Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 2,671 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,461. až 2,480. (celkem z 2,672)
  • Autor
    PetraK

Brut
      Vcera jsem dostala druhou kobylku a tak mame ted dva kluky. ?

Ty už máš stáj? 😀

rikate
      že sou nějak vobrovský

ze kdyz vidi kadibudku, tak na ni pujdou. T
      ty jo ale co se to stalo s těma lidima??? Tohle přece není normální, fakt se venku chovají jak dementní, vyrážejí do hor v sandálech a pomalu lodičkách, nepočítají s počasím, v přírodě se chovají fakt příšerně, nepřemýšlí nad tím, že je sucho, voni si přece ty špekáčky musí opéct, o kouření a odhazování špačků, krabiček od cigare, ubrouscích u cest a plenkách a o bordelu za lidma nemluvím………. je to smutný teda. Já jsem nějak vychovaná a tohle se mi hodně blbě kouše. Nevím jak se naučit, abych to nevnímala, protože já to nezměním, to vím, ale sejří mě to teda hodně.

Proste jdou na prochazku a meli by byt vybaveni, zvlast,kdyz jdou s detmi.
      proč jako? Dyk hlavně, že já chci! a ještě v tom chování lidi utvrzujou reklamama viz debilní Fůjdora, to se mi otírá kudla v kapce, když to vidím. Jim to přijde normální, protože chci, tak si na přednášku objednám žrádlo, do sauny žrádlo….přece protože chci, zvracející smajlík zde nemáme, domyslete si ho sami 😀

Happy Zoo mam rada. Taky uz jsem se setkala s jejich ochotou.

tak supr, já je neznala, ale koukla jsem před dokončení nákupu na recenze a samý velký chválení, takže fajn.

Kimi
      a obaly od sušenek a džusíků nechávají na zemi nebo ozdobí kapoty zaparkovaných au
      já to snad ani , se svou povahou, nemůžu číst!!!! Brtnik mě musí hrozně brzdit, protože mi jednou někdo dá po tlamě, jak říkal.

mohlo by být člověku jedno, že si dělaj bordel kolem sebe, ale když v tom musím žít, že jo.

Mirka D.
      hoj, tak to je supr, že Dafuli vezme do ruky profík a Ty se nebudeš muset s tím crcat, hoď pak fotos, jak dáma vypadá
      A máš hlubokou pravdu, lidi cedulky nečtou a nerespektují

učení hodinu intenzivně do zeleně mě tak nabudilo,že jsem pak večer uklidila barák
      to znám velmi dobře, člověku se nic nechce a pak se vrátí z procházky a jede.

černej čaj
      na 3h ven od parkoviste je dost kratkozraky ze nemaji vodu,

heh, to je velmi taktně řečeno, že je někdo blbej :D:D

hele, já myslím, že zrovna Ty tohle:

se da a nechtela sem obtezovat kdyz sem vedela, ze k snidani sem mela zbytekcek a do obeda to dam… a ze pan dal knize tak byl.noc hodnej a necgtela sem at vypadame jak vyzirky davat mu 2 lahve…

řešit nemusíš, ne proto že jsme tady na fóru, ale právě proto, že nejsi z hodry idiotů, máš nějaký chování a tak. |Neměla bych sebemenší problém, když uvidím „čundráka“ a bude potřebovat vodu, páč je jasný, že se pohybuje přírodou a to dlouhodobě, a to není případ těch, co se tu zmiňujou. Takže můžeš být v klidu. Normální člověk normálnímu člověku rád pomůže.

EvaC

cernej caj
        Čaji, Ty tedy rozhodně nepatříš k těm „rozeřvaným turistům“ s přístupem „všechno je tu pro mě“. Já osobně nevidím vůbec nic špatnýho v tom, požádat někde slušně o lahev vody, když mi dojde a není nikde v okolí studánka nebo místo, kde se dá koupit. Pamatuju si před mnoha a mnoha lety, spávali jsme s dětmi na harcu ve Slunečné na seníku kousek vedle chalupy pana Brodského. Vždycky byl velmi ochotný a laskavý a vodu nás nechal načepovat. A vůbec se netvářil že ho obtěžujeme. Samozřejmě něco jiného je, jak píše Brut, pokud nemáš zdroj vody a vozíš si ji – tam je to potom jasné, nemůžeš poskytnout vodu všem co jdou okolo, že – to je prostě jiná úplně jiná situace.
        Někteří lidé prostě nerespektují nic – chybějící sociální inteligence a empatie je peklo.. Tito lidé se ale podle mého názoru nezmění, i když jim slušně řekneš, že jsou na cizím pozemku, že tam máš upozornění atd.. většina z nich si jenom pomyslí: „zase nějaká k…a a prudí“.. Shrnula bych to asi takto, buďme rádi, že mezi ně nepatříme a obrňme se proti lidské blbosti..
        A jak tady někde bylo psáno – k Fifi na pozemek s tím jejím hlídacím duem by si asi nikdo jen tak netroufl.. Smutné, že ty pitomce zastaví až něco, čeho se opravdu bojí.. a ne lidská slušnost..

