- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
22.2.2024 v 19:52 #167516
Thielli
Mirko, chjo. Tak ja te tu cituju jak su ščastná a ty jsi zrovna nešťastná. ?
Preji, at mas klid na svuj smutek.
Pohlazeni tobe.22.2.2024 v 19:56 #167517Asteris
Mirko, to je mi líto, ale je dobře, že s ní Martin jel, aby se netrápila. To je vždycky těžké rozhodnutí. držte se.
Thielli, pěkné fotky, všechny fenky vypadají spokojeně, to je hezké, že jste se sešly a že se smečka nakonec shodla.22.2.2024 v 19:57 #167518MirkaD
Martin je fakt hodnej-ono sse to nezdá-já ho moc nechválím-ale on je fakt hodnej-on je hodnej,ale není empatickej…
on je mega hodnej na zvířata-ale nepozná,když jim něco je…nejsou ve své kůži a tak….
ale snesl by jim modrý z nebe,a splnil co jim na očích vidí-kolikrát i na úkor zdraví-ona chce,on chce…
a na mě je taky hodnej-nchystá kafe,čaj,večeři
se psama mě bere ven,na veterinu,nakupuje,jezdí ted na nákupy s máti
dnes právě byl s ní a byl utratit s ní i Norinku…
volaly vetovi v Bučovicích,tak na ně počkal a jely tam,my u něj taky párkrát byly a ve Slavkově kdysi dělal Gerovi zuby…,
máti pak řekla cosi ve stylu-škoda,že to nejde pro lidi….,
jinak-o je na mě hodnej ohledně starání-nachystá,donese..
dnes nachystal pomazánku,večeři…
ale není empatickej,nepozná,když je toho na mě moc…a další věci….
on má fakt nulovou empatii-to ted nemyslím ve zlým!!!!!!
a jinak-Norinka byla jeho kočenka…
dotáhl si ji kdysi ještě s bývalou..
ještě se mnou spávala v posteli a s Gerem,
hrávaly jsme si s drátkem…
to byla naučená od Martina-fotbal v kuchyni s drátkem…-chytala vždy u zdi:-)
Norinka byla moc hodná,hezká kočenka,měla jsem ji ráda…
kolikrát dělala i překážky…
jsem měla dráhu-kladinu,a tak,a Norinka po tom chodila taky…:-)
bude mi chybět….:-(22.2.2024 v 20:06 #167520MirkaD
ještě něco k Martinovi
on umí něco co já nemám,neumím
on naše zvířata bere všechny takoví jaký jsou,,,
má rád pejsky,andulky,Norinku…
a u Žeryka ho bere takovýho jaý je..
to mě nejde…
možná,je to tím,že on do toho nedává tu práci a čas…
chodí s něma ny vycházky,krmí,hraje si i češe-Žeryka,
ale nedává si práci s výchovou/cvičením…
nemá tu mou ukřivděnost-se snažím a ono hoouby…,
tohle je u něj taky fajn..
Thielli-děkju za fotky,mám z vás radost!!!akorát mi je dost mizerně….z těch dvou odchodů…
22.2.2024 v 20:10 #167521Fifi
Thielli
A jinak Petrs tedy poradila naky vychytavky na hnedou?Mirko
Komu by z odchodu dvou zvirecich tvorecku mizerne nebylo. Zapalila jsem Norince svicku. :*22.2.2024 v 20:12 #167523Milena z Prahy
Mirko,
posílám objetí ❤️. Pro Norinku to už bylo vysvobození. Jak byla zbarvená a rozuměla si s pesanama?Thielli,
to je výborný, že jste se srazily. Jestli to bylo mezi druhou a třetí, tak to jsem byla na dostřel, neb jsem nakupovala v naší/vaší Bille ?.
Hnědá má na prvních dvou fotkách pohoršenej výraz typu „co to má znamenat, Thielli“, ale na další se už kynologicky řadí vedle Piskly.
P. S. A předvedla PetrS nějakej kousek ????22.2.2024 v 20:26 #167524Thielli
Holky, dnes to bylo jen otukavani, Petrs me vmestnala do skviry sveho nabitého programu.
Ukol 1: sahat hnede na zadek.
??Trivialni, proste, proc mi to nedoslo? ? hneda se o zadek od pokousani boji, jen uciti lehky dotek, uz to toci… Dotknout se a pohladit a znovu a znovu, vytvorit jine spojeni. Doma to delame, byla nevrla i doma, ale delat to i na ulici.
