- Toto téma obsahuje celkem 2,671 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
29.5.2025 v 13:26 #189671
brut
Esuska
Mozna nekdy na staj dojde, ale ted mame dva hosicky a je sranda je sledovat. Predstav si, jak si slapou na hlavu nebo na zada, kdyz se chteji dostat k tomu nejlepsimu lupeni ??
O bordelu od turistu mi ani nemluv. Dva roky zpet se hajnej rozciloval, jaky delame v lese bordel ( ne my osobne, ale proste vsichni chatari ). Pak kdyz jsem s nim mluvila, tak jsem mu ukazala video, jak rodinka zaparkovala auto za zakazem vjezdu, vybalila bastu, kosiky na houby a za sebou nechali horu odpadku. Hodne se podivil. Uznal, ze to neni jedine, co videl a my bordel nedelame. Pobavil me, kdyz rekl, ze mu pripadne mame tyhle bordelare hlasit, nejlepe s espezetkou.
Lidi maji pocit, ze vse se toci jen a jen okolo nich, maji sva prava a zadne povinnosti. Coz je samozrejme nesmysl…29.5.2025 v 13:35 #189672MirkaD
tak Dafi otrimovaná,záda nakrátko,na bocích to má ždibec delší,to moc nepouštělo,stehna chupatoučký,hlavička,náprsenka,zadek strojkem,dělala ju nožem,hrablem a pemzou-po té pemze tzo pouštělo krásně,tak tu pemzu si objednám taky,boky si teda časem doškubu,-kousek,to už ji tahalo,
dělala ji vevnitř na stolku,
má zástěru profi na šmikání psů+podložku,,
zabralo jí to 2 a půl hodky,a teda nepárala se s tím,fakt silou škubala,ne že by to Dafču bolelo,ale já se s tím moc piplu-po kouskách,po pár chlupech,,,,
no Dafču jsem jí tedaa držela,protože furt prchala,ale to dělá i mě….minimállně popochází,vyfotím odpo,ted jsem ležela,protože ty záda,že….
ale Dafi vypadá dobře,akorát je teda fakt tlustá…:-(((((,
jinak jsem jí dala za odměnu 2 vajíčka domácí a celej závin slenej domácí a birrel pivo,peníze nechtěla-na benzín…
já su ráda,že jsem se s tím nemusela dělat,je to záhul na ruce-zápěstí prsty+záda…
ale ty trimovací chlupy prostě víc odolávají dešti,zimě,a mín plstnatí a nejsou jak vata…
jinak,to nebyla profi holička,sama jezdí na úpravu ze psama…prostě ta paní s kníračem,co u mě byla at jí ukážu speciálky a stopy…,
chce přijet ještěna poslušnost s tím kníračem,trochu mě zarazila,že byla na výcvik kvůli poslušnosti u další paní…
Veronika Ševčíková-začínala v BK s Apenzelem,já s ní jezdila cvičit,dotáhla to s ní až na trojkový zkoušky a ted se živím poradenstvím….
takže byla u ní,kvůli Brickově nepřesnosti na poslušnosti,že je Brick lajdák a dacan:-)
já s ní poslušnost úplně neřešila,když přijela na ty pachovky a chodí na cvičák+ho i vede……
no,tak příště přijede na poslušnost ke mě,tak su zvědavá…..,jinak si půjčuje ovčáka pracáka,aby měla pohled i ze cvičením s velkým psem…
to obdivuju,bych si na dospělý 45kilový tele netroufla….jinak k odpadkům…-u nás bude v sobotu domácí bigáda,Martin s bráchama odvezou hrtomady starýho železa,kočárky,kola,kamna,bojler..atd.taky kamsi do sběrnýho dvora,pak že bude bečka-já mám odpo….
no sběrný dvůr je u nás otevřený 2 krát týdně…v Bučovicích…co se týká cest z autem-do Vyškova Busem skoro hodina-s tím,že se musí jet do Bučovic na nádraží,nebo se musí jít z rozcestí Kojátky,což je 20 minut rychlé chůze od domu po silnici,,,,
autem za 15 minut-dost rozdíl no….
víkendy tady z dědiny busy -3krát denně,všední dny víckrát,ale poslední bus v 6 večer…,
jinak ve Vyškově jsem byla v nemocnici na operaci s rukou+tam ležel několikrát Martin a otec jeho,a jezdit tam i zpět busem+k nemocnici dojít je bezva čas v trapu…..29.5.2025 v 14:02 #189673PetraK
‚Běžim dom, běžim dom, za bandou ohaří
a raduju se páč co?
