Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,740 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 22 hodinami a 41 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 341. až 360. (celkem z 1,741)
  • Autor
    Kimi

Úspěšné období pokračuje🤦‍♀️🙄 – rozbila se mi žaluzie ve dveřích na terasu, minulý správce nám nenaúčtoval nějaké doplatky za teplo a teplou vodu, tak předevčírem přišla faktura na doplatek a odpoledne mě začalo pobolívat vpravo pod žebry, před chvílí přestalo, takže to nemusí být žlučník, ale jen se rozrostla bolest od páteře. Ale jak říká jeden můj známý – stáří není pro sraby, prostě musím bojovat. 😁
      Mirko, jak je Tobě?

cernej caj

Kimi
        tak zaluzii nechas spravit a doufam, ze nedoplatky nebyly moc vysoke, snad ti upravi mesicni zalohy, aby jsi to priste mela akorat 🙂

Nejhorsi to pobolivani pod zebry, snad to zlucnik opravdu nebude a uz se to nevrati 🙂

PetraK

RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To byl luxus víkend, co Alberti? Spousta sněhu a sluníčka. Dala jsem si svoje první kafe na sněhu letos. Na zahradě u špulky, bylo luxusně.

Zničila jsem drobátko ohaře, dneska odmítali vstávat. Mně se taky nechtělo. Ten jeden den byl tak intenzivní, jak kdybych v prasí nebyla tejden. Parádička.

Maya

cernejcaj
            tak snad vam to vyjde s tim autem, oprava by asi byla i levnejsi nez novy auto
            ale je to teda nahoda 🙂
            pani z obchodu mi dokonce posilala sms v nedeli, ze ponize dosly

PetraK

Maya
              Pristi sobotu nikam nejdu ani kdyby byl nejhezci den v roce
              a co jít třeba v pátek? 😀
              máš pěknou sérii, teda. A dneska už chodíš?
              Když máš nový botky zadarmo? 😀 😀
              seš hodná, žes peníze poslala, to se moc dneska nenosí.

černej čaj
              já jsem se v tom s těma autama totál ztratila, sem marná, jak to je?

Kimi
              minulý správce nám nenaúčtoval nějaké doplatky za teplo a teplou vodu, tak předevčírem přišla faktura na doplatek

no tak to je taky výborný!:-( by si to měl zaplatit sám, pan „správce“
              co žebra dneska?

cernej caj

PetraK
                A to ses se snazila to napsat srozumitelne:D

diky nejake chybe v komunikaci, kdy sme tam nemeli co delat v dany cas, protoze mel domluvene jine zajemce, mame sanci na opravu lupa a nemusime na leto resit nove auto, protoze prodejce – servisak – toho auta by nam to umel spravit (nam servisy rekli ze to nejde a puvodni majitel taky rikal, ze mu to nechteli spravit) ale cerny bez klimy v tech vedrech kdyz vozis psy nechces. A taky by umel zaridit at to ma mensi spotrebu, coz je alfa a omega pri 40 000 za rok…

Jee super ze ste si to uplne maximalne uzili:)

Maya
                Tak to je super, pani si urcite hodne zlepsila vikend:)

Maya

PetraK
                  nechodim pajdam
                  pravdepodobne mi trochu vyskocil kloub u myho vbocenyho palce, mam ho nateklej a modratej a pri chuzi to boli jak krava
                  proste podobny jak kdyz jsem mela vykloubenej kotnik
                  nastesti kdyz sedim tak OK
                  vytahla jsem stary rozsmajdany boty, abych se do nich vubec vesla
                  jak se mi to povedlo vubec netusim, mela jsem pevny pracovni boty, ale asi mi zachranili kotnik a odnesl to palec
                  ale jak se muze palec vykloubit v pevny siroky bote nechapu, asi jak ho mam vbocenej, tak uz hur drzi nebo nevim

cernej caj

Maya
                    auuuu, to jde? lity lity teda, to bys asi mela chodit co nejmin, idealne berle a HO 🙂

je mozny, ze jak je vbocvenej tak ten kloub je blbej… ale videla sem zrovna vcera video na cviky na vboceny palce https://www.youtube.com/watch?v=J5oqGVP2XM8&ab_channel=PavlaModr%C3%A1-FyzioKou%C4%8Dka

PetraK

Maya
                      no ty kráso! to je asi „výborná“ záležitost 🙁 . Hodláš to řešit klidovkou?
                      Hm, ale je to fakt divný, že se takhle vytočil, když byl v pevný botě!

