Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,658 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zlata a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 57 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 1,659)
  • Autor
    cernej caj

PetraK
      Super ze se ti podari splnit si sve pra i tak sikovne, to su zvedava jak se ti to bude libit:)

PetraK

jak se ti to bude libit:)
        nebude, protože vona mě zmlátí, to je mi jasný. Ale mám motivaci, bé chodit i můj šéf……….. 😀 😀 😀

Petrs01

de!

Křivý, krátký, atd. moc ne. Jako kozy jsou dobrý, to se musím pochválit 😁, ale úplně samo se to nekrájí.
          Chtělo by to tuhle pilu někde vyzkoušet a ohodnotit, no.
          Co je jednoznačný přínos, je štípačka. Tu doufám máte.
          A ráda bych si někdy zkusila ten vychytanej klín od Fiskarsu, tvářej se, že by naštípal i ty pařezy co ležej u chaloupky, ale ten fakt kupovat nebudu. Tudle firmu ovšem miluju. A podobně jsou na tom stroje od DeWaltu, ta jejich pila krájí skoro sama, parádně vyvážená, TOP. Ale ta cena, přitom že potřebuješ aspoň dva aku a samozřejmě je musíš používat a stejně stárnou… Ale kdo toho má víc a využije to, tak jednoznačně.

PetraK

Petrs
            Křivý, krátký, atd. moc ne.

to my moc nemáme právě, dyk si to nosim jako hole z lesa, takže to má podobnou velikost, vzhled. Jinak jasně, když to není takhle stejný, tak blbý.

každopádně ano:

Jako kozy jsou dobrý, to se musím pochválit 😁,
            kozy sou výborný.

Tahle pila, je zase velkej krám, někde to musíš mít…. jako jasně, na stáří budu pak jednou asi ráda. Zatím s radostí pílím pilou. Mám to jako tělocvičnu zdarma.

PetraK
              Petrs01

muzou chtit penezenky a iphony

No tak chtít můžou – peněženku nenosím a když vytasím Nokii, tak omdlej 🤣

Petrs01

víš vo čem uvažuju?

tak ten ti budu ale mega závidět

PetraK
                    Maya

PetraK
                      napoustis si tam horkou vodu a mas virivku 😀

PetraK

Petrs
                        tak ten ti budu ale mega závidět

Mám? Byl by to dar, jen si říkám, zda to má smysl? Nebude to smrdět platem? Bude se to líbít? Půjde to třeba obložit dřevem? Nekoupím blbost?

😀 edit- ne platem, ale plastem 😀 /platem to bude smrdět pochoitelně taky, až to zaplatim 😀 /

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.
                        PetraK

Jo a fčéra jsem uďála lukcus večeři – stejka a přílohou mu byl vynikající bramborák z tróby, pěkně to křoupalo a nebylo to mastný. A tím, že to nestrouhám, ale prdnu do robota na nože a udělám vžžžžuuum, je to hned. Myslim, že dneska zase bude bramborák. tak krásně to vonělo Domečkem, zbytek plechu jsme voba sežrali jen tak potom – ve stoje u linky 😀 . M Ň Á M!

Zlata

Bojový sport jsem včera měla jaksi já ,byla jsem u zubaře.
                            Stáli nade mnou dva,pouštěli mi plombový materiál do zubů jak z domíchávače ciment🤦😁
                            Ale v čekárně krásný nový obrázky.

Attachments:
                            PetraK

Zlatko! Já jsem Tě chtěla moc a moc politovat, já jsem nechtěla se smát! Ale… tos by sem nesměla dát ten obrázek 😀 😀

Zkusim to znovu za chvilku a líp!

PetraK

Tři
                                dva
                                jedna

Zlatko! Chudero zubař!! brrr, bolelo to moc? A tetkon už to nebolí?

Petrs01

dneska zase bude bramborák

Nech to na zítřek a udělej i pro hosty 😋

Mám?

Jako já mít to kam dát, tak už to mám. Asi to nebude úplně výzdoba, můžeš si to nechat třeba obestavět, až se budete nudit, ale jako ta možnost mít tohle po ruce! Ofšem nejdřív prozpytuj svou mysl, jestli (a kdy) tam polezeš. Aby to pak jako nestálo napuštěný a opuštěný. Možná by to mohlo být i zapuštěný, ale o to víc budeš muset vymyslet aby někdo neskončil vevnitř. A co s tím pak v létě?
                                  Jo a přikrývala bych to – nebude tam padat bordel a nikdo se tam neutopí.

Petrs01

u zubaře

no jo, Zlatko, ty to máš blbý, ty jim ani neutečeš! Přehoděj si tě na křeslo a seš bezmocná!

PetraK

Petrs01
                                      Nech to na zítřek a udělej i pro hosty 😋

okáčko provedu! V kolik?

No já to chci hlavně ne pro sebe /páč já asi těžko tam vlezu/. otázka je právě, kam to nainstalovat! Abych to jako nepotento. Teď momentálně je to asi jedno, třeba u včelína, ale pak? Právě promejšlím, abych nekoupila hovadinu. Prvně jsem chtěla slyšet právě Tvou reakci 😀

Petrs01

FYFYNOO

emmm, jsem jim tam překlikla na stájovou rohož a musím říct, že jejich překladač zaperlil: PRO ZDRAVÍ KONÍ A HOVAD… Gumová rohož pohlcující pád nohou

PetraK

PRO ZDRAVÍ KONÍ A HOVAD

😀 😀 😀 😀 😀

výborný. I ty nohy.

Zlata

PetraK
                                            Nezapomeň na vyvalený oči,brejle na čele,páč nevidím teď s nima ani bez nich🤦,ruce zaťatý v sobě,páč madla nejsou.
                                            Ven jsou dvojitý dveře,ty projedu pomalejš,pak už mě dojíždí pečovatelka s autem až u křižovatky.😎

Ten sud je zajímavej,ale kdo tam dobrovolně poleze,že.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 21. až 40. (celkem z 1,659)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.