- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13.2.2024 v 19:58 #166773
cernej caj
Thielli
Mame to tak asi uplne vsechmy kdykoli tu nekdo ma trapeni, soucitime s nim a rDujemr se takyMirkaD
Jogurt a vlocky jak by rekla kes „stavi“ ale zas prej po kefiru s jabkem mixlym musi vzdycky… tak hestli by dafi nemohla nisto jogurtu kefir trosku? Jestli ma tuhy bobky a zacpu, tak to moc nepude…Takze adi jak u cloveka, kolem 10ok a pres 60 uz vysoky
A dobre ze neco basti
Fifi
Sem ani nenapsala, ze snad se tatinek hoji dobre kdyz uz je doma a snad bude mit rozumFeri po mesici na mix jaterni+ hubmouci alespin drxzi vahu a dal nepribira, ale je to des, bych chtepa aby mrla 17kg max a ne aby sme ji drzeli na 17,7… ty jaterni sou tucny jak svina, nejraddi bych ji je nedavala:(
13.2.2024 v 20:36 #166775MirkaD
Fifi-kuřecí nemůže vůbec,a jak má víc masa tak je jí blbě….
13.2.2024 v 20:47 #166776Fifi
Cernej caj
Tatka se hoji pekne, jizvy teda. Vevnitr to este potrva dlouho, otazka, jak na tom pak bude i po reha atd. Chodi poctive o berlich, cvici dle doporuceni, on se chce vylecit. Jen ma svuj vek.Mirko
S dietou by ti mel radit zkusenej vet, ja jen hodila tipy, co byly doporuceny pro Troldu. Masem jsem myslela kvalitni, libovy a jen pidicast do ostatnich priloh, Troldovi jsem varila krom kurecich nader i krutu a kralika, jen s jeho vsema diagnozama jsem s tim pak radsi prestala. Mlcim radsi, budu jen drzet palce a myslet na vas.13.2.2024 v 21:10 #166778Thielli
Fifi
ak devenky po tvym navratu, jsou “vdecny” a poslusny, ze te maji doma?
Řekla bych, že je to opačně. V neděli v lese to hnědá šněrovala jak tkaničku v pohorkách. Ledva jsem jí zprava vyhnala z mlází, kde jí rotovaly nozdry za zvěří, dvěma kroky se přemístila plynule do mlází po levé straně. Když se to opakovalo po dvacáté, normálně už bych asi kvetla i teď v únoru, ale nějak mi vůbec nešlo se na ní zlobit.
Černá (již dávno odnaučená pronásledovat rychle se pohybující předměty/osoby), se teď několikrát rozběhla podél jedoucího auta, které projíždělo loužemi a cákalo kolem 🤷♀️ …a tak jsem jí odvolala jako kdysi od dětských odrážedel a ona zase přiběhla s tím radostným úsměvěm debila… no, zlob se na ní…13.2.2024 v 21:19 #166779MirkaD
Fifi-mě nevadí,že radíš,jen jsem z ní unavená..
nezhubla teda,ale je slabá..
snědla ždibec granulí zasypaný těma párkama se sýrem-párek úúúplně pidi+troška sýru,prostě na cht,
tak jsem jí ty granule namočila a pak zlila vodou horkou
a šla s něma ven-čurat nebude,de dom,jen vylítla ze štěkáním…
tak jsem ju dala na flexinu a šla s ní před vrata,tak se vyčurala,trošku prošla,nekadila..
doma se pořádně napila,vzala si pár granulí,
tak jsem vytáhla čmuchací koberečk od tebe+ten obdélník mop-tam jí dávám taky granule do těch pucků,a pak ještě takovou předložku do koupelmy a utěrku taky hlavolam…
vlastně jsem jí dávala jídlo do hlavolamů a zbytek do misky,i u tatky hlavolamy,jinak by se udávila..
no tak kobereček zaujal,to trochu jedla,hledala,pak i z obdílníku,to taky trochu jedla..
šíleně jsem ji chválila,
takže něco snědla z misky,něco zalitý tou vodou,něco z koberečku,tak něco v sobě má….
ale prostě…furt kouká,jestli by nebylo něco jinýho…,no najezená je…,
vyčuraná,napitá..
a já si přijdu jak po práci v kamelonomu….