černej čaj
                      na opravu lupa a nemusime na leto resit nove auto,

tak to je ale supr zpráva! to je radosti na Starým Bělidle, co?
                      jo dneska to bez klimy fakt nejde. I kdyby si to člověk řekl, že vydrží – ale ono když to dokáže šplhat tam, kam letos, tak to ani člověk nedá, natož chlupáč. Já jsem právě už před lety dupala na klimačce – nikoliv ze svý rozmařilosti, ale kvůli psům, hlavně, až zestárnou, tak pak to fakt člověk nechce.

Maya

cernejcaj
                        jj, ja to znam ty cviky na palce i na chodidla a vicemene to skoro kazdy den nejak procvicuju
                        ono to jako moc nepomaha, ale alespon se to nezhorsovalo a nemam to nejak extremne a naboso a ve vhodnych botach me to ani nebolelo
                        ale ten kloub uz zvetseny je a ten kloub sedi krive
                        a jako vykloubit jde cokoliv 😀
                        ruka uz me boli min, ale v sobotu vecer jsem nemohla ani ukrojit chleba, jsme byli jak lazaret, mama chromou pravou ruku a ja levou 😀

Kimi

Nový správce nám zvedl zálohy loni hned jak nastoupil a ten nedoplatek nemusím platit najednou, ale můžu si ho rozložit podle svých možností, takže plánuju, že 9tisíc dám na 9 splátek.
                          Žaluzie mi dělal soused, když jsem se před deseti lety nastěhovala, teď už tu nebydlí, ale prý pracuje v jedné zdejší fabrice, tak ho snad seženu. Žaluzie jdou otevřít, zavřít, ale nejdou vytáhnout.
                          Dnes už bolí jen záda a mám domluvenou konzultaci ke stavu jater.

cernej caj

Kimi
                            Tak snad se to podari se zaluzii poresit a novy spravce teda je zrejme na spravnem miste:)

PetraK
                            Jj, my sme auto nikdy s klimou nemeli, v oktavce byla rozbita a unikala kapalina, ale na tu 1 dovolenou rocne se nachala za 500 doplnit, cesta v poho a do mesice vyprchala a bylo:D

Ale oktavka byla stribrna a dalo se to, to cerny auto je proste peklo na tohle.

A prave auta s dobrou klimou sou az kolem 30k, takze bysme museli jit do neceho drazsiho, a takhle by nas to vyslo mozna na pulku coz je super:)

Maya
                            Tak to me prekvapuje ze cviky sou hlavne na nezhorsovani i kdyz to cvicis poctive… bych cekala ze se to i nejak zlepsi.

Vykloubeniny resi chirurgie nebo staci ze ti to nejak zafixuji a pak se to spravi?

Ste meli jedju levou a jednu pravou, si presatavuju jak jedna drzi a druha kraji:D

Maya

Kimi
                              to bude zrejme neco s lankama, kdyz nejdou vytahnout, ono to casem blbne vzdycky, tak snad ti to brzo opravi
                              cernejcaj
                              ono asi zalezi z ceho ten vbocenej palec mas, kdyz z uzkejch bot nebo vysokych podpadku, tak mozna to zmenou bot a cvicenim spravis, ze tim srovnas ty slachy
                              kdyz geneticky, tak asi nic moc nenadelas
                              a taky asi zalezi na veku, ja ho mela uz nekdy v 25 a to se mi fakt povedlo rozcvicit a taky jsem dost dlouho nosila siroky boty, driv nic nebylo nez boty pro diabetiky, hnusny byly, ale fungovalo to :D, pak byl 20 let klid a ted uz to proste nefunguje
                              moje dve tety to maji operovany, boty do spicky a podpadky jsem nikdy nenosila, ja to mam fakt geneticky, prej je to geneticky vadnej kloub
                              na druhy noze to mam OK

