Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,441. až 1,460. (celkem z 1,732)
  • Autor
    MirkaD

určitě všem-chacha-chyběly reporty z mé milované práce!
      takže čtvrtek-ranní krátká vycházka,pocvičení s Dafi za granulky a mezisměna-hodně lidí,protože akce,ale ještě jsem to nějak zmákla-i když teda záda,ruce…
      dojela jsem dom,šla chvilku ze psama+Martin chvilku odpo
      pak mi řekl o Norince…
      tak jsem ji obrčela,venku jí svítí obří vonavá svíčka,máti ji tam zasadila kytku….je na dvoře u zdi,kde to měla ráda…:-)
      v pátek-pršelo,pršelo,pršelo….
      takže rychlo vyvenčení,udělat oběd,umýt si hlavičku,
      poslechnout si další kus typologie-část v tramvaji-lístky mám u sebe,ale…
      celej!!život hledám-mobil,klíče….stravenkovku,čip…
      při fasování šuplíku se vracím pro kartičku/sluchátko,brýle,…,
      no nic,před odchodem do práce jsem dala psy vyčuratna dvůr-po pohrůžkou násilí-takže jsem stála na terase,že je nepustím dom,dokud se nevyčurají:-)
      proběhl boj-kdo z koho-oni čučely na mě-já na ně
      oni-jestli nejsu blbá?-do deště?do mokra??????
      já-jestli nejsou blbý voni?-že bez vyvenčení tam můžou stát třeba rok….:-)
      no pak pěšky do práce,koupit urinal
      a za kasu
      teda po vybalení 2 metry vysoké palety brambůrek…
      hlavní kasa-milon lidí-pátek+akce..
      byly jsme celkem 4!!
      takže naproti kolegyně-seděla víceméně pořád,zástupkyně na trojce seděla a v mezičase se snažila péct,rovnat a doplnit zeleninu +pečivo
      šéf-pekl,odebáral kastle,flašky,doplnoval zboží…
      no zkrátím to
      v sedm hodin mě bylo le jak psovi-z nekonečných front mě přepadl pocit,že umřu
      jsem řekla,že potřebuju vystřídat,ale oni si myslely,že si chci jen nakoupit…
      takže nic-PŘÍŠTĚ NEMÁM NAZNAČOVAT!!
      ve třičtvrtě na osm-že jsem vrátila blbě paní,
      tak jsem si šla přepočítat kasu,vrátila jí s omluvou peníze
      a zástupkyně-tobě je blbě?
      říkám-že jo..
      tak bude sedět kolegyně,spočítej se,deš vybalovat..
      ddo toho tam baba rozbila červenou řepu,takže to uklidit
      vybalit paletu,polisovat koše,kolegyně uklízela,já vynášela koše,vedení doplnovalo,
      pak jsme ještě šly vybalovat…
      záda,ruce v háji,nervy v prdeli-at žijí antidepresiva…
      bylo nás málo….bývá aspon mezisměna..
      a ve čvrt na dest v noci!!!
      se mě šéf zeptal,jestli bych nešla zítra???-takže dnes na odpo????
      že má 2 lidi-celkem…
      tak jsem m řekla,že kdyby to řekl ve čvrtek,ale v pátek v noci…se zeptt….
      že máme rodinou oslavu-to je pravda-máti má narozky,tak tam chvilku jdem..
      bylo mě to blbý,jsem se mu omlouvala…
      ale shánět lidi na sobotu v pátek v noci je prostě úlet..
      další kolegyně taky nemohli….
      holt to je tak,když nenastoupí baba po mateřské a počítá se s ní…
      no v ddest v noci jsme dojely dom…
      já si dala kafe a bramborovozeleninový koláč se sýrem,po kterým mě bylo blbě
      žlučník…
      ve 4 vzhůrz,v sedm jsem vstala…
      bolí mě tak strašně bederka a krční páteř,že asi zdechnu….:-(
      no nic,
      po snídani jsem dala prát prádlo a jely jsme ze psama do Mref do útulku dát granule a konzervy po Norince+kočičákovi,co tady chodí na návštěvy a jídlo ještě zbylo dost…
      pak jsme jely ze psama,
      šly jsme se s něma kousek projít kdesi po asfaltce,kde normoš jezí auta,není to úplně silnice,nalevo pole,napravo,pole,mezitím potok
      a u potoka a v potoce-pytle s bordelem,pneumatiky,skřím,lednička:-((((
      hnus fialovej!!!!!
      nikdy jsme takovou hrůzu nikde neviděly…
      no škaredyý,lidi jsou festovní hovada….,
      kousek jsme se prošly jen at se vyvenčí psi a Žeryk nám smrdem nepodminuje auto-hrozně v něm prděl:-D
      a pak jsme jely do Vyškova-jen do zverimexu koupit andulkám jídlo,
      pamlsky psům,Martin si skočil do masny a jely jsme dom
      v autě jsem spala a Žeryk blil…
      -venku slunko,celkem trošku teplo,
      Dafi svetr s rolákem+bundu,
      Žeryk svetr z lidlu ten zimní-se sněhovýma vločkama,tak ho lidi obdivovaly,že mají hezký oblečky:-)
      no hlavní,že pejsanům nebyla zima,venku jsme byla chvilku,
      at t nepřeženm s Dafčou a já stejně se plahočila jak mrzák…:-(
      doma Dafi pomohla pověsit prádlo,
      a leží…
      v noci se tak tulila,že jsem málem spadla z postele:-)
      a mezi mnou a Martinem byla 4 metry mezera-ale Dafík se se mnou dělila o pidi polštář…hlavičku musí mít na polštářku!
      Žeryka chodím zase v noci zakrývat…:-)

