Kecací předjaří 2025

Fóra Ostatní Kecací předjaří 2025

• Toto téma obsahuje celkem 2,671 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,401. až 2,420. (celkem z 2,672)
  • Autor
    PetraK

Petrs01
      speciální značku

to je výborný!! Výýýborný!!

černej čaj
      bez nejakyho plotu poznas,

hele nevím prostě nějak, no

ale zas pokud jde o nejakou kadibudku v lese, tak by me nenapadlo, ze majiteli vic vadi, ze ji nekdo pouzitl,
      vidím to stejně jako Fifi, prostě to je moje kadibudka, já jsem si ji postavila, na svém pozemku a chodím tam. Je to stejný, jako kdyby někdo přišel na chalupě a zasednul mi v chalupě na místu. To, že je záchod umístěn mimo budovu nedává cizinci právo to bez zeptání použít.

Když bude lejt a bouřit, tak jako bouřilo tehdy, že probíjela voda tekoucí po silnici, tak klidně dvěma patnáctiletejm vyděšenejm holkám se psem poskytnu min. postání pod střechou. A nebo jako ten kluk naproti, který když nás tam viděl, nás sám od sebe pozval dovnitř domu. Nenechala bych dvě malý vyděšený holky stát tam, jako ty dva dospělí.

Fifi
      Narodil se v nejakym squatu,
      a tu to vidím, no, tak to se mu nedivím, že to má takhle rozhozený chudák.

Fujek
      viď? ble.

kachna

to by mi teda hodne vadilo, kdyby se mi jeste cizi lidi courali po zahrade

oni jsou to hlavně známí. A mně to taky hodně vadí, nicméně to je tak všechno, co s tím můžu dělat…

Fifi

A proc nemuzes tu branku, Kachno, zamknout?

cernej caj

Ja kdyz potkam.na louce kadibudku, stado trba 8 kde se bezne delaji detsky tabory tak by me nenapadlo ze je nekdo tak utlocitnej ze mu tam sice rocne kadi 400 ruznych deti ale ten jeden navic je fuuuj blee radsi at ho hodi vedle kadibudky, ze jo.

Fifi
            Neberu to vztahovacne, mam.zvidave otazky kterymi potrebuju rozlisit jak pripadne takovy logicky problem rozeznam, kdyz se v nem ocitnu, a jake je nejlepsi reseni, zda bliti z vedra a bez tekutin nebo radsi zvolit lyncovaji za prekroceji par metru neoznacenyho pozemku

PetraK

Ja se snazim lidi nicim neobtezovat nikdy, ale vyjimecne jednou za par let nastane situace, kdy i kdyz mi to prijemny neni, poprosit o neco lidi musim.

Takze bych se pak rada vyhla podobne situaci ze clovek na cizim pozwmku prosici o vodu te mega swre, protoze je uz osmej a ty to mas z niceho nejak odhadnout, ze zrovna swm.nemas chodit.

Ja se nedivim ze to ty lidi proste nekdy neodhadnou spravne protoze to je vwda na kristalovoubkouli

PetraK

RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak dneska se jdu konečně kadeřit. Zas to z ničehož nic skočilo z toho – tak teď je to dokonalý do krucinál vypadám hrozně 😀 . A dneska ráno jsem si konečně byla schopná nachystat telefén, abych vyfotila husénky…….. a voni tam husy nebyly 😀 škoda, škoda, teď dvakrát za sebou jsme mohli zastavit u krajnice a já je mohla pozorovat. To byl hnedle jinčí start do novýho dne.

černej čaj

stado trba 8 kde se bezne delaji detsky tabory
              no ale my nemluvíme o kadibudce pro dětský tábory, kam chodí ročně třista lidí. My mluvíme o soukromý kadibudce u chaty, která se rovná prostě Tvojí soukromý toaletě doma. Taky bys přece nebyla nadšená, kdyby u tebe doma někdo zazvonil a vrthnul by ti na záchod.

Já myslím, že běžný člověk dokáže rozlišit bezohlednýho dementa od slušně se chovajícího člověka, který přijde, pozdraví a zeptá se, poprosí. No ale nevylučuje to, že i ten běžný člověk může mít těch předchozích – tedy dementních, plný brejle a holt zareaguje blbě, protože už mu to přijde jako poslední kapka. Když se lidi chovali normálně a ne jako hovada, tak by se Ti to nestalo, dneska už díky těm, kteří se chovají, jak se chovají, se to stát i může, no. S tím nic nenadělá. A není to o tom, že ty jako jedinec mu budeš vadit, obtěžovat ho, bohužel tam prostě předtím prošlo stádo hovad. Hele Pepa Dvořák má chalupu kousek od hradu Kost. A co myslíš? Kdejaký hovado, místo, aby tím spíš prošlo bez povšimnutí a pokračovalo plynule ve směru svý cesty, tak nakukuje, zkoumá, vočumuje.