FIFÍ-JÁ BYCH SE ZEPTALA bODLINKY I KOMETY,ALE NEVÍM JAK SE ZAKLÁDÁ TÉMA…
NEMŮŽEŠ TO TAM NĚJAK NAČÍT??PROSÍM,PROSÍM,PROSÍM???13.2.2024 v 21:30 #166780Kimi
Čají, boswelii jsem brala na klouby, já to tak nějak střídám, problémy kromě kloubů jsou i játra, krev a ledviny. Snažím se to řešit vedle předepsaných léků bylinkami. Na klouby jsem teď dobrala Ortopedic, chci pokračovat Gelorenem, na játra něco s ostropestřcem, na ledviny s brusinkami, na imunitu s hlívou. Po několikaměsíční pauze mám teď přichystané nějaké bylinky od HerbalWorld.
13.2.2024 v 23:19 #166781kachna
ona zase přiběhla s tím radostným úsměvěm debila… no, zlob se na ní…
nezvládám spíš nezlobení.
Mirko, držíme palce.
Fifi, hlásím, že jsem mluvila s Netem a jen se nějak opomněl, ale jinak výslovně říkal, že „cejtí, že to má smysl“
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 9 měsíci uživatelem kachna.
13.2.2024 v 23:58 #166783Fifi
Thielli
Když se to opakovalo po dvacáté, normálně už bych asi kvetla i teď v únoru, ale nějak mi vůbec nešlo se na ní zlobit.
Ty budes líska nebo jíva. Uz kvetou, kraasny dlouhy jehnedy a kocicky, heeepcá! 🙂
a tak jsem jí odvolala jako kdysi od dětských odrážedel a ona zase přiběhla s tím radostným úsměvěm debila… no, zlob se na ní…
No, proc by ses mela zlobit, kdyz si ji odvolala? 😀Kachna
No nene, Net zase nasel motivaci? Diky za echo, ozvu se mu! 🙂14.2.2024 v 5:23 #166784cernej caj
Thielli
Tak byli radostny, ted sem nekde videla kus poradu ale nevim kde a co, ze kazdy clovrk potrebuje toho sveho blizkeho, komu si „stesuje“, za kym hned bezi, kde zlobi protoze se citi bezpecne a byl tam priklad, kdyz takto pro dite funguje rodic a pak daji dite an tuden k babicce, babicka ho vraci jako hodne klidne dite, co poslouchalo a rodice se doma divi, z emaji rozjivenyho spratka co zlobi a odmlouva… protoze dite je dano do prostredi, kde neveri v to pouto a neciti tam to bezpeci ventilovat cokoli bezpecne – a za ten tyden u babickybsi to strada na doma:D kde tak zlobi vice, nez jindy. tak on pes je takovy dite, ze:DFifi
Tak dobre ze to ma hladky prubeh a hojinse a rehabilituje a snad tedy ho to odradi od blbin a zustane vic nohama na zwmiMirkaD
Tak dobre, ze dafi neco zblajzla14.2.2024 v 5:24 #166785cernej caj
Kimi
Taky sem si to prave koupila na klouby, ledviny mam OK ale oslabemy, tak sem si rikala, ze schvalne prubnu.14.2.2024 v 5:29 #166786cernej caj
Denny
vsechnon ejlepsi!14.2.2024 v 6:40 #166789PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Sem fčéra byla aktivní kůchařka – stihla jsem upíknout nám zelný placky se škvarkama ke gulášku a když už byla nahřátá trouba stihla jsem upíknout ohaříkům sůši. Pikslo – přijeď, než to sežerou. 🙂
A chtěla jsem být dneska první, enemže jsem zapomněla, na černýho čaja, která mě předběhla nicméně, to neva:
DENNYKY
14.2.2024 v 7:16 #166791Thielli
Mirka
Mirko, já se moc nemíchám do debat o dietách, protože nemám žádné zkušenosti, vyjma několika pár průjmů, když tlamy někde něco požraly, ale dívám se na to jako vegetarián – když Dafi nedělá dobře maso, jak jsou na tom vegetariánské granule pro psy? Na zoohitu mají nějaké německé Green Petfood… normálně bych psovi necpala svou ideu býložravce, ale pokud jí maso nedělá dobře…
A vývar jí také nedělá dobře? Máčet ty granule ve vývaru, silném, ale neslaném?
