Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 701. až 720. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Petrs01

Loni sem je nosila v pohode

Hmm, tak to jsem to měla podobně – taky už nošené a stejně bylo zle. Já to teda u sebe vidím spíš na zpocení a problémovou reakci na ten pot, takže možná jen tyhle ponožky hůř odváděj a když se zpotíš, je zle.

Maya

tak tohle je asi ten kruhak u nas
        ani z tehle obrazku vubec nechapu jak se po tom ma jezdit a takovych lidi asi bude vic, uz par znamych si tam na tech obrubnicich znicilo auta

V Česku přibývají složité turbookružní křižovatky. Řidiči často nevědí, jak je správně projet

cernej caj

Maya
          To uz v brne mame, jako kdyz chci sjet hned prvbi tak ta odbocka bokem dobry, ake pak to zaciba byt sranda

Maya

cerneejcaj
            ja jsem tam nikdy nejela a nikdy nepojedu, takze nikdy nepojedu do Prahy 😀

Thielli

Ahoj vam vsem.
              Cestopis nebude, toto hlaseni staci. Navic – neni to snadne s tou druhou generaci a lecky mi neni vubec do smichu, takze vesele odstavce nedokazu napsat.

Cajiku – ted ipod ma na sobe klips, nepotrebujes na nej kapsu.

Zazitky uz se spis jen opakuji. Dnes jsme byli v tom slonim sirotcinci, takhle nejak si celkem predstavuji ZOO. S dostatkem prostoru pro chovana zvirata. Sice tam jeste mam vyhrady k tomu, jak je pohaneji i k tomu, ze nekteri vozi turisty jako atrakci, ale jinak… jsou ve sve puvodni zemi a maji pohyb. Lidi jsou drzeni od nich pomerne stranou.

Vcera jsme sli jen tak do vnitrozemi. Je to jako byt trpaslikem ve skleniku. Co mame doma v kvetinaci, tady to same meri nekolik metru. Ostrov je uplne nacucan vodou, vse je zelene a svezi, kde je skulinka, tam neco buji. Lide maji domy nebo chatrce rozhazene v tech kytkach a stromech, proste se prodirate a najednou stojite nekomu na zaprazi, okukuji vas detske cerne oci, smeji se na vas bile zuby a steka na vas “jejich” pes.
              Asfaltky jsou jen ty hlavni tahy, vcera jsem malem zakopla o varana a pak jsme videli pani, ktera na viditku vencila tri dikobrazy.

PetraK

Maya – tohle jsem nechtěla číst, nechtěla, nejen že bych nevěděla, jak na to vjet, jak se tam chovat, ale už nikdy bych to nedokázala opustit, kroužila bych tam do konce svých dní!!

Petrs01

Thielli, tohle na mě teď vypadlo:
                  Loni na Srí Lance jsme zjistili, že na 17 místech ostrova by měla želvy chránit pobřežní hlídka. Coast Guard tu funguje skvěle! Přenáší vejce želv z pláže a uloží do ohrádky u své strážní věže. Skoro každý den se teď líhnou mláďata. Turisté mohou přihlížet okamžitému vypouštění, pro želvy je vyhrazen koridor, aby na ně nikdo nešlápl… Vše hlídají uniformovaní plavčíci.

Tak co, nepotkali jste želvátka?

Maya

Thielli
                    a to ani neni fotka dikobrazu na voditku???? 😀

Maya

Petrs01
                      ty zelvy jsou pro ne dost turisticky kseft, asi stejne jako sloni, takze si nemuzou moc dovolit to zlikvidovat, tak se snazej
                      bohuzel v tehle zemich kde z toho nekynou prachy, to je mnoohem horsi

Thielli

A jeste slovo k oceanu.
                        Kdyz mi tata rekl, ze jsou tu pisecne plaze a vlny, nechala jsem doma snorchl a misto toho si vzala takovou nafukovaci desku, na ktere se vleze svezete po vlne.
                        Vlny tady maji zpravidla mezi jednim a dvema metry. Statecne jsem vyrazila.
                        Ze 40 pokusu se svezt, se mi to povedlo jen jednou, asi tak sedesatkrat jsem se nalokala a dvakrat me to semlelo jako v bubnu pracky na 800 otacek a vyplivlo az na brehu, desku mi to vyrvalo z ruky a v hotelu, kdyz jsem sundala plavky, spadlo ze me pisku, ze by to bylo minimalne na pristavbu. Celou noc mi pak ze vsech otvoru na hlave vytekala morska voda.

