Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,561. až 1,580. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Thielli

Petrs01

ono to jako seno vypadá. Laik neví.
      Byla jsem (a jsem stále, je vofous poučenější) laik a učila se čalounit. Nechtěla jsem vyhazovat peníze za africkou trávu… jakože seno, jako seno… z Afriky nebo ze zverexu…😁🙈
      No a pak si na to opravdové seno párkrát sedneš a ono se ti pěkně jako mouka proseje pod zadnicí na zem. 🤣
      Tak si to dáš celý znova…
      🤣🤣🤣

Maya

Petrs01
        ono muzes mit alergii na prach nebo roztoce a to je jak kdy, takova ruska ruleta, to mela znama
        jinak ty projevy dost zavisi i na stresu, stres a takovy veci to fakt hodne zhorsuje, clovek by rekl, ze to neni mozny, ale je

cernej caj

Esuskoooo
          A jakej mas ten hrnec, ze se ti v nem nepripece maso na prudko, nez ho das do trouby?

Thielli
          Nojinrodice maji postel znkonskejch zini… ta postel ma tak 45 let a je porad dobra:D

cernej caj

Vrtaji, neboli, vytrhnou, nebudou, do dasne mi injekci zapichnou…

Znate? 😀

kachna

Jen k fenistilu, 2/3 mých dětí jsou na něj alergický

cernej caj

Kachna
                Chudaci, je nejaka alternativa na mirneni svedeni z postipani?

Tak mi doktor nic nenasel, rikal ze tam muze byt mikrotrhlina pod plombou, to se nekdy muze udelat i u starsi plomby, vubec nic tam nenasel a bud vyckavata pri vyraznym zhorseni volat nebo preventivne prevrtat s tim, ze ta trhlina se muze casem sama zacelit. Tak budu pasivne vyckavat:D

cernej caj

a protoze u zubare maji bezlepkovy obchudek, neodolala sem chlazenymu listovymu testu a uz se mi pece strudl 😀

kachna

je nejaka alternativa na mirneni svedeni z postipani?

jo, třeba octanový gel.

cernej caj

Kachna
                      Vidis, to me nenapadlo ackoli mi to dali na desne napuchlou nohu v lekarne a prvbi dny sem i nohu mazala timhle na noc:D

Maya

Octanovy gel vubec neznam
                        ale tu alergickou vyrazku staci nekdy chladit

Denny

Bré ráno,
                          ták máme docela jaro, co? Ikdyž u nás z ne na po mrzlo.
                          Dnes mlha, že by se dala krájet. Jo a u nás takto.
                          V koupelně připraveno na obklady, které snad do konce týdne příjdou.
                          A kuchňa připravena na srovnání podlahy….
                          Ložnice víceméně hotová, teda kromě škrabkání a malování, ale to už jsou detaily.

Denny

Jo a včera jsem vařila PHO BO, moooc dobrý, sluší pánovi , Roman přišel z práce, byl nějak znaven, byla mu zima, tak jí večer ocenil.
                            Voní byt ještě teď páč kardamon, badyán, koriandr, skořice, palmový cukr, zázvor…koření + masíčko+čilli papričky, vynikající.
                            A udělala jsem jí tak, jak píše v knize, na závěr, jsem nakrájela na nudličky hovězí zadní, popložila na nudle a zalila horkým vývarem. Masíčko křehké jak dortík, už se těším domů 😀

cernej caj

Denny
                              Mas ji nadherne hustou, mam chut!

A super s pokrokem!

Maya
                              Ta octanova mast je takova chladiva a scirava ja ji rpave dostala na otok na zmirneni

Cestou do prace lup v lytku spodni casti a pajdam, nemuzu mit natazenou nohu:( sem si vzala nizky ponozky a tenky siroky gate tak snad jen prochladlo…

Zlata

Černej čaj
                                Já používám Alpu.Teď je i gel.

Denny
                                To je nádhera .Jednou bych chtěla ochutnat.Na dělání pho doma nějak nemám odvahu.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 8 měsíci uživatelem Zlata.
                                Maya

Denny
                                  vypada polivka dobre, ja bych si to dala bez toho masa
                                  tak bytecek uz se za chvili vyloupne

Denny

čajdo
                                    jooo hustá musí být! 😀

Zlatko
                                    já přesně nevím JAK má chutnat, ale tahle za mě dobrý 😀
                                    Jinak prodávají směsi koření a pasty přímo na tuhle polévku.
                                    Jsou to origoš věci z Asie

Když seženu nějaký kuře z farmy, udělám i kuřecí. Ta bude taky super

Mayo
                                    nerada hovězí?
                                    no za chvíli…počítám ještě měsíc.
                                    Ale trochen mě se*ou fachmani, jeden hlídá druhýho a samozřejmě by to ten druhý udělal líp…by člověk blil, nemám to ráda.
                                    Jeden odejde a druhej kotnroluje jestli je to správně. Konec.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 8 měsíci uživatelem Denny.
                                    Maya

Denny
                                      jj, hovezi nejim
                                      remeslnici to jsou kapitola sama pro sebe, ale tak hlavne jestli to dobre delaji

cernej caj

Maaam schavlenou dobcuuuu

cernej caj

Denny
                                          Jak si psala ze ma.byt hista tak prave kdyz si ji obcas nekde dam tak urcite tak moc husta neni:D

Zlata

Denny
                                            No já už na různý recepty a koření na to koukala.Ale fakt nemám odvahu.🤓

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,561. až 1,580. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.