Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 101. až 120. (celkem z 1,732)
  • Autor
    PetraK

Maya
      ježiš to je krása! tak čistý linie, taková jednoduchost. Nádhera.

Maya

PetraK
        jj, libi se mi ten steh a mak, ale ty ceny
        az nekdy vyhraju ve sportce 😀

Maya

Koupila jsem si vcera odpadak v tom marketu kaufland, no teda jako platba predem nejakemu obskurnimu shopu a ted mi prisel nejakej mail z nemeckyho kauflandu v nemcine, co chtej nevim, ale doufam, ze je to jen potrvzeni objednavky
          jako voni to meli jen tam a recenze byly dobry, ze problemy rychle resej, tak uvidim, ale tohle by si meli nejak poresit

Odetta

PetraK
            Dík za tipy, já to tak nějak spíš přecházím, nemám energii to řešit, ani čas vyležet. Mám před sebou dneska noční práce (normálně po pracovním dni) a celý víkend, jedu v nějakým záchovným režimu už. 🍑 nic moc, ale ona ta kosrč prostě bolí dlouho…

Matylda byla v adopci, nevím, jak dlouho, ale prý psychicky nezvládli péči, tak je chudák zase zpátky. 🥺

PetraK

Odetta
              ten čaj zkus prostě. Stejně musíš pít, ne? A jitroceláka taky zvládneš, stejně ho máš určitě doma pro Gremlina, kdyby něco.

Na tu kostrč můžeš zkusit mou oblíbenou arnicu

Už jsem to s Matyldou našla. i jsem viděla to video, jak si užívá tu péči. Moc mě mrzí, že u nás by to nešlo tuplem, protože by neměla ten svůj klid.

Zlata

Matylda je na pes web?

Kimi

Pulmoran jsem dostala od sousedky, co pomáhá s Golim, mohu doporučit.👍

Odetta

PetraK
                    Užívá, v tomhle je úplně jak můj první maďar, hned mě bodlo u srdce, jak jsem to viděla…

Zlata
                    Tahle beruška je to: https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=85591

https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-blesk-tlapky/755705/bessy-od-zname-mnozitelky-umirala-na-dvorku-na-uvazu-zachranari-jdou-majiteli-po-krku.html

Zmíněné video: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02ZU5Awm5EpNsyNn6HJ6NqVMsEYyWqWch5fggtpmVyb93qSEC4ijCLrp6GWHmUFPmpl&id=100072085971716

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Odetta.
                    • Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Odetta.
                    PetraK

Krásnej víkend fšem!

Attachments:
                      Maya

no takze jako po kazdem sekani hezky vypoustet benzin ze sekacky, jinak to rozerere vnitrnosti? fakt parada

Pozor na benzín E10: Pro zahradní techniku včetně sekaček je to velký problém

cernej caj

Denny
                          Musis spat na kuuchynskr lince:D

Tak to se hodi, takova vyhra, to je prijemnej bonus k tomu oceneni:)

Budete kit kuchyno linko obyvak? Nebo jen posunovat zed

Fifi
                          A nepochvalila sem pepina jak je oooc sikovnej a srandovne si rika o ven:D

PetraK
                          Na dafilms.cz jsem ansla za 110kc ke stazeni do vlastnicvi, za 65jen cumenda online.

Zas vas doctu pak. Ty volny patky u 80% uvazku kdy dwlam standartni osk
                          Micky mi moc nevyhovujou:D a v nedeli si dam druhou osmicku. Ale! Nedeli mi propalti a muzu si vybrat ve ctvrtek nahradni volno + nejakej bonus za ochotu. Kolega, co mel o vikendu testovat nasazeji zakaznikovi ma nesxhopenku a bude to delat hadejte kdo, ten kdo to nikdy jeste nedelal:D ale nejak sem se v tom poplacala a na nedeli mam tu tezsi cast:D

cernej caj

Odetta
                            Gremlin pobavil, taky mam rada okurxixky a taky mam na jedne zoubecky, ale teda uz sem ji dneska snedla:D taky mivam zoubecky na jablkach:D ty ale musim zavcas vyndat z tlamy:D

