Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 721. až 740. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Maya

cernejcaj
      kup si stopro bavlneny ponozky bez lycry a tak, na vyrazku je to mnohem prijemnejsi
      Thielli
      pekny zazitky
      zebrajici deti byly i v horach v Turecku a to mam dojem tam ani zadni extra chudaci nebyli, asi je to spis v tehle zemich taky narodni sport

PetraK

Nikdo tu?

Petrs01

Já nakukuju a nic

Petrs01

Šla ti o víkendu hádanka.
            Co nějaký ten pracovní víkend?

Thielli

Mayo, deti tu vubec nezebraji, zebraji jen stari lide, evidentne socialne na kraji a nebo lide s postizenim. Bez nohy, slepy…
              Ostatni “pracuji”, coz tady na pobrezi znamena prave to, ze se snazi vam neco prodat.

Dnes jsme meli v kapse jen par drobnych a odjel autobus, tatovi jsem rikala, ze do jednoho tuktuku se nase tri zadky nevlezou. No, neveril mi. Tak jsme se cpali do tuktuku, my zeny zaplnily sedacku a tata hubenej visel jak pavouk ven. Tak jasne, ze nas zastavili policajti a bylo to za 1000 rupii pokuta za couhajiciho belocha. Tak jsme ji pak ridici zaplatili, chudak nas vezl za drobny do busu a jeste za nas platil pokutu.

Asteris

Thielli, bezva postřehy a máte to i trochu adrenalinové.

PetraK

Petrs01
                  Šla ti o víkendu hádanka.

jo vidiš, jsem pako. Já jsem chtěla napsat, že na mým monitóru nelze najít nic, tak nevim právě? Aby to nebylo jako u chudáka Odetty. ??

Pracovní víkend proberu s Brtnikem.

Thielli
                  Tak jsme ji pak ridici zaplatili, chudak nas vezl za drobny do busu a jeste za nas platil pokutu.

tatínek je vyloženě ve formě 😀

Maya

Thielli
                    a taky se tam smlouva? To me v Turecku bavilo, ale jinak ti nahaneci u hospod a zebrajici deti, to mi slo dost na nervy
                    jo a pak se mi jeste libili ti poskoci na plazi, clovek se za mirnej obolus ani nemusel obtezovat z lehatka k baru a mel diky nim vsechno az pod nos

Petrs01

nelze najít nic

ani ten ušatej? njn, tak nic

MirkaD

já tu su

a včera mě vytočila Dafča-jsem šla ven se třema,a jak jsem byla v zatáčce,začátek vycházky,tak šla kolem nás paní a Dafča štěkala a štěkala,do toho na vodítku hluchou zvědavou Bettynu a Žeryka….
                        na Dafi nu jsem hučela sedni!pak už jsem ju vycukala,nacpala do sedu…ale vše marný..řvala jak blbá…
                        -přitom ve městě po lidech neštěká,v BK na volno je v klidu míjí…
                        v Brně si nevšímá,v Bučkách taky ne…ale začátek vycházky mezi polama,jedn člověk a drama…
                        já ju snad začnu mydlit…:-(-jako nemyslím řezat,ale prostě…jí jednu vlepit….,
                        blbý je,že se to máklokdy stane,když s ní jdu samotnou,ale s více psama,kdy mám plný ruce psů..
                        a zase mezi polama potkáváme někohofakt málokdy jednou za čas zvlášt v zimě,blátě….

MirkaD

čtu knížku!!!!!
                          dnes se mi vrátila!!!!

cernej caj

MirkaD
                            Jakoub nizku ctes?
                            Tu zrzavou? A tys ji nedostala na vanoce?

Thielli
                            Tak zas ten ridic by mel taky znat predpisy ne?

Thielli

Mayo – smlouva se tu, ale na to me neuzije. Jinak s lehatkem nevim, ja jeste na lehatku nelezela 😆 my furt nekde chodime, jezdime a potime se, pak se vratime, chvili v pokoji chytame dech a pak jdeme do toho bubnu pracky v oceanu. Pak se pokousime ze sebe dostat ten pisek z kuze a slanou vodu z dutin a za chvili je pak vecere. Do bazenu jsem nesmocila ani palec a nevim, kde se vydavaji rucniky na lehatka ☺️

Cajiku, tomu se rika etnocentrismus, divat se na zdejsi provoz nasima ocima a chtit po ridici, aby resil nejake predpisy, kdyz chytil belochy… 😆😆

PetraK
                              Takhle ve forme je tata cely zivot 😀 to jsem si uz nejak zvykla. Ale jeho druha polovicka, tam to nedavam. 😵‍💫 To je svet naprosto neslucitelny s mym. Mlceni je mym stitem 😶

MirkaD

Čajíku-dostala,ale půjčovala jsem ji Martinové máti,
                                tak ju vracela dnes..,
                                a zase čtu knížku o vlálce kurna..
                                půjčila jsem si knížku z knihovny-jsou tam 2 příběhy,2 žen a jedna je z války…
                                to je zajimavý,jak je těhle knížek celkem dost….,
                                normálně bych si z války,koncentráku a tak nikdy nic nečetla!!!!

PetraK

GDO HLTÁ BUDE UDUŠEN. !!!!
                                  Aneb zrnko rýže v trubici vedoucí kams do plic je peklo.

Mirka D.
                                  dnes se mi vrátila!!!!
                                  tak ať ti přinese min. stejné rozptýlení, jako přinesla její první čtenářce.

Maya

PetraK
                                    tak hlavne zes to vykaslala
                                    takhle se maminimu znamemu pridusila manzelka rohlikem a nez dojela sanitka, byl z ni lezak
                                    Thielli
                                    ja myslela lehatka na plazi, v Turecko to fungovalo tak, ze clovek si u baru zamluvil poskoka a pak uz jen pri lezeni stacilo na nej mavat a posilat si ho pro cokoliv, samo za prachy v radu korun 😀
                                    a po par dnech nam uz i drzel volny prihodny lehatka 😀
                                    ale jo, zvyknul by si clovek, ze jen mavne a zavola jeden koktej a vodu 😀

PetraK

Maya
                                      takhle se maminimu znamemu pridusila manzelka rohlikem a nez dojela sanitka, byl z ni lezak

no ty bláho! Chudáci oba dva 🙁
                                      Já to právě vytunila. Byla jsem jak ten policajt v tom vtipu, jak jí zmrzlinu a někdo se ho zeptá kolik je hodin. Já jsem sice tady zcela sama ,ale po otevření víčka od misky se salátem jsem z nějakého důvodu hodila rukou a mám balkánský sýr i ve sponkách na papír 😮

Petrs01

mám balkánský sýr i ve sponkách na papír

tak tebe bych fakt chtěla mít doma! 🤣

PetraK

CHUDÁK THIELLI

Attachments:
                                          PetraK

Petrs01
                                            tak tebe bych fakt chtěla mít doma! 🤣

šak co, máš Psiklu, ta by to uklidila 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 721. až 740. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.