Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,726 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fifi a poslední změna proběhla před 20 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 321. až 340. (celkem z 1,727)
  • Autor
    cernej caj

Denny
      Uz vcera jsem na tebe myslela, at dnes nezapomenu rano:)

Tak vsechno nejlepsi!:)

Ta kocici fotka je skoro jako jing a jang:) paradni:) tak si to uzijte oslavicku:)

Fifi
      Lity lity, doufam, ze te fyziotyran jeste porovna, musis na sebe byt opatrna, zadicka te trapi a zrovma je to docela podstatna funkcni cast tela .

Thielli
      To sou fakt totalni straceny:D

Mikrotuzky miluku uz od decka, kdy sem dostala svoji prvni nekdy ve 3. Tride 0,5 a porad ji mam a pouzivam:D

A treba muj prvni oficialni cestopis na ukrajinu 2016 sem si psala prave pentelkou:) jako nejspolehlivejsim psadlem:D

Tak preju peknej vikend, vyrazim s knigiu na vylet za snehem tak smad to prezijem:D

cernej caj

Denny
        Videla jsem na fb, tak to je super ze mas takhle moznost neco odebrat a popovidat s nekym s podobne ladenou zalibou:)

Sou fakt krasny

Thielli

Denny,

jsou opravdu krásný všechny ty tvoje svíčky. Zase nějaký protipól k tomu našemu digitálnímu a xenonovému světu. 😊

Maya

Denny
            tak to preju vsechno nejlepsi
            vizour se muze pit v kazdem veku 😀

MirkaD

Ti kteří nacházejí krásu v celé přírodě,
              se ocitnou v jednotě s tajemstvím života samotného.-Louis Woolfe Gilbert

Do lesa jdu,abych ztratil mysl a našel svou duši.-John Muir

V lese není žádná wifi,ale slibuji,
              že tam najdeš lepší spojení.-Ralph Smart

Záměrně jsem šel do lesa,
              protože jsem chtěl žít.-Henry David Thoreau

Cesta není ve hvězdách,
              cesta je v srdci.-Budha

Denyky k narozeninám zde máš pár citátů ode mě pro tebe když tak ráda fotíš přírodu,tak pár citátů k ní:-)
              vše nejlepší Tipřeji!

Maya

no tak dalsi anabaze s botama, vcera jsem si je vyzvedla v trafice a nechteli po me zadny penize, takze botky zadarmiko, no z obchodu kam chodim dost nakupovat boty, tak blby 😀
                ted jsem tam volala, prej jim to zasilkovna dela casto, ze tam napisou dobirku a zasilkovna jim tam tu dobirku neda
                tak jen bacha kdybyste nekomu posilali zasilkovnou na dobirku
                pani mi mnohokrate dekovala, asi uz se jim stalo, ze si lidi nechaj ty boty zadara

Milena z Prahy

Dennyky milá, měj se famfárově 👑♥️💐!
                  A posílám pár obrazů Martina Krajce, možná znáš.

Attachments:
                  Asteris

Denny, vše nej nej k narozkám, hlavně zdraví. Ty svíčky jsou opravdu moc moc pěkné, všechny, prostě umíš nejen fotit. A kočenky jsou roztomilost sama.

Thielli

Tak já běžím ještě jednou dokola s tou gratulací a když se tu tak blahosklonně přivírá oko nad domácími rýmovačkami…

Naleje vosku, vyrobí svíce,
                      když teče whisky… „nalej mi více!“ – pošeptá číšníkovi.
                      Naštěstí nekouří, tak šetří plíce a venku stačí svému psovi.
                      Brouzdá se po loukách, když venčí Koněva.
                      Zas zdrhla rezatá? Řekne si: „To neva. Zatím si cestou udělám obrázek.“
                      Jen jak ho vyvěsí, bude zas otázek, jak tohle dokáže jen pouhým mobilem.
                      Prozradit know-how? To ani omylem, to je jen umělce tajemství.
                      Pro lidi kočičí nafotí hájemství svých malých štíhlých šelem.
                      (Občas sem nakoukne, o čem tu melem.)

Tak milá Dennyky – jedno je jisto:
                      jsem ráda – opravdu – že máš své místo jen tolik daleko, že na tě vidím.
                      (Co znám tvý fotky, za svý se stydím.🙄)

PetraK

RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To to letí, to to letí!
                        Vono už je to půlstolet?
                        Co na svět přišel knedlik malej,
                        Sláva, sláááva, každej volej!

PŘEJOU ŠÉCKO NEJLEPČÍ
                        ŠÉCKY DO JIM DECH STAČÍ!

VIVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT DENNYKY!