PetraK

Petrs01
          To by mě kleplo.

hele, ani mi neříkej. Já jsem byla ráda, že jsem si našla zdroj normálních vajíček a pak si to zlikviduju? A to jsem ještě slíbila Zuzce, náhradou za ty předtím slíbený a nedodaný, a když jsem si představila, že bych jí zas řekla, že nemám…. 😀 . No naštěstí jsem nezarumplovala potřetí a na doraz.

Eva C.
          Taky do volantu?? Taky ?? 😀 😀 😀 On úplně dole, já naopak úplně nahoře a vpředu. A zrcátka, to je taky supr. To na předním skle člověk vyrovná i za jízdy, ale ty boční, jak se štelujou těma čudlikama. Leckdy radši zastavím, když si to neopravím hned, přijde mi to bezpečnější.

černej čaj
          se 2x za twch 15 let stalo ze pribrzdilo v noci auto, hodilo nam do popelnice velkej pytel

ne, já to nemůžu číst, nemůžu, nemůžu, šla bych někoho zbít – nevim koho teda, to je jasný, ale to prostě ….tohle mi zvedá adrenalin, takovýhle chování.

Hlavne nechapu kdyz maji auto ze to neodvezli zadarmo na separak…
          ne, do svý popelnice, šmejdi!

Maya

PetraK
            prej do svy popelnice 😀
            u nas nakonec obec pro chatare zridila kontejnery a prt platny, ted zvazujou kamery, aby mohli davat pokuty
            na kontejneru na bioodpad je cedule jak krava, ze se tam nemaji davat vetve, vetve vedle, aby se mohly stepkovat
            no co myslis? 😀

cernej caj

PetraK
              EvaC

Tuhle sem chtela zkusit kousek ridit nasi zesmulou oktavku a muz sedacku vysoko ze hlavou ve strope… tak si rikam proc tam sedi jak hotentot a jak si von pred lety poskrabal odstranovanim namrazy z okynka snehovym hrablem celji sklo tak tahle sedel az nad skrabancema a neleskly se mu zablesky ve vyhledu:D sem usoudila, ze octavku sinteda odpustim, pac ja at delala co delala cumela do tech skrabancu:D

EvaC
              Ja vim, ze se toho „ostychu“ je dobrr odnaucit. Vim, jak je super nekomu pomoct, dat, darovat, vytahnout trn z paty… ten samotny pocit darce k obdarovanemu je moc prijemny ale prestoze sama da pro ostatni delam kdyz muzu rada, tak je tezke se postavit na druhou stranu a uvedomit si, ze tem lidem to muze delat stejnou radost.

Jenze kdyz je ten clovrk pak uz 10x za den, tak zadnou radost to uz asi nezpusobuje a ja ted nevim, jak poznat,kolikata budu tak si nejsu jista, ze toto bedomi nezhorsi moji neochotu ostatji obtezovat:D

Jak to jde se simdibadkou? Nejaka fotka by nebyla? A co zdravi,porad te trapi nebo se to uz zlepsilo?

PetraK
              No kduz wi predstavim ze ten pytel mohli gyhodit na ulicibkde hy se rozth pred domem a ja bych musela 10kg odpadku uklizet svejma rukama.tak asi lepsi, ze je v ty popelnici a ne rozsypanej pred ni:D

PetraK

Eva C.
                Čaji, Ty tedy rozhodně nepatříš k těm „rozeřvaným turistům“ s přístupem „všechno je tu pro mě“.

přéésně, přesně tak.

