- Toto téma obsahuje celkem 2,671 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
30.5.2025 v 13:36 #189724
Maya
Bezinkovy sirup kupuju od Manufaktury a je upkne super
30.5.2025 v 14:09 #189726cernej caj
Maya
Tak to se po tech 20 nebo kolika letech moc nevysvihli.Brut
V kazdym pripade je to ted spojeny. Rikala i doktorka s vtipem, jak se pozna clovrk s diagnozou od normalniho… nornalni chce byt „jako sheldon“ aby si mezi spoluzakama splhnul, zatimco ty s diagnozou by dali cokoli za to nemit meldowny a denne bojovat s pretizenim…Ja se sice taky v tech nastacenich negyznam ale taky sem se ptala proto esusky zda zapomina, pac ten zbytek by mi tak trochu sedel, jako hyepraktivita a milion cinnosti:D
Denny
Oooo tak to sou adherny vecery tedaJa dneska muchlala hnedaka a blondaka zase:)
30.5.2025 v 14:16 #189727Zlata
Maya
Tak jsi měla poslední pracovní den.A poděkoval ti aspoň někdo?
Já už sirupy taky nedělám, jenže předtím 3děti,stavba,takže třeba 50litrů malinovýho,atd byla nezbytnost.Mívala jsem to v demižonech ve sklepě.30.5.2025 v 15:49 #189729brut
MirkaD
Trimovani je jeden z duvodu, proc jsem si neporidila psa, co ma trimovaci srst.
Nejak si nedovedu predstavit, ze bych si trimovala psa doma, hlavne s ohledem na sve zdravi a jezdit s nim do salonu by se mi taky nechtelo. Nastesti Clouinka chlupy pouze pousti, takze se musi pravidelne cesat, ale tim to konci. Kdyz se vyvali v bahne, tak za chvili uschne, oklepe se a je cista. ☺️
Ale Dafinka je sikovna a moc ji to slusi. ? Navic je super, kdyz za trimovani muzes pomahat cvicit a predavat sve zkusenosti. ☺️
Drzim palce, at vse stale stejne klape dal. ☺️Fifi
Kobylky se neperou. Sice po sobe slapou, ale jinak si zije kazdy na svem a bez boju. Nicmene, myslim, ze kdybych mela velkou a malou, tak by tu malou mohla velka „zaslapnout“.30.5.2025 v 15:59 #189730brut
Thielli
Ty mas pudliky? ? Ti jsou skveli. Vyrustala jsem se sousedovic pudli slecnou a byla uzasna. Takovy milacek, ktery miloval drbani na zadickach a stehynkach. Dozila se temer 19 let. Ale posledni 3 roky byla slepa a hlucha. Nicmene v chate, v lese behala ,jak kdyby videla. ☺️Maya
To je blby, ze ani za uplatu u vas veci neberou. Zvlast, kdyz je mas blizko. Ono asi zalezi, jak velky mestecko mas pobliz a jak maji nasmlouvano, co se tyka odpadu. Je fajn, ze u nas to zatim funguje, ale lidi jsou stejne neskutecni pitomci, kteri nez by odpad odvezli, tak ho rozhazi po okoli…30.5.2025 v 16:21 #189731brut
zahazuješ s koněm
Kdepak.
Když jsem se před desíti lety po dlouhém promýšlení rozhodla pro toto specifické zvíře, můj sen byl mít toho vysokého majestátního králováka, ideálně vícebarevného. Fenku. A nebyly. Nebyly nikde, pak byl očekávaný vrh hnědo-bílých, ale chovatelka mi řekla, že má takový pořadník, že si myslí, že na mě zbyde jen pes.
A mezitím se objevila hnědá Thierry, TA Thierry, která se pak stala tím, co pro tebe asi Vašík.
A dnes, dnes mám vysokou vícebarevnou královačku, která kolemjdoucím kouzlí úsměv na tváři a otáčejí se za ní a chtějí si jí hladit. A k ní ten drobný černý poklad – Eliette.
