- Toto téma obsahuje celkem 1,658 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zlata a poslední změna proběhla před 6 hodinami a 40 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
13.2.2025 v 12:11 #184551
Thielli
Prosím zde všechny přítomné o tichou motlitbu, dnes po práci mám těžkou, veletěžkou návštěvu, jsem z toho celá nervní už teď v poledne.
Kdybych nebyla tučná a pila alkohol, asi už mám v sobě půl lahve cherry na kuráž… 😨Takže. Já musím jít do MHD a tou MHD se přesunout na Václavák. 😱😵🥴🤢
Jsou tam vedle sebe dva obchody, jeden na knihy a druhý na spoďáry a fusekle, který už nemám doma bez děr ani k doktorovi. Psům plyšáky zašívám, ale spoďáry teda ne… 🙄
Kdybych měla ten likér, bude to snazší, protože se budu potácet v metru a lidé budou uhýbat, abych je nepozvracela, takže by tam byl prostor. V obchodech podobně…
No, co už.
Musím to vybojovat střízlivá, protože mně včera vnuklo, že někomu chci udělat radost a dnes se mi to ještě potvrdilo, takže prostě musím na lov do džungle.
Mám alespoň hůlky, co teď pajdám s kolenem, v nejhorším z nich sundám dole gumové chrániče a budu oběma hroty bodat do svého okolí.13.2.2025 v 12:20 #184552Maya
13.2.2025 v 12:22 #184553Maya
Thielli
a to nejde objednat online?
nez jet na vaclavak, tak bych radsi hledala po netu jak diva 😀13.2.2025 v 12:25 #184554Petrs01
musím jít do MHD
no, kdybys neměla to blbý kouleno, tak ti řeknu ať si tam dojdeš pěšky, bo je to kousek. Nebo si to kup někde blíž, nebo objednej na netu.
Mmt, dnes po práci – takže zase žádný veslování? (ale já na něj taky zapomněla, nemám rozumný voblečení) Nebo sakra tou těžkou návštěvou myslíš mne? No přibrala jsem zas, to jako jo, no 😢13.2.2025 v 12:34 #184555Thielli
Petrs – no jó, von je čtvrtek! Nějak se mi zase rozsypal kalendář, jak jsem teď s nohou houmoficovala.
Tak kdybys chtěla veslovat, mohu do Prahe i zítra… si napiš. Buď dnes pojedu z Malešic na Václavák, nebo půjdu pěšo dom. Deadline 15:30.Petrs, Maya –
já právě musím osobně, protože si na danou zamýšlenou radost musím sáhnout a podle toho vybrat a to prostě online nejde. 🙄13.2.2025 v 12:37 #184556Kimi
Dělala jsem autoškolu v posledním ročníku na VŠ (1975), studovna na koleji, školačky 30 holek. Praktická část v Prahé, rozjíždění do kopce na Strahově, byl tenkrát i první kousek dálnice. Část údržba jsme absolvovaly tak, že pan instruktor pravil: „Milé dámy, pokud vám auto přestane jet, zkontrolujte, zda máte benzín, máte-li a auto přesto nejede, stoupněte si na krajnici a mávejte.“ U svého prvního auta Š 105, které jsem si pořídila v roce 1982 jsem uměla otevřít kapotu motoru, dolít provozní kapaliny. První Š 105 byla ojetina, druhá Š 105 nová, tolik vybavení a vychytávek, co mají auta dnes, nebylo, ale výhodou těchto byl pohon na zadní kola, když jsme jeli s partou lyžovat do Malé Úpy, já vyjela, luxusnější auta nikoli. Moje další auta byly už jen ojetiny, moc fajn byl Passat, vešlo se pět lidí, dva němečtí ovčáci, dobrman a bernardýn. Od té doby beru výhradně 4×4. Když se auto stalo poruchovějším, vyměnila jsem ho za lepší ojetinu. Moc ráda jsem měla Suzuki Jimny, hodilo se ke Koře, se kterou jsem musela jezdit do luk a polí. Teď mým osmým autem je Suzuki SX4, výborné pro blondýnu, světla se rozsvítí sama, nacouvám-li k něčemu moc blízko, začne řvát. Řidičák jsem obhájila do září příštího roku, tak autíčko snad taky vydrží, pak uvidíme. Na nové staré auto bych asi musela vyhrát ve Sportce, z důchodu by pořízení bylo složité. Auto s ohledem na neduhy potřebuji na nákupy, na dojíždění do zdravotnických zařízení, na návštěvy rodiny i na výlety po Orlických horách. I když u nás jsou dobré sociální služby – dovoz nákupů doprava, chtěla bych být soběstačná co nejdéle.
