Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,281. až 1,300. (celkem z 1,732)
  • Autor
    cernej caj

Maya
      ja to mam strazeny jako mp3 do mp3 ale trosku pak bude chybet tabule, obcas neco ukazuje, ale ja zvladla vetsinu videa bez toho, ale na posledni cca hodinku je to lepsi pak kouknout, protoze jinak nevis, o ktery casti lidi zrovna mluvi 😀

Fifi

Zdravicko vespolek.

Kaaaachne preju vse nej k svatku, pripadne dalsim ukrytym Lenkam! 🙂

Dennyky
        Tyblaho, vy ste solidne rozbita dvojka. 🙁 Drzim palce, at to tobe teda nak sroste a v breznu se poresi Romanova zada, huuuuf, prdlej obratel, auvajs!

Esusova
        Ony zacinaj harat cuby vsude kolem, Rumik muze blbnout z toho. Vcera tu coural nakej neznamej velkej rezatej vorech typu bull, toho bych se psama potkat nechtela. Nez jsem se vybelhala z auta, byl fuc.

Zlatko
        Ja vzdycky uronim slzu, kdyz se capi, vlastovky vrati. Capy sleduju leta, hlavne bohuslavicky a trutnovsky, vlastovky u souseda.

Thielli
        pudlí provazy jsem ještě nikdy neviděla naživo. Byla to prý velká móda, ale právě pro tu nepraktičnost móda odešla jak přišla.
        Panicka to povazovala prave za prakticky, odpadalo casto smikani, ktery podstupujes ty. Jen se holubinka nesmela namocit.

cernej caj

Thielli
          doufam, ze se nebudes zlobit, ale jestli potkam pixli, tak sem jeji panicce zabalila na ochutnani trosku cejlonskyho caje 🙂

prisel totiz cas na lednacka 😀

takze zitra z prace hned po o, uz se tesim, snad klapne pocasi 🙂

[ejskum sem prevlikla postel, at se jim dobre haji, az tu budou s panikem sami a jdu konecne spat.

Fifi

Cajiku, peknej vylet preju, kam to bude tentokrat?

cernej caj

Fifi
              Jako vzdycky, za prazskym kamaradem:)

Pro nove kousky – on zajistuje technicky umisteni a beh zrzavce, bez nej bychom tenhle koutek nemeli tak vymazlenej a treba ted ty rozbity maily o novimkach bych sama nikdy nerozchodila:D

Fifi

Jo tohodle lednacka, ja myslela nanuka. 😀 Tak at se lov vydari! 🙂 A dojde k protnuti s Pikslema a treba i dalsima.

MirkaD

hlášní o Dafi
                  ráno krátká vycházka
                  pak si dala granule s čmuchacího koberečku,
                  bez léků-měla je do včerejšího večera
                  já pak úklid,praní,vaření-poslouchání typologie osobnosti-su hoodně za půlkou-a domácí-tak chceš čaj/kafe?-a chcu odpověd HNED,TED!JAKTOŽE TO NEVÍŠ HNED?PROČ NAD TÍM PŘEMÝŠLÍŠ?
                  MĚ NEVADÍ TI CHYSTAT JÍDLO/PITÍ,ALE ŘEKNI MI TO HND!!!GRRR-tak tahle situace je u mě přesná..:-)
                  +Martin chce at mu všechno připomínám!-mělas mi to připomenout!-on potřebuje urgence!
                  no nic,tvl,ty moje odbočky..
                  takže k DAFI-Ttakže odpo vyvenčit-kadila-po 3 dnech..
                  a jely jsme…
                  bral jí krev-vůůůbec se nemohl trefit do žíly,je rozpichaná..
                  takže krev se hooodně zlepšila a doktor je spokojenej
                  HOOODNĚ SE ZLEPŠILA A DOKTOR JE SPOKOJENEJ
                  HOOODNĚ SE ZLEPŠILA A DOKTOR JE SPOKOJENEJ!!!!!
                  hodnoty se mi ted nechcou vypisovat-ale prostě vše dobrý,nebo skro dobrý,je to na ní i vudět,je vysmátá a zlobí:-D
                  začíná krást věci a tak:-D
                  akorát CRP-má 15-měla by mít tak 7-10…
                  jakooo,na tomže měla na té jeho mašině 70-a on říkal,že o dost víc,tak toto je dobrý,
                  ale chtělo by to ždibec mín ještě
                  takže má zase tntb..do neděle včetně neděle,prý po synoluxu bývá největší nechutenství..
                  kdyby koor kvůli tomu nejedla,tak to už brá nemá…
                  kontrola v březnu-to máme očko…
                  uvažuju jestli rovnou vynechat synolux a dávat,ty ostatantb????
                  ted večer po venčení dostala vše kromě synoluxu,
                  odpo se mnou byla v knize,tam žrala piškotky,byla veselá
                  ted večer kradla a nosila ručníčky…dostala suchý rohlík..
                  zhubla za týden 2 deka,takže zhublá nějak není…

