- Toto téma obsahuje celkem 2,671 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
19.5.2025 v 20:27 #189070
brut
Maya
Potize s presuny pres casovy pasma ma kazdy jiny Hlavne taky zalezi, jestli jdes proti casu nebo po casu. Tam bych rekla, ze je nejvetsi rozdil.
Me treba ceste do Keni nic nedelala, ale byli v letedle lidi, kteri se citili jak prejety parnim valcem.Esuska
Tak jeste vic naspidovanou, nez si bezne, si radeji nepredstavuju. To si utahala cokle do mrtva a uhonila Brtnika pri praci, ne? ??MirkaD
Teda Dafi si umi vybrat kamarady ? .. doufam, ze prase bylo jedno , daleko a vas si nevsimlo…19.5.2025 v 20:48 #189071PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn ábend majne líbe Kindr.
Sem tu a Fifijová bé mít zasejc šok, že už je další den. Nejni, proto jsem popřála gůtn ábend. Právě jsem se vrátila z večerního venčení o který si řekl RUmíček.
černej čaj
pointa neni psat, protoze je to placeny, ale ze lidi, co radi ctou tvuj web a radi na nej chodi ti budou chtit prispet na provoz i za to, co si u tebe uz precetli.
já vím, jak to myslíš, ale pro mě osobně by to bylo zavazující. Ale ten princip chápu.Thielli – vona přišla Thielli?? Nejni možná? A půdle taky přišly. Moc Ti to sluší Thielli je to krásná fotka všem vám to moc sluší. Všem.
Fifi
Ty si pako.😀 😀 byla jsem si jistá, že to oceníš. Chrstla jsem si kafe na vobražofku, když jsem to viděla a doufala, že se mi podaří hodit sem obrázek. Taková šance hned tak nepřinde 😀 😀 😀
v posledni dobe pomerne prijatelnej psi spolecnik. Nahodou, ono to zase brzo prejde.
nepřejde, nepřejde, nepřejde. Musíš to říct třikrát za sebou, 6x se otočit v protisměru hodinových ručiček a devětkrát si odplivnout ohnivou slinu. Pak se to nestane 😀Ha Petrs – dík za odkaz číhnu!!
Brut
Venku zima, ze by psa nevyhnal
naše vyhánět taky nemusíme, jdou sami a skáčou mi u toho po hlavě. Bylo venku příjemně.
To neznám stlety?? musím kouknout. Aháá? nevokazuje mi to nic??Jasně, že mi bundička moc sluší, i vedení ji ocenilo 😀 😀 😀 😀
Budu držet palčáky, aby se podařilo zuba nějak zachránit, aby něco vymysleli. Vím, že to máš komplikovaný, ale určitě něco vymyslej, určitě.Tak jeste vic naspidovanou, nez si bezne, si radeji nepredstavuju. To si utahala cokle do mrtva a uhonila Brtnika pri praci, ne?
No hele bylo to supr, já byla fakt jak, když na něčem jedu. Myslelo mi to rychle, konala jsem rychle, nebyla jsem vůbec unavená a do toho spaní jsem se musela donutit, páč mi bylo jasný, že to už by dobře nedopadlo. Ale neměla jsem právě ani potřebu spánku, to bylo zvláštní. Brtnika jsem jen donutila jít chrápat.
19.5.2025 v 20:52 #189072brut
Na chate mame prasata a musim rict, ze nekolikat jsem do nich malem vrazila, kdyz bylo treba po desti a ja sbirala houby. Pokazdy jsem zacouvala kus od nich a zacala si prozpevovat. Pro jistotu jsem se postavila za co nejsirsi strom, abych byla alespon psychologicky chranena. Vzdy zdrhli .
Kdyz byly deti mali, tak prijel bratranek a slo se na houby. Holka si s nim povidala a ja sla se synkem a nasi Dennynkou, ktera byla na volno, protoze se od nas nikdy nevzdalila dal, nez na 2 m o par kroku vpredu. Vylezli jsme na kopec, kde byla mytinka s par stromkama o sile paratek. A tam stalo prase velikosti lokomotivy. Musim rict, ze takovyho obra jsem predtim a ani potom uz nevidela. Lekla jsem se poradne. Synka jsem strcila za sebe , Dencu capla na ruku a pomalicku couvala zpet do lesa. U prvniho velkyho stromu jsem nechala malyho, aby se taky podival, ale byl porad za stromem. Divocak si nas poradne prohlidl, zafunel, udelal 2 kroky k nam a pak vystrelil uplne jinym smerem . Me se tak ulevilo.. Zvlastni bylo, ze Denca vzdy na vse stekala, hlidala nas, chranila , ac byla malicka, tak byla nesmirne statecna. Tenkrat poprve byla zticha. Mezitim nas dosli ti dva a ani jeden prase nevidel.19.5.2025 v 21:22 #189073brut
Tak já je meju tak jednou za měsíc. Prý jsem úchyl, ale já nesnáším, když se podívám z okna a NEVIDÍM.