páč zítra se hodnoty netvoří!!,MÁM VOLNOOOOOOOOO
29.5.2025 v 15:12 #189674MirkaD
29.5.2025 v 16:47 #189680brut
cernej caj
Čaji, Ty tedy rozhodně nepatříš k těm „rozeřvaným turistům“ s přístupem „všechno je tu pro mě“. Já osobně nevidím vůbec nic špatnýho v tom, požádat někde slušně o lahev vody, když mi dojde a není nikde v okolí studánka nebo místo, kde se dá koupit.Presne tak.. Cajik neni z tech otravnych, rozervanych a nevycvalanych turistu, kteri s prominutim otravuji vzduch vsem okolo nich.
Pokud prijde nekdo slusny, tak napit vzdy dostane a i detem davame do lahvicek vodu. Vim, jaky to je, kdyz prcci nemaji ve vedru co pit.
Ale celkove me turisti a nejen v chate cim dal vic vytaceji. Jejich sobeckost a sebestrednost je totiz bezbreha .Jenze kdyz je ten clovrk pak uz 10x za den, tak zadnou radost to uz asi nezpusobuje a ja ted nevim, jak poznat,kolikata budu tak si nejsu jista, ze toto bedomi nezhorsi moji neochotu ostatji obtezovat:D
Cajdo, nepoznas to, kazdy clovek je jiny a ma jinak nastavene hranice. Mame kamarada, ktery je nastvany na vsechny lidi, co nedodrzuji nejake hranice a je schopny to dat patricne najevo. Ja se pro zmenu snazim chovat pokazde slusne, ale je to obcas tak pekelny, ze mam zkazeny zbytek dne.
Vazne je rozdil, kdyz vidim trempika a nebo hlucneho, nevychovaneho turistu.
Byt tebou, tak si s tim nelamu hlavu. Pochybuji, ze vyhledavas turisticke cesty plne lidi a rozervanych deti.Co se tyka cestovani. Tak ja preferuju MHD , ale jsou mista nebo i cas, kdy mi vic vyhovuje auto. Jen s tim rozdilem, ze nemohu ridit, takze musim vzdy spolehat na nekoho, kdo me nalozi, vylozi,presune z bodu A do bodu B. I proto jsem tim MHDeckem svobodnejsi, volnejsi.
29.5.2025 v 16:55 #189681Fifi
Zdravicko vespolek,
ja bych byla bez auta jak bez ruky. Teda spis bez nohy. Sice to spolkne hodne penez, ale vyhody v mym pripade prevysuji negativa. V pondeli jde dachnicka preventivne (teda takhle, po 10 letech by to uz melo byt, najezdem jeste ne, nicmene proc riskovat) na vymenu rozvodu k sousedovi, to zase vykrvacim.Dafce to sekne. Idealni vymennej obchod, Mirko, za trenink chluposkubani, tvy zada si odfrknou. 🙂
Cernej caj
Ale to je skoda, ze Birmica ochorila, tak si vyslapnete jindy.EvaC
Sindibadka je stramanda, ma takovej odusevnelej vyraz. 🙂Brut
Zeleny fesaci, neperou se? Muzou se vubec kobylky prat? 😀29.5.2025 v 17:06 #189682cernej caj
Fifi
Pamatuju jak si ji tenkrat lupovala a to je uz 10 let??Muz volal z prahy ze auto ho neoslnilo za ten ranec, tak asi dobre ze se zdrel v praci, nestihl autobus a odjel autem s tim, ze ho tam odstavi a vrati se pro nej jindy:D
Mirkad
Jaoze chodi na poslusnost jinam ale chce to zlusit i u tebe? Tak to je super ne?29.5.2025 v 17:09 #189683Fifi
Jojo, uz je ji vic nez deset, leti to. Na jaky auto se byl Z. mrknout?