PetraK

Thielli
                          Cestopis nebude, toto hlaseni staci. Navic – neni to snadne s tou druhou generaci a lecky mi neni vubec do smichu, takze vesele odstavce nedokazu napsat.
                          chápu, přesto je to škoda. Hlavně, že žiješ, napsat nic nemusíš. A máš taky trochu toho užití si?

Ostrov je uplne nacucan vodou, vs
                          děkuji, zde mám odpověď na svou zvídavou otázku, kam se přesunula voda z koloběhu vody v přírodě. protože si pamatuju , jak nás učili…

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci uživatelem PetraK.
                          Attachments:
                          PetraK

Thielli
                            dvakrat me to semlelo jako v bubnu pracky na 800 otacek a vyplivlo az na brehu, desku
                            to znám, to znááám! Jen teda mě to bohužel nevyplivlo a táhlo si mě to pod vodou od břehu. Opravdu jsme myslela, že umřu, ale někdo se díval někde a tak k tomu nakonec nedošlo, písku jsem taky měla, že bych ho mohla prodávat (kdybych si ho schovala, taky by se na tu přístavbu hodil 😀 ). Nic moc pocit, co?

Thielli

PetraK
                              Prsi tu kazdy den, ted leje v provazech. Bazen uz je v bazenu vody. Vsechno venku je ted v bazenu vody. Hustota tak 20 litru na m2 za minutu.
                              Buben pracky je opravdu des bes. Jeste, ze more pochopilo, ze tady budes uzitecnejsi.

Petrs01
                              Po pobrezi behaji jen krabi. Ale zelvi “farmicky” jsou vsude kolem. Domorodci tu maji kade, kde je nechavaji vyrust, pak je vypousti a za 50 dolaru vam vsechno ukazou 😆

Je to tezke tu chodit s bilym oblicejem. Neustale k vam prichazeji domorodci, volají na vas, oslovuji vas, tahaji vas za rukav a chteji vam prodat sluzbu, svezeni, limonadu. A vy vidite, jak bidne zijou a na druhou stranu tu mate jen omezeny cas a taky omezeny rozpocet a tak jich musite 99 % odmitat…

Milena z Prahy

Thielli
                                Píšeš moc pěkně 🤗. Hořkosladce.
                                Ty lidi snažící se něco prodat by mě od takový dovolený totálně odradili. Ale zase: věřím, že jsou zároveň milí a že se jim nežije lehce.
                                Bujná příroda musí být krásná. Nejbujnější jsem viděla ve Španělsku a v Řecku, dál jsem nebyla.