MirkaD

Thielly-napíšu to co psaly holky-prvního psa člověk vždycky skazí
        a pak ještě se ti může stát to co mě
        měla jsem za sebou Kima-15let,
        Duxe-10let,Killy-8let,
        a Gera-14 let,
        +Betty s Maxem rodičů-kde až na zdrhání za zvěří-takže prostě dlouhý vodítka-tak tam jinak vychytaný všechno-nestartovaly mě po psech,zvládaly všechno,poslušnost,taneční cviky,
        pravidelně jsem s nimi cvičila,výchova vše v pohodě,kdyby neměly tendence zdrhat za zvěří tak jsou to psi bez chyby:-)
        -18 let na cvičáku,výcvikářka 12 let,
        doma knížky,stohy časopisů,
        prostě-seděla jsem si na trůně-na vavřínech-ze psama to umím,dál se učím,at žije pozitivka,
        psi mě cvičí rádi,baví je to,nebojí se,nejsou otrávení u cvičení,všechny mí psi to bavilo….
        není problém s nimi kamkoliv jít-s Betty i Maxem jsem chodila do knihovny,někdy se všema 3-Gero,Max,Betty
        není problém-česání.trimování,stříhání,utřít nohy,všechno v pohodě….
        seděla jsem si na trůně,na vavřínech,hompala si nožkama…pohodička…
        psi mě milují,já je-kynologický život je zalitý sluncem
        -já jsem štastná,oni se mnou štastní-svět byl bez mráčků-
        ten psí kynologický svět…
        to že jsem se trápila,že mě nešly zkoušky a vyhazovaly mě ze stop,beru jako maličkost
        dnes bych si za to naliskala!!!!!,
        no a PAK PŘIŠEL ŽERYK!!!
        A KYNOLOGICKÝ BŮH SE ZASMÁL,KOPL DO TRŮNU,
        VAVŘÍNY SE PODE MNOU ROZPADLY,JÁ SPADLA NA DRŽKU…
        A BYLO PO SRANDĚ-OD TÉ DOBY SE VYSKYTLY NA NEBI MRÁČKY,
        OBČAS MRAKY….PBČAS POLOJASNO,AŽ ZA DLOUHO JASNO,OBČAS ZAMRAČENO AŽ DEŠTIVO
        A DOMA PRVNÍCH 5 MĚSÍCŮ-PROBÍHALY SCÉNY-BUD JÁ NEBO PES!!
        A TO JSEM ŘVALA JÁ!!
        NE MARTIN-JÁ….
        a seznámila jsem se s Petrou a začala pak psát sem,a seznámila se s Čajíkem…
        a dalšími a začala jsem se snažit,
        sebrala pkoru,zohla hřbet a řekla si-vím,že vím prd….,
        takže asi tak…..

MirkaD

Zlatko-nemůžu se na Trixi vynadívat,překrásná!!

