Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,601. až 1,620. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Thielli

Kořenky jsou BOŽÍ !!!

cernej caj

Ja ma porcelanovy stolety a jeste nejaky skleneny co sem si koupila v BK protoze meli noc peknej vzorek – francouzsky:D

Rozdil nepoznam:D
        Ta keramika mi prijde, ze ma na sobe nejdriv nejaky odlupky a tak…

Tak a dovca za 6500 na 6 noci, celej domecek i s oplocenou zahradkou:)

Denny

Thielli
          no imitace…tak jasně, taky bych byla ráda za dřevěnou podlahu a
          dřevěnou pracovní desku kuchyňskou a dřevěná okna ALE…
          Ono se to dřevo jako fakt hodně blbě udržuje…a já nemám ráda úplnou modernu jako sklo, plovoučku nesnáším a nechci kvůli zvířatům, dlažbu do kuchyně taky nikdy studená, klouzací jak pro mě tak pro zvířátka…, takže jediné co mi zbývá je vinyl.
          Ikdyž za mě? Miluju koberce, ale tam se drží všechen bordel, navíc zvířátko se občas pokaká, pobleje…
          A s vinylem (dřív to asi bylo lino zn.Gerflor mám úplně nej zkušenosti

Serepetičky jsem nikdy neměla ráda páč moje máma jich měla milión 😀

(NEVÍM NEVÍM, JESTLI MI BAREVNÉ KOŘENKY A TALÍŘE VŮBEC PROJDOU)

cernej caj

Denny
            Korenky i talirw pekny!

A k te vaze u meramiky svata pravda tyhle aire ja neunesu poradne ani praxndy:D

Thielli

Ono se to dřevo jako fakt hodně blbě udržuje

…ho právě neudržuju ?
              No, budu to muset řešit, protože to vyluxuju, na polosucho vytřu a parkety šednou a šednou…

Moderna se mi líbí v kanceláři, z ušáka nebo od dubového stolu bych asi nebyla schopna vytvářet kapitál. ?

Zlata

Denny
                Kapka barevnýho ve vanilkovým moři bude taková veselá.
                Já mám keramický misky, jenže je hodně používám,a jelikož jsem nemehlo,mám co chvilku jiný.Ty hluboký porcelánový talíře jsem sháněla delší dobu,jsou čistě bílý a protože je to silnej porcelán tak drží.A mělkejch mám spoustu porcelánovejch,různý pozůstatky sad,něco ještě po mámě.A nový už kupovat nebudu, postupně doflákám tyhle.
                Dřevěnou podlahu mám pod kobercem,jak se to poškrábalo,tak to už nevypadalo hezký.Několikrát jsme přebrousili,znova nalakování, jenže pes má drápy, občas někdo něco přešupuje, prostě se to znova poškrabe.

cernej caj

Denny
                  Plovoucka nijak nevadi prece ani zviratum? Jen na ni nesmis mit lamino… ale i vynil a lino muzes mit polozwnou jako plovoucku

Nicmene lamino je fakt zlo nechapu jeho oblibu hlavne v novostavbach, ble

Denny

cajdo plovoucka vadi zvířatům, klouze se jim, je studena, cvaka a napr. c praci se nam zkroutila? myslim asi plovoucku lamino

cernej caj

Jj, to lamino chapu to je zrudnost.

Ale plovoucka muze byt i to lino nebo parkety a vetsina lidi ani nevi, jak to maj pridelany:D

Ja teda taky nevim, jak mi delali vynil:D

A treba dneska bych si dala asi vinyl/lino skoro vsude… protoze v podlaze lazbe uz nejaky odstepky jsou:(

Jak mi rano neco „ruplo“ v lytku cestou do prace tak nemuzu vubec chodit, snad teplo a mazani trochu pomuze a ve ct fyzio, tak se zeptam.

Pata je uz skoro uplne OK, takze jen obrazena, hura slava!

Kimi

Já mám v obytné části rýhovaný vinyl, právě kvůli pejskům, a jsem spokojená. V předsíni mám hladký, u dveří do bytu běhoun, takže to Goliáš taky zvládá. V koupelně je dlažba a na zdech taky vinyl, protože instalace byla o dost rychlejší než kachlíky a stopy zdejší tvrdé vody na něm nejsou vidět.? V bytě je podlahové topení a s tím vinylem to taky funguje. V ložnici je krytina kobercového stylu (kdysi se tomu říkalo jekor?), to podlahové topení to tak neprohřeje, ale na spaní má být chladno, že??