Takovou jsme meli sousedku… U nas se strasne prasi. Mesto rozdeleny dalnici, vsude neco stavi a aut jezdi mraky. To ani nemluvim o ruznych firmach-dilnach, ktery k tomu prachu prispivaly a prispivaji. Takze aby si mela opravdu cisty okna, musel by je clovek myt neustale.
Ale chapu, ze nekdo to tak ma nastaveny. Ja se pred lety rozhodla, ze myti jednou za ctvrt roku staci, po case jsem vse prehodnotila na jednou za pul roku a toho se snazim drzet. Ale je fakt, ze to prehodnoceni na 1x pul roku bylo kvuli Vilemovi, ktery u nas okna myje, kdyz ja nemohu.19.5.2025 v 21:31 #189074brut
Esuska
Zadna Rumstaajn po vecerech, hezky cesky „Bryyy veciiir “ ?
Predstavuju si vase vedeni, jak ocenuje tvou bundicku a malem jsem se smichy pripocurala .. tys vazne strelena ???Tak to si byla krasne, klidne naspidovana, kdyz vsichni prezili ve zdravi a jen si musela sama sebe poslat spat. .. ne, vazne.. tohle se mi obcas stane taky. Jak presahnes nejaky pocet hodin, tak telo jede v nadhernym rezimu. Ale kdyz ho neuspis, jako si to udelala ty svemu telicku, tak pak se muze seknout a mas problem s usinanim atd.
20.5.2025 v 3:37 #189075Zlata
Thiely
Dík za fotku,kraaaása.Brut
Snad to zub přežije.Držím palce.20.5.2025 v 5:33 #189076cernej caj
Brut
U nas se taky strasne prasi, kdyz na 4 dny nezakryju klavesnivi je na ni vrstva:D ale okna nemeju ani 1x rocne teda, spis min:DA proc nekoupite klimatizaci i na chalupu?
Petrs01
Super obrazek. A blajik rip uz vede kolem toho monstr pamatniku nebo sis taky udelala zachazku?Jinak si fotky projdu az na pc, na telefonu to neni vubec ono:(
Ja si jich privezla za 200km 1800 a ty za 300km jen 700, mela hych se nad sebou zamyslet:D
20.5.2025 v 6:53 #189077Maya
brut
zub jde dostavet, mam dostavovany i stolicky a drzi to, jen to stoji prachy20.5.2025 v 6:58 #189078Maya
ad ta monetizace
je to dneska naprost bezna vec, za podcasty se plati 100-200 mesicne, prave premejslim,, ze bych si jeden dva na par mesicu nechala zaplatit k narozkam, ale takovyhle soukromy stranky a nebo ne az tak spickovy youtuberi hodne pouzivaji koupi kafe https://buymeacoffee.com/
ja na tom nevidim nic spatneho a nemyslim, ze by to byl nejaky zavazek, protoze to clovek neplati dopredu jako podcasty nebo pravidelna platba, kde pak clovek za ty prachy neco ocekava, ale je to spis podekovani za to, ze se mi tu libilo, takke qr kod nebo to kafe s tim ze jakoze libilo se vam tady, tak pokud chcete, muzete mi neco prispet, ono stejne vetsina lidi asi neprispeje, ale to je asi fuk20.5.2025 v 7:14 #189079cernej caj
Maya
To kafe sem parkrat videla a treba kdyz sem cvicila s charles b fit coz je afroamerican anglican zijici nekde u olmiku s ceskou tak ma super cvuci videa a kafe sem „koupila“ parkratExistuje platforma herohero coz mi rikala znama ze napred mam publikovat tam pod platebji branou, ze ona by to platila rada ze ma.clanky rada, a pak se zpozdejim treba par mesicu to vydavat u sebe aby sis jako platila premiovej obsah, ale
1) si myskim, ze kvuli jednomu ctenari to nema smysl
2) temhle princip me uz vadi, nedelam odbornej casopis misto prace aby to bylo nutny a melo to velkou zakladnu, ale oblibeny to je hodne mezi mladymiZajimavy ale je, ze kdyz sem ji rekla ze mi muze poslat teda prispevek na provoz webu na ucet tak to neudelala:D
A ja si prave myslim, ze by to stejne nikdo nezaplatil ale kdyby se treba seslo kilo…
Ono jako za 10kc nebo 40 ten clovek prece nemuze od tvurce cekat nejaky zavazani se k dalsi tvorbe, ale kdyby se seslo par dvacek, tak je to prijemny a je to na to kafe na nadrazi:D (kdyz mi nekdo pul roku visi termosku a ja si ho nemuzu delat z domu:D
Ale tak mam aspon caj a kafe na chut tak to proste nrpotrebuju, ze jo:D
Ja mam taky kus umelyho zubu, i kdyz se mi nedavni zdal sen ze mi upad, ale tfuj byl to jen sen.
