Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Kecací podzim 2022

• Toto téma obsahuje celkem 1,166 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 5 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 1,167)
  • Autor
    cernej caj

Tak a vite ze zalozit tema.muzete kdokoli a nemusite cekat az to udelam ja? 😀

Ostatní

Dole je takovy policko pro zalozeni noveho temata:D (takze si muzete vesele zakladat i jina temata, ktera vam chybi)

cernej caj

Dneska mi doslo, ze je listopad… coz o to, nekteri z vas si toho vsimli uz ored tydnem.. ale nw vsichni zijou na teply jizni morave:D

A proc jsme loni jeli na dovolenou formankou?
    Protoze muz uz chtel vzit octavku, ale zjistilo se ze nemame zimni gumy a formanka by aspon po zime mohla jit o dum dal 100% spotrebovana… takze se lonska zima odjezdila ve formance a v unoru na konci technicke – uz to byla starost servisaka, co si ji od nas vzal (vymenil za vymenu prasklyho celniho skla), ze z ni udela veterana..

No a o rok pozdeji. .

Volam z praxe muzi, jestli mame prezuto??? Protoze podhuri odlickejch hor neni Jizni – jizni morava.

Prej nemame ani zimni gumy 😀 (chybi mi smajlik na face palm:D

PetraK

Milá čajdo – děkuji velice mnohokráte, kráte a děleno. Jako vždycky, dojde k ucpání diskuze, když tu nejsem.!!! A pak to zbude na Tobě chudero. Já bych to jináč uďála. Jako výraz vděků přijmy malý kobereček – barvu a motiv si vyber sama

a´t máš do čeho zabalit muže, až ho zabiješ. protože já bych ho zabila určitě!! 😀

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

nevim proč nevyšel článek, půjdu to zjistit. Celej výkend jsem makala, přesouváme se, přesouvááááme seee! Huž mám ve skříňkách nádobí, spoooustu nádobí a potravin, těším se, až Brtnik udělá odpad k myčce a já tam narvu šécky ty kaseróly a spol, a myčka udělá bžžžfff a bude to vypucovaný. Do konce týdne musíme být v novým a to bude krása. Huž mám zprovozněnej ostrůvek na vaření. V neděli jsem montovala takový ty kolotoče do rohových skříněk a proklínala výrobce – nejspíš číňana nějakýho, protože to bylo maso pro můj podříznutej palec, nacvakávat to tam do sebe. Dneska by to mohl Brtnik nainstalovat, ještě dvakrát se natře kuchyńská deska a já budu cídit lino. Sestavíme gauč, umeju stůl, přinesu židle a …………..HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JE TO JE TO JETOOOOOOOOOOOOOOO Teda ne úplně ešče, protože se musí taky přesunout PC a tak, ale už to bude, už je to tuuu!! Jak umeju lino, instaluju ty obří psí pelechy a budem bydlet jako lidi!! Uzavře se zase jedna etapa bydlení a otvírá se nová. Od příštího týdne se totiž bude bourat ta místnost, co jsme v ní doposud bivakovali. Jááá se tak těšim do novýho, to lidi vůbec nevíte jak! 😀

Du si pro tu snídani, jak jsem psala vedle.

cernej caj

PetraK
    To si dovedu predstavit jak moc se tesis! 🙂

Tak snad se podari zjistit zadrhel a neni zase v posunutym case?

Maya

cernejcaj
    kde je jaky policko? ja tam mam jeno add another file bez policka
    PetraK
    tak to gratuluju k nastehovani do novyho, jste zacinali nejak kdyz zacal covid?

Zlata

Čajdo
    Chtěla jsem se zeptat na tu dietu co máš.Bezlepkové mouky je třeba pohankova,,kukuricna,mandlová,kokosová?A cukr obyčejný můžeš?Vajíčka celá nebo jen bílek.A ořechy všechny druhy ?Mandle asi ano.

cernej caj

Maya
    Mam taky hloupy prava tak bysme to meli videt stejne

Zlatka
    Vsechno jak pises je pro BZL OK, vajicka klidne cela.