Koník Chevalského má navíc tolik, tolik podobného s Thierry…
Ona mi jí tam stále připomíná. V tom všem dobrém. ?To je skvely, jak se oklikou clovek dostane ke svemu snu a zaroven v mezidobi najde jedinecnost, lasku ?
Denny
Jen odpocivejte, je super, ze Konevova dusicka je v cajku. Jak by taky ne, kdyz ma okolo sebe tu nej peci. Konef ma doma mnoukanatky a ne blaznive psi duo ?, takze se urcite tesi, az zase bude sefovat cele kocici bande ??30.5.2025 v 16:32 #189732brut
Zlata
Sirup nedelam, ac mam v okoli bezinek spoustu. Uz 2x se mi zkazil, takze si ho radeji koupim, kdyz uz na nej ma nekdo chut. Je jediny, co se u nas pije. Ostatni jim nechutnaji. Ja nic sladkeho nepiju, nechutna mi ani sirup, ani caj s medem.. Vystacim si s vodou a pripadne cajem30.5.2025 v 17:41 #189733brut
Cajik
Ja v tom ziju z nekolika stran, takze me tak trochu nic jineho nezbyva, nez se o to zajimat. ☺️ Segra delala a dela s hyperaktivnimi detmi,s detmi s PAS a do toho mame jednoho doma, druhy je hyperaktivka s poruchou pozornosti, takze fakt o „zabavu“ neni nouze…Maya
Doufam, ze jste na odchodnou dostali alespon premie a podekovani ( mimo odstupnyho). Mas uz novou praci?30.5.2025 v 17:42 #189734Thielli
Ahoj brut,
my se jeste moc nezname, tak mavam.
Pudliky… no, on ten strakaty pudlik ma pres 60 cm v kohoutku ?
Ale je to půdle, to jo.
Kvuli alergii doma na ne padla volba. Jinak bych si je asi tenkrat nevybrala ? se mi nelibily ty nacesane primadony. Nastesti nemusi byt nacesane.Jake zvirectvo opatrujete u vas? Ja vubec nestihla docist vse ta dobu meho vypadku zde…
30.5.2025 v 17:51 #189735cernej caj
brut
tak ja vzdycky zaslouzila jen vareku a mela sem se chovat normalne, takze sem se pekne naucila delat, ze su normalni mezi lidma a schovavat si vsechny zachvaty tam, kde to nikdo nevidi a nikdo me za to nebude mlatit.takze ja v tom ziju posledni rok od diagnozy, do te doby sem byla jen ta divna… neni tak snadny to vubec prijmout, natoz mit znalosti nekoho, kdo se o podobnou problematiku roky zajima. takze ja se porad ucim nove veci a porad prichazim na nove veci a vlastne az ted zjistuju, ze co mi vzdycky prislo „normalni“ a „asi to tak maji vsichni“ tak proste neni…
Thielli
jeste, ze uz je zamluvenej, jinak bys mohla mit krasne trojsprezi, a ten nejkrasnejsi kun by ho vepredu vedl 😀Petrs01
cos zas vymyslela za pocin?30.5.2025 v 17:59 #189736Thielli
Čajdo,
Mám dvě ruce na dvě vodítka.
To Zrzavá má tři ruce, pět hlav atak podobně ?30.5.2025 v 18:53 #189737cernej caj
30.5.2025 v 19:05 #189739Zlata
Brut
Já už taky nic nedělám.Když byly děti malý,tak se to vyplatilo.Černej čaj
To já jsem zvědavá též s kterým psem se Petrs potká.
Pesani boží.30.5.2025 v 19:27 #189740Petrs01
zas vymyslela za pocin?
Já? zatím nic.
30.5.2025 v 23:14 #189741brut
Thielly
Ahoj, ja se tu obcas mihnu, ted teda trochu vic. Byla jsem nemocna a tak me odpadlo hlidani. Ale slibila jsem si, ze se budu snazit nakukovat vic. Prece jen mi holky a pokec chybi.