13.2.2025 v 12:38 #184557Petrs01
si napiš
Jen se projdi do Prahé, já si na to fakt nevzala voblečení, bych ti tam musela veslovat ve spoďárech a to úplně nechci 😀
Mám ty dny teď taky nějaký rozhozený.13.2.2025 v 12:49 #184558Maya
google uz na android telefony postupne instaluje tu praskaci apku, co bude prohledavat fotky v tlf a mesengerech a ty explicitni praskat
jmenuje se to Android System SafetyCore
uz jsem to taky v tlf mela, jako slo to odinstalovat
ale tipuju bude to za chvili zpatky
ale kdo to teda nechcete a nebo si fotite vnoucky v plavkach a tak, tak se toho radsi taky zbavte13.2.2025 v 13:08 #184559PetraK
Thielli
Mám alespoň hůlky, co teď pajdám s kolenem, v nejhorším z nich sundám dole gumové chrániče a budu oběma hroty bodat do svého okolí.seš fakt jelit! Velkej jelit! 😀
No ale už klečimv koutě,odhodila jsem oběd /ale to hlavně proto, že děsně pálí/ a modlim se:Anděličku moj stražničku
vopatruj nam to jelito Thielli na cestičku
vopatruj ho v eMHáDé
vopatruj ho v obchodě
nebo jinak skončí v Bohnicích na schodě.
amenstačí?
13.2.2025 v 13:09 #184560PetraK
Petrs01
, bych ti tam musela veslovat ve spoďárech a to úplně nechci
si pučíš vo Thielli – bude mít nový přece 😀13.2.2025 v 13:23 #184561Thielli
si pučíš vo Thielli – bude mít nový přece
řečeno slovy M. Donutila z filmu Pelíšky…
„TY NEMÁŠ ŽÁDNÉ ZAMĚSTNÁNÍ?!?!?!“ 😡amen
stačí?
Ty jsi jelito! Strakatý.
13.2.2025 v 13:26 #184562PetraK
Thielli
„TY NEMÁŠ ŽÁDNÉ ZAMĚSTNÁNÍ?!?!?!“ 😡mám. Pravou půlkou mozku a levou rukou pracuju. Levou půlkou mozku a pravou rukou tvořim
Ty jsi jelito! Strakatý.
Jelito, jelito ve džbáně
kutálí se se stráně
Gdo se na něj kókne,
jelito ho bóchneJá sem řikala, že se mi v mozku divně hejbe něco 😀 😀
13.2.2025 v 13:28 #184563Petrs01
Nooo, já se hlavně modlim, abych Thielli v MHD nepotkala, bo nechci skončit probodnutá! Asi půjdu pěšky, furt lepší zmoklá žirafa než žirafí ražniči.
13.2.2025 v 13:29 #184564Petrs01
v mozku
jsi si tím jistá??? 🤣
13.2.2025 v 13:31 #184565PetraK
Petrs01
jsi si tím jistá??? 🤣😀 😀 tady člověk nemá žádný zastání!
😀13.2.2025 v 13:36 #184566Thielli
jsi si tím jistá???
Taky bych to viděla na lékaře.
Asi už jim pracuje ten systém v práci… že je tak veselá. Nebo to chytla od čoklů, ti když proběhnou sněhem, taky mají místo mozku míchaný vajíčka a hubu až k ocasu… 🙄13.2.2025 v 13:38 #184567Petrs01
hubu až k ocasu
no, tys to fakt vylepšila!!! 😁😂🤣
13.2.2025 v 13:46 #184568PetraK
no, tys to fakt vylepšila!!! 😁😂🤣
tetkonc si troufá, dyš sem jí připravila přímej kanál na vejce!
13.2.2025 v 13:52 #184570Thielli
tetkonc si troufá
ale prt kanál na vejce. Táta říká, že být tu ještě dál bolševik, že porád sedim. Za tu svojí hubu.
13.2.2025 v 14:05 #184572PetraK
Gdo na hubu si sednót neumí
ten začasto za katrem si počumí.
Leč držet hubu – těžká věc!
To radši leckdy vydrž klec😀
takhle nějak to vnímám taky. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.