Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,321. až 1,340. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Thielli

Mirko, chjo. Tak ja te tu cituju jak su ščastná a ty jsi zrovna nešťastná. ?
      Preji, at mas klid na svuj smutek.
      Pohlazeni tobe.

Asteris

Mirko, to je mi líto, ale je dobře, že s ní Martin jel, aby se netrápila. To je vždycky těžké rozhodnutí. držte se.
        Thielli, pěkné fotky, všechny fenky vypadají spokojeně, to je hezké, že jste se sešly a že se smečka nakonec shodla.

MirkaD

Martin je fakt hodnej-ono sse to nezdá-já ho moc nechválím-ale on je fakt hodnej-on je hodnej,ale není empatickej…
          on je mega hodnej na zvířata-ale nepozná,když jim něco je…nejsou ve své kůži a tak….
          ale snesl by jim modrý z nebe,a splnil co jim na očích vidí-kolikrát i na úkor zdraví-ona chce,on chce…
          a na mě je taky hodnej-nchystá kafe,čaj,večeři
          se psama mě bere ven,na veterinu,nakupuje,jezdí ted na nákupy s máti
          dnes právě byl s ní a byl utratit s ní i Norinku…
          volaly vetovi v Bučovicích,tak na ně počkal a jely tam,my u něj taky párkrát byly a ve Slavkově kdysi dělal Gerovi zuby…,
          máti pak řekla cosi ve stylu-škoda,že to nejde pro lidi….,
          jinak-o je na mě hodnej ohledně starání-nachystá,donese..
          dnes nachystal pomazánku,večeři…
          ale není empatickej,nepozná,když je toho na mě moc…a další věci….
          on má fakt nulovou empatii-to ted nemyslím ve zlým!!!!!!
          a jinak-Norinka byla jeho kočenka…
          dotáhl si ji kdysi ještě s bývalou..
          ještě se mnou spávala v posteli a s Gerem,
          hrávaly jsme si s drátkem…
          to byla naučená od Martina-fotbal v kuchyni s drátkem…-chytala vždy u zdi:-)
          Norinka byla moc hodná,hezká kočenka,měla jsem ji ráda…
          kolikrát dělala i překážky…
          jsem měla dráhu-kladinu,a tak,a Norinka po tom chodila taky…:-)
          bude mi chybět….:-(

MirkaD

ještě něco k Martinovi
            on umí něco co já nemám,neumím
            on naše zvířata bere všechny takoví jaký jsou,,,
            má rád pejsky,andulky,Norinku…
            a u Žeryka ho bere takovýho jaý je..
            to mě nejde…
            možná,je to tím,že on do toho nedává tu práci a čas…
            chodí s něma ny vycházky,krmí,hraje si i češe-Žeryka,
            ale nedává si práci s výchovou/cvičením…
            nemá tu mou ukřivděnost-se snažím a ono hoouby…,
            tohle je u něj taky fajn..
            Thielli-děkju za fotky,mám z vás radost!!!

akorát mi je dost mizerně….z těch dvou odchodů…

Fifi

Thielli
              A jinak Petrs tedy poradila naky vychytavky na hnedou?

Mirko
              Komu by z odchodu dvou zvirecich tvorecku mizerne nebylo. Zapalila jsem Norince svicku. :*

Milena z Prahy

Mirko,
                posílám objetí ❤️. Pro Norinku to už bylo vysvobození. Jak byla zbarvená a rozuměla si s pesanama?

Thielli,
                to je výborný, že jste se srazily. Jestli to bylo mezi druhou a třetí, tak to jsem byla na dostřel, neb jsem nakupovala v naší/vaší Bille ?.
                Hnědá má na prvních dvou fotkách pohoršenej výraz typu „co to má znamenat, Thielli“, ale na další se už kynologicky řadí vedle Piskly.
                P. S. A předvedla PetrS nějakej kousek ????

Thielli

Holky, dnes to bylo jen otukavani, Petrs me vmestnala do skviry sveho nabitého programu.
                  Ukol 1: sahat hnede na zadek.
                  ??

Trivialni, proste, proc mi to nedoslo? ? hneda se o zadek od pokousani boji, jen uciti lehky dotek, uz to toci… Dotknout se a pohladit a znovu a znovu, vytvorit jine spojeni. Doma to delame, byla nevrla i doma, ale delat to i na ulici.

