- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
23.2.2024 v 8:27 #167553
Petrs01
ááá, prosím zastřelte mne!
Mawe, já na ty dalekohledy úplně zapomněla a docvaklo mi to až teď!
Budiž vysvětlením, že po intenzivním dvouhodinovém tréninku jsem obvykle ráda, že mě Piksle dovede domů a tentokrát jsem to ještě fyzicky trochu přestřelila, ale neomlouvá mě to 😭.23.2.2024 v 8:27 #167554Thielli
Jen pro úplnost a názornost doplním……
Na to, zes u toho nebyla, JE TO UPLNE PRESNY!!!!
23.2.2024 v 8:38 #167555cernej caj
PetraK
Ty ses stracena!
A super ze ste si to uziliThielli
Petrs01
Jeee to je super! Petrs toho o psech vi mnogo, tak to je parada:) a pekny fotky:)MirkaD
Vim, ze jsi si to pro norinku prala uz dlouho, ale zaroven to nezmirni tu bolest, kdyz nakonec odesla. A je dobre, ze i mati jela a uznala, ze uz.Fotky posli a priste te to u vas naucim:)
Petrs01
Tak to nebudem hrotit, ale diky, to vraceni by stejne asi nestalo moc za to23.2.2024 v 8:49 #167556Petrs01
nebudem hrotit
No stydím se nesmírně, asi ti pošlu jen Piksli a já se budu plazit kanálama. Doplazím se asi řekněme 17:30, šlo by?
23.2.2024 v 9:04 #167557PetraK
Thielli
JE TO UPLNE PRESNY!!!!žejo? Se tu neskromně tlemim vlastnímu ftipu 😀 😀 😀 Chtěla jsem to namalovat, leč dneska ta kondice krapítek pokulhává a pak mě to napadlo!!! 😀
23.2.2024 v 9:04 #167558Thielli
No jasně, holky to maj totiž od tebe! Sociální distanc! Takže šup pěkně mezi lidi a psy!
Petrs,
pravděpodobnostní šance, že bych se mohla kdy cítit dobře mezi větší skupinou lidí (vyjma nějakou rozcouranou po lese) je asi tak stejně velká, jako že ty si sedneš na celý den na gauč a budeš sledovat za sebou deset dílů výměny manželek a užiješ si to.
Protože, kdyby mě třeba PetraK vzala včera s sebou na ten koncert, budu tam také křičet. Budu sedět pod tribunou nacpaná do odpadkového koše, tisknout si uši, strašně brečet a dívat se na hodinky, kdy už to skončí. Pak bych se asi stěží vyčerpáním udržela na nohou a následné tři dny bych prospala. A to myslím úplně vážně, výjimečně si nedělám psinu.23.2.2024 v 9:05 #167559PetraK
černej čaj
Ty ses stracena!dobrý viď? Ale vona Thielli dodala skvělej matroš 😀 stačilo změnit velikost, přidělat rukojeť a holky můžou vyrazit 😀
A super ze ste si to uzili
skvělý, skvělý to bylo. a bude i zítra!
23.2.2024 v 9:09 #167560PetraK
Thielli
. A to myslím úplně vážně, výjimečně si nedělám psinu.já Ti to věřím. Jsou dvě výjimky kdy tohle zvládnu – hošíčci a hošíčci. a musím si to ale v hlavě naštelovat. Pak už jsou to emoce jinýho kalibru, t pak už přebije šécko. Asi dvakrát jsem chytla paniku při opouštění prostoru – páč 70 tisíc lidí pohybujících se jedním směrem je prostě už moc, ale zvládnout jsem to musela, páč co tam už, žejo 😀 😀 . Ale že bych se dobrovolně jindy vydala do masy lidí- třeba slavit Silvestra na Václavák, tak to ani náhodou.
