Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,181. až 1,200. (celkem z 1,732)
  • Autor
    MirkaD

tak včera po úklidu domečku
      -a umytí druhé menší klece
      jsem do dvou odpo ležela-zimince jak prase…
      i přes noc..
      pak dojel Martin,pohřbily jsme Čipínka,
      dnes jsem z většího šutru z moře dělala náhrobek…
      psala tužkou údaje a nechávala venku zashnout,nalakovaný lakem na vlasy…
      odpo jsem šla se psama rodičů a Žerykem pro Lenku knihovnici,a od ní jsme to vzaly po dědině k rybníčku,a smětem dom a ještě za zahrady kousek k lípě a k nám dom
      takže Žeryk měl 2 vycházjy-ráno okruh po dědině,psi rodičů vycházku,
      Dafču jsem dala čurat na dvůr,
      a večer s ní šla kamarádku kousek vyprovodit….
      bylo to fajn,pokecaly jsme,zasmáli jsme se,užily jsme si to…
      dnes ráno vycházka kousek s Žerykem po dědině,na dvoře kousek čutané a pak sDafi kousek ven-Dafi se vykadila,vyčurala,
      dostala granule do čmuchaacího koberečku a pak cvičila ještě na karimatce-sedni,lehni,packy,a mezi a k noze,ke mě a podala mi papuče a čelenku,ted leží

ke kleci-vím,že by se nám hodila občas pro Žeryka,včera po mě zase startoval….:-(
      ale nikdy jsme klec neměli…
      vím,že je to dobrá věc,když je pes po operaci,že fakt musí mít klid a nesmí skákat,případně místo kde od sebe budeme mít klid-viz já a Žeryk-tohle je ted napsaný zjednodušeně s tím Žerykem
      holky nejen tu mi klec na Žeryka doporučovaly,
      a já bych ji i brala,
      ale Martin a jeho rodina ne,můj tatka taky ne a nebydlím ve vzduchoprázdnu…
      takže to respektuju…….,
      andulky jsou u nás volně,do klece chodí jen jíst/pít a je to na h…
      protože první dvojice andulek,která mi venku teda ulítla:-(
      tak se dávala v kleci na terasu/zahradu-takže mohla být přes léto s náma venku+na vzduch…
      a tyhle další mají smůlu do klce je nikdo nedostane,jsou nezavřetelný….,naše chyba….
      jinak já třeba nemám problém,když nemám klec,nebo aspon ohrádku-aspon tu bych brala…
      tak nemám problém psy na chvili doma uvázat,když je u nás opravář,řemeslník,případně oslava venku na terase a děti tak taky uvázaný psi,Žeryk s náhubkem,případně zavřený doma…
      problém s tím má Martin,ale v tomhle má smůlu nebudu řešit dorafaný dítě/hosta…

Thielli

Petrs
        Jj, vim z tvych clanku, jak jsi mi poslala link. Hledala jsem taky kocar pro hnedou, ale vaha = potreba nizkeho teziste, takze jen nejaky chariot.. ceny desne.
        Skoncila na trakari a bude-li treba jednou vozik na delsi cas, neco postavime. Protoze ano. Pes nezustane doma, kdyz nemuze chodit…

Attachments:
        MirkaD

nic jdu k psychologovi…
          PetraK-leží tam hajinká potvůrka malinká:-)-Mouses je boží!

MirkaD

Thielli-tak kočárek můžeš mít stejnej jak na dítě ne?z bazaru
            Petrs01 taky měla kočárek na dítě,ne?

Thielli

Mirko,
              jenže hnědá váží 25 kilo. To se hned převrhne, když je to klasický kočár.
              Takže když bude potřeba, budeme stavět na míru… ?

chjo., já bych si přála mít kouzelnou spravovací izolepu, tou bych tě oblepila, a spravila, abys toho psychologa moc nepotřebovala… myslím na tebe hodně, znám, znám…

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem Thielli.
              PetraK

Mirka D.
                bylo to fajn,pokecaly jsme,zasmáli jsme se,užily jsme si to…

dobře, dobře, to je dobře!

Mouses je boží!
                jo včera byl po dlouhý době ňuňu.