já si prochadila tím postáváním včera na zahradě v panroflích močák
                  takže beru urinal ode dneška a bolí mě břicho…
                  u mě klsika,tak si musím nakoupit čaje,zítra jdu do práce…,

Denyky-jste chudáci teda hoodně rozbití:-((
                  přeji co nejdřívější sprvení a léčení…
                  růže je na mě moc temná…
                  ale tak já mám depku tak nějak kvůli….rodičovi Martina…

Asteris-no,on chtěl hlavně Martin rozveselit Žakynku..
                  ta teda po Sofince klove,ani moc nespali,ani jedna…
                  Sofi zatím nepila,jen spolu jedly klásky,ale třeba kousek vedle sebe sedí,
                  poslouchají co říkám,Safi si hrála s harfičkou:-)
                  Zlatko-to je potvora kocour!!!chytit,zmlátit,nasekat vařečkou šupnout na pekáč:-)
                  -přeju sehnání podobné konvičky,chápu,že to mrzí,moc pěkná byla!

Čajíku-přeju pěkný počasí a fotky
                  typologie osobnosti je božíííí-akorát nevím co su a co je Martin?

Kachno-VŠE NEJLEPŠÍ K SVÁTEČKU TI PŘEJUUUUU!!!!!

MirkaD

jinak-další hlášení..
                    dnes jsme daly dárky máti k narozkám-mikinu na zip na vycházky,jakási sportovní značková….černá..
                    pak ode mě kalendážíček záložkový citátový-co dostává už hromadu let ode mě
                    a od Martina 2 knížky-diety při onemocnění slinivky+záložku-od MEGA KNIHY
                    tak s knížek měla máti radost,že už neví co tatkovi vait
                    tatka-sikný léky zatím nechce,že ho moc tlumí…
                    dopo se projde po zahradě,dívá se jinak na pičítač,čte noviny,luští křížovky…
                    je mu spší hůů a hůř..
                    alternativní léčbu nechce
                    ty medy mu máti dává tajně…
                    s ní tršku jídla a ntridrink jedn denně
                    zítra bude volat doktor co tyléky…
                    otec furt hubne,odpo a večer je mu blbě..
                    Martin vozí máti jednou za čas od obchodu,do města…
                    ted chce máti někdy onjet hřbitovy,udělat výzdobu,jinak se od otce nevzdaluje a je furt s ním…
                    pomos se staráním o něj nechce..
                    časem k němu bude jezdit charita…

MirkaD

tvl-mě z té Sofiny jebne-zhasnu-letí do kuchně-rožnu,v obývaku,zavolám ju,sedne vedle Žakyny,zhasnu-letí do kuchyně…
                      rožnu-zavolám ju,sedne vedle Žakyny,zhasnu,letí do kuchyně,rožnu zavolám ju,letí zpět,sedne si vedle Žakyny,chytit ta malá fialová svina nejde…..,
                      Martin jde spát a já lícu kolem Sofinečky…si picnu..

Fifi

Mirko, tak ona je asi sama zmatena, je u vas chvili. Nebylo by lepsi jak u novych slepicek ji zavrit do klece na nejakou dobu, at se otrka a zorientuje? Prulety po par dnech mi prijdou pro takovou malou pipi nebezpecny.

