Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Denny

Pátečééék, čauky všem, trochen jsem zas měla práce dost, přeceňování výrobků, nové mzdové tarify…

Thielli
      prikladam vyraz pudla pri cviceni
      bóžinku to budu mít krásný den, ta je úžasná 🙂
      ňuňu

já s novýma věcma dycky spim.
      přemejšlím jak narvat kuchyňskou linku do postele… 🙂

Denny

Staveniště fčéra, pohled z obýváka do kuchně 😀
        Jinak vernisáž gut a víte co jsem vyhrála? 1500Kč !
        Jsem ani nečekala. Taky jsem pozvala našeho starostu Bobajze a světe dif se, přijel 🙂
        No a pán co vyhrál první cenu měl foťák asik dvoumetrovej.
        A pán kterej soutěž organizoval se mě při loučení ptal, jestli bych nechtěla vézt fotokroužek, že potřebují šikovné lidi, tak jsem vytáhla z kapcy mobil a říkám mu, nooo já asi nemůžu nikoho učit jak má nastavovat foťák, sama fotím tímhle.
        A von no, ale nevadí, ale máte ten cit pro světlo atd….tak jsem mu odvětila, že teda kdo ten cit nemá se to asi nenaučí ani s foťákem za půl mega.
        Tak asik tak

Attachments:
        Denny

Thielli
          predalo do rucky novou vencici bundu.
          nenééééééé pommoooooooooooooooct taky tvl jsem mrtvá, už podruhý se tu dnes chlámu jak magor 😀

Thielli

přemejšlím jak narvat kuchyňskou linku do postele…

🤣 Uděluji stračenu 🐮, sípala jsem tu dvě minuty… !

Denny

Petrs01
              byli jste v Brtníkách, tak to jste byli určo i v Brtníkách na křižovatce!
              Kdo tam nebyl, jako by nebyl 😀

Thielli
              Uděluji stračenu
              než jí složíme, tak by to asi nějak šlo 😀
              Když vyhodím kočky, Koněva a Romana 😀

Zlata

Thieli
                Teď jsem si představila jak při spaní vedle mě leží ta tvoje bunda a já procitnu…

Petrs01

kuchyňskou linku do postele

a já procitnu

Dámy, rozveselily jste mi páteční ráno, díky! 🤣

Thielli

Zlata/Petrs01…

…také jsem si hned představila procitnutou Zlatku 🤣

PetraK

RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Máme zimu, spooooooooooooustu zimy a spoustu sněha. Jest to krásné, těším se dneska ven. Zítra musí Brtnik do prasé, jsem smuténka, myslela jsem si, že bychom mohli na výleta. Tak půjdu se smradama sama. Fčéra jsme sundali strome – to vám je najednou v jídelně místá! 😀 . Ale musím neskromně říct, že letos byl mocinky nejlíp ozdobenej. Se mi to nechtělo, nechtělo sundavat. Už jsem snad natahala do sklepa šécku dekoraci a o víkendu to uspořádám v bedýnkách pěkně, abych příští rok věděla líp už. Nějak mi bedýnek přibylo, protože furt nakupuju další nutný vánoční potřebnost 😀 . Asi nemoc, řekla bych tak už.

Heleééé Fifajz a její rotoband!
                      Výborný fotky, ty se nikdá nevochoděj, to můžu vidět furt a vždycky mě to pobaví.

Tyvago, to byla rallye, krasne snehovalo, to se to klouzalo.
                      ano, máme to teď domů výrazně zajímavější, než kdy jindy 😀 a do prasé taky. Ale zatím dobrý. Brtnik je výbornej. A já se snažím se co nejvíc za jízdy učit. čučim mu pod ruce.

za odvahu jeste usmev Dorotky sadelnaty.
                      ano!! takovéto zoubky bych ocenila též. Leckdy velmi, velmi 😀

Vlastne jeste jednou moc dekuju Cernymu cajovi, ze mi zachranila web, kterej byl jaksi smazan nedopatrenim z puvodniho serveru

kecáááš? Ty jo povidlo se?? No to oběma holky moc gratuluju. Černýmu čajovi k úspěšnýmu zásahu a Tobě k tomu, že to nezmizelo, to by totiž bolelo, t o je mi jasný.

Skoci na stolek v obyvaku a vyznamne piska s pohledem do okna. 😀
                      no to je ale šikovnej Pepíček! Pepíček Proužek!

slibuju dnes prede vsemi,
                      a šátek máš?