Fifi

Zdravicko vespolek,
                          teeda, Dennyky reko finisuje, to bude vymazlenej bytecek. Korenky jsou super, nenech si kecat do barvicek od muze! 🙂

Cernej caj
                          Auva lytko, co se ti tam zase potento? Dovca pristi tyden? Uzijte si to, Ferinka obzvlast, at vam klapne pocasi.

Kdepak mame dneska pani domaci?

cernej caj

Fifi
                            nevim, behem jednoho kroku proste vystrelila bolest v lytku a ja uz nemohla doslapnout a chodit…

dovca az v pulce dubna, ale mam schvalenou dovcu, muz dodal v nedeli mozny termin, a pani z ubytovani se na nas tesi a mame zamluveno 🙂 ted bychom tam asi umrzli, neni to vytapeny, jen krbem obyvak a dozadu do loznice se to na cca 14°C vyhralo az po 3 dnech, co sme tam byli 😀 takze na brezen uplne koule nemame 😀

Fifi

Jo taaak, jarni dovca. To je ten domecek, jak uz jste jezdili a loni nejak nebyl k dispozici? Nebo to pletu?
                              Tyhle vystrelovaci bolesti ted znam tuze dobre, plotna pitoma… To jen tip na fyzio, at reknes i o pate, muzes to mit od patere.

cernej caj

a kdo mate znamku dalnicni a nekupujete pravidelne, tak posledni 2 dny koupit za 1500!

cernej caj

Fifi
                                  to je ten domecek, co sme loni byli poprve, protoze ten nas „starej“ po letech pani prestala pronajimat, takze ses docela trefila 🙂

jo, bederku ted asi tyden citim vic, musim opatrne, ve ctvrtek jdu, tak na to myslim, ze musim rict i o spodnich koncetinach… taky me napadlo, jestli to neni prenesena bolest… nebo sem vybehla prudce, nizky ponozky tenky, siroky tenky gate, zafoukalo pod lytko a bylo? nevim, ale mam pripraveny podkolenky, na noc navlek, mazu kostivalem, vzala sem si arnicu a uvidim, jak zitra.

Fifi

Rekni, ja bederku necitim vubec (ve smyslu bolesti), ale plotynka si robi svoje do nohy ohledne korenu. Jipijajej.

Petrs01

Čaji, drama s batohem pokračuje. Talon má úžasný záda! Dobrej bederák… zbytek by se dal překousnout… akorát když už jsem skoro vytahovala peníze, tak… sakra, kde to má díru na hadici? VONO TO NEMÁ DÍRU NA HADICI??? Tak ne, jenom prostor pro vak rovnou za zádama. Tvl to vymyslel kdo?
                                      Do vaků se nedá dát nic než voda, což prostě nee. Ale hlavně! Dáš si přímo na páteř ledovej obklad? A pokud to páteř přežije a hezky se rozejdeš… tak v tom vaku máš za chvíli vodu leda tak na mytí. To jako fakt někdo používá?
                                      No nic, jak to natáhnout z báglu jsem nevymyslela a do boční kapsy dvoulitrovku nechci. No stála jsem tam nad ním dlouho, ale nevymyslela jsem nic.
                                      Jak má vodu řešenou sirrus?

cernej caj

Stratosy/sirrusy maji diru na hadici, ale taky je ta dira na vak na zadech a nic nez vak do te kapsy v podstate dat nejde asi.

Talon nema diru? Ja ho mela, 2018 na nasem prvnim vandru, jenze ja nepouzivam vak ale hadicku z petky a kdyz, tak ji nikdy neprotahuju tou dirou za krkem, protoze mi tam vadi.

Ale vetsinou nejradsi mam petku.

Ta voda te podle me diky tomu systemu studit nemuze a obecne vida na zadech zustava chladna protoze tam neni 50C v lete.

Mam takovej matnej pocit, ze vak u talonu se nedava vevnitr v batohu ale dava se mezi zada a latku batohu – takze diru nrpotrebujes, protoze ti tama hadicka primo leze ven. Talony meli ve verzi 2017 chybkubze batoh s cca 13-14kg vahy pekne pruzil v ramennich popruzich, to uz asi ta nova verze nema. Tak sek pohledala obrazwk

cernej caj

Sirrusy maji vak v zadech toho pytle a dira na hadicku tam je, takhle reseny to ma prave asi jen talon, lidi to hodne pouzivaj na dalkovy treky a asi aby porad nemuseli dobnitr a dobrr se to tam davalo v plnym batohu

Maya

koukam ty batohy jsou uplna veda

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,601. až 1,620. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.