22.2.2024 v 20:34 #167525MirkaD
Milko-skusím dát o víkendu fotky s Norinkou,
ale budou ofocený z papíru…
s pesanama se snesla,že ji honil,-vždycky hned přestal,
ale ostatní v pohodě a ám fotky-papírový,když jsme měly Gera,Bety a Norinku,ještě bez Maxe,leží spolu heky vyfocený ve vjezdu ve dvoře,to tam ještě nebyla branka a s Nori a Betty v křesle-ofotím do fotáku…
a asi dám Čajíkovi,jestli by to nedala sem…
to furt neumím….,
byla rezavobílá…
Fifi,děkuji jsi hodná….:-)Thielli-ale ty jsi trdlo:-)
mám z vás obou radost
to neznamená,že když u nás je to ted takový,že nemám radost,když se někomu něco povede,
nebo někdo jinej má radost:-)22.2.2024 v 20:35 #167526MirkaD
Žeryk,že ji blb honil,a vrčel po mí…
jinak s Gerem,Maxem a Betty byla moc velká kamoška!22.2.2024 v 20:47 #167528Fifi
Thielli
hneda se o zadek od pokousani boji, jen uciti lehky dotek, uz to toci… Dotknout se a pohladit a znovu a znovu, vytvorit jine spojeni. Doma to delame, byla nevrla i doma, ale delat to i na ulici.
Mozna to ma i neco spolecnyho s jejima nozickama operovanyma? Proste vi, ze je tam jeji slabsi misto, muze mit tu oblast celkove citlivejsi i ohledne mobility. Perfekt postreh od Petrs. 🙂22.2.2024 v 21:18 #167532Kimi
Thielly, při pohledu na černou, jak vyrábí třísky, jsem si vzpomněla, jak by se mi někdo takový hodil, když jsem ještě bydlela v domečku a topila v krbu.?
Mirko, v posledních dnech to máš hodně těžké, i počasí je hnusné, tak přeju aspoň do duše slunce. Myslím na Tebe, drž se.?
22.2.2024 v 21:24 #167533Petrs01
Húúúž jsme taky doma.
1) Mirko, měla jsem z tvého psaní už delší dobu pocit, že pro Norinku už to není dobře. Takže ano, je mi líto tebe. Ale jsem ráda, že už se Norinka netrápí. Ona i Čipeček se dožili pěkného věku, Čip se s tebou rozloučil… Je to blbý takhle najednou, ale to je blbý pro tebe, oni už čekají za duhou a nic je nebolí.
2) Holky, Thielli děsně kecá! Za prvé furt píše jak je tlustá a vono prd, normální ženská! Za druhé strašně pomlouvá hnědou. Teda ne že by to bylo dokonalý, ale jednak pak černá vypadá jako největší zlatíčko a to jaksi není, skoro bych řekla, že ten cirkus na začátku spustila ona, a ten další vroubek si taky pamatuju. A jednak hnědá nefunguje úplně špatně. Jo, bojí se o zadek. Viděla jsi, že si psa bráním, to je základ, vědět že v tom není sám. Až někdy bude víc klid a ideálně i víc rukou, můžem naučit kontrolované očichání. A ano, nepotkali jsme „problémové“ psy. Třeba příště 😉
3) Piksle potěšila – velmi dobře ustála hnědou a několikrát vyignorovala ležící žrádlo – zaregistrovala jsem kostky chleba a nějaké sušenky, madam to přešla jako by nic, to bylo na začátku nemyslitelné.22.2.2024 v 22:38 #167536Fifi
Petrs
Diky za hlasani. Uzasny, ze jste se protnuly. 🙂23.2.2024 v 5:56 #167539MirkaD
Petrs01-ano,pro Norinku to bylo dobře,
akorát teda to mohlo být dřív…
ale jak jsem xxx krát psala,nebyla to moje kočenka…
a Martin to musel rozhodnout,a jsem ráda,že se k tomu odhodlal sám,bez nějakýho mýho -nátlaku,nebo jak to říct..
prostě jel v době,kdy jsem byla v práci…
s Thielli-je fajn,že jste se potkaly,
s tlouštkou bylo jasný,že kecá:-)
a bezva,že jsi viděla pejsky naživo,
ono je to lepší než z vyprávění a šikovná tvoje Pixlička,že zvládla jídlo na zemi i pudlíky:-)23.2.2024 v 7:03 #167541PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
DEPEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!

To byl večír, to byla jízda! Narvaná Aréna až po střechu, hošíčci výborný, moc toho dneska nenamluvim, neb není nad to si pořádně zazpívat a zahulákat, je skvělý, když tím prostorem zní chorál těch desítek tisícůch lidí. Spát jsme šli ve čtvrt na dvě, vstávačka ve 4:31 byla smrtící. ale! ŽIJU!
23.2.2024 v 7:08 #167542PetraK
Thielli
výýborná partička! supr, že jste se potkaly takhle pěkně a že to fungovalo, paráda, paráda. Gratulace převeliký!!!!!!
Mirko – je to smutný s Norinkou, ale bylo by ještě smutnější, kdyby se musela ještě trápit. Já vím, že to víš. Drž se děvče zlatý, drž. A třeba jednou máti pod tlakem myší dojde k názoru, že kočenku nějakou je potřeba.