Hele a přesně takový lidi o kterých se tu bavíme jsou tím důvodem proč, i kdyby to bylo zrealizovatelný, bych si dneska nikdy neotevřela svoje okýnko s obžerstvením, kde bych měla polívky a různý svačiny, koláče, limonády – ač by mě to bavilo. Protože dementěvů přibývá geometrickou a já bych je nerozdejchala. V tom měla moje kamarádka Kristýna pravdu. Před nedávnem jsem četla článek o holce, co si otevřela malý zajímavý bistro a po pár letech ho přesně z těchhle důvodů zavřela, přes to, že to bylo úspěšný, měla plný zuby hovad, který se o to dočetli na instááčí a fakbůků a jezdili tam proto, že je to in, že tam bylo i pár celerbrít, tak voni přece taky musej……… Zavřela to, nedivím se jí, oni totiž člověka taky vysávaj, měla jich plný zuby a než se zbláznit, tak to radši zavřít.

PetraK

Maya
                  ted zvazujou kamery, aby mohli davat pokuty
                  pokuty na prt. Číhala bych vedle a prdho! dostal by násadou vod krumpáče přes pazoury 😀 😀

myslis
                  neptej se mě, nebo mě klepne! 😀

černej čaj
                  ze octavku sinteda odpustim, pac ja at delala co delala cumela do tech skrabancu:D
                  takže taky do volantu! 😀 . je supr, že zas chceš řídit, drž se toho volanta, nedělej to jako já. Páč pak je to těžký moc.

Jenze kdyz je ten clovrk pak uz 10x za den,
                  hele já bych nad tím nemeldovala. Máš nějaký projev slušný, nejsi to zmiňovaný hovado, no a když se to nepovede, netrefíš se, tak to zas nějaká újma není. protože jak píšu, normální člověk normálního pozná. A – jak říkáš, nepohybuješ se zas tolik v místěch, kde je koncentrace hovad, takže v klidu.

No kduz wi predstavim
                  joo, t ojooo, taky jsem to původně chtěla napsat, ale nenapsala, páč to argument úplně pro danýho člověka, kterej má tu plnou popelnici není. pomůže si tím, ale ….. že jo. tu popelnici má plnou. Je to stejný, jako říct, je fajn, že psa uvázal u plotu útulku, taky ho mohl nechat v lese. A v ten moment už tasim kolty 😀 , páč to sice pravda je, ale pořád je to hovadský chování. I když tohle asi není úplně stejnej příměr, páč tady může nastat situace, že ten člověk je v zoufalý situaci a stydí se, moc jich nebude, ale určitě tací jsou. To u těch odpadků je jiný.

cernej caj

PetraK
                    Tak jako nechci ridit, ale vyjimecne 2x za rok po okreskach tech 15km mi neva:D

Ale me toho boli uplne cely telo, jak nemuzu mit nohu uplne natazenou:D a ta ruka co mi obcas umrtvuje te se taky cele ve vzduchu nelibi, jak nemam podlozenej loket, tak to je pak mooooc spatny:D takze ridit nee, to nejvic boli fyzicky:D

PetraK

černej čaj
                      Ale me toho boli uplne cely telo, j

aj, tak to je blbý, blbý. Ale škoda to je, člověku to dává samostatnost, nezávislost.

cernej caj

To zalezi na uhlu pohledu.

Pro me je treba nepredstacitelny ze bych po 30km mela.jeste nekam hodinu a pulridit…

Odpadnout na 2,5h do vlaku ki priide znacne odpocinkovejsi a svobodnejsi:D

Petrs01

svobodnejsi

Když jsi někde, kde ten vlak jede a když zrovna jede, pokud možno včas a s navazujícími spoji.

PetraK

černej čaj
                            nepredstacitelny ze bych po 30km mela.jeste nekam hodinu a pulridit

tohle neposoudím, takhle daleko jsem nikdy nešla 😀 .A teď už dlouho takhle žádnou štreku,abych měla v živý paměti, jak po těch mejch maximálních dvaceti km. tož to nevím.

cernej caj

Petrs01
                              ja si to tak naplanuju 😀

zase takhle musis porad delat okruhy od auta a resit, zda se tam da parkovat…

obe moznosti proste maji nejaka plus a mins

PetraK
                              je hromada lidi, co zvladne jit tyden v lese a pak jeste odridit 3h domu a nevadi jim to, nebo radno ridit 2.5h, dat si 25km v terenu a ridit 2.5h domu… i moji karadi nekteri.

ale me vyhovuje ta mozkova neaktivita nejakou cast dne, v autobuse proste nemusis nic, ridit 2h na vylet by me mohlou odprasknout tak, ze bych pak uz nezvladla ten vylet

Petrs01

Byly doby, kdy jsem po dogtreku dokázala sednout do auta a odjet domů spát, třeba 60 km. Ale vždycky jsem měla možnost zalízt spát do auta, kdyby to nešlo.