Kuskus

Kimi
                                nejsi sama komu se nedaří. Mám v kuchyni škodílka, nějakého plivníka či poltrgeista, co furt shazuje, nebo schovává věci a rozbíjí skleničky, připaluje nejen jídlo, ale dloubne do mne zrovna v okamžiku když chci podlít maso v troubě, ztratím balanc a rázem je na ruce vypálený cejch od pekáčku. Občas na něj řvu ať táhne škodit jinam, občas si ho udobřuju a nechávám přes noc na lince mlíko a sušenky /to mám z těch přiblblých filmů o Santovi/ noo, ale pravděpodobně jsem jen stará a nešikovná. 🙂
                                Tuhle mi zase plivník /úlevné svést to na jiného/ rozbil můj oblíbený hrneček. Hodila jsem střepy do koše, ale protrhl se sáček a tak jsem musela jít odpadky vynést i s košem. Ještě ani neoschla slza uroněná za památeční hrneček, otevřu dveře a vidím, někdo mi ukrad rohožku !!! Smutná z lidí jdu vysypat to smetí. V jedné ruce berli a koš, druhou se snažím odklopit zašprajclé víko kontejneru. Kbelík z plastu mi spadl na beton a v rohu díra jako kráva…. domů jsem se vracela už bez něj.
                                Říkám si tak a stačilo. Jenže! Druhý den to byla zlomená kovová nožička od drahých brýlí, neopravitelné. Ten kretén ji určo nalomil. Plivník také otočil na poličce krabičku s malou mechanickou váhou. Jako vždy jsem ji vytáhla s tím, že otvor mám v dlani. Prd. Byl na druhé straně, váha vylítla a rozbila se. Malé věci. Jenže!
                                Od soboty se musím dívat na zalátanou televizi. Mám ji teprvá šestým rokem! a na monitoru se udělala světlá skvrna veliká asi jako dvacetikačka. Musela jsem ji přelepit modrou malířskou páskou /cca 4×4 cm/, světlo bylo totiž tak intenzivní, že se na telku nedalo dívat. Tahle vada se prý neopravuje, skvrna se bude zvětšovat a obrazovka půjde do kopru. Jen mám strach, aby to nebouchlo, nebo nevyhořelo. Ach jo.
                                Jenže. Při pomyšlení o co hůř jsou na tom jiní lidé, ty moje „strasti“ jsou jen žabomyší problémy. Pravda, zdravíčko by mohlo být kapku lepší, ale zatím su soběstačná. Klepu na dřevo.
                                Na mysli mi vytanul vtip jak chlápek v obdobné situaci křičí do nebe …za co, panebože, za co?!! rozhrnou se mraky a Bůh odpoví… no co, sereš mě. 🙂 🙂
                                Kimi, nevěš hlavu, všechno je jak má být.

Thielli

občas si ho udobřuju a nechávám přes noc na lince mlíko a sušenky /to mám z těch přiblblých filmů o Santovi/

jakože sem Kuskus napíše jednou za uherský rok a hned slízne stračenu? 😂

Attachments:
                                  PetraK

jakože sem Kuskus napíše jednou za uherský rok a hned slízne stračenu? 😂

myslim, že tahle je malá, najdi větší! 😀 páč Kuskus je převeliká stračena.

ad škodílci – ono je možná jen takový období? A zase se nadechnem? Mám to teď nějak podobně- proto jsem si v ten pátek brala to volno, i kvůli sněhu, i kvůli tomu, že na co jsem sáhla, to šlo do…… no…. ano, tam přesně. Tak třebas to byl nějakej časovej úsek a škodílci zas zalezou a nebo se přesunou jinam. BUĎTE VE STŘEHU VY OSTATNÍ.

Petrs01

no co, sereš mě.

😆

aneb… „a křesťanům zpívaj“
                                      (kdo nezná – Žida posere pták a ten si povzdechne – viz výše)

Milena z Prahy

Kuskusi,
                                        ty sušenky a mléko zase nejsou úplně iracionální 🤔. Když mi bylo před hodně lety duševně dost blbě, „moje vědma“ a vystudovaná psycholožka zároveň mi poradila, abych si vystřihla panáčka z papíru, ubytovala ho v krabičce od pytlíkovýho čaje a na noc si ho dávala pod postel. Že na sebe stáhne špatnou energii. A přes den ho dát „vyčistit“ na parapet na slunce. Nakonec mi nejvíc pomohl starej dobrej lexaurin (branej po omezenou dobu), ale já tomuhle šamanství věřim.
                                        Nedávno jsem u vědmy byla zase a opět mi zajímavě poradila ♥️.

Maya

PetraK
                                          null

Kuskus

Mili,
                                            já nemám klasickou postel, anóbrž pódijko tak 40 čísel na výšku a na tom matraci. Si přestavuju jak toho panáčka dám do krabičky, nacpu pod matraci a zalehnu. Chudák. Toho by už sluníčko nevyčistilo ani nenarovnalo. 🙂
                                            Srandičky, jenže ony ty figurky, obětní a děkovné dary fungují po celém světě napříč ve všech kulturách a náboženstvích. Kdysi mi byl velmi blízký buddhismus, že bych na usmířenou připravila čaj s jačím máslem?
                                            Já vím, tady asi nepůjde tolik o obsah. Jsou věci mezi nebem a zemí….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 341. až 360. (celkem z 1,741)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.