MirkaD

Milko-skusím dát o víkendu fotky s Norinkou,
                    ale budou ofocený z papíru…
                    s pesanama se snesla,že ji honil,-vždycky hned přestal,
                    ale ostatní v pohodě a ám fotky-papírový,když jsme měly Gera,Bety a Norinku,ještě bez Maxe,leží spolu heky vyfocený ve vjezdu ve dvoře,to tam ještě nebyla branka a s Nori a Betty v křesle-ofotím do fotáku…
                    a asi dám Čajíkovi,jestli by to nedala sem…
                    to furt neumím….,
                    byla rezavobílá…
                    Fifi,děkuji jsi hodná….:-)

Thielli-ale ty jsi trdlo:-)
                    mám z vás obou radost
                    to neznamená,že když u nás je to ted takový,že nemám radost,když se někomu něco povede,
                    nebo někdo jinej má radost:-)

MirkaD

Žeryk,že ji blb honil,a vrčel po mí…
                      jinak s Gerem,Maxem a Betty byla moc velká kamoška!

Fifi

Thielli
                        hneda se o zadek od pokousani boji, jen uciti lehky dotek, uz to toci… Dotknout se a pohladit a znovu a znovu, vytvorit jine spojeni. Doma to delame, byla nevrla i doma, ale delat to i na ulici.
                        Mozna to ma i neco spolecnyho s jejima nozickama operovanyma? Proste vi, ze je tam jeji slabsi misto, muze mit tu oblast celkove citlivejsi i ohledne mobility. Perfekt postreh od Petrs. 🙂

Kimi

Thielly, při pohledu na černou, jak vyrábí třísky, jsem si vzpomněla, jak by se mi někdo takový hodil, když jsem ještě bydlela v domečku a topila v krbu.?

Mirko, v posledních dnech to máš hodně těžké, i počasí je hnusné, tak přeju aspoň do duše slunce. Myslím na Tebe, drž se.?

Petrs01

Húúúž jsme taky doma.
                            1) Mirko, měla jsem z tvého psaní už delší dobu pocit, že pro Norinku už to není dobře. Takže ano, je mi líto tebe. Ale jsem ráda, že už se Norinka netrápí. Ona i Čipeček se dožili pěkného věku, Čip se s tebou rozloučil… Je to blbý takhle najednou, ale to je blbý pro tebe, oni už čekají za duhou a nic je nebolí.
                            2) Holky, Thielli děsně kecá! Za prvé furt píše jak je tlustá a vono prd, normální ženská! Za druhé strašně pomlouvá hnědou. Teda ne že by to bylo dokonalý, ale jednak pak černá vypadá jako největší zlatíčko a to jaksi není, skoro bych řekla, že ten cirkus na začátku spustila ona, a ten další vroubek si taky pamatuju. A jednak hnědá nefunguje úplně špatně. Jo, bojí se o zadek. Viděla jsi, že si psa bráním, to je základ, vědět že v tom není sám. Až někdy bude víc klid a ideálně i víc rukou, můžem naučit kontrolované očichání. A ano, nepotkali jsme „problémové“ psy. Třeba příště 😉
                            3) Piksle potěšila – velmi dobře ustála hnědou a několikrát vyignorovala ležící žrádlo – zaregistrovala jsem kostky chleba a nějaké sušenky, madam to přešla jako by nic, to bylo na začátku nemyslitelné.

Fifi

Petrs
                              Diky za hlasani. Uzasny, ze jste se protnuly. 🙂

MirkaD

Petrs01-ano,pro Norinku to bylo dobře,
                                akorát teda to mohlo být dřív…
                                ale jak jsem xxx krát psala,nebyla to moje kočenka…
                                a Martin to musel rozhodnout,a jsem ráda,že se k tomu odhodlal sám,bez nějakýho mýho -nátlaku,nebo jak to říct..
                                prostě jel v době,kdy jsem byla v práci…
                                s Thielli-je fajn,že jste se potkaly,
                                s tlouštkou bylo jasný,že kecá:-)
                                a bezva,že jsi viděla pejsky naživo,
                                ono je to lepší než z vyprávění a šikovná tvoje Pixlička,že zvládla jídlo na zemi i pudlíky:-)

PetraK

RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

DEPEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!

To byl večír, to byla jízda! Narvaná Aréna až po střechu, hošíčci výborný, moc toho dneska nenamluvim, neb není nad to si pořádně zazpívat a zahulákat, je skvělý, když tím prostorem zní chorál těch desítek tisícůch lidí. Spát jsme šli ve čtvrt na dvě, vstávačka ve 4:31 byla smrtící. ale! ŽIJU!

PetraK

Thielli

výýborná partička! supr, že jste se potkaly takhle pěkně a že to fungovalo, paráda, paráda. Gratulace převeliký!!!!!!

Mirko – je to smutný s Norinkou, ale bylo by ještě smutnější, kdyby se musela ještě trápit. Já vím, že to víš. Drž se děvče zlatý, drž. A třeba jednou máti pod tlakem myší dojde k názoru, že kočenku nějakou je potřeba.

