- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15.2.2024 v 7:59 #166917
Petrs01
budou zásoby
Kulový bude, podívej se do řek, kam ta voda všecka jde. Zprasili jsme přírodu, neumíme tady vodu zadržet. Rozumně, v přírodě, ne v přehradách.
Jak víkend?
15.2.2024 v 9:02 #166918Maya
Petrs01
treba uz se to lepsi, u nas ted delaj jakoze revitalizaci rybnicka, malej rybnicek uprostred vesnice a z nej byl rovnej prikop kolem louky do potoka no a zrovna pred par dny jsem koukala, ze z toho rovneho prikopu udelali hadovitej15.2.2024 v 9:04 #166919Kuskus
PetraK „Nevím zda jsi zaregistrovala ten návod na proplach a nastartování ledvin, co jsem sem dávala z Kouzelných bylinek. Dává mi to smysl.“
Děkuju za info už se na tu pampelišku šteluju. Ale vypít během 10 minut litr odvaru? Asi se zbliju jak amina. 🙂 Stejně do toho půjdu a dám vědět.
15.2.2024 v 9:29 #166920PetraK
Petrs01
neumíme tady vodu zadržet. Rozumně, v přírodě, ne v přehradách.
MY JO! MY MÁME SPOOOOOOOO———OOOUSTU VODY NA ZAHRADĚ! 😀 . A na loukách – tam je taky spousty vody i v kopci louky to čvachtá! U nás to neodtýká, u nás se to fsakuje. Teda takhle – na zahradě ne 😀víkend
předběhlas mě, byla jsem teď fuč, ptala jsem se, posuneme to prý na březen, řikal Stavitel. Te´d má nějaký přípravný práce a příští víkend …… DEPEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!Kuskus
to půjde, my se na to taky chystáme – jen teda- nesehnala jsem nikde potravinářskou destilku, v lekárnách mají demineralizovanou, tak to bude taky nějak nastejno si myslím.a pozorte! tohle bude podle mě taky dobrý.
BOBKÁČ! zkusila jsem, jaký to bude na pití, a jo, půjde to. Je silně protizánětlivý a Mirka by si z něj měla určitě udělat kůru na 3 týdny, je protirevmatický! Hodně. a protiartritýýýdě je prej taky. a pomáhá i s cukrovkou 2.typu takže …… mám co pít na celej rok!15.2.2024 v 9:43 #166921Petrs01
na zahradě ne
no a vo tom to je – dyť píšu, že ne v přehradách! 😀
15.2.2024 v 10:28 #166925MirkaD
tak hlášení
včera na jednu na vetrinu-Dafi veselejší,živější
dostala 2 injekce,od bolesti už ne,
taky jí to bolí o hodně mín
a rozpis prášků a prášky,to má brát do středy,
když jí po tom bude zle tak injekce,se modlím,aby nebylo!!!!
odpo do noci jsem byla v práci-napráškovaná jak chemička
2kkrát amtidepresiva,2 prášky od bolesti-krční páteř,bedrka,ruka se hojí-takže jizva..
nervy v prdeli….
akorát,když mám víc prášků,mám nutkání říkat lidem pravdu..a dělám to…..
Dafi-živější,veselejší,
v jidle se večer porýpala,ale něco s nědla,
Martin uvařil asi kilo hovězího+já koupila ty kočičí polívky kdyžtak na zapatlání granulí..
v noci se šla vyčurat před vrata,
pak letěla přes celej barák skočit na Martina do postele:-)
-u veta-moč se dělla
rybu nedoporučuje kvůli rozboru
ráno o půl paté se šly venčit,
byla tam dlouho,předpokládám,že i kadila,
to je tam vždycky dýl….když čurá,je za vteřinu doma,
ráno jsme šly ven-kousek k lípě
bohužel,Žeryk se nastavil do tak,že aha-jde se kousek,nevenčím se,chci házet,házet,házet,házet…:-(((
byla jsem na něho nasraná,vím,že jsem ho měla dát dom a jít s každým zvlášt,ale na to bych se mohla…
takže Žerykovi jsem nadávala do blbců…
a občas mu hodila kolečko,a dala couvej,a čekej a hledání kolečka,
prostě se nevenčil-vůbec…:-(,mě fakt sral dnes…
a Dafi měla cvičení-pozdra-granulky-pozdrav víckrát
kroky-2 kroky a granulku
a mezi a granulky a když jsem viděla jak kouká,že Žeryk aportuje,tak si párkrát donesla plyšáčka-3 kroky,pak jsem šla ždibec do dědiny,s ní v náruči,at se ten uřvanej blb vyvenčí a šly jsme dom
doma pár granulek za česání+léky a spí
já za chvílu zdechnu,protože mě upadnou záda……
-léky má:
Letrox na štítku-1/4 z 50 mg -to dostává 2 krát denně-a ráno na lačno
Enryxol-2večer
Synolux-menší plky 2 krát denně
Entyzol 1/4 2 krát denně….jinak mě čeká odpo
a jinak odpo má dojet atka,tak bude mít společnost…
včera jsem došla do práce pozděj,Martin šel zase dřív..máme tolerantní zaměstnavatele..
