Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,041. až 1,060. (celkem z 1,732)
  • Autor
    PetraK

RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Papápapá-papápapá….PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTEEEEEEEEEEEEEK!
      O víkendu mě čeká převelice důležitá práce, tak jsem zvědavo jak se s tím popasuju.

Zlatko
      čtu vás,ale nějak lenivým

to nevadí, hlavně, že víme, že jsi. Neboj ztrouchnivělino, jaro už bude za chvíli!! Tohle šedý počasí nepřidá.

černej čaj
      Kdo dneska nejde do prace a = toho všichni nesnášíme! tak! 😀
      užij si to, hade.

Petrs01

užij si to, hade.

Had doma spinká. Prý jí nemám říkat Čůzo, tak jí říkám Hade. Nebo Ádéhádé.

cernej caj

Petrs
          😀

Maya
          Ale zvuk to ma cistej:D

Me se rozsvedily nohy, tak uplne nevim, zda dam dnesni trasu:( uz me 2 dny zas boli vic…

Petrs01

se rozsvedily nohy

kalciová mast!

PetraK

Jako já vím, že to není zrovna veselá záležitost, ale nejdřív jsem četla, že se ty nohy :
              neprv
              rozdělily
              a posléze
              rozveselily

je vidět, že je pátek.

Petrs01
              pozdravuj Hadici.

Thielli

Fifi
                nečte se úplně radostně o těch zádech, celé roky jsem s nimi měla trápení, hučeli do mě, že musím zpevnit trup, břišní svalstvo… No, nikdy jsem nebyla z těch, kteří by disciplinovaně doma dělali sklapovačky. Ale kdy se mi to zlepšilo? Když jsem si pořídila psy a tím se spustil pochod v průměru 10 km denně. Dávala jsem si hodně záležet, abych chodila rovně, abych alespoň část z cesty měla zatažené břicho. A výsledek se dostavil. Bolestí v kříži dnes trpím o poznání méně, např. jen když se v noci melu a zůstanu v bezvědomí nějaký čas na břiše. Ale ten poctivý ústřel, ten jsem od té doby neměla. (Ale sklapku neudělám ani jednu asi… vypadal bych jak brouk na zádech při pokusu o její provedení).

Maya
                Apple beru jako uzavřenou sektářskou skupinu techniky. Když máš jednu věc, točí tě neskutečně, jak se to nebaví s ničím jiným a s tebou se to baví úplně divným jazykem. Ten ipod jsem si pořídila jako první. Vůbec jsem netušila, co mě uživatelsky čeká, prostě jsem chtěla něco pidi, do čeho nacpu tuny hudby a co si připnu na tričko. Trápila jsem se s SW, ale o nic víc než třeba se Sony. To bylo to samé. Zatímco nějaké laciné no name byly uživatelsky příznivé. To bylo tak před 14 lety. A teď, po těch letech, jsem se nechala stáhnout k nákupu ipone a mac booku, obojí na dně jejich cenových nabídek. Protože – žádné dokupování aplikací, antiviru, nejmenší napadnutelnost od hackerů, dokonalý zpracování (spadl do dřezu s vodou a přežil…) ALE HLAVNĚ – jsou to držáky. V souladu s mou cestou co nejméně nakupovat nové, jsem koupila tohle, protože to nemusíš za pár let měnit. Naposledy takhle držely staré tlačítkové. Pak jsem měla několik chytrých pádel, za dva roky se to začalo sekat, padat, umírat… a musela jsem pro nový. Tyhle chci mít nejméně deset let, ideálně na doživotí. No a jasně, že mezi sebou to komunikuje neskutečně, nepotřebuješ kabely.

Zlatka
                Také jsem ráda, že ses ozvala. Začínám tu mít psí syndrom… když nevidím smečku kompletní, znejistím.
                Jinak si vždy říkám, že vpravo je údaj, že dnes se přihlásilo 93 lidí, a přitom tu povídáme třeba jen v pěti… tak se utěšuji tím, že jsou to počty přihlášení, nikoli přihlášených ? …bo představa, že by mě četlo 80 cizích lidí, jak jsem se dnes vyspala… no nic moc představa. Jak je to admine, prosím?

Kuskus
                Slovo dialýza ve mně budí paniku… takže ano, už chápu tvou disciplinovanost. A opravdu z duše ti přeji, ať to zdraví drží. Bergamot na to! Zkusila jsi už nějaký zelený s bergamotem?
                https://www.mlesna.cz/earl-grey-zeleny-caj-s-bergamotem/ …určitě ses taky někdy narodila, takže bych hned dala tip, na co čekáš od gratulantů, ne? ?

