- Toto téma obsahuje celkem 1,166 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
20.12.2022 v 18:48 #148378
cernej caj
fifi
ja prave vim, ze to muze byt treba po koupani v rybniku, myslim ze adamek na to trpival, ale ze asi ty spoustece muzou byt fakt takovy nenapadny ze to clovek blbe predvidaeusova
snaz se uzivat si pomnenky a vanocek a proste co neni nutny nedelej a hlavne z toho nebud smutna!20.12.2022 v 18:55 #148379Fifi
Mne by fakt zajimalo, jak je mozny, ze na to pes trpi. Jako pricina je mi jasna, navic Ruzenina maticka rodna s tim ma taky casty problemy. Az by jednoho napadlo, ze to ma hlubsi vnitrni pricinu.
Cajdo
Co ty, jak je ti? Hele, jsem na tom s psanim jak Esusova, takze odvolavam, oc jsem te v mailu prosila. Nemam na psani energii a naladu, jozevcicovy panicce to sepisu jindy.20.12.2022 v 21:17 #148380Kimi
Odetto, jak tady výše bylo doporučeno vyzkoušet nějakou emulzi, uvědomila jsem si, že já sama používám mast KONOPÍČKO HŘEJIVÉ od Swiss Med a docela pomáhá.
20.12.2022 v 21:51 #148382Odetta
Zlatka
Kočka je jak ten pás na motorku – moc vysoko. Leda fakt nějakou mourovatou, to by se Gremlinovi líbilo. 😀Fifi (+ Kimi)
Líty, líty, stihneš do Vánoc fyzio, aby Tě dal do pořádku?
Snad se ocásek umoudří a nebudete muset na veterinu. Že otravuje s hračkou je dobrý znamení. Je blbý, že se to takhle udělá i přes bundu, ale celkem to chápu – já když jsem v teple, tak mi ta záda povolí, ale stačí mi vylézt na dvůr (v kabátu), a už v tom zase lítám. A to jsem na to nikdy netrpěla, asi únava materiálu. Lepím si hřejivé náplasti, ale jak říkám, jakmile to prochladne, končim.20.12.2022 v 22:11 #148383Kuskus
Dnes jsem měla den blbec. Špatný zprávy, pranic se mi nedařilo, rozbila jsem keramický vánoční zvoneček a za pár desítek minut i paličku z oblíbeného hmoždíře. Porcelánový tlouk se kutálel z linky, já od stolu jen bezmocně přihlížela a vnitřním zrakem už ho viděla na dvě části ležet na podlaze Richtik, přesně tak to dopadlo. Kopyto neohrabané su. A to už jsem měla slzy na krajíčku, bo se nejen cítím strašlivě unavená, ale pokouší se o mne i vánoční depka. Šak to znáte. 🙂 a tak si říkám vzpamatuj se, přestaň fňágat a raději mazej ještě se smetím. Už bylo večer po osmé, šla jsem vynést ty odpadky a mrkla přitom do schránky a byly tam! Ježíšek mi poslal pětadvacet vysmátých kočenek. Při pohledu na ně musíte taky vytáhnout koutky nahoru, nic jiného vám nezbývá. 🙂 A můžu si k nim schovávat drobáky, nebo nějaké poklady. Heč.
Děkuju Ježíškovi za dárek. Moc milé. Nakonec ten den stál zato.20.12.2022 v 22:44 #148387MirkaD
tak odpo za mnoou-nebylo moc lidí,ale ještě že tak,bez mezisměny,ta má druhý týden neschopenku-to je holka co chodí faurt na mezisměny,že se jinak nedostane,
tak,v dest jsme vypadly,máme ted do devíti,já na hlavní kase a až v 7 veřer mi začaly hřát nohy…..do té doby omrzliny…..
a to jsem přidala tlustý ponožky,ale na hlavní kase,se tam otáčí průvan,a jak se z té kasy člověk nehne…peklo….
pochopitelně dekosukně,dvoje gatě,x verstev,ale na tělo mi bylo teplo,i ty nohy v té rybářské deko- sukni,ale ty nohy,fuj peklo….,
ted tam dovezly kapry,před obchodem se budou prodávat kapři….
nekomentuju to…..
jinak,já včera ráno,i dnes-jak jsem šla ze psama,tak děsnej vichr,tak jsem s něma šla na chvilku,+odpo Martin,ale ted už vichr není,
tak už to bude lepší,štve mě,že má pak pršet,ale,když nebude pršet furt tak to nějak přežiju,-holt pláštěnky,akorát to bude na nic z blátem….Fifi-to jsou starosti,z ocáskem,že?
kamoška to mívala u ovčačky,ta ho mívala obvázanej….
já nevím-co jí ho preventivně nějak zateplit-obvázat,když bude nějaký vlhko???
asi blbost,že?