Čajíku-krásný fotečky,a děkuju že jsi sem dala fotky s Norinkou
          holky,ty fotky jak je tam Norinka,Betty a a já s Gerem je z roku 2011
          to jsem byla mladá,krásná a štíhlá…
          ano ted už jsem jenom krásná:-D
          a ftipná:-D,
          Thielly-krásný fotky labutí a krásný vykládání k nim!

MirkaD

PetraK-tak doufám,že si užiješ další kncertík,stejně jako ten první:-)

a tady něco tradičně ode mě-3 citátky k narozeninám:

„Psi jsou naším prostředníkem s rájem…
            sednout si se svým psem v čarovném odpoledni na svahu kopce je jako vrátit se
            do rajské zahrady,kde nicnedělání nebylo nudné-bylo pokojem.“ Milan Kundera

„Ženy a kočky dělají co chtějí.
            Muži a psi by by se měli uklidnit
            a zvyknout si na to.“-Robert Heinlein

Člověk,který více prožil,
            není ten,který žil déle,
            ale ten,který,život více vnímal. – Jean-Jacques Rousseau

Peti,vše nejlepší k narozeninám ti přeji!

Zlata

Mirko
              Já byla ve čtvrtek nakoupit jako vždy,jely tři kasy skoro celou dobu co jsem tam byla,do toho zvonilo dopečení,holky tahaly jednu paletu za druhou, já teda jezdím na půl2,tak jich bylo víc.Tady jsou teda asi 3kluci,který se střídají.
              Pak jsme zacházeli do Tesca,tam pár lidí.Mají tam několik kluků,asi brigádníci,i za mě chodili študáci si odpo a o víkendu přivydělat .
              Proč aspoň na ty 4hodiny nejde nějakej brigádník u vás najmout.

MirkaD

protože k nám nikdo nechce Zlatko…..

Zlata

Mirko
                  Tak zkuste na tu brigádu letáčky třeba do škol.Ke kase můžou až od 18let,ale doplňovat nebo uklízet už od 15.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 12 měsíci uživatelem Zlata.
                  cernej caj

MirkaD
                    Tak snad se oslava povedla?

Dneska lednacek jen z velke dalky,
                    Neposedel…

Kuskus

Sama opožděná 🙂 neustále něco musím a řeším a odbíhám a vaše tempo tady nestíhám. Dočítám po kouskách zpětně, zapomínám při tom na svoje starosti, brečím a řehtám se s vámi a jsem strašně ráda, moje milé stračenky, že jste.
                      Prokládat text více obrázky, pro nás co máme omezený akční rádius, byl výborný nápad. Černá vystřelená z děla… 🙂 🙂 🙂 Za poslední dny jsou epesní všechny fotky i fotomontáže a malůvky. A díky za vhled do labutího života a nové kynologické poznatky. Hltám každé slovo přestože je mi jasné, že nic z toho už neuplatním. Alespoň vím, co jsem dělala blbě. 🙂 🙂

Thielli

Kuskusi –
                        to je dost, že jsi tu, už jsem tu běhala a vyhlížela tě. ☺️
                        Pokaždé, když takhle někdo vzdychne, že už něco v životě nestihne, zase a zase si vzpomenu na E. Balzerovou v divadelním představení „Můj báječný rozvod“, kde hraje stárnoucí ženu, která si v jednu chvíli při bilancování povzdechne: „Už nikdy nebudu mažoretkou“.

No a? tak prostě člověk nestihne, neuplatní. Mně osobně se moc ulevilo, když jsem přestala sledovat, co všechno by se dalo navštívit, vidět, slyšet, dělat… Mívala jsem program nabitý a byla jsem nešťastná, když mi něco zajímavého uteklo.
                        A to je ti teď taková pohoda, jak mi to všechno utíká a já o tom ani nevím ? jedu si poklidný stereotyp, do kterého tu a tam spadne špetka koření. Dnes na vycházce v lese stála starší paní u svého kola, loupala si mandarinku a kochala se a usmívala. Lesem, od kterého bydlí co by kamenem dohodil a který má prochozený křížem krážem…
                        A takhle já se kochám už padesát let z verandy chaty na ten pořád stejný pohled na řeku. A neomrzel se mi.
                        Mávám ti – do kterého vlastně kraje?