Thielli
                Skoncila na trakari

tjo, to je ale dobrý řešení!! Možná i lepší než kočárek? pes je de facto ve výšce na kterou je zvyklý a kdyby i měl tendence vystoupit, není to z výšky.
                Já kočárek začla shánět před dovolenou kdysi pro Bubinku , no jenže ona to už na dovolenou nestihla, ale tenhle nápad s kárkou se mi líbi moc. Ledaaa jediný – to mi napadá až teď – že kočárek má výhodu boudičky když prší, to je fakt. Zas ale se něco třeba dá vymyslet, přidělat.Taky není od věci možná nějaký to vozítko za kolo – ale tam nevím, jak velký pes, v tomhle má velký pes velkou nevýhodu.
                Mimochodem – máme kamarádky, když měli dítěto malinký, tak na chalupě taky měla místo kočárku na výlety tuhle kárku 😀

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem PetraK.
                Maya

koukam na Mousesovi se u Brtniku setri, ani ten hadr nema poradne velkej 😀 😀
                  psa dobrovolne v karce si neumim predstavit, muj prvni pes strasne rad jezdil v kolecku, ale od ty doby mam akorat psy co to nenavidi a kdyz nahodou je tam dam, tak hned skacou dolu
                  a to jsem zkousela i pohodlny odpruzeny vozejcek
                  asi bych vozila psa na tom, moc nedrnca, ma velky kolecka, tak je i do terenu a dobre se taha a uvezl by i dogu, ale psa bych tam musela asi prilepit
                  https://www.zbozi.cz/vyrobek/gude-ggw-300-125-l-zeleny/

Thielli

PetraK

není to ideál, jen dvě kola, takže náklony při postavení, náklony při vezení, je to těžký krám, bylo to fakt z nouze, půjčený od kolegy.
                    Ideál je postavit na velikost psa něco podle tohoto:
                    Vozík Thule

Nebo tedy někde nakrást a koupit si to originál 🙂

PetraK
                      PetraK

Mimochodem přijde mi úplně švihlý, aby něco pro psy bylo dražší, než něco pro děti 😮 ? Jako já vím, že je to v dnešní době normální, že když koupím něco pro psy a to stejný je pro lidi, bude to pro psy 600x dražší, ale je to úhylárna a hnusnej kšeft.

Petrs01

není to ideál

Měla jsem psí croozer – neodpružené, pro rozbitýho psa nee. Kočárek měl slušné odpružení a Bardovi rozhled vyhovoval. Ale jeho 15kg bylo tak maximum, velkého psa bys tam nenacpala. A ano, to těžiště… Kokořínsko s tím nebyla úplně sranda.

Thielli

Ale s tim bazarem na me vyskocilo tohle ?
                            Vozik pro psa

To je snad fake shop. Na mobilu to ted nevidim. Overim z pc.

Thielli

Tak snad to není fake shop…
                              ověření eshopu

Maya

Thielli
                                ale adresa je pouze do Nemecka a pisou lidi v recenzich, ze jsou problemy s reklamacema, kdyz je vse OK, tak asi problem neni

Maya

Thielli
                                  uz to prodavaji jen v Elektroworldu za jednou tolik, tady to je fakt podezrela cena

Maya

tady treba kaufland ruci za reklamace
                                    https://www.kaufland.cz/s/?search_value=vozik%20pro%20psy
                                    a nebo zkusit allegro, tam maji taky levny veci, jen se tam blbe hleda

Thielli

Mayo
                                      dík, je to tu jen teoretizování zatím a hlavně naštěstí zatím, je dobré, že se dá něco sehnat i za rozumné peníze. 🙂
                                      Kohokoli z nás to může s psíkem potkat.

cernej caj

PetraK
                                        Protoze ta vec pro deti ma milioneovejnodbyt a ta vec pro psy kusovej…

PetraK

Kohokoli z nás to může s psíkem potkat.

no právě, takže já jdu a ten Mayi odkaz – dííík Maya – hodím do fóra ZAJÍMAVÝ ODKAZY PĚKNĚ PO KUPĚ, ať to jednou můžem snáz najít, kdyby něco.

jsem ani netušila, že kaufíld má takovýhle vobchodování 😮 😮
                                          mají tam agi překážky, asi napíšu jéžiškovi

Maya

PetraK
                                            kaufland je trzitste, prodavaji tam ruzni prodejci vetsinou z Nemecka, ja tam koupila odpadkovy kos a privezlo to tusim GLS z Nemecka
                                            takze ceny nemecky tudiz priznivy a recenze na pripadny reklamace kladny, ze vyrizujou rychle a tak
                                            kdyz jsem hledala ten odpadkac, tak maj tam veci co ani jinde vubec nejsou
                                            proto me to napadlo
                                            ale je tam tusim jen platba predem
                                            na agi prekazky taky kouknu, to me ani nenapadlo
                                            kdyz tak koukej jeste do lidl shopu, svagrova tam pred vanocema koupila mega agi tunel pro psy jen asi za tri stovky a kdyz jsem ho chtela koupit po vanocich, tak uz nebyl, ale prej obcas ho mivaj, tak nakukuju kdyz si vzpomenu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,181. až 1,200. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.