- Toto téma obsahuje celkem 2,671 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
-
AutorPříspěvky
-
27.5.2025 v 11:02 #189410
PetraK
Maya
plutek kolem slepiciho vybehu a prelejzaj to lidi taky a to u nas neni zadna turisticka trasamusíš si pořídít velkýho psa a toho neváhat použít. Sajrajti drzý fakt. Proboha kam se to celý posunulo. No co se ptám, prostě debilové od regálů. To je hrozný.
27.5.2025 v 11:44 #189417cernej caj
ja pochopila, ze problem je, ze jdou k brut na pozemek a zadaji vodu, tak se ptam, jak mas poznat, koho muzes zadat o vodu a koho ne a jak poznas tu hranici pozemku, kam teda muzes s zadosti dojit a kam uz nemuzes s zadosti pokracovat.
pak muzu snadno taky nekomu vlezt nechtene na pozemek a rozlitit ho tim, ze netrefim spravne tu hranici
Maya
tak to je taky slusnej extrem, to by me nenapadloPetraK
ale kdyz ot maji ohraniceny a nejakej napis a lidi tam lezou, tak sou to blbci, ale kdyz to ohraniceny neni, jak to maji poznat, odkud se maji ptat zda mohou jit o neco poprosit?27.5.2025 v 11:56 #189419Maya
Petrs01
chteli tam projit, nejakej plutek je prece nezastavi
uz jsem si taky rikala ze tam dam cedule Soukromy pozemek vstup zakazan, ale mam dojem, ze by to nemelo valneho efektu
nastesti u nas se to nestava tak casto, ale dovedu si predstavit, ze nekde u turisticke cesty je to fakt masakr27.5.2025 v 11:57 #189420Maya
cernejcaj
musis to proste odhadnout
kdyz mas dojem ze budes desata za den, tak tam radsi nelezt
kdyz si nekde kde nohu nepotkas, tak je to jedno27.5.2025 v 12:00 #189421Maya
nemate nekdo tip na nealetgicky kondicioner na vlasy?
prestali vyrabet ten muj Natura Siberica, uz mam od teto znacky druhy jiny a je to des, po tomhle me navic i svedi hlava, krome toho teda ze mam vlasy jak seno
asi budu muset zmenit znacka a vubec nevim za jakou27.5.2025 v 12:06 #189422Petrs01
chteli tam projit
mmt, já to nechápu – ty máš slepičí výběh na cestě nebo se prostě rozhodli, že jdou přes tvoji zahradu?
Já se v 99,5% pohybuju po cestách – buď značený tůristický nebo prostě to co je jasná cesta. Blbý je, když ta cesta končí někomu ve dvoře, to se buď snažím obejít, nebo se s nadáváním vrátím. Ale obvykle se mi to nestává, bo mapy.cz jsou fakt dobrý. Občas teda vede tůristická někudy, kde mám pocit že jdu někomu po dvoře – ale kde jsou značky, tam je prostě volný průchod, maximálně v mapě ověřím, že jdu dobře. Takže si nějak nedovedu představit situaci, kdy bych měla potřebu lízt někomu přes ploty do výběhu (pasené krávy nepočítám).27.5.2025 v 12:17 #189423Maya
sbirejte bodiky u sporky a muzete mit zdarma mapy premium nebo dalnicni znamku napriklad
https://www.penize.cz/osobni-ucty/471924-sporitelna-spousti-nove-odmeny-laka-i-na-lepsi-urok-a-akcie-zdarma?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1461111&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box27.5.2025 v 12:25 #189424PetraK
Petrs01
Takže si nějak nedovedu představit situaci, kdy bych měla potřebu lízt někomu přes ploty do výběhu (pasené krávy nepočítám).no přesně. Já si prostě nedovedu představit situaci jak popisuje Maya, že se někam takhle poderu a ještě budu házet psa mezi slepice.To bych řvala hodně, hodně moc.
