Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,740 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 21 hodinami a 14 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 361. až 380. (celkem z 1,741)
  • Autor
    cernej caj

Kuskus
      Jee tak to je serie nahod blbych, ted cekaji ty dobre:) ja dam pod postel panacka s kukuricnym kuskusem aby vefel, kam ma cilit;)

Thielli

čaj s jačím máslem

Kuskusi, tak dík. 🤩 Jen jsem si tuhle větu přečetla, vyběhl mi žaludek naproti nahoru… 🙈
        V Tibetu jsem se jeho vůně nalokala plnými doušky natolik, že ho dodnes cítím na patře, jako bych seděla v chrámu mezi mnichy.
        Pokud by se mi někdo chtěl za něco pomstít, nechť mi pošle balíček se svící z jačího másla a cédéčko Michala Davida. 😆

Raven

Mám po vycházkách, pajdám. Minulý týden jsem blbě šlápla při vystupování z auta a ozvala se bolest v koleně. Vyjít pak po schodech byla opravdu výzva a dolů to nešlo vůbec. Poněvadž se to moc nezlepšilo, vypravila jsem se dnes do nemocnice. Naštěstí nemám natržené vazy ani vodu v koleně. Stáhli mi ho elastickým obinadlem a minimálně týden nemám moc nechodit. Je to otrava, zrovna když se venku po dlouhé době ukázalo sluníčko.

Thielli

Raven

no já už mám mantru. Už nikdy nebudu v duchu úpět, pokud mě někde zablokuje ultra pomalu našlapující důchodce. 🙄
            Přeji, ať bolest brzy poleví.

cernej caj

Raven
              Preju rychle hojeni! 🙂

Kimi

Všechno je, jak má být. Kuskusi, to je ten nejsprávnější závěr, mě občas též napadne. 😉

Zlata

Přeju všem klidné uzdravování bez dalších nepříjemností.

Kuskus
                  Snad škodílek odejde, doufám ovšem že to není přenosné čtením zde.

Maya

koukam epidemie urazu, tak snad uz brzo skonci 😀

cernej caj

Ja doufam, ze uz skoncila ta epidemie:D

A charliemu prisla nova stopka. Stara zmizela neznamo kam… taky sem ji nepouzivala moc posledni mesice.

PetraK

RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Přemítám nad založením Kliniky Zrzavého 😀 , evidentně by se nám to všem momentálně šiklo. Ty jo co to je jako? Musíme se trumfovat? To na nás někdo poslal kletbu, či čo?
                        A tak volám:

Hola, hola,
                        ešivá to poslal někdo shora,
                        Velkou žádost posíláme
                        ať se už nelámeme

No a mně už se to ani nerýmuje! To je konec, todle, to je konec.

Ne, vážně, žádám důrazně kamsi kohosi, ať jako, už je s tímdle poroucháváním konec. Děkuji převelice, předem, bokem i zadem 😀

Raven– aspoň, že to není nějaký úplný propadák.Koukej bejt hodná, ať můžete s Metíkem brzo ven.

Jo a Dámy, tenhle spolek Žen v úrazu doplnila solidárně Taliprtka, aby vám to nebylo tak líto. v neděli letěla pak lehce kvíkla a pak si popajdávala. Takže -taky poměrně klidový režim má.

Thielli

Ne, vážně, žádám důrazně kamsi kohosi, ať jako, už je s tímdle poroucháváním konec. Děkuji převelice, předem, bokem i zadem

Si můžeš prosit jak chceš. Ale obávám se, že dokud tenhle domov důchodců a nadosahdůchodců nevyměníš za sestavu adolescentek, tahle témata se tu prostě probírat budou. 😄
                          Já jsem ráda, že jsme tu starý. Bo starý jsou moudrý. Nebo alespoň minimálně už vědí to svý…

PetraK

Thielli
                            a mně nevadí, že je to probíráno, to vůbec (však sama momentálně mám kolísko na hraně a neustále dělám při klekání jógu, abych se vyhnula tý krajní poloze a neozval se ten zvuk , co nikdo nechcem slyšet :D). Takže já neprosím proto, aby nebylo probíráno, já prosim pro to, aby bylo netýráno. Páč ty moudré hlavy si tohoto nezaslouží. 🙂

Thielli

!!!
                              HALÓ VOLÁM KUSKUS! JE TU NĚGDE KUSKUS? VČERA JSEM PSALA KUSKUSOVI MAIL, TAK POKUD HO NEČETLA A ČTE TEĎ NÁS, NECHŤ SI OTEVŘE DŮLEŽITÝ MAIL, PROSÍM!

PetraK

Thielli
                                to musíš takhle:

Kimi

Už je to devatenáct let, ale ten smutek nejde dát úplně pryč. Ten den při autonehodě zahynula moje neteřinka Terezka, několikanásobná mistryně republiky a juniorská mistryně světa v biatlonu. Byla o tři měsíce starší než Jakub. Rodina jim občas kupovala stejné oblečení, takže se třeba při výletech, kam jsem je oba brala, vydávali za dvojčata. Podvůdek byl odhalen, když byl výlet vícedenní a při ubytování se musel uvést datum narození. Terezka byla úžasná bytost, plná elánu a radosti, škoda, že jí osud nadělil tak krátký život. 🥀

Kuskus

Jsem sice docela rozhozená, ale na značce. Pošta přečtena.

Kuskus

Kimi
                                      člověku je líto každého mladého života.
                                      O to víc, odejde-li někdo blízký.

Zlata

Kimi
                                        To je smutný.Zvlášť mladý a krásný člověk.🌹
                                        U nás včera zvonili..tak uvidíme kdo odešel.

PetraK

Kimi – to je bolestný vzpomínání. U mladýho života zvlášť. Já pořád tvrdím, že auto je jedna z nejnebezpečnějších zbraní v rukou lidstva.

Kuskus
                                          Jsem sice docela rozhozená, ale na značce. Pošta přečtena.

já jsem chtěla udělat ftípek – nejapnej, pak jsem to radši vymazala, páč nevím jak moc a z čeho rozhozená jsi.

PetraK

Kuskus
                                            já jsem chtěla udělat ftípek – nejapnej, pak jsem to radši vymazala, páč nevím jak moc a z čeho rozhozená jsi.
                                            ale ne, já ten ftipek udělám:

Rozhozenej Kuskus:

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 361. až 380. (celkem z 1,741)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.