Milena z Prahy

Kuskusi,
                          jsi tajemnej a nic o sobě nepíšeš ?. Tak ani nevim, jestli si brousíš zuby na sklizeň medvědího česneku na Ostravsku, ani co úžasnýho vaříš ???️. Představuju si, že chodíš o holi, ale neumím si představit, kolik ujdeš ?.

Thielli,
                          dá se v Berounce slušně koupat? Léta se traduje, že voda je sice kalná od bahna, ale není znečištěná ničím chemickým.

Milena z Prahy

Jinak jsem se ani dneska nezavděčila ?. Byli jsme domluvený s kamarádkou Dódí a jejím mužem, že pojedeme na vejšlap do Brd a pak oslavit její narozeniny (s oslavama se teď roztrhnul pytel), ale prdlajs! Myškecina od noci zase nežere, takže jsme to museli zrušit. Skoro nikdo z našich kamarádů není zvířecí člověk a mají pokaždý pocit, že to s péčí o králíka přeháníme.

Kuskus

Thielli
                              …. v divadelním představení “Můj báječný rozvod”…
                              viděla jsem v Tv na Artu a Elza byla výborná! Mám ji moc ráda. Jinak máš Thielli pravdu on mi ten zpomalený život vlastně vyhovuje.
                              Krásně o tom zpívá Radúza.
                              https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/raduza/vetre-muj-51644
                              Také bych si přála neustále vidět všechno kolem jako poprvé. Sere pes, že už si pro ten medvědí česnek sama nedojdu (tímto odpovídám i Míle z Prahy) mám to k Odře daleko. Důležitější je nemít okoralé srdce.
                              A jestli si ten Němčour z Lidlu myslí, že budu kupovat dvě ovadlé snítky medvědího česneku za 30 kaček tak je na omylu.
                              Ať si je nabouchá do trenek. 🙂 🙂
                              Jo a jinak su ostravský chachar.

MirkaD

tvl-Čajíku-neptej,se jestli se oslava povedla…
                                a vratama jsem zpívala státní hymnu-i s tou českou a slovenskou částí-Martin zpíval taky a Žeryk štěkal!!!

Zlata

Mirko
                                  To je super.To jste potřebovali ???

MirkaD

takže po obědě-zapečený těstoviny a urologickým čaji a spánku jsme šly před půl třetí k rodičům-ze psama,
                                    dala jsem si 3!!!!!!!!!!!!!!!!§sklinky vína -donflendr červený!!!
                                    máti se mazlila s Dafi co spala Martinovi na klíně a pak na křesle-koctce-visely jí nohy dolů,Žeryk spal na zemi,já se válela na pohovce,otec Martina na druhé,máti na křesle
                                    měla jsem sklinku vody a černý čaj s medem a listový šáteček a tiramis-pila jsem víno,mluvila a psala úkoly co máme zařídit s máti na zítra,
                                    půjčila si knížku -od Zibury-do Santiaga,napsala úkoly
                                    pila/mluvila
                                    Čajíku-dopodrobna jsem popsala a vysvětlila a popsala typologii osobnosti i s se scénkama v šalině,v kanclu s Jardem,a s nabídkou-chceš kafe/čaj a hned!
                                    když jsem byla hcilku s máti sama-ptala jsem se jestli to není na otce moc-zhubl a občas seděl zhrbený,že ho bolí záda…
                                    máti,že ne,že pokřál..:-))))!!!!!!!!!!!!!!!
                                    byly jsme tam 3 a půl HODINY!!!!!!!!!!!!
                                    vyfásly jsme chlebíčky, a šly dom
                                    su ráda,že jsem nešla na odpo!!!!

