Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Kecací podzim 2022

• Toto téma obsahuje celkem 1,166 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 5 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,121. až 1,140. (celkem z 1,167)
  • Autor
    Zlata

Odetto
    Na záda kočku.

PetraK

Odetta
    Sukni přes kalhoty nesnesu, brr. To jsou mi bližší ty podvlíkačky. 😀

to je škoda, přijde mi to ze všeho nejvíc funkční nahoře to gumička – mám ji na gumičku – drží tak, že tam neprofoukne a jde mi to až dolů pod zadek. Motorkářskej pás bude asi na jiný potíže se zádama než máš teda. Mi to až dolů do kolen nikdy neslezlo zastaví se to dycinky u “ocásku” a kousek dolů, ne tak hluboko jako Tobě.
    Každopádně tam funguje nejen to zateplení, ale i to zpevnění zad samotných.

Taky jsem chtěla napsat, že kouká jak sůva z nudlí.

rozmysli si děfče, rozmysli, co říkáš. na svý ščestí pomyslí. Holky můžou říct, jak to taky dopadá, když je někdo drzej, že jo? To sou srandičky srandičky a pak půůf a je z Tebe pára nad pódiem 😀

😀

Hele Tilda jako vánoční hvjézdička 😀

PetraK

Zlatka

Na záda kočku.

pravda, jednu můžu rovnou věnovat, mouratou, drzou! 😀

cernej caj

odetta
    tak pak poreferuj, jak to pomohlo:)

Maya
    mam za to ze to platili zamestnavatele ty povinny prohlidky tak mi unika jak usetri penize ministerstvo?

petrak
    no to su taky zvedava na andilky

Zlata

Měla jsem ledvinový pás z kožešiny,dají se sehnat i z ovčí vlny.
    Mousese by bylo škoda .Takovej krasavec.

Maya

PetraK
    to vypada spis jak pav 😀

Maya

jinak pomoooc nekdo nam napadl e-shop a za posldni hodku nam prislo asi 200 mailu spamu, to se ani neda nic delat v mailu a jeslti uz Italove nemakaj a bude to tam takhle skakat az do ledna, tak to bude na hozeni notasu z vokna

Maya

cernejcaj
    zamestnavatele usetri penize a ministerstvo papiry

Maya

no a to ze od roku 27 budou emisni povolenky i na dopravu a topeni, to jste cetly doufam, EU nezastavi zadna krize

PetraK

Zlatka
    Mousese by bylo škoda .Takovej krasavec.

Zrovinka dneska dělal neviňátko, zmeťour jeden. Ničí mě tím, že i přes ty mrazy se snaží spát přes noc venku, já mu to zakazuju, ale všem je jasný, že je mi to prt platný, tak mu pak podlejzám různě, že jo……. aby spinkal doma, zlořád jeden mouratej 😀

Maya
    nam prislo asi 200 mailu spamu

fuj!! Já bych to třískala lopatou přes hnáty.

PetraK

Valim dom, prej je tam v tom našom kraji opět ledofka,

tak na nás myslite, že abychom dobře dojeli.

Zlata

PetraK
    Mousese neřeš,Micák taky večer vyleze a pride az ráno,jak jsem viděla fotku tak jsou stejně vyžraný,přes to sádlo nezmrznou ani jeden.

Maya

Nas kocour je taky vyzranej a chrape doma pres den a noc chce ven. Vsak v noci se asi nejvic konaj ty kocici sleziny. 😀

Maya

Jsem chytra, uz se mi podarilo nastavit pravidlo, aby se mi podle predmetu hazely ty spamy rovnou do smazany posty, kde uz se to da smaznout najednou
    doufam, ze to pravidlo pak pujde zrusit neb az to spravej, tak zas budu potrebovat aby mi to chodilo

cernej caj

Maya
    jj, pravidlo pujde urcite zrusit 🙂 tkay me napadlo to resit tim, pokud maj nejakej spolecnej jmenovatel ty maily

tak w10 a ja…
    20x za den mi zabiji sitovou kartu, s tim pracovat je fakt parada 😀

Zlata

Maya
    Tak jsi šikovná.👍
    Fifi
    Jak pak Růžice s ocasem?

Fifi

To byla noc vasni… Jak jsem sebou jebla, drobatko mi kruslo koleno a zada. Ruzice chudobka na tom byla hur nez ja, fakt ji to bolelo jak prase, zatim nejhorsi chciplej ocas, co jsem u ni zazila, bylo mi ji hrozne lito. Do peti do rana po mne lezla, piskala, knourala, nevedela, jak si lehnout. 🙁 Pak z ni uz byl na nerv i Troldik, tak do me chodil zduchat este von, at s ni neco udelam. V pul sesty jsem uz na ni houkla, nejak se uprdelila a chrnela.
    Dneska jsem ji sjela pro dalsi prasky, mam dva, na dnesek (ten ji dam na stopro) a zitrek, kdyby se to nelepsilo, mame prijet. Ocas ma chciplej furt, ale uz se netvari tak nestastne a zubozene, zradlo zere a chodi chvilkama otravovat s hrackou. (Btw, jsem ji onehda dala takovej ten posilovaci krouzek malej, co se macka v ruce, cernej z tvrdyho plastu, je to ted jeji top milassek.)

cernej caj

tak aspon ze se tvari, ze je to o fous lepsi.. bych cekala, ze na to je potreba vetsi zima, ale asi kdyz byl nacatej… nemam s timhle vlastne vubec zkusenosti u psu

Fifi

Micek mozna najdeme my, az bude po klidovym rezimu, nebo ho corne jinej pejskar.
    Odetto
    Lity se zadama, nemas to taky jednoduchy. Nejaka prohrejvaci emulze by nepomohla? Jak maj cyklisti emspomu nebo tak neco hrejivyho?
    A jak ten obleček, je dobře krytá? Je dost teplý? Že ji to chytlo i tak…
    Neni to extra teply, jen takova vesticka od Trixie, navrch sustak vespod fleece. Kryje to dobre. Ono bylo fakt tesne pod nulou, takze zimou chciplej ocas nebude. Spis nejak navlhla, kdyz provozovala snowdiving do zaveji. Nebo prilis vrtela chvostem. Nikdy jsem to u psu nemela, je to des.

Eusova
    Sem trošku nějaká podivná, tak tu s vámi nejsem, jo? ale myslim na vás
    Toz podivna ses dlouhodobe, hladim na dalku po pacce a at se vse brzo v dobry obrati, nalada a tak celkove. To je dneska uplna Rrrrumstajn vystavka tady. 🙂

Fifi

Cajdo
    Ji to chytne i v lete v tropech, staci vlhkost, mzeni, koupacka bez vysuseni a vanek a ma ho tam. Byla uz fit, jinak bych s ni vcera nesla. Njn, snad bude brzo uplne dobre.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,121. až 1,140. (celkem z 1,167)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.