Ale vše mě napadá jen jako laika, vůbec nic nevím ani o dietách pro nemocné, ani o složení vege granulí, nikoho ani neznám, kdo by jimi krmil.14.2.2024 v 7:42 #166792Petrs01
Pikslo – přijeď
Tak vona by i Piksle přijela… jak to vidíte, dáme víkend?
14.2.2024 v 7:50 #166793Maya
MirkaD
tak to je super, ze je Dafi lip
s dietou moc neporadim, s tim nemam zadny zkusenosti
cernejcaj
zato Loki pribral, zrovna nedavno jsem ho prosahavala a zda se, ze zebra kde nic tu nic, ale ono fakt ze jako tezko rict s tou zimni srsti, zere furt stejne, tak mam dojem, ze to ma po tom Fitminu, driv mel jakoze lepsi granule, tak asi ten vic obilny Fitmin jde vic na tloustku
navic ted zdrazili tim zpusobem, ze inovovali z 15 kg pytlu na 12 kg
mela bych mu davat mensi porce, ale by me asi sezral14.2.2024 v 8:44 #166794cernej caj
Thielli
znam vege holku a psa na vege grnaulich asi 7 let pes ma 9 let a je ve skvele komfici i fyzicceMy sme s podezrenim na raka jater a omezenim masa je koupili jedny ale muz je zasantrocil:D
PetraK
Ale zas ses stylovejsi!
A ses mooooc sikovna.Maya
Tak hlavne ze to zere:)14.2.2024 v 8:56 #166795Asteris
Přidávám se k přáním, Denny vše nejlepší, ať vám rekonstrukce zdárně pokračuje a všem pevné zdraví.
Mirko, můžu jen držet palce, ať je Dafi čím dál líp, asi to chvíli potrvá, Tobě pevné nervy.14.2.2024 v 9:14 #166796MirkaD
Denyky-vše nejlepší k narozeninám!!!!
tak Dafča v noci dala pár granulek,napila se a šla čůrat,
spala u mě na rameni,přitulená..
ráno měla dobrou náladu-aspon někdo..já su zralá na neurol
takže párkrát přinesla aportík-doma-kousek svetru,za to dostala granulky+si vzala trochu granulek z koberečku,šly jsme ven,naa dvoře jsem jí odchytila moč,
a šly jsme přes zahradu-přes tu jsem ji nesla,potřebovala jsem aby se prošla mimo zahradu/aby se vykadila,tak jsme šly za bránu,směr kousek k lípě
vykadila se!!!
tak jsem ŘVALA NAHLAS HOVNO,HURÁ MÁME HOVNO,HOVNO HURÁ MÁME HOVNO!!
A ŠLY JSME DOM
na zahradě furt ukazovala pařez a chtěla piškotky,ty žere s chutí
dala jsem ji dom
chtěla jít zas ven,
tak jsem ju zas přenesla přes zahradu a i s Betty šla pár metrů za bránu a poi pár metrech jí cpala granulky,to jedla,přes zahradu granulky a dom…uf,uf.uf….14.2.2024 v 9:34 #166797PetraK
Tak zkusím, zkusím dočíst resty:
/píšu jako prase, protože nestíhám, mám to zkopčený a dopisuju postupně, jak čas dovolí/Asteris
Takže se ho vzdávám ve prospěch EvyC.
oká, tak já to přehodím Evě. doufám, že vycházka byla fajn-těším se na to, zda narazím na nějaký fotky dál v diskuzi.A nezklamala jsem se, hezkou prochajdu jste si udělaly. Tohle Emče krapítek teď závidím, to potkávání se s jinými psy, naši ohaříci tolik možností nemají. Tak zas se ale utěžuju tím, že jsou prostě tři. Nicméně pak se chovaj fšicí jak buráci v Prahé 😀Fifi
Mne by stacilo “normalni” stene, ktery po dvou mesicich trochu vnima, neskace cloveku do gesichtu, nerve ho do krve…Psí božstvo nahoře, psí božstvo dole – posílám k vám úpěnlivou prosbu, nechť netvor pruhatý s posledním zubem magorství ztratí a něco málo normálnosti pobéře. Amen-kámen!