že si to otec i máti užila…
                                    šla jsem ze psama…psi neoblíklý…
                                    já elastáky,bundu…
                                    šla jsem po dědině,směr kousíček ke cvičáku,pak k lavičká,Dafi ukázala lavičku-Thielly-tý jooo hodinu jsem hledala top pamlsek v ostaních pamlscích v kapse-
                                    su důsledný,leč opilý večerní psovod….,našla jsem pamlsek,odměnila psy a šla dom-potakaly jsme psa na volno-štěkal a běhal kolem nás,byl malej,měl blikátko a lidi volaly-zůstan a já tě kopnu…pes nezůstal a oni ho nekopli..
                                    já hučela-Rikyne,Dafi sedni a čekej!!
                                    a Dafině jsem držela držku…
                                    pak jsem je odměnila,pochválila a šla dom
                                    neměla jsem klíče,zvonila jsem a pk jsem za vratama zpívala hymnu-českou su vlastenec
                                    i slovenskou verzi…
                                    došla jsem dom,
                                    dala Dafi lék na štítku
                                    dám jí antb
                                    sobě 3 chlebíčky,motá se mi hlava,bolí krční páteř a bedrní-zdechnu…
                                    musím,nakrmit psy…,dát Dafině léky…,
                                    Kuskus-ozvi se prosím častěj!!
                                    Thielly-čtu ráda tvý chytrý zamyšlení!

cernej caj

MirkaD
                                      Tak to byl spis peknej cirkus;)

Kuskus
                                      Asi si zaslouzis cesnek postou:D

Ja uz cekam v brne, s nakupem. 5,5h cesty me deli mezi lednackem a postylkou

Milena
                                      S mysici se to snad zpravi, a pratele by si meli poridit domu take zvire at vi… dneska sem zrovma rikala ze jsi me zvala prochazkou prahou a taky kdysi nabizela spolecnost do botanky, ze priste musim prijet bez planu a bez fotaku prepadnout zas tebe:)

Kuskus

Milena z Prahy
                                        je mi broučka černého líto. Zbaštil tolika léků a ATB, že se ani nedivím jeho nechutenství. Snad se zase zmátoří. Člověk by za ně dýchal.

Mili,
                                        už tolik dobrůtky nevyvařuju, ledvinová dieta mi zkrouhla jídelníček. 🙂

Dojdu si nakoupit, k lékaři, na úřady, pochodím si po parku (mám ho hned před barákem) a dneska mi cestičku zkřížil zajíc. Vídám ho zde pár let, esli je to ten samý. Je oprsklý stejně jak místní veverky, páč park plný pejsků a někteří i na volno a mezi nima se promenuje zajoch. 🙂 Zastavil se, hledíme na sebe a já mu říkám, ty vole nemáš náhodou vzteklinu? Zhnuseně odhopkal někam do křáků.
                                        Vlastně dojdu docela daleko. S přestávkama, po rovině a lavičkama za prdelí.:-)

cernej caj

Kuskus
                                          To je moc dobre, ze udjes docela dost daleko s tema laveckama na sednuti! A zajoch teda se asi citil urazen tvym narknutim:D meli jste dneska taky krasne a slunecno jak prazaci?

Fifi

Zdravicko vespolek,
                                            pruhatej netvor je silenej. Sbiram jeho hovno na prochazce a neco se v nem na slunicku zaleskne. Ten magor vysral strep?! Nekecam, tak asi 2,5cm strep uzkej, nevim, kde to sezral, esteze je zvyklej zrat skelety, dostava kysany zeli a funga mu jehlovy reflex. Jinak bylo asi vymalovano.
                                            Tim odpovidam vlastne trochu Thielli na otazku ohledne mych zad (diky za optani), ve st jsem dala sanci este fyzio, jestli se to nezlepsi ted v tydnu, budu muset fakt na nakej rtg nebo tak. Ale chodim, tapu s coklema, muze bejt hur.
                                            Milo,
                                            Mysici drzim stale palce, je uzasny, jak o ni pecujete. A jak se kralice drzi. Znamej poridil svym dcerkam v poradi uz 3. kralika, dycky jim to za par tydnu/mesicu pojde, chude zvire z nakyho zooshopu a ne od chovatele.

Mirko,
                                            ty ses picla na oslave? To je fajn, dle popisu to zni jako primerene povedena akce, tak at te hlavinka zitra neboli. 🙂

Kuskus
                                            Ja te tak rada ctu, kdyz se obcas ozves. :* 🙂 Kez by sis mohla aspon kocici kozisek domu poridit, neuvazovala si o tom ted na jaro?

Cernej caj se blizi k domovu, tak se budu tesit na dalsi fotky a snad ti Charlik nic po dobu tvy nepritomnosti nerozhlodal. 🙂
                                            Edit – Zlatko, Trixic je hodna, ze se za tebou aspon na chvili stavila, treba to bude castejsi.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 11 měsíci uživatelem Fifi.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,441. až 1,460. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.