černej čaj
jak píše Maya – odhadnout. Ale mám za to – z popisu, že tam prostě je cesta a kolem té cesty ve stráni chatky. Tam se prostě jasně dá odhadnout, že to soukromé je. Takže bych se snažila opatrně jít a zjiš´tovat, kde někdo je, slušně pozdravit, omluvit se, že otravuju a zeptat se, zda by mohl člověk poprosit o pitnou vodu. No a když nic, tak halt nic. On by člověk měl i počítat s tím, že tam třeba někde bude pes, který si bude svoje hlídat. Vezmu-li Ešátora, ten hranice pozemku znal velmi dobře a s jednou jedinou výjimkou, když se vydal mámě naproti, tak je neopouštěl. ale máme velkou louku, sama víš a kdyby tam někdo cizí vlezl, sešel k nám z cesty, hlídal by. Aji Štajn s Tali by hlídali.27.5.2025 v 12:33 #189425Maya
Petrs01
PetraK
ja mam proste pozemky za oplocenou zahradou, ktery uz nejsou oploceny neb nam je komunisti sebrali a pak po revoluci nam je vratili
na vetsim susim seno, ten je u silnice a lidi se nerozpakujou pres tu vysokou travu jezdit autem
tenhle je malej u zahrady a jsou tam slepice
uz vam to kreslim, ale nevim, jestli se mi to sem podari dostat z mobilu neb obcas me to sem z mobilu nechce pustit 😀27.5.2025 v 12:35 #189426kachna
Rumštaaaaajn
Kimi, moc gratuluju.Čaji,
žádost o vodu mi doma nevadí vůbec, přístřeší ve velkém dešti je malinko mimo mou komfortní zónu, ale radši, než aby to zmoknutec odstonal (to by mě mrzelo mnohem víc). Toaleta by mi ale vadila, páč by to pro mě bylo dost komplikovaný.U nás se bere jako standard, že si lidi vstupují na zahrady. To mi vadí jak coby majiteli nemovitosti, tak coby osobě, po který je vstup bez výslovného dovolení požadován. Trpim a nemůžu to ovlivnit (tedit, teda mohla bych zamknout, ale to nechci)
- Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem kachna.
27.5.2025 v 12:35 #18942727.5.2025 v 12:40 #189430Petrs01
proste chteji projit
Na plůtek info, že „soukromý pozemek, nevstupujte, zde není cesta“, ale každýmu normálnímu to dojde i bez toho.
27.5.2025 v 12:42 #189431PetraK
Maya
ja mam proste pozemky za oplocenou zahradou, ktery uz nejsou oploceny neb nam je komunisti sebrali a pak po revoluci nam je vratili
no ale jestli dobře chápu, tak tam máš ten oplůtek,který to vymezuje, takže co tam lezou!!! O tý vysoký trávě mi ani nemluv. Shodou okolností dneska jedeme do prasé a u kapličky ve vysoký trávě stopy čtyřkolky. Tvl. člověk se tomu vyhýbá , psy tam nepustí a pak přijede hovado a drrrndrrrrn mám čtyřkolku, jedu! propíchat gumy. Já jsem i s okolníma lidma domluvená, že tam můžu chodit, když jsme se nastěhovali, šla jsem se domluvit s koňákama, kterým patří kus té cesty a vzala s sebou úplatek, aby jim nevadilo, že tam budu procházet. A kdejakej trotl na čtyřkolce…….. fakt neskutečný tohle. no a to už jsem tu psala, jak debil z chatiček si jede na motorce přes cizí louku pro houby. zase – propíchat gumy! 😀27.5.2025 v 12:46 #189432PetraK
kachna
U nás se bere jako standard, že si lidi vstupují na zahrady.
e????? Já nemám problém, když přijde Olinka – heh teď máme spojený zahrady, tak je to supr. Nebo někdo známý, leč cizí lidi mi vadí, takže i kvůli psům, aby nevyběhli jsme začali zamykat. nehodlám se dostat do problému proto, že je někdo jelito a bez vyzvání vstoupí a psi vyběhnout. Neměli by, ale…….27.5.2025 v 13:04 #189433Maya
u nas teda nastesti se na zahrady volne nevstupuje, jedinej kdo ano je bracha s rodinou, ti nam kolikrat chodi po zahrade a ani o tom nevim 😀
ale ani znami by si to nedovolili a proste zvoni
to by mi teda hodne vadilo, kdyby se mi jeste cizi lidi courali po zahrade27.5.2025 v 13:09 #189434PetraK
Petrs01
Na plůtek info, že „soukromý pozemek, nevstupujte, zde není cestaobávám se, že některý sortě lidí, to bude jedno – viz to moje vyprávění o majiteli hospody. Jsem si dodatečně uvědomila, že to kvůli takovejmhle kreténům prostě vlastně zavřel. protože neměl náladu, aby mu debilitní cizáci loncali zahradou. Mimochodem na ty kola tam měl i stojany. Nic platno. Prostě mámo poď pudem tady a šli.