Ted tam kouknu po vychazce, vim, ze jsem je nevykopla.
                      😀 😀
                      pozitivní výchova 😀 😀
                      DENNYKYYYYYYYYYYY
                      ŽJOOOFKA! TO JE PŘEKVÁPKO, DOSTALA SI FINANČNÍ VYCENĚNÍ!!! NO PANEJO! MOC GRATULUJU. Asi víc teda k tomu místu. Myslím, že i je to pro Tebe víc, než prašule. Jsem moc ráda. Mělas ty kurzy vzít – udělala bych Ti promo : SLAVNÁ FOTOGRAFKA KNEDLIKY A JEJÍ KURZIKY!! 😀

přemejšlím jak narvat kuchyňskou linku do postel
                      TY SI FAKT JELITO!! 😀 😀

Kdo tam nebyl, jako by nebyl 😀

Líp to tam vzít několikrát 😀

Když vyhodím kočky, Koněva a Romana 😀
                      ROmana vyhazovat nemusíš, stačí říct, že prostě cihle budou a von pude sám 😀

Mirka D.
                      ALZA BOX u mé práce je v pohodě….dám PIN,vyndám balíček…pohodička

no přééésně, v jednoduchosti je síla.

s Norinkou je to těžký*mámě všude čurá.doma jí všude čurá,u nás být nechce,
                      a když mrzne tak je blbý aby byla venku…chjo tohle..:-((

a ví se, proč čůrá? třeba by nemusela?

černej čaj
                      Ja mam.mabeh do migreny dneska:( uz to citim od rana takze to bude slusmy, ten bcerejsi zachvat tomu moc nepomohl…

zkoušelas někdy tu řimbabu?

Vzdyt pisu ze kdyz nemas appku mas zavolat na zasilkovnu a
                      nu ano, ale to mě stojí tolik času a tolik úsilí a rozčilování se navíc, že to je opravdu výhodný to používat. Na poště jsem vyřízená rychlejš a to i když si soused v autě zapomněl občanku a musel si pro ni jít. Má berle, je námraza. Než mi to v zásilkovně vezmou, než se dostanu na řadu, než mi řeknou ty kydy o nahrávání, než to vysvětlím já tomu druhýmu, než on to udělá………to mi jaksi nedává smysl, takováhle debilitní služba. Zásilkovna bývala moc fajm, měla jsem ji ráda, ale teď a tahle varianta to je dost Káočko. Takže jejich služby ne, ty mě připraví akorát tak o čas, nervy a…… taky jaksi data.což já sice neřeším, ale jen z principu. A mojí polohu potřebujou? a……ne, fakt ne, je to trapný, jak když v Rokycanech nestaví vlak 😀

a jinak dekuju za ten tip na film buko, je moc hezkej, dali sme s muzem do pulky aja jdu haji, ale fakt moc hezkej a koupe nelituju:)
                      a to jsem ráda, to jsem ráda! Moc se mi to líbilo, je to film, který člověk může vidět víckrát. A jak jsi ho, prosím, koupila? někde na čt?

Míla
                      Ale bylo nás tam sedm kolem stromu a jámu na popel jsme vyhrabali naběračkou

🙂 to je úžasný, opravdu. 🙂 Ta naběračka tomu dává zcela jinej rozměr.

Thielli
                      Tak prosimvás, kde se tady stojí ta fronta na stížnosti !!!?
                      tady. přijeď můžem stát spolu a řvát hromadně vzteky. Ale Ty asi nejsi moc vztekací, to neva, já budu řvát i za Tebe.

Zlatka
                      Trixa když viděla,že jí jdu dát kočičí konzervu se odrážela všema 4najednou, jak kdyby byla na trampolíně , minimálně metr do výšky.🤣🤣Nechápu,páč jí dostává skoro každý den.
                      protože kočičí je jiný, u nás se stojí fronta na to, co Mouses nedojí 😀

jinak – další nevyžádaná rada

Trixa když viděla,že jí jdu dát kočičí konzervu se odrážela všema 4najednou, jak kdyby byla na trampolíně , minimálně metr do výšky.🤣🤣Nechápu,páč jí dostává skoro každý den.
                      tady máš úplně geniální prostor pro to učit ji se klidnit v excitovaný situaci. Konzervu nedostane, dokud NESEDÍ. tali by mohla vyprávět 😀 . Je to jeden z krůčků k tomu, jak psa učit ovládat se, vnímat a soustředit se na mě, když má zatmění.

.Nám se ztratil Micák,už 2dni nebyl doma.Je kastrovanej, stejně furt courá.
                      držím palce,moc, moc, moc, aby se vrátil, taky mám o Mousese pořád strach.

Teď jsem si představila jak při spaní vedle mě leží ta tvoje bunda a já procitnu…
                      😀 😀 😀 tak tahle představa taky stojí za to.

Dneska jedna stračena vedle druhý, hotový stádo! 😀 Pomooooc!

