Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 2,671 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 2,661. až 2,672. (celkem z 2,672)
  • Autor
    brut

Petrs01
      Jasne, rozumim, jak to myslis s tim svicenim a koukanim do stran. Tuhle moznost s ni nikdy mit nebudes, to je fakt…
      Ale do chaty si mimo celovky beru i jednu malickou do ruky, kterou pouzivam uvnitr nebo kdyz jdu okolo chaty. Jak jdu dal, beru celovku.

Kimi
      Ten sitovany navlek, to je pruban? Pokid ano, tak bacha, rad se zarezava a nechava dost osklive pruhy. Drzim palce, at navlek prece jen najdes a nemusis vse resit prelozenym stovym.
      Koukam, ze vsichni, co bydli na pomezi Cech a Moravy, tak pouzivaji podobne prupovidky. ? Drzim palce, at se vichr, lijak, kroupy drzi co nejdal…

Esuska
      Peti, neblbni.. zvedni telefon a koukej si tu tetanovku zaridit. Tohle je vazne o hooodne velky, strasne bolestivy a dlouhodoby pobyt ve spitale. Teda, pokud to tvoje telo zvladne.. sup, at uz si objednana. Neriskuj.
      Hele, znas me, spoustu veci neresim, hazim je za hlavu, jinak bych se s tim vsim zblaznila, ale tetanovku jsem si v pondeli nechala pichnout. Tahle svine je vazne hnusna a strasne bolestiva, vzhledem k tem prisernym krecim,co telo postihnou …

cernej caj

Esuska
        A jak ji mas dlouho propadlou? Kozna pokud nemas tech 15 ket jeste od posledne tak bys nemusela ani an preockovaji…

A muze te popohnat k akci a zjisteni aspon fajt ze po 15. Letech musis 1x a po vic musis minimalne 2x coz znamnea 2x vis opruzu

Ja zas neumim chodit bez ksiltovky:D pac tabceoovka se odrazi od brejli a to je prudny a ve sbetle to svetlo reze do oci a porad je musis mhourit aby se to dalo smest to svetlo venku a to je taky prudny. Bez ksiltovky tak chodim vlastne jen v mistnostech:D

Brut
        Urcite je nekde zasantrocena ape mam tu pujcenou, tak dobry:)

Petrs01

koukej si tu tetanovku zaridit

jo, s tím rozhodně souhlasím. Tetanovku mám dokonce i já (kdo mě zná, tak ví, že k doktorovi jinak zásadně přilezu až minutu před smrtí).
          Pokud přiznáš „špinavé“ zranění, tak tě radši opíchnou i pokud máš očkování jen 5+ let. Pokud ho máš víc jak 15 let, dostaneš nejspíš opakovaně. Jenomže spory tetanu jsou všude v zemi a to riziko není úplně malé, následky strašlivé. Inkubační doba až 3 týdny – jako fakt se chceš 3 týdny bát? A stejně pak na to jít, bo – rýpeš se často v zemi a stačí jakákoliv otevřená ranka a smůla. Tohle si fakt zařiď a čím dřív, tím líp. Přece neuděláš z Brtníka vdovce – si představ jak by se na něj tady místní dámy sesypaly! ?

kachna

Rumštááájn,
            Komu dneska odjedou všechny děti pryč a v soobotu jde na tři ségry a ještě uvidí strejdu Netopejra?
            MNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ

Posílám fotku FaSany, aneb, kde jeden pes končí, druhý začíná

Attachments:
            cernej caj

Kachna
              Jipijajeeee! To si moooc uzijte:) dvouhlavej pes je super:)

brut

Huraaa, vse hotovo,dokonceno, pripraveno na odjezd. Ted uz jen cekam na sofera a pak hura do sve postylky ??

jo, s tím rozhodně souhlasím. Tetanovku mám dokonce i já (kdo mě zná, tak ví, že k doktorovi jinak zásadně přilezu až minutu před smrtí).
                Pokud přiznáš „špinavé“ zranění, tak tě radši opíchnou i pokud máš očkování jen 5+ let.

Ja dostala prvni opichnuti po roce a lul, kdyz jsem si rozmlatila koleno, pak po dalsich 4 letech a aby toho nebylo malo ,tak jeste pred 2 lety, kdyz jsem si rozbila hubu na chate… Pokazde mi rekli, te je to ciste pro jistotu a ja neprostestovala. Je to jedna z mala potvor, ktere se fakt bojim a nez abych skoncila na dlouho a jeste s nejistym vysledkem ve spitale, tak si radeji to pigarko necham dat…

„.. Přece neuděláš z Brtníka vdovce – si představ jak by se na něj tady místní dámy sesypaly! ? “
                Ti nevim, jestli zrovan tohle je neco, na co se chyti ???

Kachna
                Tyyy jo, vy budete mit doma klidek, leharko jako za svobodna? To je parada!! Poradne si to uzijte, vcetne koncetru a Netopejra ?
                Holky jsou skvely ?

cernej caj

Ted to mlati u nas, mam.obavu vubec jit do verandy kolik tam mame vody:( charlie ma alavis a zatim je sikulka, pekne si dal veceri a ted tu lezi a dobry, i kdyz hrmi uz asi 15 minut v kuse.

