- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
20.1.2024 v 15:52 #165067Thielli
Juchůůůů, čajíku! Radost! Radost! 🙂
Hlavně, ať tě netrápí zdraví. Jak je?20.1.2024 v 17:29 #165068cernej cajThielli
Trochu sem nabrala energie, ale po rannim zachvatu su uplne vyrizena… tento tyden 3… a muz dneska prohlasil, ze bych nemela chodit do prace:D vybornej napad, ale hlady umrit se jeste nechystam:D jinak bych ho hrala hned:DAle prst dobry, zdarne to zvladl a uz snad dobry, caj je porad jeste horkej, ten jeho zbytek co ted dopijim a luxusne se mi otevira jak vicko, tak zaver 🙂
Co prochazka?
Tady mrazivo a tenka bahnokrusticka na sunicku povolena… 2x sem hodila zada a nevim kde sem k tomu prisla ale ruka je 2 vetsi a pekne pohmozdena, tak budu doufat, ze se to nejak nezhorsi a hlavne neskoci na vas!!
20.1.2024 v 18:04 #165069Petrs01medvěd
no todle potkat v lese, tak nevim, asi bych zdrhala 😀
nevim kde sem k tomu prisl
A to já bych věděla. Nemáš v tomhle příšerným počasí bůhvíkam courat, máš si jít normálně zaplavat, jako všichni slušný lidi 😀 😀 😀
20.1.2024 v 18:28 #16507020.1.2024 v 18:33 #16507420.1.2024 v 18:43 #165078Thiellinormálně zaplavat
…ne né… nekecej! 🙈
čajík
…počkej, počkej, co všechno tě trápí? už se nějak nemůžu dopočítat 🙈🙈 …krční páteř, prst, pohmožděná ruka… jaký třetí záchvat? migrény?
prosimtě, kdo byla tvoje třetí sudička, že ti nakukala nad kolíbkou pořád nějaké zdravotní trable? ta musela být úplně hloupá nebo úplně namol. 😠20.1.2024 v 18:50 #165079Petrs01nekecej!
No, muž pískal v Radlicích, takže fotku nedoložím. Kdo ví jak se jmenuju, může si mne najít ve výsledovce 😀 (500m)
Jezero Most, 3,5° (vzduch -3), jasno, křišťálová voda, sníh…20.1.2024 v 18:56 #165080Thielli3,5° (vzduch -3), jasno, křišťálová voda, sníh…
🥶 🥶 🥶 🥶 🥶 🥶 🥶 🥶 🥶 🥶 🥶 🥶 🥶 🥶 ☠️
20.1.2024 v 19:10 #165081cernej cajPetrs01
Nemuzes mit na plicich nejaky omrzliny? 😀
Husta ses! Brrr, umistila ses?Thielli
Tohle bych si chtela poslechnout asi enkdy az budu domaVíte, co je autistický meltdown a jak se liší od vztekání se?
Zatim jen vim, ze ty zachvaty co celej zivot mam nejsou proste zachvaty vzteku ale jsou to meltdowny, akorat o tom zatim nevim dost na to abych to umela rozchodit nebo ttomu predejit. A pak su hodiny zatata v kreci, cely telo se tresex brecim, az usnu vycerpanim na spanek kterej nedava silu a rano vstanu a jedeme nove kolecko znova…Palec dobry, krk se da prezit, migrenovy stav snad… zazehnan, vychazka mi udelala dobre, jako vzdy:)
Paradni trojka! A taky ste meli krasne pocasi a je ctipny jak holky u sebe a jezevcik distanc:D
20.1.2024 v 19:24 #165082Milena z PrahyThielli
Krásná fotodokumentace vycházky 😊. A portréty jednotlivých holek jímavý, ony mají v obličejích něco lidskýho.Černej čaj
Aha. Já jsem do teď myslela, že máš záchvaty toho CHOPN 😕. Ale tohle je naprosto srovnatelný 😢.My jsme dneska šli ZASE do Prokopskýho údolí a do pivovaru Prokopák, ale s jinejma kamarádama. Fotku mám jedinou, z metra, jsem uprostřed:
20.1.2024 v 19:29 #165084Petrs01na plicich nejaky omrzliny?
z -3 vzduchu???