MirkaD

tak v sobotu-pečení+házení pečiva-lítačka jak by řekli sportovci na krev-k peci,zpět,paleta,zpět,k peci,zpět-fakt jsem mezitím běhala,a když mě vchladařka zdrabala-dávala jsem plechy do pece,v ruce ty plechy-ne založený,nebo dolů a v nich nic-prostě v rukách ty plechy,a kolegyně házela s termáku dopek,prohodily jsme spolu 3!věty a chladařka-nekecejte a mekajte já musím dělat chladáK!!!!!
                                  tak jsem jí řekla,že dělám a řekla jsem jednu větu-s tou se fakt nedá existovat….:-(
                                  pak hlavní kasa-vele nepříjemná zákaznice,které nešlo vysvětlit,že 3 kusy na osobu a den,neznamená-15,10,6…neznamená přjít 3 krát znovu…
                                  tak byla tak hnusná,že jsem zavolala šéfa…
                                  pak milion lidí,protože vejce v akci,protože sobota dopoledne…
                                  no vypadla jsem ve čtvrt na 3-tak skroro hodka přesčas…
                                  dojeli jsme dom,já šla chvilku ze psama po dědině,poak vyčesat Žeryka,ořišmiknout mu nohy,bříško,ostříhat hlavu,
                                  čísnout Dafču a odpadnout….
                                  v neděli byla místo chladařky má oblíbená bezva milá kolegyně-dělala chladák,a je moc fajn
                                  takže jí nevadilo za mě dopéct a nachystat 3 plechy bagetky,když jsem až na kase zjistila,že není napečená..
                                  opět jsem běhala mezi pecí,obchodem,pečivem,jenže ke všemu jsem si musela chystat a hledat 4 druhy dopeku v termácích v druhým skladu..
                                  což znamená vyházet xxx bedn,zkistit,že 10 bedn bramborového chleba,ale kaiserka natural je jinde…
                                  když jsem celkem rychle našla korn bagetu,byla jsem tak ščastná,,že jsem skákalla a tleskala výskala…šéf zíral co blbnu,tak jsem mu říkala,že se takhle raduju,že jsem to našla rychle…
                                  kolegyně,říjala,že si myslela,že se mě něco stalo…ale že u mě viděla stát šéfa,tak si řekla,že asi dobrý:-)
                                  no hladání dalších věcí už vůbec nepotěšilo,zdržuje to,když si to ke všemu musím hledat/chastat,do toho hvízdá pec,do toho to tam naházet,dovézt a sedm hodin se blíží…
                                  bez přehánění jsem furt běhala sem a tam…..,
                                  hlavní kasa,opět moře lidí…..
                                  skončila jsem kolem druhé,tak půlhodka přesčas…
                                  dojel Martin,šel nakoupit,dovezl pejsky,tak jsem to s nimí vzala k hudebce,tam nás vyzvedl a jelo se dom,Dafi se teda za celou dobu nevyvenčila a zastavovala se a otáčela,kde je Martin??
                                  tak vycházka rochu naprd…
                                  ale venku byla,prošla se…
                                  večer chvílu kuckal Žeryk a chvílu sípal…
                                  pak teda dobrý…
                                  dostal konzervu s masem zalitou vodou…teplou…
                                  já večer rychle zametla,setřela zem,nádobí a odpadla,jo zašila jsem Martinovi džuznu u gatí…
                                  dnes ráno oba ranní-Martin už šel do práce
                                  tak vyvenčit naktmit psy,
                                  a v práci zase pečivo,pečení….
                                  zase honka a když mi šéf řekl,že někde je tvarohová taštička a musím ju najít,někde v mražáku,tak se mě chtělo brečet…
                                  bylo za dest minut sedm..
                                  měla jsem se fasovat,jít na záchod…,
                                  tak jsem šla za svou nejoblíbenější kolegyní-20letá bezva fajn šikovná holka,milá,šikovná,neržkuje,umí makat,přitom si nenechá nic líbit..
                                  tak jsem za ní šla,at mi pomůže,že mám ještě vyházet 15 plechů a je moc hodin..
                                  tak šla hledat tvarohovou taštičku…
                                  přitom to má být nachystaný od večera….
                                  no nic..
                                  2 hodky hlavní kasa,pak dvojka,
                                  vybalení 3 palet drogerky…
                                  10kilový pytle s granulama..
                                  konzervy,kdy většina se nevešla a to co se vešlo bylo dole na dně a dát se to tammuselo,protože to bylo v kaci..chudinky moje nohy,záda…
                                  ještě vybalit půl palety sladkostí a ve čtvrt na 3 dom….
                                  zase o třičtvrtě hodiny dýl….
                                  k autu navrch jsem lezla jak chromá..
                                  věci na vyprání a nákup…
                                  dám prát věci,dopiju kafe a pudu s čoklama….

MirkaD

Thielli-moc krásně to popisuješ!!
                                    máš psací dar!!
                                    vystihnout podstatný,psát citlivě,s humorem..
                                    ty běloskvoucí a čistí a vonící lidi a ženy s upravený,i účesy mě mile překvapily..
                                    by se v Čechách divily co je tu možný..
                                    já někdy od smradu těch lidí zdrhám z kasy…doslova…
                                    se slony zajomavý..
                                    a ježdění na nich…
                                    asi si na sebe musí nějak vydělat???nevím…
                                    s hlídči želvátek pěkný:-)!

cernej caj

Thielli
                                      Taky mi chybi fotka dikobrazu!

Jinak ty konzuny nebo co to tam maji, to je asi dost masakr a nezvyk u nas…

IrkaD
                                      Dobre, ze ti kolegyne pomohla, on je ten bordel vsude stejnej…

Maya
                                      Je vlastne desivy ze v techto statech to drzi hlavne ty penize, ale logixky resit cizi muzes az se mas sam dobre a pokud nekde umiraj hlady tak je ochrana prirody proste nezajima a kazdej v ty situaci by se choval stejne

Thielli

Dikobrazy jsem nevyfotila, nezbyva vam nez mi verit 🤷‍♀️
                                        Muzu nekonecne mnohokrat mirit mobilem na palmu, ty je to jedno, ale nemam tu odvahu mirit jim na lidi a fotit je jako v zoo. Pani sla po krajnici rusne ulice, nebylo by ani bezpecne tam aranzovat scenu na pozadani.

cernej caj

Petrs01
                                          Ona to mohla byt reakce na pot, prootze tyhle ponozky maji bavlnu a mela sem vysoky kozeny boty, kdyz ted mozna pujdu ve sneznicich, abych mela trening a zvykala si na ty sneznicovy kotnikovy pohorky a mozna kombinace tech mirne stahujicich gumicek, drzeji se potu… asi ne primo pojozky ale teda vcera byla cesta domu priserna, jak se to prokrvuje…

PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Zdravíme Thielli do dálek 😀 😀 😀 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 701. až 720. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.