Thielli

Holky,
                                      Petrs je člověk kypící zdravím. Pevné tělo, svižný krok, zdravé tváře – ale k očnímu by to chtělo, fakt. Nevěřím, že by tak inteligentní osoba měla tak mizerný odhad, co bylo skryto v plátěné bundě XXL a pytlovitých kalhotách. Já vám to BMI sem nenapíšu, ale ono je opravdu v oranžovém poli na grafu. Tím bych spekulace pro ty, co mne neznají, uzavřela ?

Pikslička mi učarovala, škoda, že jsem si jí neužila víc, musela jsem mít stále na hnědé jedno oko, protože šly často blízko sebe, křížily se a hnědá je v klidu jednak vedle klidného psa a jednak když má kolem sebe tak pětimetrovou bublinu. Na třech metrech už si kontroluje prostor a v její osobní zóně už je pak otázka vteřin, kdy si na druhého otevře hubu.
                                      Pořád dokola to všem pocestným s dotěrnými samci vysvětluju a pořád dokola dostávám odpověď: „Jen ať ho seřve, on to potřebuje.“ ?
                                      Petrs s Piksličkou jak pracuje, to je radost vidět ?, to jsem si taky uložila na disk.

A černá? Černá se všechno zlobení naučila od hnědé. Překvapivě ??
                                      Že jsem si jako začátečník pořídila smečku, mě omlouvá jen v tom, že hnědé bylo devět měsíců, když černá přišla. Narodit se černá o půl roku později, neměla bych jí, protože bych měla už plné ruce práce s hnědou a byla bych už nohama na zemi. Spolu začaly zlobit až tak před rokem, rokem a půl.. Do té doby hnědá zlobila a černá hromádka mi stála u nohou… a pak jednoho dne se nedívala na mě, podívala se místo toho na hnědou, kývly na sebe „Běžíme? – JO!!!“ …a bylo pět minut po dvanácté. Pouto upevnily při úrazu hnědé, kdy hnědá zavelela z vozíku a černý pěšák to letěl dopředu rozštěkat… ?

Fifi –
                                      já jsem ani nezaváhala, když se Petrs narychlo ozvala. Jednak pro holky udělám vše, co můžu a jednak tady k vám všem posiluju citovou vazbu.

Mirko – zasypala jsi nás pozitivy o Martinovi… sice při bolestné příležitosti, ale stejně – to je tak dobré, vědět, že je i dobré. Protože naše pohledy do tvého soukromí určuješ ty větami, co píšeš a když to zlobení se pak vystřídá pochvala, je hned lépe i čtenářům. Mně tedy určitě.

Kimi – i bytě je to praktické, člověk pak nemůže tak dlouho ležet na gauči a musí s sebou mrskat, aby to zase uklidil a to je vždy dobré. ?

Mileno – tak to jsme byly na dosah, jen v jiný čas… a jinak – jen prosté zoufalství mě přiměje nakupovat v „naší“ Bille. ?

Petrs01

posiluju citovou vazbu

??? Tak to si dej piškůta, bylas výborná!
                                        No jasně, holky to maj totiž od tebe! Sociální distanc! Takže šup pěkně mezi lidi a psy! Najdi jim taky nějakou vhodnou partičku na pokec 😀

PetraK

Thielli, Thielli promiň, to se nedá

Pouto upevnily při úrazu hnědé, kdy hnědá zavelela z vozíku a černý pěšák to letěl dopředu rozštěkat…

😀 😀 😀 😀 , to je jak když vyrazily na Bělehrad 😀 😀 😀 pomooooooct!

Protože naše pohledy do tvého soukromí určuješ ty větami, co píšeš a když to zlobení se pak vystřídá pochvala, je hned lépe i čtenářům. Mně tedy určitě.

dokonale napsáno. jsi sice lživá osoba, páč klustá fakt nejsi, to prostě nevěřím, ale moudrá osoba!

a tady taky souhlasím.
                                          https://news.headliner.cz/novinky/nazivo-depeche-mode-0?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

fakt byl nezapomenutelný. A moment, kdy tu holčinu vytáhnul nahoru k sobě, byl úúúžasnej, fšicí jsme řičeli nadšením, bylo to moc milý, hezký, předpokládám, že holčina následně vomdlela 😀 emoce byly až nad halou-těžko se to popisuje, jak se v ten jeden moment fšichni a fšécko propojí a ta emoce je veliká, přes to, že tam my ostatní nebyli. vidět dneska víc jak dvě desítky tisíc přejících lidí , který se radujou z radosti někoho jinýho……….to se jako moc nevidí 😀
                                          A ZEJTRA ZNOVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

PetraK

Jen pro úplnost a názornost doplním……

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,321. až 1,340. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.