20.5.2025 v 7:26 #189080Petrs01
monstr pamatniku
Tam jsem poslala muže, ta silnice je tam hnusná a nechat se tam převízt autem a zase zpátky mi přišlo pitomý. Jiná cesta k němu moc není a je to škoda, zajímavý místo.
Já už ty trasy šla, takže fotit stejnej kostel/křížek/… podruhý mi prostě přijde nesmysl. Tak jsem fotila hlavně ty kýče. A slepýše. Teda ty už pak taky ne, bo co s desátým slepejšem. A cesty. Hmmm, mrknu, jestli bychom nedali ještě sadu cest, i když tam jsem se snažila hodně krotit (fotka „zelený tunel po stodvacáté“ taky úplně nebaví)
20.5.2025 v 7:34 #189081PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Husenkýý, husenkýýý vídám ráno husenkýý. Mrňata jsou často na hřišti – jak se patří 😀 a dospělí je dozorujou. Mrňata rostou jak z vody. Mám se na co vždycky ráno těšit, když jedeme. Běloušové dneska vidět nebyli, takže tam mám smolikof.
Ale to neva, hlavně, že byly husénky. Já bysem taky chtěla husénku, enemže se mi domů nevende. Vlastně nechápu, proč jsou fšicí vyprděný z labutí, když husénky jsou krásnější? Teď myslím konkrétně ty divoký. Jsou barevný, maji oranžovej zobáček a jsou otomilý. Konec přírodopisnýho hlásání.Brut
žádný brej večír, Rrrrrrrrrrrrrámštán dycky rrramštáájn. 🙂no potkat prasca ešče s dítětem, tak mě šlehne. to ne, to ne. U nás je taky jeden kus velkej jak stodola. Spadnul skorem Olince do auta. Měla co dělat, aby to zastavila, bylo to na konci lesa nad náma v tom klesání a on doslova spadnul z toho kopce nad silnicí, prostě hópnul a bylo. Brrrr. od tý doby se tam večer „plouhám“ s očima jak letec při přetížení. páč jako jo, mají tam svou trasu.
, jak ocenuje tvou bundicku a malem jsem se smichy pripocurala .. tys vazne strelena
nááhodou….. no náhodou teď mě vocenili, že jsem stihla v tom našem průseru ešče vypomáhat na jiný sekci, kde taky měli velkoprůser, neb jim taky odpadli lidi a nebyl nikdo, kdo by věděl. ENEM JÁÁÁ NA CELÝM SVĚTĚ SEM VĚDÍLA! A vlastně i bez nadsázky a ironie, páč prostě ty procesy jsem tady v daný moment znala jen já a tak jsem šla. Mám radost, když to vodsejpá a z průseru se vyhrabeme. To je pak takový oživení tý práce vlastně.Tak to si byla krasne, klidne naspidovana,
jojoo, bylo to moc prima, fakt. Užívala jsem si to. A radši to právě stopla, a poslala se cíleně do peřin, abych si nevyrobila větší průseron, než mám. Ale bylo to fajný, žádná extáze, prostě jsem supr fungovala, bylo to klidný a totál bez únavy. Překvápko takový. Ale cíleně to zkoušet nebudu. 🙂 I když jsem experimentátor. Nicméně si myslím, že tam byl souběh tý energie z koncertu, kterej byl úžasnej, a asi překročení hranice spánku v nějaký optimální čas.Maya
ja na tom nevidim nic spatneho a nemyslim, ze by to byl nejaky zavazek,
ne, já na tom taky nevidím nic špatnýho, to vůbec, vůbec. Ale pro mě to není, no. I proto, že tak nějak vnímám, že by třeba některým lidem pak bylo blbý přijít a číst, když by měli pocit, že to musí zaplatit a třeba nemůžou. A to nechci.. Necy nic platit, chci dělat radost. To je moje platidlo 🙂 . Úsměv na rtu a dobrou kartu! Moje heslo dne. 😀 A já Zrzavce i vnímám jako něco jinčího, milýho, hlubšího a peníze takovýhle věci enem pokazej.20.5.2025 v 7:45 #189082Maya
cernejcaj
tech platforem je vic, herohero, forendors, patreon, gazetisto asi nejznamejsi, ale vsechny se berou nejaky procenta s plateb a dost se to lisi, myslim ze zrovna herohero si bere docela dost
tam prave fungujou ty predplatny na podcasty, obvykle to je delany tak, ze cast je verejna a cast za prachy a i ty placeny jsou tam o par dni driv, ale to jsou veci, co tam pribejvaji kazdy tyden
ono tezko rict, ty podcasty vetsinou taky zacnou komplet zdarma a pak kdyz se to chytne, tak po roce soupnou cast za paywall, jako cas to zere, tak samo chapu, ze chteji za to penize, ale co tak sleduju, tak to soupou za prachy az kdyz maji nekolik tisic sledujicich
jako kazdopadne to asi muzes vyzkouset, zrusit se to da asi vzdycky, ale osobne si myslim, ze s tema poplatkama to pro par lidi nema cenu a je lepsi ten qr kod20.5.2025 v 7:49 #189083PetraK
Jo a Brůti – pátek sobota a neděle mají být ešče hodně studený rána – v neděli v pět ráno nejhůř kolem tří stupenců max. Pak už půjdou ranní teploty nahoru, takže snad pak konečně bude moct člověk vyrazit ten plevel do světa. Ale!! Já už mám tři červený jahůdy!!