29.5.2025 v 17:13 #189684Fifi
Mate nekdo overenej recept na stavu z bezu? Zacina tu nakvetat, na netu je receptu fura (tuna cukru ve vsem), bych to zase po letech prubla. Jednou jsem to kdysi zkusila a vsechny lahve mi vybublaly, temer explodovaly. 😀
29.5.2025 v 17:49 #189685cernej caj
Fifi
my sme delavali, ale jak, to nevim :D:Dchtel by asi vv touran nebo sharan, jezdi to za 5.5l a je to trochu vetsi nez oktavka byla
https://www.sauto.cz/inzerce/osobni/volkswagen/touran?vyrobeno-od=2005&vyrobeno-do=2005
29.5.2025 v 19:30 #189686Thielli
PETRS01
HALÓ, Petrs, KONEČNĚ! KONEČNĚ PŘIŠLA TVÁ CHVÍLE A MŮŽE SE TI SPLNIT SEN:Splněný sen
29.5.2025 v 20:14 #189687Petrs01
HALÓ
Taky Tě miluju.
Je tak ošklivej, nebo jen blbě ostříhanej?
Strč koně někam do stáje a pořiď si k Eliette důstojného půdla!29.5.2025 v 20:25 #189688Thielli
Petrs01
siblba a pitoma. ? takhle vypadá celooholený pudl. je to střih pro tebe. ty to nosíš na hlavě taky tak. si chtěla adoptovat mou černou, tak si adoptuješ prostě černýho. strojek ti pomůžu vybrat. treky s tebou ujde. a neřikej, že nemiluješ půdle.
29.5.2025 v 20:34 #189689Petrs01
nemiluješ půdle
Speciální sken kvůli tobě –fotka z roku 2001
29.5.2025 v 20:43 #189690Thielli
Petrs01
Vyhlíží půdla. Tak vidíš.
29.5.2025 v 20:49 #189691Petrs01
Takže černýho půdla už mám na seznamu „must have“ odškrtnutýho. Smůla.
29.5.2025 v 23:51 #189692Kimi
Brut, bydlím v podhůří Orlických hor, spíš východní část. Ono to ničení trávníků a odhazování odpadků bude asi ledaskde.?
30.5.2025 v 5:37 #189693cernej caj
Petrs01
takze chces barevnyho?30.5.2025 v 6:41 #189694Petrs01
chces barevnyho?
Myslíš jako strakatýho koně? Nene, já ty pudly nikdy moc nemusela a poté, co nám tady Thielli napsala o jejich údržbě srsti, tak mi půdla nevecpete ani v celkové anestezii.
30.5.2025 v 7:22 #189695brut
Zdravim vespolek
Dnes konci hlidaci cast tydne a pofrcim domu. Uz se tesim. Zitra nas ceka velmi pekny, chutny trh v Prahee, kde si koupim nejen par dobrutek ,ale i nekolik kyticek, abych mohla konecne doplnit truhliky pro vcelky a cmeldy.
tady ve Stredoceskem kraji od pristiho roku zdrazi o 20-30%, tak se obavam, ze auta zas pribydou
ja teda ocenuju auto akorat, ze si muzu privejzt velkej nakup, jinak to moc vyhody nema, parkovani taky u nas zdrazili a v centru, kde je treba poliklinika, tak za navstevu u doktora se da za parkovani klidne nekolik stovekKdyz jsem cetla o dalsim zdrazeni, tak prvni moje myslenka byla presne o tom, kolik dalsich aut se na silnicich a dalnicich objevi.. U nas se teda zdrazilo parkovani o par korun, ale pro zmenu se snazi v centru mit modre zony a tim je problem s parkovanim, zvlast kdyz jsou nejake velke trhy ..
Esuska
Dum Rolanda McDonalda snad jeste neni hotovy a byly s tim nejake potize. Napad to neni spatny, ale ja k tomu nemam uplnou duveru. Nedokazu rict, co presne mi vadi, ale proste vadi..Dobry Andel je fajn, funguje a hlavne pomaha rodicum v ruznych oddelenich. Coz si myslim, ze je skvele, protoze tezce nemocne deti mohou byt i na ortopedii ci chirurgii, nejen na onkologii.
Kdyz se dá sberny dvur zaplatit, tak to je jeste dobry, u nas neda a nas sberny dvur pod ktery spadame je asi 100 km daleko.
To je poradny problem, kdyz ho mate 100km daleko. Nemate zadny, byt by jste pod nej nepatrili, bliz? Ja zatim vsude, kde jsme byli nebo mame kamarady, po Stredoceskym kraji videla moznost za odlozeni veci zaplatit. Coz se v pripade ,ze nutne potrebujes neco zlikvidovat ,mozna vyplati vic,nez jet 100km. Jeden by nerekl, ze to zrovan v tehle casti republiky bude az tak daleko.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.