No a to je asi setina toho, co probíhá Tebou, to je mi jasný.23.2.2024 v 9:20 #167561cernej caj
Davam mirky norinku
23.2.2024 v 9:22 #167563cernej caj
Petrs01
Jojo, vyrazime tak pul hodku predem:D jako fakt mam straxh ze mam ostruhu, ale chuze je pro me ted 300m na 10m:D23.2.2024 v 9:22 #167564Petrs01
budu tam také křičet
Já bych tam nekřičela, já bych tam umřela. A obzvlášť u týhle hudby 😀
Vyzobáváme menší festiválky a komorní akce a obecně se držíme možnosti v případě potřeby ujet (pročež jsme obvykle „suchaři“, tedy „nepiči“). Když neujíždíme, aspoň bydlíme bokem.
Jo vidíš, auto ti velmi doporučuji, dává obrovskou svobodu jet kam chceš a kdykoliv odkudkoliv zdrhnout.23.2.2024 v 9:48 #167565Thielli
Petrs01
a ještě dodatek – včera jsi viděla další náš zádrhel. Nemohu chodit venčit s někým, protože ze slušnosti vnímám člověka, který na mě mluví a pak tě slyším –
„Hele, černá ti něco žere…“
„Eh?“
….“Už to sežrala“…Dávat ve městě pozor na jednu méně komplikovanou na volno a na jednu více komplikovanou s couračkou sebere úplně mou pozornost. Nezvládám úspěšně kontrolovat psy, a ještě vnímat člověka. A přitom právě společné cesty s dalším psem/psy by holkám velmi prospěly. Chodí s námi občas jeden Josefpčík a nese to ovoce, hnědá už ho nenapadá a černá ho miluje. Ale na té vycházce pak platím tím, že je neuhlídám. Panička je hovorná, a i když jsme domluvené, že pozornost je primární na psa, stejně nejdeme mlčky…
(a to tedy úplně pomíjím, že po práci mezi lidmi jsem s čubama nejraději opravdu sama bez interakce s nějakou osobou.. ale pro čuby bych se i obětovala)
23.2.2024 v 10:04 #167567Petrs01
Máš dvě ne zcela jednoduché feny. A vo tom to je. Kdybys měla jednu, byla bys s ní úplně jinde. Bývá dobrým zvykem spáchat si jednoho psa, udělat z něj mocfajnpsa a pak si pořídit dalšího, který toho prvního vezme za vzora. Ne si pořídit problém a přidat k němu dalšího, který toho prvního vezme za vzora 😀 🤣
Ve městě toho musíš sledovat dost. A priorita jsou prostě psi. Takže sleduju psy (ano, jde-li nás víc, sleduju všechny psy v dosahu. Automaticky). Mohlo by se ti hodně líbit u zrzavců – louky, lesy, paráda.23.2.2024 v 10:14 #167568PetraK
Thielli
Dávat ve městě pozor na jednu méně komplikovanou na volno a na jednu více komplikovanou s couračkou sebere úplně mou pozornost.ano! stačí jeden pes, nebo i jeden vychovanej a jeden problematickej. A k tomu někod další. Já vždycky rovnou hlásím, že nebudu moc společenská, protože min. na toho člověka se moc nekoukám 😀 . Mám voči na čoklech – přesně jak píše Petrs – na všech, i na těch cizejch a monitoruju okolí. Což třeba u nás se provozuje opravdu mnohem líp. Můžeme klidně uspořádat společný venčení ve složení B+B /neboli Miss Brown and Miss Black, neboli Bebetky 😀 /, Psikla, kterou už znají a já s někým, nejlíp asi duo Rumouš Tali, protože Tali umí velmi. I když je to kravěna. A všichni tři víme a není problém jen jít a nic neříkat, protože jsou důležitý čokle a ne povídání, to se může provozovat u kafe. A ono ostatně stejně je člověk venku pro čokly, ne pro kafrání s někým, páč čokle celej den doma si následně zaslouží mou plnou pozornost.
23.2.2024 v 10:19 #167569PetraK
Petrs01
. A obzvlášť u týhle hudbyale di ty drndo. Miluju ten text a Marty ho vždycky, když na něj dojde zpívá stejně jako tehdá. Tím myslím to, že je tam to čistý s čím to tehdy psal.
