Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 741. až 760. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Petrs01

máš Psiklu

ta by ale sežrala i ty sponky

PetraK

Petrs01
        tak to už by problém byl. Koza jedna.

Petrs01

Koza jedna.

Tak nějaký čuně nasype sýr do sponek a moje Pikslička je koza?
          🤣
          Získáváš řád zlatého čuníka.
          zlatý prase

Thielli

PetraK
            No tak to si snad dam zaramovat, ty straceno 🤣

Mayo,
            Ja vim, ze myslis lehatka na plazi 😆 ale tam my vubec netravime cas. Jeste jsme se nestihli jit lehnout opalovat. Navic, tady nejsou lehatka na plazi, ale pod palmami, takze plaze jsou uplne prazdne. A hotelovych lehatek je dost pro vsechny, hotel je maly a nikdo tu nemusi o nic bojovat.
            Az budu v CR, dam par foto. To je prave ten luxus oproti Evrope, ze tady jsou uplne panenske plaze bez lidi. Jen tu a tam je clovek a obcas mistni treba chyta ryby nebo se koupe. Nikdy jsem to nezazila. Je to jako jet do Alp na ski alp lyze po dovolenych na sjezdovkach ve Spindlu.

Maya

Thielli
              ja to zazila kdysi davno v Recku na ostrove Thassos, teprve to jako turisticka destinace zacinalo a skoro nikdo tam nebyl, hoteliky mrnavy, na mestske plazi jen mistni a na plazich za mestem, teda spis vesnici, nikdo, byli jsme tam cely dny sami
              ale na fotky se tesim

PetraK

Du se ohařit, pápá!

Maya
                  cernej caj

Jo o to sem slysela ze ty jizky ceny na alkackubsou vykoupeny uplne jinyma dulezityma datama xo uzivatele sami radi daji…

Thielli
                    A s vlastnim rucnikem tam nemuzete?

Petrs01
                    Charlie by to sezral i se stolwm:D

PetraK
                    Pric vypada thielli ze ma vousy?

PetraK

Černej čaj
                      to nejsou vousy to je náhubek na to mlčení

Petrs01

vykoupeny uplne jinyma

když někdo na každej prd potřebuje aplikaci…

Thielli

Thielli
                          A s vlastnim rucnikem tam nemuze

PetraK
                          Pric vypada thielli ze ma vousy?

Cajiku – ta Petrina kolaz je z filmu Mlceni jehnatek. To je zobrazeni toho, ze radeji mlcim, aby me nekdo nesezral😆

A ten rucnik – jasne ze muzes s vlastnim, ale vlastni se na takove dovolene nevozi. Rucniky jsou v cene. Davaji ti denne ciste na pokoj a kazdy den rano ti daji i cisty veliky na ven, ktery si das na lehatko. A vecer jim ho zase odevzdas.
                          Vetsina lidi, co tu je – a to fakt nechapu – se rano nazerou, vyvali se na lehatko pod palmy, tam se vali s mobilem v pazoure, chodi si pro piti, obcas jdou udelat par kroku po dne bazenu a pak je obed. Odpoledne to same az do vecere. Vubec nechapu, proc kvuli tomu jeli az sem.
                          No a my rano nahodime plandaci hadry, klobouky, batohy a jedeme se nekam potit do prachu ulic nebo do pralesa. My proste na lehatku pod palmou nevydrzime. Nas to nebavi 😂

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Thielli.
                          cernej caj

Thielli
                            Aha:D tak zase peknej servis, ze takhle tam dbaji na tu hygienu.

Mozna, z enekdo nedokaze vypnout, kdyz je autem hodinubod domu na machaci… ta exotika a cesta letadlem muze pomoct odriznout se a nekdo proste ma rad ten vyhled. A vsichni tihle lidi navic pak nejezdi na ten machac:D

Dneska poradne mazu, noha vypada o dost lip, je jen ruda cela ale uz ne v jednom ohni, trochu svedi, ale nic nesnesitelnyho.

Petrs01
                            Ja se snaizla zjistit, jak se posila zasilka zasilkovnou a na webu pisou je to jednoduche, stahni si appku:D doufam, ze to pujde i pres web:D

Milena z Prahy

Thielli
                              My u moře taky hodně chodíme, i když ve výhni. Když ne na výlet, tak aspoň na jinou, vzdálenější pláž, než je naše nejbližší „dopekárna“ 😃.

Fifi

Brypodvecir vespolek,
                                koukam, ze Thielli si plnymi dousky uziva dovcu. Nevim teda, proc tahala ty 12kg plavky, kdyz je ani nenavlikne – muze je tam nechat a nabalit vic caje. 🙂 A hlavne by mohla fotit a fotit, to by byla pak hodne hadanek do zasoby pro pani domaci. 🙂 Jak dlouho jeste bude Thielli bloumat po plazich a platit pokuty, kdy se vraci?

Cernej caj
                                Auvajs, co se ti to s hnatkem prihodilo? Fakt od fusek, nemohlo te neco dobnout?