Ja uz nam doma jen zrzecku, honacku Clouinku, ktera mela pred mesicem 11. narozeniny. No a k ni dve krasny, zeleny kobylky velky jako dlan. ☺️
Honaci jsou moje srdcovka, jenze chov uz neni to, co byval a tak jsem se rozhodla, ze az jednou nwbude Clo, tak sahnu jinam. Ale kam, to zatim netusim.Taky jsem mela „drobecka „s velikosti maleho kone. ? Takze si tech 60cm dokazu zive predstavit. ?
Cajik
Ach jo, varecha na jinakost je proste peklo. Tohle me pokazde dostane do kolen. Fakt me to moc mrzi. Misto, aby te podrzeli, pomohli, poradili a ty si mohla vsim projit bez ztraty kvetinky, tak ti vsechno ztizili.. Je mi jasny, ze ted je pro tebe spoustu veci jinych, neznamych a i chapu, ze co jsi znala a povazovala za „pravdu“, tak je najednou jinak. Jsi statecna a verim, ze si vse postupne srovnas, pochopis a bude se ti o hodne lip zit a dychat.
Jeste jedna vec.. Ja myslim, ze si divna nikdy nebyla. Jina, ano, ale nikdy ne divna. Popravde receno, kazdy clovek je jiny, jen nekdo vic vycniva, jiny min. Ale to vubec nic nevypovida o tom konkretnim cloveku, o jeho svete, touhach, znalostech, potrebach, o jeho pristupu k sobe, k druhym… To jen lidi, kteri neumi prijimat odlisnosti, ukazuji svoji ubohost, kdyz nekoho nalepkuji slovem „divny“ a trestaji ho at varechou nebo posmesky, urazkami.31.5.2025 v 5:13 #189742cernej caj
Petrs01
Zatim:DA co dela telo po tom slumecnim moreni?
Brut
Tak jina, zkusim si to pamatovat:) proste ja to od mala citim, ze do tohohle sveta nepatrim a nerozumim mu a on me a uz aspon chapu proc. Je to uleva. I diky HO a 80% uvazku mam mnohem mene zachvatu, coz je super, musim si tuto praci hyckat, protoze ani jedna z tech veci neni vubec ani dnes samozrejmost.31.5.2025 v 6:01 #189743Petrs01
co dela telo
Jede pískat závody na venkovní bazén ?
Ono je to šílený v tom okamžiku kdy to vyskočí, ale když to necháš dva dny v klidu, tak o tom skoro nevíš. Já jak jsem to trápila, tak mě to vzalo dost a asi týden ty nohy svědily jak se to hojilo. Ale hned v pátek už jsem pískala.31.5.2025 v 6:39 #189744cernej caj
Brut
Tak doufam, ze zaskocis casteji nez 1x za rok:)Petrs01
Tak at si zavody uzijete:)Ma byt hirky slunecny vikend, tak sice nic moc vedra takhle brzo ale uzijte si ho:)
My zatim projizdime mlhou nebo smogem? Tezko rict, ale jasno bylo jen v brne:D
31.5.2025 v 9:18 #189745Denny
31.5.2025 v 11:25 #189751Kimi
Tady zatím tuninko títí, ale mraky se stahují.? V týdnu mi došel Geloren a nějak jsem se nedostala pro nový, tak se mé pravé koleno rozhodlo mě potrestat a příšerně se včera rozbolelo.?♀️ Taky asi pomohlo, že jsem po té předloňské zlomenině ruky šetřila levou část kostry a asi tím přetěžovala pravou. Samozřejmě, když se něco podělá, tak mezi pátkem večer a nedělí ráno. Stejně jsem měla v brzké době navštívit svého ortopeda na injekci do kolen, tak mi koleno v pondělí připomene, abych se mu ozvala. Případná bouře může přijít kolem poledne, tak jsem i zvažovala, že bych šla na Toulání kolem Orlice v nedaleké vesnici a prošla si s Betynkou aspoň tříkilometrovou trasu. Asi pro jistotu vzdám i obvyklou cestu ke hrobu prarodičů, jede se dost lesem.?
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.