Co se nemuze je cokoli co obsahuje psenici, zito, jecmen, kroupy z toho, treba v lentilkach je psebicka mouka tak u cokolad nebyva (casto byvaj stopy ale to ne kazsymu vadi) tak se cukrovinky nehlidaji tolik ale na lentilky bacha ja obcas ctu slozeni vseho znamyho obcas

Ale tyhle jednodruhovy veci jsou vzdy OK a prirozene bezlepkovy.

Bacha na orechy v testicku

Attachments:
    PetraK

černej čaj
    Tak snad se podari zjistit zadrhel a neni zase v posunutym case?

Tak už to vim! Byl to ten zádrhel nejhrubšího a nejtěžšího zrna. Sválně, co myslíš? 😀

To si dovedu predstavit jak moc se tesis! 🙂

úplně ukrutně!! vitrínky už mi svítěj, stojej tam hrnéčky, mističky se srdíčkama, mám tam talíře, co jsou v barvě oken………. ach! 😀

Maya

test kreativity
    anglicky, napisete 10 vzajemne nesouvisejicich podstatnych jmen
    ani me neprekvapuje, ze mi vyslo skore 69,17, pricemz prej prumer je 78 a vetsina lidi ma 74-82, ze nejsem kreativni, to fakt vim
    a to jsem pritom myslela, ze jsem vymyslela fakt pekny slova 😀

https://www.datcreativity.com/task

Maya

cernejcaj
    jo aha, uz to taky vidim, ono je to vejs, ja to hledala uplne dole 😀

Maya

jinak koukam na ten nemeckyshop a spoustu veci tam je drazsich nez u nas, tak je bacha pri objednavani
    ale ten vyber vanocnich veci, to asi neodolam a neco si objednam, to jsou veci, tkery u nas snad ani nejsou

cernej caj

PetraK
    Si ho naplajovala na prosinec:D

Na alwrgo dobry prej “vy ste se dneska i o dost vic nadechla…” – aha kdyz sem se 3x v minulosto nadechla podobne stejne a dneska o 15% vic a od minula beru leky tak je to asi tema lekama, ze? 😀

Tak mi je jeste necha 2x denne a pak by se dalo prejit na 1x

cernej caj

Your score is 81.14, higher than 68.06% of the people who have completed this task

Ja si o sobe myslim, ze nejsu zvlast kreativni ale zase dost psanim clanku je to asi kreayicita v dobrym smeru

Denny

Krásné pondělí….
    no já vím, pondělí asi moc krásné není pro nikoho že,
    ale pro mě jó.
    Nejím, nespím, nesoustředím se, miluju….je to tak úžasný

A omluvuju se za svůj výlev, muselo to ven.

A něco pro zasmání muheheee

Attachments:
    cernej caj

Denny
    😀

PetraK

Maya

Nic si z toho nedělej, voni lžou mám 73,61 a já si teda myslím, že docela krativní sem. Minimálně sem dobrá kreatůra 😀

muselo to ven.
    já sem chtěla něco napsat, ale nenapíšu.

Denny

PetraK
    já sem chtěla něco napsat, ale nenapíšu.
    nééééééééééé tvl ty jseš romantik, kretýýýýno!

PetraK

nejsem kretýno – sem to nenapsala 😀

Maya

Denny
    dobrej for 😀
    ten stastnej je v praci, ze se tesis do prace? 😀
    cernejcaj
    PetraK
    furt jste mnoohem kreativnejsi nez ja 😀

Maya

PetraK
    nechavali jste si kvuli tepelku navysit zalohy? o kolik?
    porad se mi nejak nedari dopidit o kolik bych to mela navysit, zas nechci pak na jare platit xxx mega velky nedoplatek

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 1,167)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.