Ja hlasim, ze dneska probehlo ocko – Ruzenec i Pepin kombi vakcina. Mno, Ruzice zase kosik, je tam chudak po vsem, cim si prosla, ve stresu a sla by ze strachu kouskous. Vazi, devenka moje cerna, krasnych necelych 33 kg, vetka ji chvalila za krasnou kondici. Pak nastoupil stryc, to bylo jinsi coro – zivelna pohroma vplula do ordinace, odhalil svuj americkej usmev z novych prednich zubu, vitacka s vetkou, malem ji urval retizek a culik… Pigaro ani nezaregistroval, aspon neco nauceny na pamlsky ma – stuj s prokrmovanim. Jedna kulka stale nesestoupla, takze jestli mu nesleze, budu to casem (az to dospeje atd) muset resit. Dodam, ze to hovado pruhaty vazi v cca 4 mesicich (sedite?) 17 kg!!! 😀 Takze uz vic nez pul Ruzice, stihlon s tezkyma kostma. Mamma mia, kde se to zastavi. A kdy on se zastavi, kdy se nejak srovna, to by me taky zajimalo.
                                Vikend s nim nebyl vubec jednoduchej, zase mu hrablo v palici a tekla krev (moje), software deleted. Zpruzelej z rostoucich stolicek, total ignor, vzteklina vztekla. Klec a CBD kapky ho zachranily od zahluseni, dlouho jsem si musela rikat oooooom.

cernej caj

Fifi
                                  no to sem si myslela minule, ze me neco kouslo, kdyz me to nateklo u kotniku jen… ted mam obe nohy kolem kotniku dokola a cely narty… to te neco takhle nepokouse osove soumerne 😀

tak mas vyreseno, ruzenka je krasnej kus svalisek teda, a pepin je divoch, 17kg, to je macek! kolik tak odhadujes, ze vyroste? zranil te moc?

petrs01
                                  tak bohuzel, zasilkovnu uz pres web vazne neposles.. pani mi do telefonu na infolince rekla, ze se mam domluvit se znamyma, kdyz nemam aplikaci… tak sem spolkla „zlata ceska posta, aspon nediskriminuje“ a pekne podekovala a timto se zasilkovnou koncim a pokud pujde jinak, vybiram alternativni druhy dopravy.

Petrs01

Když potřebuju zásilkovnu (použila jsem 2x), stáhnu do tabletu, použiju, smažu. Furt lepší než 3/4 hodiny čekání na poště (ano, máme tu fakt skvělou poštu).

Fifi, jsi si jistá, že z toho bude pes? 😁
                                    Pepíček v dospělosti

PetraK

Fifi
                                      software deleted.
                                      jak jsem psala, mrzí mě to, je mi to líto, protože je mi jasný, že zas tolik a takhle roztylovat netřeba. Se mi dycinky šécko sevře uvnitř a pak si říkám, zas ale je to ščenátko, Fifijová je velká, šikovná holka, vona ho dostrká tam, kam potřebuje.

černej čaj
                                      o zásilkovně radši já mluvit nebuduuuu, však jsem to tu psala.

Petrs01
                                      si si jistá
                                      neblbni, teď neusne . Až do rána jsem chtěla napsat, ale to je u ní zas normální, tak neusne až do večera!

Fifi

Petrs
                                        Znas me trochu, ja fakt neprehanim. Tohle je hardcore stene a smichany povahy ruzny a zacatky asi ne moc prihodny coby pidimidistene. Neni vorech jako vorech. Kdyz to usne, v duchu si fakt zazpivam „Kdyz jde maly raptor spat, raptor spat…“
                                        Cernej caj
                                        o te neco takhle nepokouse osove soumerne
                                        To urcite ne, a botama to teda bejt nemohlo? Kdyz byly fusky zajety.
                                        ruzenka je krasnej kus svalisek teda, a pepin je divoch, 17kg, to je macek! kolik tak odhadujes, ze vyroste? zranil te moc?
                                        Nevim, jak vyroste, tezko tipovat, kdyz neznas jeho puvod. Ale ta vaha je znat, hlavne v noci, kdy mi lezi na perine nebo se zizali pod ni, to je milacek nejvetsi. Uci se mazlit a neukousnout cloveku pul gesichtu, presmerovavat neco nekam, i Ruzice mi prijde zalovat, at toho smrada srovnam JA, protoze kdyby se do nej ona obula naplno, nebylo by to dobry.

Fifi

Esusova
                                          Se mi dycinky šécko sevře uvnitř a pak si říkám, zas ale je to ščenátko, Fifijová je velká, šikovná holka, vona ho dostrká tam, kam potřebuje.
                                          To jo, nakonec dostrkam, ale fakt to stoji hodne sil psychicky a fyzickych, doslova. Stenatko se spis chova jak pantata, vsude jsem byl a vsechno znam, takhle bys to mela delat a tohle nedelat. Prechytracit ho skorem nejde, ve smyslu pozitivna. Kdyz si neco usmysli, jede jak lokomotiva. Twe, ja to stene mam dva mesice a nema zaklady privolani?
                                          Bo jsem mu porad nejak u prdele, vyjimecne se zadari se mu schovat, to pak chyta paniku jak v kleci doma, najde, tadaa a zase jde po svych. Privolani venku na snure, pamlsky xyz kvality, hracky, serunate, jdu si tamhle. Neprehanim, tohle je silenej materyjal. Nestezujte si nikdo nikdy na pejsky, prosim. 😀
                                          Kdo je zoufalejsi, Thielli na dovce nebo ja se „stenetem“? 😀

PetraK

Fifi
                                            Privolani venku na snure, pamlsky xyz kvality, hracky, serunate, jdu si tamhle. Neprehanim,
                                            Nepřeháníš, páč to znám. Velmi důvěrně. A bohužel i bolestivě, páč s její razancí a velikostí………. to byla vražedná a bolestivá kombinačka.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 741. až 760. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.