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.
                        Kimi

Dennyky, připojuju se ke gratulacím. 💐
                          Moje padesátiny jsou nezapomenutelné. Slavila jsem samozřejmě na několikrát, rodina, kolegové, Babinec – kámošky – oslava byla ve vinárně a jako dárek byl pánský striptýz. 😁

Denny

Moc vás všechny zdravím a děkuji 🥳🥳🥰

Attachments:
                            Denny

Tvl teda dámy, 😂😂😂😂 umírám tady smíchy a to jsem si myslela, že se dožiji aspoň letošní dovolené 🙈😂😂😂😂. Všechno je jinak no a vy vite, co Matrix to je teda „FóPá“ nebo jak se to píše 😂😂😂. 🦊 je patrně od kamarádky z Komorní Lhotky.Jako v balíku žádné indicie, když to nebude od ní tak nakonec začnu věřit i ma Ježíška 🙈😂😂

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 1 týdnem uživatelem Denny.
                              Kuskus

Denny, tý brďo, já myslela, že je ti o hodně míň. Gratulejšn!!!
                                Jen pro pořádek, do bratrstva liščí pracky mne nikdo nepřizval a s dárkem tedy nemám /bohužel/ nic společného.
                                Co se týče tvé kočičí smečky, nejmladší ušounek je tak sladký, samá ruka samá noha. 🙂
                                A jing jang fotka /jak ji nazvala čajík/ je boží.

Kuskus

Denny, to je fajn, už jsem si připadala odstrčená. 🙂
                                  Trpím vztahovačností, no….

PetraK

Vona kdyby Kuskus koukala do emila , tak by věděla…. 😀

Každopádně milá Dennyky, prostě si počkáš a budeš to mít aspoň nakouskovaný ty narodeniny

Denny

Mileno to jsou krásné fotografie 🥰👍👍 neznam. U nas bylo dnes odpoledne fantasticky

Attachments:
                                      Maya

U nas taky krasne a taky vsude blato, i pod listim kde to clovek neceka, takze zrakvena ruka a noha
                                        Minulou sobotu jsem si o drevo rozsekla stehno
                                        Pristi sobotu nikam nejdu ani kdyby byl nejhezci den v roce 😀

cernej caj

Maya
                                          tak to je pech, tak se hoj a dej pozor, at si pristi tyden nespalis ruku o kamna, nebo tak 😀

Denny
                                          krasne u vas je, doufam, ze sis uzila oslavicku:)

Ja vcera na vylete, na vysocine, tak snehu bylo tak akorat, jit se jeste dalo, vetsinou bylo tak 2-5cm snehu na cestach.

Chteli sme se jet podivat na auto k novymu mestu ale pan mu chvili potom, co muz pro me prijel a volal s uresnenim v kolik prijedeme, ze auto vcera prodal :D:D a pak sme se jeli podivat na jiny do brna, kde se stalo, ze prerpokladany majitel byl dalsi zajemce a doslo k nejakymu sumu, kdy ten druhym to majitel slibil driv a sesli jsme se tam zaraz 😀 ale ja si hlavne potrebovala jen vyzkouset nohu, aby to muz mohl kdyztak koupit beze me, takze sme se nijak nedohadovali, uklidnili ty druhe, ze to ani nepotrebujem kupovat, ze si jen na minutku sednu a sme pryc 😀

jeli to koupit dcerce s cerstvym ridicakem a prej uz tyden nespi, jak se na to tesi :D:D

No a vtipny bylo, ze sme prijeli lupem bez klimatizace, co zere jak oktavka a pritom je polovicni a chlapik byl nejakej servisak, co to prodaval a stalo mu tam zaparkovany uplne stejny lupo jak mame my s tim samym motorem:D:D tak rikal, jestli mu to nechceme prodat, ze ma stejny a je to nejvetsi jeho mazlik, kdyz evidentne koukame po jinym, a muz, ze mu nikde nechtej spravit klimu na to, ze by si to jinak asi jeste chvili nechal… a chlap, ze si tu klimu spravil… a muz „ale ono je na ni „neco konkretniho““ a chlkap „to sem mel taky“, muz „to nejde ani tohle“, a chlap „to sem mel taky“ :D:D takze by nam asi spravil klimu, do cehoz se kde se muz ptal nechtel nikdo poustet… a ja rikam „muz cetl, ze nektery zerou i 3 litry, tak to nase takovy bohuzel neni“ a chlap „to moje taky zralo 4,5 a uz jezdim za 3,5“ a muz „a mohl byste to opravit i na tom nasem“ ?:D:D

uz se divame spis po necem drazsim, ze vybrakujeme usporty a vememe neco i za 40k, kdyz by to zralo nejak slusne kolem 1,50kc/l a melo tu funkcni klimu :D:D ale tak je nakonec mozny, ze kdyby umel spravit to lupo… tak to by bylo super 🙂 a do dubna nas ta klima netrapi, ze… 😀

cernej caj

Maya
                                            a super, ze ses teda slusna a zaplatilas pani, ja bych taky zaplatila, ja myslela, ze pan mi zapomel dat dobirku na neco z bazaru ale mozna to fakt zasilkovna udelala blbe… tak to bych asi byt obchodem tu moznost dobirky zrusila, to je fakt des

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 321. až 340. (celkem z 1,727)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.