23.2.2024 v 7:26 #167546Thielli
Holky,
Petrs je člověk kypící zdravím. Pevné tělo, svižný krok, zdravé tváře – ale k očnímu by to chtělo, fakt. Nevěřím, že by tak inteligentní osoba měla tak mizerný odhad, co bylo skryto v plátěné bundě XXL a pytlovitých kalhotách. Já vám to BMI sem nenapíšu, ale ono je opravdu v oranžovém poli na grafu. Tím bych spekulace pro ty, co mne neznají, uzavřela ?Pikslička mi učarovala, škoda, že jsem si jí neužila víc, musela jsem mít stále na hnědé jedno oko, protože šly často blízko sebe, křížily se a hnědá je v klidu jednak vedle klidného psa a jednak když má kolem sebe tak pětimetrovou bublinu. Na třech metrech už si kontroluje prostor a v její osobní zóně už je pak otázka vteřin, kdy si na druhého otevře hubu.
Pořád dokola to všem pocestným s dotěrnými samci vysvětluju a pořád dokola dostávám odpověď: „Jen ať ho seřve, on to potřebuje.“ ?
Petrs s Piksličkou jak pracuje, to je radost vidět ?, to jsem si taky uložila na disk.A černá? Černá se všechno zlobení naučila od hnědé. Překvapivě ??
Že jsem si jako začátečník pořídila smečku, mě omlouvá jen v tom, že hnědé bylo devět měsíců, když černá přišla. Narodit se černá o půl roku později, neměla bych jí, protože bych měla už plné ruce práce s hnědou a byla bych už nohama na zemi. Spolu začaly zlobit až tak před rokem, rokem a půl.. Do té doby hnědá zlobila a černá hromádka mi stála u nohou… a pak jednoho dne se nedívala na mě, podívala se místo toho na hnědou, kývly na sebe „Běžíme? – JO!!!“ …a bylo pět minut po dvanácté. Pouto upevnily při úrazu hnědé, kdy hnědá zavelela z vozíku a černý pěšák to letěl dopředu rozštěkat… ?Fifi –
já jsem ani nezaváhala, když se Petrs narychlo ozvala. Jednak pro holky udělám vše, co můžu a jednak tady k vám všem posiluju citovou vazbu.Mirko – zasypala jsi nás pozitivy o Martinovi… sice při bolestné příležitosti, ale stejně – to je tak dobré, vědět, že je i dobré. Protože naše pohledy do tvého soukromí určuješ ty větami, co píšeš a když to zlobení se pak vystřídá pochvala, je hned lépe i čtenářům. Mně tedy určitě.
Kimi – i bytě je to praktické, člověk pak nemůže tak dlouho ležet na gauči a musí s sebou mrskat, aby to zase uklidil a to je vždy dobré. ?
Mileno – tak to jsme byly na dosah, jen v jiný čas… a jinak – jen prosté zoufalství mě přiměje nakupovat v „naší“ Bille. ?
23.2.2024 v 7:45 #167547Petrs01
posiluju citovou vazbu
??? Tak to si dej piškůta, bylas výborná!
No jasně, holky to maj totiž od tebe! Sociální distanc! Takže šup pěkně mezi lidi a psy! Najdi jim taky nějakou vhodnou partičku na pokec 😀23.2.2024 v 7:47 #167548PetraK
Thielli, Thielli promiň, to se nedá
Pouto upevnily při úrazu hnědé, kdy hnědá zavelela z vozíku a černý pěšák to letěl dopředu rozštěkat…
😀 😀 😀 😀 , to je jak když vyrazily na Bělehrad 😀 😀 😀 pomooooooct!
Protože naše pohledy do tvého soukromí určuješ ty větami, co píšeš a když to zlobení se pak vystřídá pochvala, je hned lépe i čtenářům. Mně tedy určitě.
dokonale napsáno. jsi sice lživá osoba, páč klustá fakt nejsi, to prostě nevěřím, ale moudrá osoba!
a tady taky souhlasím.
https://news.headliner.cz/novinky/nazivo-depeche-mode-0?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetufakt byl nezapomenutelný. A moment, kdy tu holčinu vytáhnul nahoru k sobě, byl úúúžasnej, fšicí jsme řičeli nadšením, bylo to moc milý, hezký, předpokládám, že holčina následně vomdlela 😀 emoce byly až nad halou-těžko se to popisuje, jak se v ten jeden moment fšichni a fšécko propojí a ta emoce je veliká, přes to, že tam my ostatní nebyli. vidět dneska víc jak dvě desítky tisíc přejících lidí , který se radujou z radosti někoho jinýho……….to se jako moc nevidí 😀
A ZEJTRA ZNOVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!23.2.2024 v 8:22 #167551 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.