27.5.2025 v 13:54 #189442PetraK
Tak se tu mějte, já jedu do toho skautskýho tábora, co máme doma.
27.5.2025 v 14:03 #189443Petrs01
27.5.2025 v 15:30 #189504cernej caj
Maya
jak to mam jako odhadnout? :D:Dto ma sporka docela dobry, se trcohu pochlapila za tu dobu co u ni nejsem, dokonce maji i ucet zdarma bez poplatku sem slysela 😀
PetraK
tak samozrejme ze slusne ale ptam se jak na pozemcich bez nejakyho plotu poznas, kdy si uz prekrocila tu pomyslnou hranici kdy pred ni je to vporadku a za ni ses ten hajzl co leze lidem na jejich (a tim nemyslim jak u mayi pres plot, tam je to asi evidentni kde ten plot vede)kachna
tak zadat o pristresi me nikdy nenapadlo ani v privalovym desti, ani treba pozadat o postani pred verandou, to se zas nedivim, ze s tim esusce nevyhoveli 😀a zachod taky chapu, ale zas pokud jde o nejakou kadibudku v lese, tak by me nenapadlo, ze majiteli vic vadi, ze ji nekdo pouzitl, nez ze ma kolem ni na*** s kapesnickama… jak psala zlatka 😀
ale pokud je u vas zvyk chodit i za ploty to je taky trochu vlezly…
Petrs01
😀 ale to neni oficialni dodatkova tabulka takze za pokutu kdo ji tam dal 😀27.5.2025 v 19:19 #189505Fifi
Zdravicko vespolek,
tu to dneska bylo jak na namesti. Jedu objizdkou, prijizdim k baraku a prede mnou obr bus, ze kteryho se trousi lidi. Brazilsti zemedelci prijeli omrknout brokolicu! 😀Kachna
U nás se bere jako standard, že si lidi vstupují na zahrady.
Ti pujcim na chvili Pepina ci Ruzenku, chces? 🙂Brutice
Oplotit bohuzel nelze.. jsme ve strani na pronahatem pozemku a majitele jasne dali na jevo, ze si nepreji ploty a ani nic rozdelujiciho.
Ok, ale treba cedulky „Nevstupovat“ nebo paska na stromy a „soukromý majetek“, pripadne cedulky se siluetou psa – to by snad majitele nepopudilo? Jinak pak lidi opravdu tezko poznaji, ze tudyma ne-e.Esusova
Zdravim depresivniho fleka, uz se s Konevem smirila? 🙂
to si říkám, kurnik z čeho tohle u něj vychází, teď si nevybavím, oni se nenarodili v útulku? že ne? Musel tedy něco prožít děsnýho?
Narodil se v nejakym squatu, do utulku byl jen prevezenej pred odberem. Neco se tam udat muselo nebo mu to predela fena v ramci epigenetiky. On je takovej psi autista, je spokojenej v zabehlym rezimu, cokoliv novyho (pristroje, prostredi) by to chtelo davkovat po kapickach. Jsem ho tuhle vyvedla po navsi a byl rozstrelenej. Sem uplne videla, jak nestiha vcucavat vjemy, bo byl kousek od domova a to je jiny, nez kdyz ho vyvezes do mesta. Tam si kraci jak pantata suveren, prepne se do autopilota, bo vjemu je prilis, je prehlcenej…Cernej caj
Juu, pozdravuj Birmicu od nas a moc si protapku uzijte! 🙂
A neber vsechno tak vztahovacne na sebe, ty jiste poznas, kudy jit/nejit, ty rozhodne nepatris mezi neomaleny „turisty“.
ale zas pokud jde o nejakou kadibudku v lese, tak by me nenapadlo, ze majiteli vic vadi, ze ji nekdo pouzitl,
Mne to prijde jako zasah do soukromi, boze, co mi ma co nekdo cizi lezt na kadibudku?! Bez dovoleni? Fujek. Urcite Brutovic nemaji kadibudku kilak od chaticky… -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.