EvaC

černej čaj
                                  Vykašli se na to, kolikátá budeš…o vodu žádáš, jenom když nutně potřebuješ, jsi slušná a milá – každý normální člověk Ti vyhoví, pokud může a když ne, zkusíš to prostě jinde ?
                                  Děkuju za optání – už jsem se konečně po dlouhé době dala trochu dohromady… jo v tomhle věku už tělo takový hovadiny jako – jsem nemocná a pět dní lyžuju od rána do večera – neodpouští…
                                  Fotky nějak moc žádný nemám, Sindibádka se má v rámci možností dobře..
                                  Tak sem dávám alespoň to málo s komentářem:
                                  první fotka – každý pracuje na zahradě jak umí ?
                                  druhá fotka – a takhle pak po té těžké práci odpadne..

Attachments:
                                  EvaC

výborně -se mi to zase povedlo..
                                    první fotka měla být tato..

Attachments:
                                    Petrs01

delat okruhy

Nemusíš, ideální je dojet někam autem, přejet vlakem na start a dojít zpátky k cíli.
                                      Plánování úplně neumím – s Peťanem se netrefuju naprosto zásadně a on přidat nemůže. A i se sebou – někdy to šlape, někdy ne a rozdíl umí být třeba hodina. Takže radši dojedu někam na méně obsazenou trať a šlapu zpátky k civilizaci, kde to jezdí častěji.
                                      A třeba brácha je řidič z povolání a za volantem si odpočine, zatímco já jsem po pár hodinách řízení nebo jízdě přes Prahu KO.

cernej caj

EvaC
                                        tak to je dobre, ze je to uz lepsi, tak priste potit a nelyzovat 😉

Sindibadce to moc slusi, ladi s gaucikem, jako by byl jen a jen jeji 🙂 ale na zahrade se teda moc nepredrela, ze? 😀 ackoli mozna lepsi, nez mit vsude diry 😀

Petrs01
                                        proste to ma kazdej jinak, no…

muz dneska pojede do prahy se podivat na nase nove auto 😀 tak snad ho v praci moc nezdrzi, aby to stihnul.

Me prijde vyhoda auta, ze s nim muzes nekam, kde mhd nejezdi, pokud musis stejne kde mhd jezdi tak to trochu ztraci tu pointu 😀 ale jasne, porad minimalne usetris na case stravene cestou.

EvaC

Sindibadce to moc slusi, ladi s gaucikem, jako by byl jen a jen jeji

A to zase ne, ona se ráda podělí ?..
                                          Ale pozor – počítání myšů je děěěěsná dřina, to by jeden nevěřil.. Hrabání děr striktně zakazujeme, to bychom měli místo zahrady tankodrom..
                                          Tak ještě jedna fotka – focena na konci března – ještě nebyla narostlá na lukách tráva, teď už se tam jít nedá.. má pracovní název: „Muž a jeho pes..“

Attachments:
                                          Petrs01

vyhoda auta

Pokud jedu sama, jezdím zpravidla hromadnou. Když nás jel celej cirkus 2+2psi, tak už bylo i finančně výhodnější to auto. A pohodlnější. Případně nás řidič vyložil na startu, dojel do cíle a přijel za náma vlakem. Míváme v autě tašku se základním oblečením – taky už se nám stalo, že jsme byli skrz dřív než jsme stihli vytáhnout pláštěnky. Ztracený čas je taky nezanedbatelný. V případě horší dopravy domů bych zase zvažovala jezdit autem k nějakému většímu dopravnímu uzlu, aby se ti nestalo, že už ti nic nepojede domů.

No a naše využití auta je úplně bezkonkurenční svoboda, srovnatelná právě jen se šlapáním „na těžko“. Větší komfort za cenu hledání vhodného místa, nezatížený záda, větší rozlet, ale o něco zas přijdeš. Umím obojí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,461. až 2,480. (celkem z 2,672)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.