Odetta-ty si jako v zimě nezapínáš bundu????to ti nevadí,že na tebe fučí?
já musím být furt zaplá od krku až po zem….nikde ani kousek ze mě koukat…
dnes mě na kase pochrstal olej+pás a kasu-já zařvala doprdele,vesta mokrá,mikina,a budu jak kráva chodit s flekama,protože trička máme 4,miliny 2,ale vestu jednu…
tak vesta se vypere až až….
a kurna,doufám,že to pude vyprat….
du ještě balit….20.12.2022 v 23:22 #148388Fifi
Odetta
Ja nemam nic extra pochroumanyho, to dam bez fyzio. Ruzice dostala prasek se zradlem, ocas stale nehybnej, ale uz si v klidu leha, seda.
Mirko
On ocas psum chcipne kvuli prochlazeni/namozeni korenu ocasu, pater, nervy, svaliky. Kdyby mela Ruzice ocas kupirovanej, stejne by ji “chcipnul”. Na zatepleni ocasu jsou voteplouchy, ale ty jsou pro nekoho jinyho. 😀
Kuskus
At skonci dny blbcove, je toho kolem dost. Hlavne se opatruj a nikde se nenaflakni, at o kolena drzi.:)20.12.2022 v 23:49 #148389MirkaD
Fifi-no tak voteplouchy…ahááá-já jakže se to furt jmenuje..:D:D:D
21.12.2022 v 7:39 #148390cernej caj
mirkaD
kup si perovy papuce (s pevnou podrazkou)https://www.e-outdoor.cz/perove-papuce-rab-down-hut-slipper-beluga/
je to fakt super, budes mit nohy krasne v teplicku
Kimi
tak to je mi lito za takovej nestastnej den, ale takovy prani je super, ze prislo prave vcas 🙂ja teda vanocni depku nemam, ja totiz vanoce vlastne neslavim, moje vanoce sou s kamaradama, ktery se letos pro nemoc kamosky rusili (stejne sem nemocna i ja) a teda ja zadny vanoce namam. pro me sou svatky 3 dny volna, kdy se mnou nikdo nechce jit na vylet protoze vsichni maji rodiny a travi cas s nima a ja mam proste volnej den… nebo 3h navstevu u segry, ktera bude ale v aptek znamenat zalohovani tatinkova mobilu, stedrej den budu travit spravovanim jeho notasu (uz chce windows 10 kvuli podpore) a to by jeste segra chtela na svatky at udelam jeji pc… no tak kvuli tomu taky nechci zabit celej volnej den ze tam na 3h pojedu
21.12.2022 v 8:29 #148391Maya
cernejcaj
koukam ty win10 budou asi taky vyhra
ja taky vanoce nijak extra neprozivam, stromecek na tejden, darky a hlavne volnoo
ty papucky jsou teda pekne drahy
ja mam takovehle podobne ze hrejou i na kotni a jsou fakt hrozne teply, jsem je kdysi od nekoho dostala
https://www.kubatkuze.cz/teple-vlnene-backory-televizaky-352nor/21.12.2022 v 9:29 #148392PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Péršing, takže doma bude ešče krom skluzafky taky óserko. Bubiška odmítá chodit ven, nelíbí se jí to, což se jí nedivim ale psí záchodek doma nemáme 😀 . včera sem se musela snížit k úplatkům a vyvést ji ven na dva nalámaný pičkůty. Pověsili jsme spolu s ohaříkama prádlo, aby z něho ráno byly dokonalý zmrazky. Objevila jsem ondynoj v Řepákově novou vinotéku a koupila tam fčéra jednu lahvičku bílýho, jsem zvědavá, jaký bude, zatim dělá dekoraci na cihlách.
Kuskusi- taky byl u Tebe Psížišek? 🙂
KOukám, že tu máme zádolazaret 🙁 . Krom Odetty ešče aji Růženec si pořídil hexnšůs. 🙁 Doufám, že vám obě, milé dámy, léčba nějaká zabere, páč v tomhle počasí a při tom stylu pohybu na ledofce, to pro zádo je převeliký útrpení.
