Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 821. až 840. (celkem z 1,732)
  • Autor
    cernej caj

PetraK
      Kdyz muj batoh ma zas 10kg a petrs01 staci triko:D

Do jeseniku. Nemam sneznice ale asinto je chyba…

Maya
      O tom sem slysela. Ale me tyhle wehy moc nebavi, protoze ja nepotrebuju ty tipy ale zas me vic bavi osobni cteni, ale na web se pak mrknu, narazila jsem na to myslim na fb jako skupinu

PetraK

černej čaj
        Kdyz muj batoh ma zas 10kg a petrs01 staci triko:D

no já vim, ale počasí nemá být nic moc a tím spíš, že Jeseníky. Pozdravuj tam,kam přesně jedete?

Petrs01

petrs01 staci triko

ne, plavky 😀
          Ale jasně, že mi stačí triko – hodlám totiž nevystrčit čumák z domu a Piksle se tváří taky tak. Sem si jako nevšimla, že únor spadá do podzimu!

Maya

Petrs01
            ale ostatni uz si vsimli, ze po lete nasleduje jaro a jaro a jaro 😀

PetraK

Petrs01
              Sem si jako nevšimla, že únor spadá do podzimu!
              co kecáš, u nás byl sníh! Ale srajdovitej, pravda. Ovšem cesta zasněženejma lesama byla krásná. I v tu šílenou hodinu.

Odpolední venčení bude zážitek. -Hlavně pak to očištění psů. Asi se dneska rozdělíme -Burdle půjde kolem komína a ohaři standard.

cernej caj

PetraK
                Mozna ze nikam s tema nohama:D

Petrs01
                Plavky ani nemam, ale kamos si je vzal, ale co s nima bude delat nevim:D

PetraK

Já bych chtěla jenom říct, že někdo z nás v pondělí nejde do práce! víte? Nebudu na něj poukazovat, přeje si zůstat v anonymitě 😀 😀 😀

PetraK

černej čaj
                    Mozna ze nikam s tema nohama:D

bez noh by to vycházelo stejně 😀
                    co to je sakra za sajrajt, co to s Petrs máte.:-(

PetraK

ale kamos si je vzal, ale co s nima bude delat nevim
                      já bych věděla- Půjde na plovárnu.

Petrs01

v pondělí nejde do práce!

Hajzl jeden! Ať mu celou dobu prší a fouká! Takhle se tím chlubit! 😀

Petrs01

za sajrajt

No vono hlavně když už se to vyrobí, tak je to zánět jako prase. Mě tam vyskákaly puchýře, spousta malých nalitých puchýřků. Který se pak další chůzí odíraly a … No prostě ano, hojí se to dlouho a blbě.

Edit – zde fotka pro odvážné – pouze na vlastní nebezpečí!

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci uživatelem Petrs01.
                          PetraK

Petrs01
                            Ať mu celou dobu prší a fouká! T
                            tak to jako ne, to prrr, Von potřebuje normální počasí, protože bude odvážet šrot.
                            To je fakt maskar s tou alergií 🙁

Petrs01

bude odvážet šrot

no tak bude-li makat, je to něco jiného, to mu klidně může i nepršet 😀

Fifi

Bry vecir vespolek,
                                holky, mejte si ty nohy obcas! At muzete bezbolestne chodit, timto preju hodne zdaru bolavym hnatkam na vyletech. 🙂

Pepin neni „maly pičus“ (jak ho eufemisticky vedle oznacila Kuskus), je to velky picus. Dneska me rano hlodnul/stipnul rezakama do paze, ze malem chytil jednu vo zed, rucicka se mi pekne vybarvuje. Zmetek.
                                Timto radsi koncim hlaseni, preju Thielli krasne dny v exotice.

PetraK

Petrs01
                                  no tak bude-li makat, je to něco jiného, to mu klidně může i nepršet 😀

tak to se mi ulevilo!! 😀

Fifi
                                  hlodnul jako ve hře, že blbnul, nebo že chytil vzteka?

Když dáte dohromady Tvoje ruce a holek nohy, můžete mít Zombie 😀

Fifi

hlodnul jako ve hře, že blbnul, nebo že chytil vzteka?
                                    Ne, normal se prizizalil pod perinu a hlodnul. Jeho nemuzes normal pohladit, aby odezva nebyla kouskous. Teda muzes, kdyz ho predtim urves, ze NEKOUSEJME!

Thielli

Taky brej večír.
                                      Dávám si žádanku na VZP k proplacení nákladů na pobyt. ANI MINUTU TADY NEVÍM O SVÝCH OSTRUHÁCH. Pobolívání v krku, se kterým jsem odjížděla, zmizelo hned první den. ORL preventivní proplachy mi vyčistily dutiny jako krtek sifon.

Nicméně není to zdravotně bez mráčků. Mám velmi silnou alergii na roztoče, doma speciální povlaky. Hotelová matrace je vysoká asi třicet centimetrů + teplo a vlhko = matrace evidentně podle reakce mé kůže žije vlastním životem a nepomáhá ani, že denně mění čistá prostěradla jak na matraci, tak na přikrytí. Prostě tu díky té vláze bují život ve všech formách 😆

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci uživatelem Thielli.
                                      • Odpověď byla upravena před 10 měsíci uživatelem Thielli.
                                      Fifi

Thielli
                                        Nerozbuj se nam tam prilis, at se nam vratis aspon nejak kozne potahnuta. At nejsi jak z toho vtipu staryho, jak jdou dva leprackove do skoly a rikaj si: „to jsem zvedavej, co nam zase dneska odpadne.“

Fifi

Jo a k Pepinovi este dovetek, Ruzice si ho ted taky zacla mnohem vic rovnat, zacina ji slusne srati. Ted ho drzi pod krcitkem, on klepe nozickama a to je tak vsechno, co muze spratek delat. Kdyz o tom tak dumam, on se chova hovadsky k ni i k cloveku, nezna absolutne miru, jemnost v zakusu, pritom u cuby si to pak vyzehli, kdyz je fakt zle, takovym tim stenatkovskym tralalala „jsem mimi a nemyslel jsem to tak – ukazu brisko, obliznu koutek…“ Ech, at to uz prezubi, at to zacne vnimat. Jinak si chvilema i rikam, co jsem to, probuh, provedla, tohle poridit.

cernej caj

Fifi
                                            To je blbevek… snad teda se to nebude moc opakovat…

Thielltak smad bude kuze v pohode

PetraK
                                            Tak si uzijte dobcu

Petr01
                                            Me to nejvic boli mezi prstama a kolem kotniku, narty uz jsou celkem ok…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 821. až 840. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.