… jááá ji máám, od Sokolního Jéžiška jsem ji dostala. Mám ji na stolku. S tydlevízí já neporadim, páč jsme prostě koupili něco. A ted netušila jsem, že jsou televize, co vysílají reklamu i jako vypnutý. To snad nejde, ne? když to vycutnu ze zásuvky?

černej čaj
                                    joj, Karlos se bude mít, bude mít blemcací podložku – třeba ho to trochu zbrzdí v tom jeho žracím zlozvyku?? No nejspíš asi ne, už to má dlouho. Ale bavit se bude dobře, to je jasný. Dneska se chystám dát blemcání těm dvěma poděsům. Včera jsme hráli vybíjenou 😀 😀 Zelnou 😀

Fifinooooooooooo, Fifinooooooooo, co to slyšim, co to slyšim! Pepino se vylupuje? Pučmeloun jeden pruhatej? To je mocinky moc dobrá zpráva – skorem jako Tvoje záda. Užívejte tedy dále klidového režimu, ať se to v makovici srovná Pepinu.
                                    Jo Tali taky klidovej režim pomáhla. Jenže ona jak je energeťák, tak to nikdy na dlouho nebylo 😀

Thielli
                                    nejdražší moje úsilí
                                    škoda, že neumim malovat natolik, abych Tvé úsili zvěčnila 😀 😀 ,

Maya

cernejcaj
                                      ze by se to zmrazovalo jsem neslysela, bych se asi bala ze o zmrzly si pes rozskrabe jazyk, protoze to lize fakt docela dlouho
                                      ja mam celkem malou tu podlozku, do mrazaku by se vesla, ale nikdy jsem ji tam nedavala
                                      jo normlane na to rozpatlam tu pastiku, aby to bylo po cely plose, obvykle kdyz si mazu chleba, tak co zbyde
                                      nez to vylize ze vsech tech zahybu tak to fakt trva
                                      Thielli
                                      to me nikdy nenapadlo, ale ja vzdycky psum davala a davam nejaky lidsky jidlo obcas a nikdy s tim problem nebyl
                                      ale jako hlavni jidlo maji vzdy granule
                                      a Loki je jeste specifickej, ze co nezna, to nezere, ani kdyz se jedna o maso 😀
                                      ale pastiku rad a kdyz mu dam syrovy maso, tak to taky rad, a ty svoje granule ma taky rad, ale vajicka jen vareny, syrovy nerad 😀

Thielli

Vážně mne vyhodíš na mráz?

Myslela jsem, že na mrazu jsi doma.
                                        Ale klidně se můžeš trápit v teple. 😂
                                        Tak chceš přijít si to zkusit?
                                        Nebo už jsi na tom byla? Vlastně na tu lodžii musíš, abys prvními záběry „vyveslovala“ prach z lopatek, co na něj ty měsíce sedá… 😂

PetraK

Maya
                                          jako nejlepsi jim vysly nejaky pedigree
                                          to jako že fakt????? Tak to je fakt výborný.

Thielli
                                          my se s ohaříkama na výletech dělíme o rohlik s májkou a taky pak normální jídlo jedí.

Zlata

Maya
                                            Já mám telku z Lidlu,chytnu na ní všechno,stála okolo 6000,-úhlopříčku má přes 120cm,má Android buď 13 nebo 14,Hevc,Hbbb nebo co.

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci uživatelem Zlata.
                                            Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 381. až 400. (celkem z 1,727)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.