Tak snas bude po covidu dobre a zkus arnicu montanu homeo nebo na pohkozdejiny mazat kostival, at se co nejrychleji hojis a musete bez bolesti s gremlinem radit:)

Maya
                            Tak lit po pul litrech:D ale aby to nerozezralo i kanystr:D

Matylda ma nejakou narocnou peci? Ale tak alespo to zkusili, je nekdy tezsi to zkusit a uznat chybu a nezvladnput to nez ani nedat sanci…

cernej caj

A jinak..m sem si koupila colu na migrenu a vystrelila si bublinky do oka a na brejle, takze super:D ale oko mam a vidim:D

A termoska je MEGA LUXUS
                              Jde dobre otevirat jak vicko – hrnek, tak sroubovaci system, a ten protiskluzovej silikon, aby ani neprokluzovala termoska je paradni:)

cernej caj

Maya
                                porcelan zajimavej, ten teckovanej vevnitr je mega psychedelickej, ten bych asi nedala a jinak teda… mam radsi fakt tu klasiku, bily hrnky s kytickou, talire s kytickou 😀

Fifi

Peknej vikend vsem,
                                  koukam, ze se tu mihla Odetta. Zdravim timto a posilam pozdraveni Gremlinovi, panicka necht se da do kupy a nestrhne se.

Cernej caj
                                  On je divnej tlak, klidne muzes mit nabeh na migrenu z toho. Snad to udrzis pod kontrolou.

Pepin mi dneska naskubnul hodobozo bundu, spratek. Dasnicky ho bolej, je protivnej, knika, hloda este vic nez obvykle. To bude par tydnu fakt labuzo s nim.

MirkaD

tak dnes přimrzlo,venku o hubu-brána zamrzlá,tak jsem šla kousek do dědiny,
                                    pak na zahradu Dfině a Žerykovi obíhačky stromů,
                                    pak upéct kuře,rýžu,trošku uklidit a na odpo do práce…
                                    odpoední hl.kasa,o půl 9 dom..
                                    vyvenčit,nakrmit,léky…

PetraK-Norinka-jde o to,že prostě místo do písku máti čurá všude možně,ale ne do písku/záchodku….
                                    u nás být nehce,když je zima,je blbý aby byla venku,
                                    je zplstnatělá do půl těla….nejde to ostříhat/rozčesat,dredy těsně u kůže…
                                    já dnes n rovinu řekla před máti,že se má utratit,že prostě není zdravá…
                                    a máti-no uvidíme do jara,přece ju neutratíme,že je stará,dyt Žeryk je starej,Betty je stará,Maxík je starej….
                                    musíme být tolerantní..
                                    no Bettyna má hrču na krku,když trochu zatáhne na vodítku,tak kašle…
                                    ale máti prostě-to lerance ke stáří….

cernej caj

MirkaD
                                      jak deda… aby pegina vsude po dome necurala tak ji nedavali pit, ale „dozila“ se 18 a nakonec snad zemrela bez pomoci… no proste to je ucta ke stari, tohle… ale prijde mi, ze urcita generace lidi, ac psy nejakym zpusobem vzala za mazlicky a milcky do svych domovu, posteli a obyvaku, tak porad tam jeste chybi taky schopnost je nechat odejit tak, at se ty zvirata netrapi.

Fifi
                                      budeme mi rikat fifin! fifinin okusovac 😀

Thielli

“je sobota ráno, tak kam míříme?”
                                        “No kam asi. Do lesa. Se na sebe podívej, jsi zarostlá jak medvěd.”

Attachments:
                                        Thielli

A když ještě vyholíme do hladka čelíčko, bude z tebe krásný ohař, Eliette… ti prý mají taky jen jednu mozkovou buňku, se píše v jedné knížce..

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Thielli.
                                          Attachments:
                                          cernej caj

Je sobota odpoledne, kdo je utahanej?

Mamut ne, sel.jen 10km:D prst docela dobry uz:)

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 101. až 120. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.