Třeba to vyjde? 🙂
a supr, že táta se nějak pospravovává, ale……….. vymyslel si teda notnou krávovinu, to ne, že ne. pro vás okolo především.
to jen pozuzlal a nechal/vratil na misto.
😀 😀 😀
to je kretýnos! 😀 😀 Tali takhle po příchodu k nám hned první den požužlala úplně novej holicí strojek za pět litrů.černej čaj
Seraku sme nedosahli ale rpezila sem 12km a 600 vyskovych, 3x lremazat nohy a fusky naruby, jeste ze ty se zterelejma gumaickama sem nevyhodilajéé Šerák, tam se nám mocinky líbilo. Krásná fotka divočiny!! A jak to máš vlastně s těma nohama teď? jak nestíhám číst, tak nevím, zda se to podařilo zahojit.
Vlastne maminka je taky unorova…
jo, na odchodnou jo, stejně jako babička, babička umřela osmýho, máma devátýho. Asi nějaký numerologický něco 🙂Tak jsem vcera prijimala, porad mi to moc nejde, i kdyz sama vim, jak moc je to prijemny z te druhe strany.
no tak vidíš, koukej si doplnit mezery ve vzděláníPetrs01
Čůza je to, příšerná
ne. je to skřítek.Kimi
hezky jste si víkend užili, ale přiznám se, že venčení psa běžícího podél auta úplně jako…….nesnášim.To má paní trošku zvláštně hozený 🙁Thielli
Vítej doma! Dodatečně a se zpožděním!
. Češi v letadle se chovají nezřídka jak debilové, žoviální světoběžníci, co jsou slyšet na celé letadlo,
tohle nesnáším a hrozně se stydím, asi lépe se pro takový případy předem naučit svahilsky a česky ani nepípnout.a na letišti vysadili džungli. Katařané mění ropu za pitnou vodu, aby tu džungli uživili.
mno…….. hustý. 🙁Moc díky za ty fotky a nahlídnutí do života tam!! Příroda nádherná, ale život tam asi nebude úplně lehký, abych to tak nadneseně řekla, oproti tomu ten neskutečný luxus -t o je velký kontrast. Jak ses vyrovnávala s tím psím osazenstvem kolem (příjemné překvapení jsou tedy útulky! )
e. Hneda diky svym hendikepum neumi moc vrtet ocasem, takze vrti pulkou tela, div se nevykloubi.
tohle miluju!! vižla dělá precliky! 🙂Eva C.
Právě dost zvažuju, jestli mi sedák vůbec bude..
bude, nboj. A kdyby i ne, tak ho prostě pošleš dál.šly na dlouhou procházku..
krásně jste měly a krásně jste se měly. Jsem chtěla napsat, že tam se nám taky líbilo a pak mi došlo, že si pletu Zbečno a Zbiroh. Tam jsme nikdá nebyli 😀tož jsem snad šécko podstatný zaregistrovala.
A držím palce Dafulce
Mirko – na to krmení – co moje oblíbená masakrální dieta? Brambor rozvařit s mrvkí a troškou kuřecího psra v troše vody vše do měkka a rozmixovat napadr´t, ať tělo nemá práci. Podávat vlahé po troškách. Edit teď jsem četla, že kuře ne, tak rybu, nebo toho králíka.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 9 měsíci uživatelem PetraK.
14.2.2024 v 10:37 #166809PetraK
Petrs01
Tak vona by i Piksle přijela… jak to vidíte, dáme víkend?
jsem slíbila to prověřit, viď? No tenhle byl pernej i s tou dovolenou, zeptám se, jak jsou plány dál, já do toho moc nezasahuju.Mirka D.
fajn, že je marod lepší!! držím palce dál. Neuvažujete o tom internistovi?ráno měla dobrou náladu-aspon někdo..já su zralá na neurol
jo, on má člověk vždy dlouhý dojezd. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.