Thielli

Cajik
                          Juuuu, ty jedes k nam do Prahe.
                          Proc bych se mela zlobit? Samo me hned cynicky napadlo, ze je ten bily caj rak hnusny, ze se ho snazis nenapadne zbavit… ?
                          Bohuzel jsem z ostrova privezla caje jen trochu, situace s nasima proste byla komplikovana a ja se nedostala k druhemu nakupu a brat to na letisti, kde to lezi kdovi jak dlouho, se mi nechtelo. Takze je to fakt jen na ochutnani…

Zlata

Kocouři se šli provětrat,aby je Trixa nehonila pustila jsem ji dovnitř,přidala konzervu na kočičí talířky .Přišla si ke mně lehnout a vydržela skoro 10minut !!!
                            Venku by jí ovšem něco uteklo,takže vevnitř cca 15minut.
                            Teď koukám že ty fotky jsou rozmázlý,jo pes s ADHD je fakt něco?

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 3 měsíci uživatelem Zlata.
                            Attachments:
                            cernej caj

Thielli
                              Caj je dobrej, nasla sem takovej pytlicek jak na hrnickovou instantni polivku, takze to bude mit petrs spis na chut, ale kdyz ona taky rada caj, tak aspon na ochutnani:)
                              Jinak ho celkem piju, kdyz su doma:)

MirkaD
                              Nekdo muze byt i blizko krize, na internetu na to existuji testy. Ale je to hodne zajimavy, ze?

Ja su jak martin. Jak to ze to nevis HNED??? 😀

Ja su teda taky bliz krizi, ale jednoznacne lovec:D a prijde mi, zw i martinovi bys to mela pustit, aby se zamyslel.

S dafi super, to mam radost:)

Ted ki doslo, ze sem zapomela dalekohled:( hlavne ze ZATIM mam puzzle pro petrs, ktery ji tak uz rok predavam:D

cernej caj

Zlata
                                Ale to je hodna trixa, ze se k tobe sla pritulit! 🙂

Zlata

Černej čaj
                                  Přitulit,volízala mi obličej,že může odpadnout ranní mytí?.
                                  Tak ten dalekohled si nemůžeš od kámoše půjčit?

cernej caj

Zlatka

Je to zlaticko:)

On dalekohled nema:D
                                    Jako teleobjektiv musi stacit:D ale dalekohked trochu zamrzi, jde to s nim mnohem lip a je tak o kilo lehci a nezere baterku:D na cisty pozorovani se foak nehodi.

Tak priste.

Jinak kdo uz se rozhlizinpo stenatku selmicky na jaro?

Eliska odesla v prosincu, necelejch 16, pande je asi 12, je o neco mladsi nez feri a segra uz pokukuje po nove selmicce:)

Pokud byste vedeli o nekom kdo na jaro planuje vrh, napiste, ja se pala zavrelky ale jeji fena uz je stara

PetraK

RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dnes je ten slavný den, na koncík pojedem, tádajádydáá!

zdravim, probíhám, letim, přijdu.

Petrs01

Čaji, dalekohledy máme dva, akorát v sobotu se asi neprotnem… můžeš nechat u kamaráda? Ti večer pošlu co máme, není to žádná špička, tak jestli budeš některý chtít.
                                        Jo a na čajík i puzzle se těším, děkuji! Promyslím pak cestování a dám vědět kdy kam dorazím.

Zlatko, ta poslední fotka se povedla! Krásná pes!

Mirko, taky bych Sofinku nechala první dny zavřenou, ale co už teď… Ona by možná právě měla i víc klid a jistotu a spíš by se najedla/napila. No, tak bych ji prostě nechala ať si letí kam chce, ne? Vadí že je v kuchyni?

cernej caj

PetraK
                                          Tak si to uzijtee!

Petrs01
                                          diky za nabidku, zvazim, mrknu,ale on bydli na kavcich horach a asi nebude skakat nadsenim nekam jezdit vracet, takze by to pak bylo slozity pro tebe zase:(

Thielli

Zlatko –
                                            fotky náhodou skvělý. Já totiž pokaždé, když vidím tyhle „nenačesané“ fotky, cítím tu vřelost. To spolubytí. Od doby, co mám psy, můj byt přestal být upravený… a to je tak fajn ?
                                            Umí si snad někdo představit výraz „teplo domova“ v moderním industriálním loftovém bytě nebo domě?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,281. až 1,300. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.