Hrozej jiné věci, když to přeženeš, ale omrzlý plíce fakt nee 😀
Ostatně… ono to otužování dost hýbe s psychikou… já bych vás nejradši do té vody naházela tak nějak všechny…
Jo a umístění nehrozí, cílem je přežít (a vo tom to je 😉 )20.1.2024 v 19:51 #165085Milena z PrahyPetrs
To by byl pěknej námět na Petřinu perokresbu: přepadení zrzavčího srazu hordou otužilců 😁.20.1.2024 v 20:11 #165086ThielliMilena z Prahy
ale to je dobrý – na psím fóru fotka z metra 😀 to je originál.Petrs01
no, máš pravdu s tím otužováním, o tom žádná… jenže do těchto „výzev“ (nesnáším to slovo, co je teď v módě, ale je nejpřesnější) se jde lépe, když je člověk tak nějak psychicky nad hladinou. Pod ní to jde o poznání hůře něco začít. Všechnu energii vypotřebuješ už na to vyplavání na hladinu.Čajíku – a pečuje o tebe někdo stabilně po této stránce? Máš někoho jako oporu? Někoho, kdo tyhle věci opravdu umí a rozumí jim?
20.1.2024 v 20:45 #165087KimiThielly, krásná trojpsí prochajda. 🐾Já jsem si dnes troufla vyrazit autem na nákup, když jsem viděla, že chodník kolem marketu je buď holý nebo dobře posypaný, šli jsme s Golim na kratinkou procházku, potřebuju se k tomu chození vrátit, moc mi to chybí, i když na mou poněkud vratkou chůzi tenhle čas zrovna není.👣❄
20.1.2024 v 21:28 #165088ThielliKimi
aj to je dobře. A u vás se sype jen štěrkem nebo také solí? Blbé na zimě v civilizaci je, že pokud je posypáno, jde se dobře dvounožcům a čtyřnožci trpí a obráceně…
Já jsem viděla ten rozdíl, včera jsem holkám dala botičky, a ony se pořád honily a radovaly a v pohodě přebíhaly chodníky s ostrými kamínky i tu rozčvachtanou sůl a dnes ráno, byť jen na kratší procházce – ale bez bot – hnědá už zase zvedala tlapy, že jako něco bolí… 🙁
Jak se Goli tváří na posypané cesty?20.1.2024 v 21:29 #165089Mayacernejcaj
ohledně těch záchvatů já bych se asi zkusila poradit u odborníků jak to co nejlíp zvládat, někde jako tady https://www.paspoint.cz/all-project-list/sluzby/socialni-rehabilitace/20.1.2024 v 23:49 #165090KimiThielly, u nás se sype štěrkem, Goli není nadšený, ale dnes kolem toho marketu nebo i na sídlišti má možnost jít vedle chodníku po zasněženém trávníku. Za domem máme takový park – stromy, trávník, taky jsme to využili, když venčicí pomocnice neměly čas. Ony s ním chodí po chodníku a i od nich vím, že se snaží rychle vyrobit bobek a otáčí domů.
21.1.2024 v 6:26 #165091cernej cajMilena
Super fotka a jak se smejes! Dobre sis to uzila!Kimi
A to je koc dobre, ze nsi zvaldla cestu i prochazku! Vsak brzo bude jaro, noha se bude lepsit a pak uz budes behat po venku jako pred padem:)Petrs01
To si nemyslim, vzhledem k tomu ze i jit treba na koupaliste nebo rbnik pro me neni zadna vyberova aktivita:DThielli
38,8 let o tom nikdo nevedel, vim to 4 mesice… ne nikdo o me nepecuje ale ted aspon vim, proc to je a vsechno zapadlo na svoje misto.Celej zivit vnimam, ze musim predstirat ze su nekdo jinej (na zakladce sem to nedelala a taky sem byla nejvetsi vyclenenec) a hrozne to vycerpava a nemyslim, ze vsichni lidi maji ten pocit, ze musi predstirat a rikat veci co nechtej rikat, musi rikat neco „co je spravne“ a ted taky vim, ze to je vlastne uplne prirozeny… konecne sem zapadla do sve skatulky, ktera dava smysl ale zatim sem se znova neobjednala… asi sem to napred musela nejak vstrebat…
A nemyslim, ze su prychicky slaba a ze plavani v ledove vode by me jako posililo a zocelilo, ac tak asi vypadam, ale muj svet je jinej nez vas… kdekoli sou lidi je pro me desne vycerpavajici
21.1.2024 v 7:15 #165092ZlataPetrs
Mě se plavání ve venkovním bazénu strašně líbilo.Okolo bazénu všade haldy sněhu,ty si v pohodě plaveš,koukáš.Pak podplaveš zpátky do vnitřního 🤓👍.21.1.2024 v 8:55 #165093cernej cajZlatka
A mas moznost chodit plavat casteji nebo ted uz nemuzes plavat vubec? Aspon treba povhpdit si s oporou ve vode? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.