Martinovi končít za měsíc smlouva-se velemodlím,at mu ji prodlouží…,Kuskus-teda brrr taky to nemáš lehký s ledvinama..:-(
15.2.2024 v 16:01 #166936cernej caj
MirkaD
Drzim martinovi palce k prodlouzeni!Thielli
Balicek vyzvednut tak se teism domu!!Chtela sem jit cvicit ale v praci o 2h dyl tak zas nic a to sem.se fant tesila, az se dostanu domu vecer pred spanim tak uz budu mmrtva cvicit hladova, to fakt nesnasim tesne pred spanim a moznosti obe spatny, bud silhava hlady a pak nespat po cvicebi nebo odlozit cviceni az chvili aspon po nejakym jidle a spat jeste min 😀
15.2.2024 v 16:59 #166937cernej caj
Thielli
tak sem si pustila na zkousku amelii, ten OST znam a je hezkej, i kdyz tomu trochu chybi hlubsi spodky, ale muze to byt i tou hudbou, nemam ji naposlouchanou.jinak je to malinkaty a roztomily, neber to ted prosim jako rouhani, ale FAKT EXSITUJE TAK MOC HLOUPY ZARIZENI, KTERY NEUMI ADRESAROVOU STRUKTURU??? tohle umely mp3 prehravace z prelomu stoleti, ktery meli 128mb a nabijeli se mikrotuzkou…
15.2.2024 v 18:57 #166940Fifi
Zdravicko vespolek,
se mi zase nak sprajcnul zadko nerv, uz me to stve. 🙁Mirko
No a co rozbor moce teda ukazal? Palce drzim dal…15.2.2024 v 19:30 #166942cernej caj
Fifi
achjo, to je blby:(snad bude brzo lip a tyran ti to zas porovna!
ja bojuju s mp3, zjistila sem, ze hudbu do ni dostanu, ale musim kazdou pisnicku 5 minut hledat v milionu jinejch pisnicek uplne zmatene bez ladu a skladu pohazenejch 😀
15.2.2024 v 19:40 #166943Thielli
čajíku – ja jsem to koc nersila, neco jsem si nahrala, neco mi nahral nekdo znamy, mela jsem to po cd, nikdy jsem si nic nemixovala. Rikala jsem ti ze je to apple, ze to cele funguje jinak. No, snad prijdes na to, jak si neco usporadat a vyuzijes to. Dala jsem ti, co jsem mela, ja ho tenkrat koupila, ze je maly a hodne se do nej vejde a ze ma ten klip…
15.2.2024 v 19:46 #166944Fifi
Thielli
Ja myslim, ze je Cajik spokojen, jen je to holt jina vec, nez na kterou byla zvykla? 🙂Cernej caj
Tohle tyran neporovna, spis zas fyzio next week. Echjo, uz to bylo jakztakz, pak zvednu dva pytle granuli, zacvicim si a je to v riti, doslova. Ale tak coz, tohle se porovna, neskuhram. Kuskusova ma jinsi veci u sebe co resit, Zlatka se taky nakou chvili neozvala… Zlatkooo, bylo ctvrtecni nakupovani?15.2.2024 v 20:35 #166950PetraK
Fifi
, uz me to stve.
máš moc starostí poslední dobou až se ti séře zadel 🙁Zlatkooo, bylo ctvrtecni nakupovani?
jestli jo, tak se dneska neozve, říkala, že jí to vždycky zřídí.15.2.2024 v 21:20 #166951Fifi
Esusova
máš moc starostí poslední dobou až se ti séře zadel
Ani ne, nechci nic zakrikavat. Este ty spicaky ven, ktery se teda ani nehnou, viklam, viklam, necha se viklat i ruzne jinak manipulovat. Tupo v mozku stale prevlada, v poslednich dnech aspon drobna uleva pro cloveka nastala, min to hloda, malinko vic vnima. Prislo to parkrat ze zahrady na zavolani?! Takze tak, zadel ci spis bederku musim resit vic nez pruhy.
Jo a hele, po Dennyky ti poslu ten hlinenej hrnec, nebo jestli se bude libit ji, necha si ho a nedoruci. 🙂15.2.2024 v 21:53 #166952PetraK
Fifi,
pruhatý zprávy komentovat nebudu, nehodlám to být já, kdo to zakřikne, ale chtěla sem vola VIVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT. nebudu, neboj 😀Jo a hele, po Dennyky ti poslu ten hlinenej hrnec, nebo jestli se bude libit ji, necha si ho a nedoruci
žjo, hliněnej hrnec, já na něj už úplně zapomněla.15.2.2024 v 22:41 #166953Fifi
Ja malem taky, ale mihnou se v nedeli kolem, tak jim ho nalozim do auta. A delejte si s tim, co chcete. 🙂
16.2.2024 v 3:40 #166954Zlata
Fifi
Snad ti ta hnusota povolí.Jak já tě chápu.
Jsem nějak vydláblá,čtu vás,ale nějak lenivým a asi už i trouchnivým?
Hlavně ať se dáte všichni do pořádku,lidi i pejskové.16.2.2024 v 5:34 #166955cernej caj
Thielli
Protoze je caj itak od doby co ma doma prvni pocitac, tak je spis konsternovana z toho, jak je apple hloupej – obecne – pritom to vzdy byko 3x drazsinnez cokoli od konkurence, takze to je jen takovej povzdechJinak sem na to nejak prisla, hudbu mam uz s sebou, klip je super a tesim se i na nejaky tipy co tam ma thielli 🙂
Ale uzivatelska privetivost ovladani v PC je hrozna a to mam s apple par zkusenosti, takze uz sem to nekdy videla:D
Zlatka
Je zavalena zrzavciki maily, jak prestaly chodit tak se prihlasila hodnekrat k odberu a ted se tim musi vsim prokousat:DFifi
Hm, to cviceni mas uzpusobeny na to tvoje zado aby si tomuto predchazela nebo trosku jiny?Kdo dneska nejde do prace a ma byt hezky:D ale to vstavani ve 4 rano teda nic moc:D
16.2.2024 v 7:10 #166956Zlata
Černej čaj
Moc,moc děkuju ??16.2.2024 v 8:26 #166957Maya
cernejcaj
apple je totalni sr…a, sluzebni telefon bych nejradsi prohodila oknem asi tak 3x denne
jen si jim poved marketing na jednicku, to jako jo -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.