čajík
                čajíku, jen si přeji, aby ten ipod nebyl dárkem, který nechceš ani zadarmo… ? …no, ale i kdyby… c´est la vie…
                To svědění ti nepotlačí třeba ani nějaké mírnější léky na alergie? Když jsem své alergoložce řekla kdysi, že se mi nechce být naládovaná tou chemií, říkala, že chemické reakce těla při alergické reakci jsou pro tělo úplně stejné peklo.

Mirka
                alespoň že ty psí krůčky jsou radostnější, když ty jsi zase semletá jako obilí. Máš před sebou alespoň nějaký světlý horizont – výlet, výlet s překvapením, dovolená, volno, prostě nějaká nabíjecí stanice v dohledu?

Petrs01
                Neroste ti peří? Že sem občas nakoukneš a řízneš do toho, jako to dělá Kachna ?

PetraK
                Tady to nebudu komentovat. Stále to velký rozeřvaný všeobjímající srdce, který mi přepisuje bubliny v kotci. No, co už. Mám vás ráda, paní Ešusová.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem Thielli.
                • Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem Thielli.
                Maya

Thielli
                  mozna ty drahy iphony jsou lepsi, ale ten co mam ja je uzivatelsky napresdrzku, abych to tak rekla
                  jako svuj osobni telefon bych to nechtela ani zadarmo
                  ja teda svoje telefony kupuju jen samsungy a vzdycky mi vydrzej dlouho, ten posledni jsem mela asi 7 nebo 8 let nez umrel
                  a to mi prijde OK, protoze po takovy dobe uz tam stejne nefunguje pulka aplikaci a to u iphonu bude stejny

Asteris

Jsem ráda, že se Dafi malilinko lepší a držím palce dál. A taky všem bolavým ať už na těle nebo na duši přeju ať je lépe. A to jaro se už opravdu chystá, na včerejší vycházce jsem našla první podběl, vypadal jako malé sluníčko a taky dřín už byl pěkně napučený. Ale ty cesty! Některé byly naprosto neprůchodné, některé vlivem počasí a technice a některé vlivem počasí a koňským podkovám, ty tedy byly ještě horší.

Attachments:
                    PetraK

JŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ ASTERÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍS MÁ PODBĚLÁÁÁÁ, VONA JARO VYHRÁLÁÁ!
                      žjofka fakty už?
                      U nás ještě nic, ale včera, včera mi vítr přinesl zprávu, že brzo jaru zazvoní budik a bude muset fstávat!
                      UŽ JE TO TADY!
                      UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!UŽ JE TO TADY!
                      UŽ JE TO TADY!
                      UŽ JE TO TADY!
                      UŽ JE TO TADY!

Kimi

Taky jsem to přečetla jako PetraK, že se nohy rozveselily ?. Kdo se zlobí na ty, co dnes nepracují – prosím za prominutí.? Od nového roku nepracuji -deset let jsem byla pra(cující)se(nior), v prosinci jsem usoudila, že po sedmdesátce už si nějaké nepracování zasloužím. A těším se každé ráno na čas, který strávím u Zrzavce a na Kecacím. Tady dneska tuninko títí a začínají taky vykukovat kvítka.

Thielli

tuninko títí

Jé… babička šišlá ? …to je něžné…

Petrs01

dnes nepracují

V sedmdesáti můžeš 😉
                            Třeba v tom věku taky nebudeme muset.

MirkaD

bleskurychlo hlásání
                              Dafi-včera -poblítá postel-ale neví se,jestli pd ní,nebo od Žeryka…
                              sama byla doma od za 10minut 12-do 3 hodin
                              pak přijel táta s Martinem
                              byla na vycházce+na zahradě
                              já odpo
                              dojela jsem v 9 večer,dala je vyčurat,
                              dostala zbytek léků,
                              měla suchej rohlí,piškoty a granulky zalitý kočičí polívkou-trochu
                              týži s masem a zeleninou nechtěla
                              suchej rohlík!sucheJ!!!!!CHTĚLA!
                              BATÁTY KOUPENÝ,ZELENINA,MRKEV KOUPENÝ,ZÍTRA SE POJEDE PRO DOMÁCÍHO KRÁLÍKA DAFONĚ,MASO MÁ HOVĚZÍ!
                              dnes ráno-vycházka,kousek za barák-cvičení za granulky-sedni,pac,pozdrav,kroky,couvání,stůj,čekej,ke mě+přinášení-přivolání,přinášení,couvání-vše nanejvýš 3-5 kroků…..-prostě kousíčky!!
                              do toho jsem cvičila s Žerykem a byla jsem tak zblblá,že jsem Žerykovi řekla POZDRAV,ON ŠTĚKL A PAMLSEK DOSTALA DAFINA ZA NIC-ANI NEŠTĚKLA:-()
                              pak dostala léky a leží,
                              já šla na rehabku zad,dekoltu-tam mám taky zatvrdliny+oteklou levou ruku,
                              takže masáž,bankování-hodina a ždibíček,
                              ted pojedu k psychiatrovi
                              MODLETE SE AT DAFI PO TĚCH LÉKÁCH NEBLIJE A AT KADÍÍÍÍÍÍ!!!
                              jinak k jídlu ju ukecávám…
                              chci objednat to od té fíkovnice…

tatka s všiml té jizvy a řekl,že mě dá přes hubu,abych to už nikdy nedělala!!
                              tak jsem se zasmála…
                              v 50sáti skro mě bude fackovat,aniž by ho zajímalo,proč to dělám……:/.
                              jedu k MUDR,pa