20.5.2025 v 8:00 #189084Petrs01
něco jinčího, milýho, hlubšího
Jednoznačně.
větší průseron
Tyhle věci jsou ošidný. Já to dost překračovala na dogtrecích, 100km nonstop a tak. Jde to. Za určitých okolností. Můžeš se dostat do stavu perpetum mobile, kterej nejde vypnout a nechceš čekat až si tělo hodí blackout samo. Můžeš se dostat do jiných zajímavých stavů, které se pak v určitém okamžiku ukážou být velkej průšvih – to když jsem chodila tak, že jsem se v noci chvilkově vypínala, prostě jsem se svalila vedle cesty, dala si čtvrthodinovej spánek a šla dál. Jenže pak bylo jednou půl metru sněhu. Taky jsem uměla spát za chůze – řídil pes.
20.5.2025 v 8:18 #189085PetraK
Petrs01
Jednoznačně
děkuju., prostě jsem se svalila vedle cesty, dala si čtvrthodinovej spánek
nemáš po cestě tolikatě chlastat 😀 😀
Ne, je to zvláštní, jak tělo dokáže dělat věci při nedostatku spánku. Mně to zaujalo už jako malou, možná i tu knížku nějak doma ještě mám.
Já jsem se jednou při četbě takový zvláštní knížky v noci dostala – teda já ani ne, mozek vlastně – do hodně zvláštního stavu. Věděla jsem, že ještě kousek budu číst dál, v mozku se propojí informace a já – nesměj se – budu prostě vědět všechno. protože ono to v tom mozku je, to celkový vědomí. 🙂 bylo tam pár sekund váhání a pak jsem knížku radši zaklapla. Zvláštní je, že jsem pak už nikdy, nikdy to místo v knize nenašla. A že jsem hledala poctivě.Fotky jsou bomba, chtěla jsem něco napsat k těm stavbám, ale máš pravdu, co z toho udělat hádání? Ať už celek – kolik kdo odhalí staveb a nebo postupně?
CO NA TO AUTORKA FOTEK A OSTATNÍ? Popisky tam nejsou, že ne?
20.5.2025 v 8:35 #189086cernej caj
20.5.2025 v 8:42 #189087cernej caj
Petrs01
Ja tam po te silnici sla a jako nic moc ale nutne sem to videt musela:DTakhke taky dobry reseni:D
Joo udelej cesty, ty ja rad:)
Maya
Ja prave myslela max ten qr kod.PetraK
Jeste sem.nenarazila na clovrka, co by za „dobrovolny prispevek“ se rozhodl ze kdyz ho nechce/nemuze dat se by si odpustil navstevu zricejiny nebo teda vypl nejaky cviceni na YT.Naopak vetsina lidi nikdy zadny neda ale konzumuje 100% dostupneho.
Tak 95% lidi by si ani nevsimlo, ze nejaka nova stranka „podporte“ vubec vznikla, natoz aby jim jeji existence branila psychologicky si neco precist:D
20.5.2025 v 8:43 #189088cernej caj
Petrazk
A ja myslela ze chce s normalni husy na dvorek:D20.5.2025 v 8:48 #189089Petrs01
kolik kdo odhalí staveb
no jo, vy asi nemáte rajče, co? Bo by se dalo hádat tam v komentářích, ale můžou jenom přihlášení, což je naprd.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.