Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Kecací podzim 2022

• Toto téma obsahuje celkem 1,166 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1,161. až 1,167. (celkem z 1,167)
  • Autor
    Maya

PetraK
    no tak u nas leje, takze ledovka jista, jsem zvedava, jestli se mi zejtra podari vylejz kopec na bus a jestli bus vubec pojede
    no kdyz tak se zase vratim domu, akorat prej mam na stole od kolegy med, ten by holt tam musel vydrzet do ledna

Maya

cernejcaj
    voteplouch, tu fotku i s obliknutim na model nemuzi najit 😀
    https://www.respekt.cz/tydenik/2013/50/oteplouch-bez-hihnani

PetraK

Kimi
    Teď vyrážím pro cukroví, tak snad tam bude posypáno též.
    tak dobrý návrat

nový zimní téma dáme, až se tohle zaplní – což nebude dlouho trvat 😀

Kuskus
    Se konečně vyspím a nebudu se odkopávat.
    to je v tomhle ročním období dost nepohodlný, to je fakt,proto jsem k tomu přistoupila 😀

Maya
    no nějak se nám to ledovkování protahuje, nejdřív jeden den, teď dva, už jsme na třech… Tak hlavně, abys nebyla Ty zejtra na čtyřech – a teď nemyslím po požití alkehůla 😀 , med počká.

Maya

PetraK
    podle me to roztaje az pres vikend, to ma byt 10 na nulou a ani v noci nema mrznout
    ted jsou 3, nic netaje, do toho prsi, v noci mrze
    no jeste potrebuju v patek jet na nakup, jestli bude to co dneska, tak budeme asi o hladu 😀

cernej caj

Zlata
    sem si rikala ze kdyz bude nejhur, ze aspon v obchode by me vzali ale s mejma nohama mam asi smolika 😀 (no nebo prorezat boky 😀

cernej caj

tak ta kecaci zima no 🙂

Kecaci zima 2022

Maya

cernejcaj
    slysela jsem, ze ty polsky boty kacper jsou delany s sirokou spickou, na fotkach to i tak vypada, ale osobne jsem je nikdy nevidela

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1,161. až 1,167. (celkem z 1,167)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.