PetraK

hele a musím se zdůvěřit.
                včera jsem objednávala něco v HappyZoo – mají tam výprodej. a pak mi došlo, že bych od tý jedný věci radši vzala ešče dva kousky, napsala jsem jim VEČER! Asi v osm, emila, zdali by to nešlo ještě navýšit a obratem mi přišla odpověď, že jasně, už je navýšeno! Jsou výborný. jen teda jsem nechtěla, aby někdo pracoval takhle pozdě, jsem si myslela, že až ráno přijdou do prasé, že to tam najdou a bu´d to vyjde, nebo ne. A voni jo! Hodní jdou, udělám jim pak recenzi.

PetraK

čekám, tak jsem si udělala todle
                  https://www.prozeny.cz/clanek/kviz-kviz-jak-dobre-znate-vzacna-psi-plemena-otestujte-sve-znalosti-98868#dop_ab_variant=1473510&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

výsledek:
                  Správných odpovědí: 10/10

Gratulujeme! Patříte mezi opravdové znalce, kteří se vyznají i v těch nejvzácnějších a nejméně známých psích plemenech. Vaše znalosti jsou na vysoké úrovni a možná byste zvládli i odborný kynologický test.

😀 no, nepřijde mi to nijak složitý teda. To mají divný představy o vysoké úrovni.

Maya

PetraK
                    tak ja 9/10, blbe ti terieri, ty fakt od sebe nepoznam
                    ale obecne v tom testu jsou neznama plemena a tipuju 90% o nich ani nikdy neslysela

PetraK

Maya
                      ten teriér – teď mě to připomnělo – hele já mám teď takový podivný období. Už jsem si říkala, fakt Metrix. Páč, že teda se o něčem zmíním a v počítadle na to vyskočí reklama – fajn, to víme, jak funguje. ale!!??????
                      Že se to přenese i do reality??? 😮 :O – víš jak jsme se te´d bavili/y o těch korkáčích, že jo? Tak jsem roky žádnýho neviděla, naposled toho magora, co ho zmrzšili a bydlel v Řepích, toho nebožáka si koupili matka s dospělým synem – jedinci, co by neměli mít ani gumovou kačenku, ze psa těžkej zmetek. No nicméně od tý doby fakt nic a protože už je to pět let, co jsme z Prahé fuč, tak to takových šest, sedm let bude, co jsem korkáče nepotkala. A teď??? 4!!??? Z toho dva v jednom odpoledni na dvou rozdílných místech???????????? A to stejný ten teroš, mluvila jsem o českým teriérovi – toho jsem neviděla fakt desetiletí. A teď??? Dva??? v krátkým časovým úseku?????? Dobrý, ne?
                      NĚKDO MĚ VODPOSLOUCHÁVÁ!!! 😀

Petrs01

neznama plemena

Jasně, ale když tam dají fotku něčeho neznámýho a možhosti husky, malamut a něco, tak to fakt nemusím být zrovna Einstein. Jo, kdyby bylo na výběr ze tří neznámých, tak jsem v háji.

PetraK

Petrs01
                          tak to fakt nemusím být zrovna Einstein
                          no přesně t omám na mysli 😀

Maya

PetraK
                            no tak ze nas odposlouchavaji telefony, to je normalka, ale ze ti nekdo prihrava reklamu i v realu, to uz misi bejt prace nekoho vejs, mozna uz se nam vypracovava ta umela inteligence 😀
                            ja teda korkace videla fakt kdysi davno jednou
                            a ceskyho teriera bych nepoznala
                            Petrs01
                            ono je prekvapive hodne lidi kteri jsou radi ze poznaji vlcaka od jezevcika

PetraK

Maya
                              to uz misi bejt prace nekoho vejs,
                              že jo, že jo? Na todle AI nestačí. Přemejšlim na kterýho psa teď myslet, ešivá to vyjde zas. 😀
                              Už vim! Bedmmintóna, toho jsem vídala jako dítě, byl to pro mě chudínek, furt sám na zastrčený zahradě, byl rád, když jsem tam za ním zašla. A pak už jen jednou, obojí fakt dávno. Výstavy se nepočítaj. Takže jo! Jsem zvědavá, kdy potkám toho bedmintóna.

Zlata

Dotaz:co je korkáč???bedlington??

PetraK

Jak jsi psala vzít Bobíka do lesa ,to šlo jen když bylo chladno,fakt teplo nesnášel,takže se chodilo přes léto za rozbřesku kousek do polí po polní cestě,do lesa je to po asfaltce minimálně kilometr bez jakýhokoli stínění.
                                Jak začalo teplo ,nic s ním nehlo.??