23.2.2024 v 10:24 #167570Thielli
Bývá dobrým zvykem spáchat si jednoho psa, udělat z něj mocfajnpsa a pak si pořídit dalšího
Ano. A neznalost neomlouvá.
Hnědé bylo deset měsíců, když se černá neplánovaně narodila chovatelce, od které mám hnědou. Hnědá byla hodné společenské štěnítko, se každým psiskem si hrála, přibíhala na přivolání, byla čistotná, byla miláček…
a protože první psi, neměla jsem tucha, že by mohl nastat problém. A ozvala se chovatelka, že se u mě má hnědá jak v bavlnce a že prý má černou. NE. Tak mi chovatelka poslala tu fotku. Řekla jsem tedy nakonec, že dva psi spolu se mají vždy lépe než jeden sám doma…
A tak jsem si zadělala a kvůli nim dvěma tedy nelituju, ony opravdu patří k sobě, jen já mám psychický splátkový kalendář, no…- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 8 měsíci uživatelem Thielli.
23.2.2024 v 10:30 #167572PetraK
Thielli
A tak jsem si zadělala a kvůli nim dvěma tedy nelituju, ony opravdu patří k sobě, jen já mám psychický splátkový kalendář, no…vítej v klubu, milá zlatá. Nemusíš být ani neználek, jen si vytáhneš blbou kartu – viz my a nebo teď Fifi. Se může prostě stát. Jakože jasně, není to dobrý tah, to je jasný, a člověk by to neudělal, když už ví, ale i přes to se může ten co ví, dostat do totožný situace, i když má toho prvního psa vypucovanýho 🙂
To ovšem Tvou psychiku nezachrání, ale! Ty dvě, ty dvě jsou rády – z toho se taky dá brát to dobrý.23.2.2024 v 10:32 #167573Thielli
PetraK
…ty jsi neskutečná. Ty i z hovna dokážeš upéct bábovku. 😄
23.2.2024 v 10:41 #167574Kimi
Thielli, kdybys znala moje BMI, tak by ses z to Tvého zaradovala. Kila nabraná v těhotenství odleženém v nemocnici na absklidu jsem po porodu shodila jen částečně, tak jsem na doporučení doktorů absolvovala šest týdnů hladovky, opět jsem shodila, ale pak se dostavil jojo efekt. O tomto následku se tenkrát tolik nevědělo a neřešil se a doteď se té pneumatiky od traktoru kolem pasu nejde zbavit.🤢 Kazím to trochu sama závislostí na sladkém.😓😢😡
PetroK, sotva jsem otevřela noťas, vykouklo na mě vídeo ze včerejšího koncertu, to musela být úžasná atmosféra.😁😍23.2.2024 v 10:46 #167575Petrs01
neznalost neomlouvá
omlouvá, ale nepomůže to 😀
Já tě chápu, velmi. Ale tohle je podle mne jeden důvod proč jsou holky tak jak jsou – protože se prostě neumíš rozpůlit. A jim tak občas projde něco, co by jednomu neprošlo – a když to prošlo, můžu to zopakovat. A že nemáš čas na samostatný vycházky plně chápu. Jednoduchý řešení tam prostě nevidím, kouzelný protek nemaje, takže to máš jak silničáři – řeší záplaty místo aby udělali celej novej povrch, bo na ten nejsou prachy (v tvém případě čas a prostor), jenže ty záplaty vydrží daleko míň a vedle vznikaj další díry. To není nějaká výčitka, to je konstatování skutečnosti. Někdy to prostě člověk nemůže udělat dokonalé.
Udělej si jednou za čas vycházku s každou zvlášť. Ber pamlskovník i na běžné vycházky – co kdyby se náhodou vyskytl vhodný okamžik. Zkus jim dát práci. Černá balónkuje, fajn, tak aport. Předpisovej. A postupně ztěžovat. Hnědá si taky jistě něco najde. Snaž se zarazit nevhodné chování HNED, ne až po akci (samoodměňovací chování). -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.