Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 8 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Fifi

Brypodvecir vespolek.
      Cesticka k domovu nezname se vine… Tyvago, to byla rallye, krasne snehovalo, to se to klouzalo.

Thielli
      Bunda je prdacka! 😀 Bych se nedivila, kdyby na tebe cizi psi stekali a byli dost nesvi. A vyraz slecny Cerny me taky rozesmal, expertka neodolatelna. 😀 Vymenou posilam dve svy krasavice ynteligentni, Kremylek a slecna Sadlo blahe pameti.

Fifi

Petrs
        Jejku, to je boobika prtava, pruhata. Treba by si ji panik doma ani nevsimnul… 🙂

Esusova
        Hezkej obrazek si dostala aspon od Thielli, posilam za odvahu jeste usmev Dorotky sadelnaty.

Thielli

Fifi

tak tvým pejsánkům bych nebrala ani kostičku ani nic. 😳
          Tyjo, to jsem srab na pudla si dovolovat. No nic, zase zkušenost. Z některých zkušeností jsem byla hodně špatná, jak jsem to pokazila, tady jsem to sice taky pokazila, ale u té hnědé, která celý život pošilhává po převratu směrem k anarchii, snad nebylo na škodu, že jsem předvedla to divadelní představení. Jakože převahu na váhu i v hlase. I to pro mě bylo těžký.

Jak jsi se vlastně ty dostala k rtw? A byl hned první tvůj pes rtw? Nene, že ne… že jsi jako začátečník neměla rtw

cernej caj

Fifi
            ta ozubena fotka je fakt uzasna! 🙂

a jinak dekuju za ten tip na film buko, je moc hezkej, dali sme s muzem do pulky aja jdu haji, ale fakt moc hezkej a koupe nelituju:)

Fifi

Thielli
              Jak jsi se vlastně ty dostala k rtw? A byl hned první tvůj pes rtw? Nene, že ne… že jsi jako začátečník neměla rtw
              Jeste lip, ja coby ditko vyzebrala s brachou na nasich erdela. A pak jsem cvicila boxika. Foto asi z roku 1989 aneb my zacatky. 😀

A pak cviceni dalsich psu pro kamose, lidi, ktery potrebovali uchovnit ruzny plemena… Vlastne jeste jednou moc dekuju Cernymu cajovi, ze mi zachranila web, kterej byl jaksi smazan nedopatrenim z puvodniho serveru… Cajik ma prsty ve vsem tak nejak dobrym. 🙂

Thielli

Děkuju moc, já si to prolezu. Vidno, že jsem padla do dobré společnosti. Budu se tu snažit schovat v davu (na splynutí s davem si opravdu netroufám) a udržet se zde. 😀

Fifi

S pudlema se neschovas. 🙂 Takze link si stihla, fajne.
                  Pepin dneska perlil, vytunil svy zadosti, ze potrebuje kakat. Skoci na stolek v obyvaku a vyznamne piska s pohledem do okna. 😀

Petrs01

krasavice ynteligentni

přesně výraz “nerad běháš? Rádi naučíme!” 😀
                    Já link nestihla, fňuk 🙁

Fifi

Petrs
                      Mas to v emilovi. 🙂 Ja myslela, ze to znas. Neni to nic tajnyho, jen pri poctu ctenaru tu nechci link nechat viset, jop, patrim do divny party. 😀

MirkaD

tak včera jsem odpo odpočívala!!!
                        po ranní dlouhé-no púrostě delší vycházce,kdy slunečno,pěkně,ne vichr,ne bláto..
                        kdy jsem do Dafči cestou zpět hustila střídavě stůj!a ke mě!
                        a schováčkys Žerykem jí dělala,čím jsem je oba utahala,
                        tak pak jsem dopo nic nedělala,krom praní prostěradla,ponožek…
                        oběd nám dělala máti-sekaná a brambory,já pak sjela na chvilku odpo na kafe k Aničce a do knihovny,a pak chvilku ze psama mezi pole-to už fučelo a bylo hnusně…
                        a jinak jsme hodinu a půl chrněly,pak čučely na tv….večer jsem pořádně učísla Daču a ostříhala jí zplstnatělce pod pažema a zkrátila srst na břiše….
                        dnes ranní-od 5-7-házení pečiva+pečení
                        pak kasa,o půl druhé dom-málem jsem zrzla jak mě šíleně zábly prsty u noh:-((
                        dom jsme dojely s Martinem ve 2
                        stavily jsme se v LIDLU já si místo mikionejch šatů-se mi nechtělo tam vracet,zkusím to zítra jestli budou,že bych měla na doma..ale jako není to důležitý,věcí na doma mám
                        svetr-šaty na doma 2,takže pohoda
                        takže jsem koupila svetr Žerykovi…za 100kč-nekup to:-)
                        no,Martin udělal brambory k sekané a šel na terasu,
                        já ze psama k rybníčku
                        Dafině se moc nechtělo,ale tak jsem ju ukecala-nemá mokro/sychravo ráda…
                        zase trošku se musí pohnoout,pak má tuhý bobečky…
                        tak jsme to vzaly k rybníčku-všude bláto/mokro,kaluže vody…
                        u rybníčku trochu cvičení-kroky,otočky,stůj za pochodu,couvání,oběhnutí sloupu a dom
                        začala tam nosit nějaký kousky barevnýho dřeva,co byly na zemi:-)
                        no pak jsem šla s máti do knihovny,kde jsem pokecala s knihovnicí,
                        a šla sem dom
                        s Norinkou je to těžký*mámě všude čurá.doma jí všude čurá,u nás být nechce,
                        a když mrzne tak je blbý aby byla venku…chjo tohle..:-((

Fifi-šikovný Pruhy s tím jak si říká o kakání venku!
                        uf s tvé zubaté kámošky s kelímkem jde pěkná hrůza teda

a děkuju moc za harfičku ze zvonečkama,mocinky moc děkuju!!!!!!!!

