Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,201. až 1,220. (celkem z 1,732)
  • Autor
    PetraK

Maya
      dík, budu hlídat – oboje, musím ten kaufíld prozkoumat, ale nevím kdy, vypadá to, že tam majíúplně všechno a já nemám čas a trpěliovst to projít 😀

Thielli

neodpružené, pro rozbitýho psa nee

Přesně to jsem řešila, to drncání, všechny psí vozíky byly neodpružené, je to navržené hlavně za kolo na silnice s hladkým asfaltem.
        Nakonec jsem vyřešila vystláním paměťovou pěnou ve dvou silných vrstvách, sousedka mi nabídla na rozřezání starou matraci. Do toho se hnědá otiskla a hodně to ty nerovnosti utlumilo.
        Prostě pokud se z ní někdy stane vozíčkář, dostane ultralehký a dokonale ovladatelný Thule a do toho jí za dalších deset tisíc koupím latexovou matraci, případně přidělám větráček na baterky, kdyby jí bylo horko… ??? a pak si koupím sluchátka, co měl Otík ve Vesničce, abych neslyšela, co mi na to říkají kolemjdoucí ? …a půjdu se na měsíc pást, no. ?

Milena z Prahy

Thielli,
          napadlo mě, že ten vozík Thule by se dal možná koupit i z druhý ruky, pokud by byl v dobrým stavu.

Thielli

Milena
            ony i tyhle bazarové kousky jsou mastné.
            No, nevím. Já si vždycky řeknu, že už prostě nebudu za ty čokle tolik utrácet… no… a pak v tom ležím a zase utrácím.
            Zrovna u toho vozíku – na chodníku je to fuk. Ale 10 kilometrů v přírodě už pak ty rozdíly ukáže.
            Jasně – naše matky odtlačily hrozné kočáry, na Everest se lezlo v roláku a nějaké „sedící“ a „nesedící“ batohy?…pff..
            Jenže jednou člověk lízne smetanu… a informace v mozku je uložena ?

PetraK

Dumám nad tou případnou bazarovkou. Já si myslím, že si tohle pořídí povětšinou člověk právě jen když musí? a když to pak nepotřebuje, posílá to dál a nemusí to být úplně opotřebovaný? Jako já když bych to měla, tak do dál nepošlu, protože prostě se mi to bude hodit pro dalšího staříka, ale takhle to má málokdo, a taky – kde to bude skladovat, třeba člověk z bytu.

MirkaD

tak jsem se hecla-šla jsem pěšky tam i zpět-a žádný chození po městě…
                byla jsem objednaná na dobu kdy žádný bus..
                tak před půl 11 tam a před půl jednou jsem byla doma
                dala Čipinečkovi náhrobeček a šla pustit psy na dvůr/zahradu
                teda holky-Dafulka byla tak prčovní!
                ta byla jak z článku o enrichmentu
                vyčuraly se na dvoře a šly do zahrady,Žeryk se vykadil,pa chtěl míček,tak jsem čutala-a Dafi?2 krát donesla míček,
                a pak?
                pak chodila 20 minut!
                po zahradě s čumákem po zemi a četla!!!
                to jsem fakt snad ještě neviděla!
                takový dlouhý čuchací capání!
                jak ted měl týden-vyčurat/vykadit-pár metrů a dom
                vyčurat na dvůr,
                přípdně vyvenčit projít se kousek po dědině,a přes zahradu jsem ji do pátku nosila
                tak dnes byla po delší době pořádně na zahradě,kde si fakt četla!
                to nejde jinak říct!!
                no početla si,ještě jednou se vyvenčila a šly jsme doma za holkama….
                mám z ní radost,je jí líp!
                u psychologa hodinová dřina jak při skládání uhlí….
                jsem mu popsala páteční návštěvu u psychiatra a že mě naštvala…
                +dalších x milion věcí jsme probraly…
                jeho otázka-jak se mi se mnou žije??
                tak nevím…musím se nad tím zamyslet…fakt mě zaskočil…
                a komu by jste chyběla kdyby jste tu nebyla…..-a spoustu věcí mezitím*
                fakt je to dřina-beze srandy….
                jsem byla ráda,že jdu odtud rovnou dom….

PetraK

Mirka
                  mám z ní radost,je jí líp!

TO JE SKVĚLÁ ZPRÁVA DNE!!

fakt je to dřina-beze srandy….
                  jsem byla ráda,že jdu odtud rovnou dom….

To věřím, věřím.
                  No myslím, že najdeš Ty, kterým bys chyběla.

cernej caj

MirkaD
                    To je super s dafinkou!