Fifijová – uvědom si, že nejsi švestka, nepadej furt.
Gdo tu nosí voteploucha? 😀
21.12.2022 v 9:32 #148393Maya
PetraK
tady asi voteploucha nikdo 😀 😀
u nas zatim ledovka neni, tak doufam, ze nebude ani zitra, potrebuju jet do kanclu, tak potrebuju aby jel bus
ale vypada to blede, je nad nulou, snih asi bude tat a v noci to urcite primrzne, doufam, ze se nezrakvim cestou na bus21.12.2022 v 9:34 #148394Maya
no teda muj notas ma asi umelou inteligenci nebo co, ted jsem resila, ze se moje maily zjevujou u kolegyne a vono se mi tam objevilo pravidlo, aby se maily preposilali k ni, pritom ja to ani neumim nastavit, vcera to tam nebylo a rano jo, buhvi co ten notas po nocich vyvadi 😀
21.12.2022 v 9:55 #148395MirkaD
tak dnes ráno jsem dala s psíkama delší vycházku než kousek k lípě a zpět
konečně nebyk ten děsnej studenej vichr!
takže k lípě,od ní netradičně ne směr hájenka,ale doleva směr Kojátky a zpět,
tím,že tam chodíme málokdy i když jsme tím směrem šly kousek,tak to pro psy byla změna+hodně čuchaly ve sněhu,běhaly a já fotila-no fotky hodně nic moc-oni jsou nejehezčí se slunkem a mrazem-nejhezčí fotky mám když bylo -14
to jsem takhle fotila jednou v Rjci v parku v zámku a pak před letama s Gerem-slunko,mrzlo,modrý nebe,jen Gero se klepal zimou a ono mínus 14….
já si v tom fotícím zápalu toho ani nevšimla:-()
teda jasně-nemusí tak mrznout,ale prostě pár stupnů pod nulou+slunko….
učesat pséky ještě-a modlím se at není ledovka!!!21.12.2022 v 9:55 #148396PetraK
Maya
tady asi voteploucha nikdo 😀 😀no právě 😮 😀 , sem v tý rychlosti nestihla zaznamenat, kde se tady ten úbor právě vzal 😀 , čtu hrozně zrychleně
my máme ledovku už druhej den, pohyb po dvorku a zahradě je adrenalinovej sport, zachraňuje nás paradoxně to, že jsme sníh neodhazovali. Včera, když jsem šla věšet večer prádlo, litovala jsem, že nemám brusle.
21.12.2022 v 9:56 #148397MirkaD
Černejčaj-no,ttak toto fakt nemůžu mít v práci-musíme tam mít pracovní obuv-toto by fakt neprošlo….
21.12.2022 v 10:31 #148398cernej caj
MirkaD
a tu obuv mate nejakou fasovaci nebo predepsanou? existujou boty fakt s koziskema ted premyslim, jak bych mohla v praci u vas delat ja kdyz me vsechny boty drtej prsty… jak se to resi kdyz proste nekdo nemuze boty sehnat? a nechat si drtit prsty proste vetsinou jde vydrzet do hodiny na pohrbu ale ne v praci a jeste v tom chodit + utlacenej krevni obeh muze dlouhodobe poskodit prsty i nohu nehlede na to, ze bez prokrveni to “umrza” i v teple..
ja furt nevim co to ten voteplcouh je to mi nejak uniklo
maya
dobrej notas 😀petraK
tak snad bude brzo po ledovce, ja je se bubisce ani nedivim.nejlepsi byla prohlidka u doktora, namrzly schody, ze se tam sotva dalo vylezt a to ja su mlada a zdrava 😀 nejaka babicka o holi bez sance
21.12.2022 v 10:59 #148399Kuskus
PetraK
Kuskusi- taky byl u Tebe Psížišek?
Máš teda štěstí! že ses přiznala. 🙂 Se konečně vyspím a nebudu se odkopávat.21.12.2022 v 11:08 #148400Kimi
Ranní venčení jsme zvládli, chodníky posypané. Teď vyrážím pro cukroví, tak snad tam bude posypáno též.
A prosím, kdo to umíte, už bychom si měly (schválně píšu y, myslím, že jsme čistě dámský klub) nainstalovat “Kecací zimu”. Ta astronomická začala dnes v noci.21.12.2022 v 12:13 #148410Zlata
Čajdo
Nevím jak v Penny,ale my musely mít pevné boty ,někde musí mít i s bezpečnostní špičkou. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.