MirkaD

Thielli-nevím jestli to půjde vidět-gerosek.websnadno.cz

Thielli

😀
                            půjde. Děkuji, taky si prolezu.

MirkaD

Thielli-neboj moc tam toho na čtení není:-)

Thielli

MirkaD

dyk já vim, že ty moc nepíšeš 🤣🤣🤣

MirkaD

Thielli-hele,já vím,že su ukecaná:-)))
                                  ale na těch stránkách jsou asi 4-5 článků,jinak fotky,tabulky…

Fifi

Petrs
                                    přesně výraz “nerad běháš? Rádi naučíme!”
                                    Ani ne. Spis nerad hrabes? Rady naucime. Tenkrat jsme se zasadlovately v LBC na cvicaku na tyden, kravicky to tam chtely zorat a Dorotka sejmout pneu od traktora, ktera visela coby skok.

Mirko
                                    takže jsem koupila svetr Žerykovi…za 100kč-nekup to:-)
                                    Tak pro pejsky za kilo je fajn kauf. Mne nejak pruhata housenka odrusta, vyrusta z ty steneci vesty. Sedi mu, jen to ma na suchace tak akorat u krcitka.

Se pujdeme projit do snehosrajd asi, az se to vyspi. A ja zapomnela vyfotit zadky, Esusova, slibuju dnes prede vsemi, ze je budes mit ready na next week hadanku!

Kimi

Taky jsem četla na Vitalii o průšvihu s oblečením PFAs – dost mě to vzalo, já jsem měla, a vlastně ještě mám goretexové věci v oblibě, boty i oblečení, dobře se to nosí v jakémkoli počasí, dobře se to udržuje. První bundu mám snad 20 let a pořád je nositelná.
                                      Když můžu zvolit způsob doručení, volím Zásilkovnu. Výdejních míst je tu několik, i Z-boxů, já vždycky volím blízkou prodejnu nábytku, s prodavačkami se znám. Když nejde Zásilkovna, ale lze PPL, výdejní místo mám taky poblíž v obchodě s pracovními oděvy. Zásilkovna má nějaký váhový limit, není problém dodržet, obvykle objednávám knížky nebo oblečení, psí konzervy dvě balení po 6 ks (do 5 kg) velké balení granulí nepotřebuji, Goli má granule jen jako doplněk, aby sundal zubní plak a kdybych potřebovala větší, máme tu prodejnu Fitmin a v blízké vesnici mají výrobnu a u ní též prodejnu.

Fifi

Rano tam este byly, prisaham. Ted tam kouknu po vychazce, vim, ze jsem je nevykopla. Damy, Pepin zacal prezubovat, pšední žežáky chybi nahore i dole po dvou! 😀 Haleluja, papa jehlicky vostry postupne.

Zlata

Fifi
                                          To je fajn, že Pepin ztrácí hlodnou sílu.Úsměv Dorotky je skutečně zajímavej, nevím jestli bych ho tak chápala.Ale vzpomínky krásný.
                                          Thieli
                                          Krásná fotečka.A bunda fakt 🫣🤣👍👍 Obdivuji tvou odvahu.
                                          Mirko
                                          S Norinkou je mi líto.Nám se ztratil Micák,už 2dni nebyl doma.Je kastrovanej, stejně furt courá.
                                          Do úterka tady ležela slabá vrstva sněhu,mrzlo,ve středu ráno bylo -9,pak to začlo tát a včera ráno bahno,louže,přes den okolo10.
                                          Petrs
                                          Už ji máš doma?
                                          Tak teď jsem poustěla dovnitř Čertíka s Trixou,já nevím proč ho furt honí.Venku je opět bílej poprašek a -3.Počasí se zcvoklo.
                                          Trixa když viděla,že jí jdu dát kočičí konzervu se odrážela všema 4najednou, jak kdyby byla na trampolíně , minimálně metr do výšky.🤣🤣Nechápu,páč jí dostává skoro každý den.

• Odpověď byla upravena před 9 měsíci a 3 týdny uživatelem Zlata.
                                          cernej caj

Zlatka
                                            Mela radost, ze te vidi! 😀

Snad se micak vrati, ale v techle mrazech:(

Fifi
                                            To je ze stranek? Super ze se aspon nekdy hodi:) nojo, kdyz je to v me moci.. tak tezko odolavam 🙂

MirkaD
                                            Super ze sis uzila prochazku bez blata a vichru!

Ja mam.mabeh do migreny dneska:( uz to citim od rana takze to bude slusmy, ten bcerejsi zachvat tomu moc nepomohl…

Dneska by mel byt muz doma, tak se dodivame a hodil ke s tim bolehlavem autem do prace, protoze sem.chtela horkou sprchu a bud bus nebo sprcha..

A rikam mu, jestli se mu film libil? A on jo, je hezkej a navic splnuje mamuti standardy, ze tam nekdo umrel 😀 tak sme se smali, hrozne me rozesmal. Nojo, ty moje scifarny… nejsou bez neboztiku:D

Kimi
                                            Neni nad to, kdyz clovek ma rad sva mista,kam pravidelne chodi

Jako ten pplak kdyz jel na ppl vydejnu s nasim balikem a vola, zda je muz doma, ze na nasu ulicu stejne jede a hned by to vyhodil. Proste to udela radost. Usetri sice i sobe tu cestu na vydejnu, kdyz tam nic jinyho nema, ale i nam usetri cestu a jemu to je technicky jedno.

Termoska je naplnena vrouci vodou a behem dne probehne par pokusu o otevreni:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.