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Zlata.
                                PetraK

Zlatka
                                  korkáč je corgi a bedmintón je ano, bedlington teriér. Jako dítěti se mi moc líbil

Jak začalo teplo ,nic s ním nehlo
                                  tomu dost rozumim, se mnou ve vedru taky nehnou a to nejsem tolik chlupatá 😀

cernej caj

PetraK
                                    Ale i kadibydka prontabor je soukroma pro tabor.

Takze co kdyz kadibudka na louce s ristreskem neni pro tabor ale jednoho sokromnika co tam vzdy v lete tabori sam?

Proste vzdycky je soukroma… takze je to techjicky vzdycky spatne, ale prislo mi vzdy tak jako lepsi ji vyuzit, nez jit vedle:D

Takze ja se jen snazim zjistit jaky na to plati pravidla, kdyz jedno ne a druhy jo a pro me to je ale uplne stejny. Jak se to sakra rozlosije? 😀

To jak ted psala myslim kimi na zviretnik ze z osobniho setkani pozna umysly cloveka. Jako jak? 😀

Ps: to mi pripomelo, ze mam rozposlouchamy ty deprese a tam rika borec,ze v mozku je takova cast, ktera znamena ze clovek rozpoznava obliceje od sebe (aha ja s tim mam problem a nechapu proc ve filmu cizi zenska bere dite ze skolky a dite se enbrani – matka se jen prevlekla a precesala, proc policajt schovava dukazy o vrazde – aha to se jen vrah oholil „na policajta“ a tak. Ja kdyz se s nekym divam na film tak yo je pprad „ta uz tam byla? To je zas kdo? A tahlr tam byla? Ano, prad stejna zena:D

A pry tato stejna cast ma za ukol i rozpoznavat emoce (aha, ja je rozpoznavat neumim) tak sem si to vcera vygooglila a aha, pro osoby s pas je toto dost typicke:D zajimavy, jeste sem to nedoposlechla.

Akorat sem doted nevedela ze emoce nerozpoznam,prece kdyz clovek breci tak breci kdyz se smeje tak se smeje a kdyz nedela ni jedno tak neni na zadne strane:D jednpduchy hak fakcka… 😀

Si nemela mezistav? Vcera vecer jeste dokonaly? 😀 tak doufam, at ti to ponkadereni s tim komandem.zustane dlouho zase dokonaly:)

Myslim ze jediny vzacny pllrmeno co poznam je moje labilkoira 😀

Korkace bych teda nevylustila:D

PetraK

černej čaj
                                      Takze co kdyz kadibudka na louce s ristreskem neni pro tabor ale jednoho sokromnika co tam vzdy v lete tabori sam?

no tak to už prostě člověk nerozpozná, no. a pokud tam nedá majitel třeba cedulku – soukromá kadibouda nepoužívat, tak to prostě nepoznáš, no. To u tý chatky je jasně daný a identifikovatelný.

Jak se to sakra rozlosije?
                                      těžko. Hele já to mám v tomhle jednoduchý, já bych nešla ani tam, protože je mi to samo o sobě nehygienický, když nevím, kdo všechno to používá. (i proto preferuju ubytování s vlastní sockou), takže já jdu radši do lesa, když už musí, i kdyby tam stálo tisíc kadibudek.

Jako jak?
                                      má vnitřní radar, intuici a tu poslouchá. mám to taky tak. což samo nevylučuje, že se sekneš.

prece kdyz clovek breci tak breci kdyz se smeje tak se smeje a kdyz nedela ni jedno tak neni na zadne strane:
                                      smutný může být člověk aniž by brečel, stejně tak se může radovat vnitřně, bez smíchu, může tajit vztek – nebo ho v sobě dusit, snažit se ho ovládnout. Hraje křivě – tedy neplatí, to, co říká, ale dá se mu to přečíst v gezichtu…, z toho jak se chová, co mu nechtíc uniklo a tak.

e dlouho zase dokonaly:)
                                      jo s těma těžko 😀

labilkoira
                                      labilkoiráááááááááááá to je boží!! To neznám! Ukládám.

Maya

jsem si objednala modry caj, ted budu zdrava nejzdravejsi hec 😀

PetraK

Maya
                                          was ist das modrý čaj?

Maya

PetraK
                                            https://www.cajovydychanek.cz/a/modry-caj-jak-tento-modry-napoj-ovlivnuje-vase-zdravi

kazdy kdo se vraci tam odtud, o nem basni, tak ho chci ochutnat

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,401. až 2,420. (celkem z 2,672)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.