Maya

Denny
                        pekny staveniste, budete to mit bez dveri?
                        ke kuchynske lince si muzes vlezt do krabice i s kockama, kocky to oceni 😀

PetraK

Taky to vidim jasně v barvách 😀 doslova 😀

Attachments:
                          Petrs01

dokud NESEDÍ

ehmmm, tohle používám taky, teda vylepšený o „dokud nesedí na pelechu“. V praxi chvíle poskakování na všech 4 a pokus vyrazit mi misku z ruky hlavou. Houknu, pes to tryskem vezme směr pelech, shrne koberec a zarazí se hlavou o skříň. Vlítne do ložnice, tam to ohne „přes ručku“ do protisměru, ke vstupním dveřím. Novej pokus o vlítnutí do pelechu, druhej koberec a zastavení o zeď. To ji, pravda, trochu zbrzdí, takže v tom pelechu většinou i zůstane. Dokonce si i sedne, ovšem za soustavného přešlapování předníma (zabila bych dočaskáře „no u mě když chtěla piškot musela dát pac“. Takže pes umí hovno, ale nedokáže mít na zemi 4 tlapy současně), takže za chvíli už přední stepujou směr miska, zatímco zadní se snaží ještě sedět v pelechu.
                            Po novém houknutí teda přední zacouvají a sedí, zatímco z tlamy se vyvalí proudy. To už fakt na nic nečekám, fláknu misku na zem a jdu to všechno utřít a urovnat.

Zlata

PetraK
                              To máš pravdu s cvicením a konzervou.Sedla, když jsem to nandávala ,ale potřebovala bych ještě 1ruku,abych držela vztyčený ukazováček,aby zůstala.Tak snad příště se to povede.A já kupuju jenom kočičí konzervy,páč mám jenom Čertíka🤓(ne że by ostatní přišli zkrátka,že)
                              A s obrázkem nesouhlasím.Mám tam moc vlasů🤣Petrs
                              Jak kdybych tam byla🤣

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 2 týdny uživatelem Zlata.
                              PetraK

Petrs01
                                ehmmm, tohle používám taky, teda vylepšený o “dokud nesedí na pelechu”….. až po…..
                                . To už fakt na nic nečekám, fláknu misku na zem a jdu to všechno utřít a urovnat.

je Tali. Fena prostě pro žrádlo i vraždit bude 😀
                                Tohle máš se psem za pár cvičení a s fenama mi to vždycky je tak nějak o něčem zcela jiným 😀

Odetta

Ahooj, přišla jsem vás pozdravit. 🙋‍♀️

Joo, žrádlo je téma. Gremlin včera pomáhal uklízet nákup, tak teď máme v lednici nakousnutou okurku…

Fifi držím palce, ať Pepís nové žuby používá s rozmyslem. Celkově mi z popisu dost připomíná Gremlina, tak přeju pevný nervy. 🫣🤣

Nezvládám vás dočíst, postřehla jsem jen, že Thielli má luxusní bundu, pobavila jsem se. 😅 A že Dennyky rekonstruuje – tak přeju, ať je to bez komplikací, a ať jste spojojení.

PetraK

Jé, Odetta, to jsem ráda, že Tě vidím! Doufám, že se dobře daříte.
                                    Okousaná okurka je prt. Když chybí celá panenka to je překvapeníčko 😀

Odetta

Člověče, kuře to ustálo, ale okurka teda, chudák, má otiské zoubky. 🤣 Ještě se pokoušel o tvarůžky, ale ty jsem ubránila!

Jsem v nějaký krizi, před Vánocema mě postihl coviďák – “konečně” došlo i na mě – a nějak se nemůžu oklepat, pořád kašlu a všechno mě bolí (a to jsem si minulý týden navíc rozsekala 🍑 na náledí). Tak snad už se nějak nastartuju. Pes je na zabití, je z toho všeho v nějakém regresu, dochází mi dech. Tak doufám, že vy válčíte nějak líp.

PS: Matylda se vrátila z adopce. 🙁

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 2 týdny uživatelem Odetta.
                                      Odetta

Jo a Milko, Neutral milk hotel miluju. 💔

PetraK

Odetta
                                          pořád kašlu

nic za to nedáš, zkus můj oblíbený Pulmoran

Jitrocelák zkoušelas?

rozsekala 🍑 na náledí).

moc?

Tak snad už se nějak nastartuju.
                                          blíží se jako, prodlužuje den, to půjde.

Matylda byla v adopci? proč se chudínek vrátila, nevíš?
                                          edit – už jsem si to našla.

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
                                          Maya

treba se nekomu neco zalibi
                                            https://www.ditap.cz/e-shop/vysivany-porcelan

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.