Me se treba se sebou zije dobre ale s ostatnima ne:D

A taky vim dobre,komu bych chybela… myslim, ze by hodne lidi bylo prekvapenycha le za rok by si jen obcas nekdo vzpomel a v realu bych asi neovlivnila sgou nepirtomosti zivot skoro nikomu. ale nekdy ty nejtezsi otazky sou ty, na ktery si musime priznat odpovedi sami v sobe a ktery musime vydolovat z nitra

Thielli

No jóóoo…
                      JENŽE ALE (tuhle větu jsem jako dítě pronesla asi milionkrát, naši z ní byli na mrtvici..)
                      takže: jenže ale dobrými otázkami od psychologa jeden skutečně najde odpovědi… ale co dál? Dál je ten krok nejdelší. A nejtěžší.
                      Když člověk třeba zjistí, že nejtoxictější je někdo z bezprostřední blízkosti, rodiny… no, a udělejte krok proti rodině… to dokáže opravdu jen málokdo.

Protože vás úcta a slušnost drží přišlápnuté za nohavici. Někdy i přibité.
                      Proto já jsem třeba na té dovolené držela štít mlčení. Byla to jediná možnost, jak to jakž takž se ctí ustát, protože jinak by ze mě sice vypadly bojové prostředky účinné na protivníka, ale zároveň by smetly i mého tátu, který by byl chca nechca zatažen mezi mlýnské kameny.

Mirko, čajíku… a všichni… držím palce. Moc. Bojujte alespoň, kde to jde. Žádný koberec není tak velký, aby se pod něj vše dalo zamést.

PetraK

Žádný koberec není tak velký, aby se pod něj vše dalo zamést.

a žádný tak malý, aby se do něj nedala zabalit mrtvola 😀

Maya

ja bych chybela Lokinkovi, to urcite 😀
                          cernejcaj
                          no ono je to tak u vetsiny lidi jak tak vidim kolem kdy uz se v mym veku kosi kolem, ze svou nepritomnosti to nikoho vlastne moc neovlivni, nejblizsi si vzpomneou, ale zbytek jen kdyz tak prijde rec a zivot jde dal a asi to tak ma byt

PetraK

černej čaj
                            bych asi neovlivnila sgou nepirtomosti zivot skoro nikomu.

😀 tohle je přeci špatně postavený, když něco neudělám, nemůžu udělat, nebo tu vůbec nejsem, je těžké něco ovlivnit, protože se neví, co by nastalo, zato se ví, že když někdo chybí, je po něm smutno. A to by bylo.

Maya

Thielli
                              PetraK
                              je to tenhle? za tu ceno jsem teda na odpruzeno videla podobny novy

Maya
                                Maya
                                  Thielli

Mayo,
                                    ten psí je jiný model. Asi to bude mít větší ložnou plochu.
                                    jinak ten coaster nabízí tady na bazoši někdo za pětku:
                                    Thule Coaster

…. a mně se to zdá krátké na většího psa vleže.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 6 měsíci uživatelem Thielli.
                                    Kuskus

MirkaD
                                      Až budeš příště zmiňovat u mozkoškraba kolika lidem bys chyběla, připočítej i moji maličkost.
                                      Thielli mě poňoukla s tou léčivou páskou, já bych ti ji obtočila i kolem pusy 🙂 🙂 někdy jsi děsně ukecaná. Ale chyběla bys mi moc. Drž se broučku, poslední dobou máš slušně naloženo. Věřím, že ti zas bude líp. Musí.
                                      PetraK
                                      Díky za portrét rozpláclého pupíka. Usnout v téhle poloze a v blízkosti tří zubatých tlam vyžaduje značnou dávku sebevědomí. Hajzlík se cítí naprosto bezpečně. Šťastný kosourek.

cernej caj

Dalmi
                                        Super, ze jsi nasla cestu a podarilo se!paradninfotka, srandovji jak.maji vsichni svoje hrbety ve stejne vysce:D

cernej caj

Ujel mi spoj, takze hodinu vekat, ale mluvila sem.s dedou skoro 10 minut! Je doma sam, mladi odjeli na hory a je sikovnej, jak to vsechno zvlada! Tak to asi obetuju na oltar prijemneho telefonatu ackoli bych si radsi dala rict spanek, no co uz.

MirkaD

Kuskus-díky
                                            někdy jsem děsně ukecaná-že moc žvaním?
                                            nebo,že na sebe všechno vyžvaním?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,201. až 1,220. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.