- Toto téma obsahuje celkem 1,658 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zlata a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 46 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
13.2.2025 v 14:15 #184573
Thielli
Tak teď už mě napadá jediné vysvětlení těch hrozných rýmovaček…🙄😮
Petro… ty v práci PIJEŠ? 😱13.2.2025 v 14:15 #184574Petrs01
To radši leckdy vydrž klec
Takže se tam sejdem jak slípky na hřadu. To jsem zvědavá kdo nám upeče tu bábofku s pilníkem.
13.2.2025 v 14:16 #184576PetraK
Thielli
Petro… ty v práci PIJEŠ? 😱ano. Ráno jsem měla půllitrový hrnek s citronovou vodou a dvě kafe, tetkonc odpoledne taky půllitrový hrnek s citronovou vodou a jedno kafe – to mám ešče teplý.
edit a teda náhodou sem myslela, že ten epigram podle strejdy Borofskýho, někdo vocení a ne že ze mě udělá kořalu 😀
Petrs01
To jsem zvědavá kdo nám upeče tu bábofku s pilníkem.
kdyby to mohl být chleba, můžem říct Brtnikoj- Odpověď byla upravena před 2 měsíci uživatelem PetraK.
- Odpověď byla upravena před 2 měsíci uživatelem PetraK.
13.2.2025 v 14:24 #184580Petrs01
můžem říct Brtnikoj
no fakt je ten, že zrovna von opravdu za nevymáchanou hubu sedět nebude. Někdy přemýšlím jestli umí mluvit, ale… asi jo, asi už jsem ho i promluvit slyšela… fakt je teda taky ten, že von jako nemá ten prostor, bo obzvlášť když se k tobě přidám já nebo Thielli, tak ten chudák prostě nemá šanci promluvit 😆.
Se divím, že před náma ještě neutíká.13.2.2025 v 14:27 #184581Maya
jsem zvedava jestli bude i obrazek Brtnika jak utika pred nevymachanyma hubama 😀
13.2.2025 v 14:41 #184585Maya
13.2.2025 v 14:53 #184589Thielli
Ale tak já jsem slyšela Brtnika promluvit…
ještě dnes se zakuckám smíchy, když si vzpomenu na to co řek. a o kom to řek.13.2.2025 v 15:15 #184593Milena z Prahy
Thielli,
tipuju, že něco o otrokářce!? 😀😀😀13.2.2025 v 15:24 #184594Thielli
Mileno,
já to nemůžu zveřejňovat tady takhle 😂 to už by mě fakt zabila.
Ale je pravda, že zatímco někdo má hovorový kulomet, on má vzduchovku. Ale dycky to trefí 😁13.2.2025 v 17:28 #184595cernej caj
Maya
to se musim podivat, v cem sou explicitni ty fotky co bude google mazatThielli
myslim na tebe a doufam, ze navstevu zvladnesMuz taky dnes hlasil, ze ma vsechny fusky deravy
13.2.2025 v 18:07 #184596cernej caj
Maya
jojo nortman znam, prvni ponozky mi vydrzely snad 8 let, na doporuceni jsem koupila na turistiku svarog model, oni jsou ceska firma a jeste navic je dost sundali povodne, ale jak sem mela tu alergio vyrazku na noze, tak pokud si vezmu neco, co me aspon trosku skrabe/svedi, tak okamzite stipava koprivka. Takze mozna nejaka forma exemu …no a ty svarog ponozky, co jsem si koupila 1x par za 500:D sem ozkousela na ruce, kterou uz pouzivam jako uspesnej tester kousavosti ponozek, sem se naucila odhadnout prave jak zareaguji nohy 😀 a to byli regulerne nejkousavejsi ponozky :D:D ony se obrousi v pracce, a na predalergicky nohy bych je mit mohla, ale na poalergicky nohy je mit nemuzu… no dala sem je segre k narozeninam loni… ted mi psala, ze to sou nejlepsi ponozky, co kdy mela 😀
13.2.2025 v 19:48 #184597Asteris
Vidím, že tady je hned několik stračen 😀
Přežila Thielli návštěvu velkoměsta a nákupy? Doufám, že nemusela nikoho propíchnout.13.2.2025 v 20:17 #184598Thielli
Tak holky, kdo má volných dva tisíce dolarů a další tisíc na letenku?
13.2.2025 v 20:26 #184599Thielli
Tak vám povím, že Václavák je stále hnusný jako byl. Nicméně vrátila jsem se s kořistí. Spoďáry mám, ponožky mám, dárek mám, a ještě mám krásnou novou mikrotužku. Normálně píšu jen plnicím perem, to mám v práci pěkně svisle v dřevěném stojánku, ale pak mám ještě diář, co nosím stále u sebe a plnicí pero není zrovna vhodné pisátko na hození do tašky, takže pokaždé, když si u doktora mám zapsat návštěvu, musím si půjčovat něco na psaní. A teď mám doplňovací tužku. Už na doživotí. Jen tuhy se budou kupovat. juch.