Pc radsi vytazene ze zdi a signal na telefonu spis nic.

Aspon nebudu ponocovat a pujdu brzo spat pred zitrkem:)

Brut
                  Tak bezpecne dojedte:)

Muz se jede podivat pujcenym seat alhmabra na oktavku do svitav z olomouce 😀 seat se mu libi, ale me z nej boli noha a nevime, zda by tam sla sehnat sedacka a dat z jinyho auta. a octavka ma 370 000 najeto a to se mu zas zda hodne, coz s jeho najezdem chapu.

Kachna
                  Ps: vcera sem si davala do mp3 pisnicky a rikam si… nemela bych zkusit ty 3 sestry jestli nemaj neco dobryho kdyz na ne kachna tak leti? 😀 akorat sem nakonec odpadla trochu driv, nez sem si nejaky pisnicky vubec poslechla:D

MirkaD

v útrý mezisměna a večerní vychajdakrátká+jedna před tí m ráno,
                    včera ranní od 5do dvou,busem dom,napsat přání kámošce,najíst se,vyprat,předtím vyžehlit,co jest vypráno v úterý večer,ke kámošce knihovnici na zákusky,chlebíčky akafe a martini,
                    za 3 hodky dom,převěsit prádlo,a po půl osmé jít ze psama…
                    potkala jsem Pavlu s besndžim,kecaly jsme a najednou kolem zahrad holka na vysokým černým koni,s 2 psama na volno-s košama-kříženec čsv a ovčák,s košama na volno,si nás nešímaly,holka jela a celou dobu ruce založený pod prsama,jekože veget…
                    naši psi z toho byly tak psycho,že i když Dafi s Žerykem jsou zvyklý na koně,a chodily i k nim do ohrady,když jsem čistila Dárka,tak kombinace-2 psio a paní na koně na ně byla moc a štěkaly…ale dokonce!!!tvl!!!štěkal i basenži!!!!!
                    já se zlomila v pase smíchem:-D,
                    no šla jsem s mimi k lípě kousek s zpět,doma jsme večer daly ještě pohádku a v deset v noci šli spát….
                    dnes opět ranní s přesčasem-opět,ten je vlastně denně….
                    doma poleh na terásce ze psama kousek směr ke křížku mezi polama,nošení růžovýho pidisrdíčka-poštářku,a dřívka,-hledej-ztratil-takže psi trochu zaměstnaní,na obrubníku-sedni/lehni/vstan,a packy,pak kousek do našeho pidiparčíku,nebo co to je:-D a dom,
                    vyprat,
                    a ted tady lije a hřmí,a kroupy trošku též….
                    no snad bude zítra normálně už…

PetiK-mě pichaly tetanovku před rokem a půl na té ohotovostijak jsem si pořezala tu ruku,menší tatanovku…
                    mimochodem,jizva bolí furt,škoda,že to nezašily tenkrát….co už nno…

kachna

nemela bych zkusit ty 3 sestry jestli nemaj neco dobryho kdyz na ne kachna tak leti?

uvidíš, já mám ráda tu jejich radost, která je v těch písničkách. Miluju Adamity v Londýně (a to, že je to fakt na základě reálnýho zážitku), Kelty, Šetři se chlapče. Miluju i několik jinejch, ale tyhle mi přijdou fakt super.
                      A „Prečo plačeš Vilém“ od Bižuterieru, to je neskutečná šílenost s Vildou Čokem.

Tjo, tetanovka, zajímavý téma máte.

Kimi

Moje praktická doktorka si očkování celkem hlídá, štíteček s datem protitetanovky mi sestra nalepila na průkazku zdravotní pojišťovny, na klíšťovku se má chodit po třech letech, vychází mi to na letošek, mám přijít v říjnu. Bety je pro klíšťata docela přitažlivá, pár klíšťat jsem na ní odchytla, jedno putovalo i po mně, tak jsem pořídila a dnes poprvé přimíchala do žrádla přípravek proti klíšťatům od Yoggies. Má přírodní složení, psík má po něm mít pro klíšťata nepřitažlivou vůni, doufám, že pro Betynčiny lidské fanoušky to nebude nepříjemné.
                        Brut, ten síťovaný návlek nedře, je dost roztažitelný. Po tom včerejším zákroku se bolest hodně, hodně zmenšila, tak ven si ho neberu.

cernej caj

kachna
                          ja mam hrozne rada lada jede autobusem, protoze v te pisnicce mi nic nevadi, ale casto mi neco vadi, bud hudbu nedavam nebo mi vadi zpev 😀 takze mam rada zpevny rytmicky kusy, ale jak to zas neznam, tak nahodne zkouseny pisnicky vetsinou zaberou moc casu bez uzitku.

kdysi sem byla na divokym billovi a tri sestry byly predskokani a vlastne se mi to docela libilo ale nikdy sem to vlastne neposlouchala 😀

Kimi
                          ja si tam sama lihovou fixou pisu rok ockovani
                          neni to pro betynku na bazi becka? to by pak vadit nemelo.

to je super, ze je to lepsi!

MirkaD
                          to ste pekne oslavili 🙂

cernej caj
                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 2,661. až 2,672. (celkem z 2,672)
                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.