Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 1,740 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 21 hodinami a 29 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 241. až 260. (celkem z 1,741)
  • Autor
    Petrs01

v biooo

Tam jsem objednala jednou, s vyzvednutím na prodejně. Šoupli mi tam ležáky na konci expirace a ještě se se mnou hádali že jako když je to přírodní, tak to má tu dobu prostě krátkou. Prd, potvrzeno výrobcem že rok, jen to několik měsíců leželo v biooo.

Maya

Petrs01
        ja jsem objednavala jenom tam neb meli pro me sampon i kondicioner a nikdy jsem problem nemela, ale objednvala jsem jenom v eshopu
        a ted to nikde dohromady nemaji
        cernejcaj
        tak v brane ke zdravi nemaji vubec nic, ani ten sampon

cernej caj

Maya
          Tyjo, diky. Ja nastesti bravala v obchode, mam ho vcentru a online jeste kdysi, nez v brne tu prodejnu otevreli.

Brana ke zdravi ma taky eshop, chodim tam pro staceny pripravky a maji prave i nejakej vyber kosmetiky a tak, tak velkej jak bioo teda ne, ale taky vesmes samy prirodni veci.

Petrs01

sampon i kondicioner

a zkusit to vzít přímo od výrobce?

cernej caj

Maya
              Tak skoda.

Cos vubec kupovala?

Maya

Petrs01
                ono je to prave kazdy jina znacka, to je ten problem
                jinak ty znacky samostatne maji svoje e-shopy, ale platit 2x postovny…
                no asi budu muset

Maya

cernejcaj
                  sampon ten urtekram rhasoul a kondicioner natura siberica na suchy vlasy
                  koukam v notinu maji aleson maly ten sampon a kondicioner sice ne konkretni tento, ale nejaky regeneracni od NS, tak treba by sel taky

Maya

cernejcaj
                    jinak ten sampon, jestli ho taky kupujete, vim ze maji normalne na lekarna.cz, i ten pulkilovej

PetraK

Maya
                      ‚Tady by sis nepomohla? Nevím jaký kondicionér – zn, používáš, ale urterkam tam mají

https://www.greenwave.cz/vlasy/pece-o-vlasy-1/kondicionery

Maya

PetraK
                        kondicioner prave Natura Siberica, ty urtekram kondicionery mi nevyhovuji a sampony NS taky ne, abych mohla pouzivat jednu znacku
                        no koukam, ze ten muj kondicioner uz maji vsude vyprodano, tak bud uz tenhle konkretni nevyrabeji, coz bych se ani nedivila, ja jak si neco oblibim, tak to prestanou vyrabet
                        a nebo je proste problem s tim, ze je to ruska znacka, i kdyz se to prej vyrabi v Nemecku

Kimi

Mayo, já obyčejně dostávám kosmetiku od rodiny k různým příležitostem, tak mám i šampon s kondicionérem v jednom, značka Schauma, a ještě je to s růžovým olejem. Takže by to mělo být k dostání i v běžné drogerii, pokud tedy nekupuješ výlučně biopřípravky. Moje kadeřnice ale toto dva v jednom nepovažuje za dobré. Já to používám, přece to nevyhodím.
                          Tady chvílemi chumelí, má přijít mráz. Sýkorky, co přilétají na terasu na slunečnice, chodí pít vodu, co napršela do tácků pod květináče, které zůstaly na terase přes zimu. Z vody byl teď led, sýkorky chodí, když přes den trochu roztaje. Řekla jsem si, že jim to usnadním a z jednoho tácku jsem vyrobila pítko, zatížila jsem ho kamenem, aby ho vítr nehonil po terase. Za ty asi dvě hodiny pítko už několika ptáčky navštíveno.

PetraK

Maya
                            ,e Natura Siberica

hm. tak škoda že to NS tam nemají. Tohle mi vadí, člověk má něco, co zná a ví, že to funguje a pak najedou pfuf a je to fuč. 🙁

Maya

Kimi
                              ja s drogerky nic, kdyz jsem to pouzivala, strasne me porad svedila hlavy a padaly mi vlasy, ted jsem mela vychytany tohle, kdy vse ok
                              ale holt tak budu objednavat nadvakrat

cernej caj

Maya
                                Vidis, to mi nedoslo s tim urtekamem.

Mam pocit, ze ns byl po valce obecne dost vypadek, ale myslim.sem.v DM zahlidla neco od nich…

Zlata

Maya
                                  Tuhle kosmetiku mají na Alza.,třeba by tam bylo všechno.

U nás hnusný počasí,sněží,pak taje,teď už to asi přimrzá.

cernej caj

Tady uz to taje a je z toho brecka.

Tak hlavne vsichni opatrne na silnicich a chodnicich!

PetraK

Tady je sněhu habakůk! Juché. Jen teda ta jízda do práce bude zítra fakt něco. V osm tady nabouralo auto před naším Domečkem.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tak jsme dobře dojeli, přes to, že jsme jeli s rezervou – to nepochopíte – cena auta nemalá a dají vám tam jen PŘEVOZNÍ rezervu 😀 se kterou můžete jet maximalisticky vosumdesát v hodině. To je vynikající. Brtnik to včera měnil a byl značně překvapen /voni to ty šmejdi uložej tak,že to máte tím výrazným upozorněním na tuto skutečnost otočený dolů, takže to zjistíte, až po tý rezervě sáhnete. /
                                        Ale dojeli jsme, to je hlavní. A já jsem dneska volaaká unavená, tak nějak, jak to neznám, takžeee, takžeee – si zejra beru SNĚŽNÝ VOLNOOOOOOOOO!! Hodlám se vyspat a pak popadnout ohaře a jít cárat do závějí. Měly by vydržeti! Ju-uché!

PetraK

tohle bude asi síla

https://www.novinky.cz/clanek/kultura-filmy-serialy-film-ta-druha-odkryva-fenomen-sklenenych-deti-40508097#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart

já jsem si tuhle skutečnost uvědomila před lety, když jsme s Rumíčkem potkávali rodinu s chlapečkem s autismem a zdravou mladší dcerkou. Rumíček párkrát dělal kanystr psa a už tam jsem si toho všimla. A poté jednou při scénce v tramvaji, kdy klučina dostal záchvat a ta holčička, ač mladší, opravdu malinká byla tak moc hodná a tak neviditelná, že mě to kouslo u osrdí. Ŕíkala jsem si, že chápu ty rodiče, že chtějí mít jedno dítě zdravý, ale………není to vůči tomu zdravýmu dítěti ani trochu spravedlivý.

Thielli

Petra
                                            už o tom byl nejeden film, taky Petr Třešňák z Respektu tohle téma hodně otevřel… těžko soudit ty, kterým se k jednomu hendikepovanému narodí další, zdravé dítě… jejich pocity si asi neumíme také představit nikdo. A určitě v době početí nedokázali dohlédnout tak daleko, aby se vžili do budoucí duše zdravého dítěte vedle postiženého.

Jinak jsi mi pomohla vyřešit problém, kam se starými pneumatikami, co máme ve sklepě. Vezmu je k vám, pomůžu ti je natřít modrou barvou a uděláme z nich záhony. Mají ještě pěkný vzorek, bude to moc hezké.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 241. až 260. (celkem z 1,741)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.