Jen se teda raději nedívám na účet, aby se mi neudělalo mdlo.13.2.2025 v 20:30 #184600Thielli
A kde je zase Fifi?
tak když konečně vykoukne Kuskus, zase se schová Fifijová.
Fifi! I miss you.13.2.2025 v 21:28 #184601Fifi
Fifijova je nenaladova, jen cte a nechce knourat, serou ji zada stale. Ale vcera sebou flakla v noci, kdyz nesla v poprasku snehu veci na kompost, neco kruplo niz mezi obratlema a tak ji dneska uz boli v zadech jinde a jinak, nenalada nicmene pretrvava. Jsem se dneska dokonce utrhla zle na Pruha, kdyz chtel porad ven a dovnitr, sem a tam, nebavilo me delat vratnou. „Budes courat furt sem a tam, dpc!?“ A on se z toho sesypal psychicky. Jakoze fakt normal zajel do klece, se me v tu chvili bal velmi, pritom jsem jen hlasiteji houkla.
Radost vas docitat, clovek prijde na jiny myslenky. 😀
Spis Mirka, jak si dari, co jeji sutraky zlucnikovy?14.2.2025 v 6:52 #184603Denny
Páteček
dobré ranko a pohodový den přeji 🙂Chtěla bych vám všem poděkovat za TuliLišku 😀
Musela jsem zaúkolovat sousedku, páč se to nějak vše potkalo,
jela jsem ke kamarádce kadeřnici, přivezli Masožravci maso pro Koníka,
pak ještě další balík a pak DPD. No vyšetřovala jsem podle podání CO
to asik je :-DDD
Ještě jednou moc děkuju, člověku to ani nedojde, že je tu už půlstoletí…
Takových věcí jako polštářů pelíšků, dek není nikdy dost 😀
A propo napadá mě otázka, jak jste věděly že mám ráda lišky?
Vytáhnu torchu kuliček, aby byl měkčí a pohodlný 🙂A přání se mi splnilo, krásně nasněžilo 🙂
Zítra se chystá doma malá oslavička, v úterý jsme měli oslavu dohromady se šéfem juniorem, taky měl 50 🙂 no vypila jsem trochu více whisky, ale tak odpoledne jsem se doma prospala a večer už to bylo gut 😀
Malej andílko ďáblík, je takový malý doveda, všechno ho zajímá, všude lozí a chce všechno ochutnávat :-DD
Takové to kotě jak má být 🙂 Honí po bytě holky a zakusuje je 🙂 ony před ním zdrhají a když už ho mají plný zuby tak zavrčí a nebo vyskočej na horní poličku v kuchyni, kam se on ještě nevysápe 😀Provní foto, celý kočičí gang nacpaný na koberečku ve sprcháči u trubek, páč jinde je velkááá zima 😀
14.2.2025 v 7:29 #184607Thielli
Denny,
ty jsou tak krásný, ti tví netopýři, to je prostě dokonalost sama…
Jen, mi, prosím ještě osvětli, kam je zavíráš, když se věnuješ svému novému projektu… jsem o nich četla, že hodně rády asistují…tak esli máš vosk všude po bytě a naopak ocas zalitý vedle kopretiny…?Pak by mě také zajímalo, jak je možné že vypiješ whisky a regeneruješ jen pár hodin… to jako po padesátce ještě jde, jo?
No – přeji ti spoustu mazlení, spoustu krásných svíček a fotek a hlavně – stabilní koleno! 😘
A vztah. 🥰14.2.2025 v 7:35 #184608Denny
Jani,
no asistovat by chtěli, ale ony spíš chrní, když patláma matláma 😀
Samík to zkouší, ale již několikrát byl vykázán, tak se snaží poslechnout, jsou asistenti, ale taky se dají hodně věcem naučit, takže pooda docela, akorát mi začal skákat na Thilandsie, co mám na okně na mřížce, takže se budou kytí stěhovat do ložnice.
Tam mám i krabice s tím matrošm an svíčky, takže tam proStě nechoděj.
(Nejhůř to nese Roman :-D, byl zvyklý ráno otevřít dveře a vpustil mazlící komando.
Co se týče té whisky to mi právě ještě 50 nebylo v úterý ne 😀
Uvidím jak to bude zítra 😀Za přání děkuji, pokusím se vysvětlit kolenovi, ale myslím, že má svůj názor 🙁
14.2.2025 v 7:41 #184609 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.