Thielli

Asteris
                                …a vidíš? vidíš to? Vidíš, jak je to tu útulnější, když sem pověsíš ty obrázky?

Petrs01
                                nebyla by také pixlička zase na nějakém obrázku? Nebo fakt musím přijet do těch Milovic, abych si sama tvůj poklad nafotila? Máme teď nějaké drobné zdravotní omezení, takže na celodenní výlet nemohu, ale sec se těším, až se potkám i s vámi, opravdu…

PetraK

Kimi
                                  A těším se každé ráno na čas, který strávím u Zrzavce a na Kecacím. Tady dneska tuninko títí a začínají taky vykukovat kvítka.

Děkuju vážím si toho. A myslím, že totéž můžu napsat za černýho čaje, která je iniciátorkou. Jsem moc ráda, že to takhle je.

cernej caj

Petrs01
                                    Mazu ve dne, v noci, i na vylete, mam vic ponozem… ale uz je to fakt protivny tak sem zkratila, a uz se tesim.jak vyndam nohy z bot:D

Thielli
                                    Ma to hezkej cistej zvuk, klipsicka hezky drzi, po 4h hrani pulka baterky, ale nejdou tomu basy na bigbit a dance music:D takze sem si poslechla cely al um amelie, znam jen jednu, ale je cely moc hezky:)

Asteris
                                    Jeee, ty mas nejvetsiho strazce jarniho pokladu! 🙂

Jinak prasky na alergii si davam rano pred vyletem nebo i na noc, kdyz to bylo nejhorsi, uz si musim koupit nogy, pac sem dneska snedla i pohotovostni proti vosimu bodnuti:D

A at to teda mate veselejsi, tak jeden ranni vyhled na brno a mamuti zakuklenec – zaostreno na(d) mp3:D

Jinak ja mam sony, ale to se pripoji jako flashka a jen se tam pretahuji soubory, takze standartni chovani.

Jinak teda mac os ma vyhody jak pise thielli, protoze je to postavemy na unixu (linuxu) tak mac je mnohem bezpecnejsi na viry (ale ne 100% bezpecnej), a taky je to 100% kompatiila sw na hw, neco jako rozdil mezi xboxem a pc – dedikovany sw na konkretni kus hw muze mit mnohem horsi HW ale mnohrm lrpsi optimalizaci sw a pak to beha stejne jako univerzalni system na smesce hw „kazdej pes jina ves“. A win pc sou kazdej pes jina ves a apple veci jsou jako xbox.

Ale ohledne zpracovani videa jsou macy spicka (prave kvuli vylafeni hw a sw) i na fotky a profesionalove casto berou macy prave kvuli rychlejsimu a egektivnejsimu zpracova i terabajtu dat do videa /velkych skladanych panoramat.

Kimi
                                    ty si zaslouzis uz hoodne volnych dny, idelane vsechny:)

Attachments:
                                    Thielli

nejdou tomu basy na bigbit a dance music:D

No – tak to jsem na tom fakt neposlouchala ?
                                      Ve 40 letech už jen klasika, jazz, world music, soul…

Jinak teda mac os ma vyhody jak pise thielli, protoze je to postavemy na unixu (linuxu) tak mac je mnohem bezpecnejsi na viry (ale ne 100% bezpecnej), a taky je to 100% kompatiila sw na hw, neco jako rozdil mezi xboxem a pc – dedikovany sw na konkretni kus hw muze mit mnohem horsi HW ale mnohrm lrpsi optimalizaci sw a pak to beha stejne jako univerzalni system na smesce hw “kazdej pes jina ves”. A win pc sou kazdej pes jina ves a apple veci jsou jako xbox.

NEROZUMÍM ANI SLOVO ?????

Petrs01

nebyla by také pixlička

ale jenom kousek 😀

Attachments:
                                        Thielli

kousek

Děkujeme…!!! ??

cernej caj

Thielli a chtela sem ti napsat ze zklapovacky nejsou dobry cvik, nebo alespon s nohama ohjutyma a vystrcenyma ke stropu – jakoze mas stehna smerem ke stropu a lytka pak vodorovne se zemi, kdyz mas nohy normalne jak se tondela treba na zakladce tak pretezujes bederku

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,041. až 1,060. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.