Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 661. až 680. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Fifi

Peknej vikend vsem!
      Thielli
      Blaazni, bych odmitla poslusnost, lehla si do pisku a kopala nozickama. Jsem zvedava, s jakyma prihodama se vytasis priste. 😀

Kimi
      To jsou pekni psove, docela mackove. Dobre, ze se povedli odchytnout. 🙂

Milena z Prahy

Thielli
        Aha, ty tam jsi nejen s tatínkem, ale i s jeho přítelkyní. Tak ať si hlavně nelezete na nervy 😊.
        A mě by taky zajímali tamní sloni. V Údolí slonů v pražský zoo mají zajímavý panely, jak se o slona stará jeho mahut, jak zvíře krotěj (když ho odchytli v přírodě) a tak.

cernej caj

Thielli
          tak dobre, ze nemate nikdo upal nebo tak a ze ste se nechali odvest.

Kachna
          diky za info, ja tam moc nekupuju ale zkusim uplne snizit

s vychovatelkou nic moc, ja kdyz posloucham knigu, jak dela s deckama, tak bych vsem detem prala bud takovou co je aktivni ale pritom posloucha potreby deti, snazi se pomnoct a povzbudit kde to jde a nelamat, kde se dite citi nesve… od ledna povede programovani v legu, udelala si na to kurz a ve skole navrhla a reditelka nadsena, tak bude mit programovaci krouzek a v lete dokonce chce delat draci doupe primestak s detma…

Maya
          a to by jeden cekal,z e po snizeni dph… sem si pred vanoci koupila https://www.knihykazda.cz/les-ctyri-otazky-zivot-a-ja/ a je to za hodinu precteny a nebylo tam vubec nic zajimavyho ani novyho pro me, takze ctivy ale byla sem hodne zklamana… na ty recenze sem cekala neco asi jinyho.

PetraK
          na tom obrazku ti chybi plameny, jak thielli hori saty a na tom druhym by mela vypodat spis takto (protoze saty ji uz zhorely)

Thielli
          hele a kdyz sem kreslila, jak jdes jen v novych plavkach a tvoji nove kapuci s usima, tak sem nasla obrazek me a petrs!

Kimi
          to je znama obetava teda dost

Attachments:
          Fifi

Cernej caj
            Kdybys Thielli prozradila, ze spodni foto je z naseho srazu, jiste se bude na nase setkavani tuze tesit.Tak budeme mlcet a psssst. 😀
            Kniga je borka, to bude decka hodne bavit.

Kachna
            Pani druzinarka je trosku mimoza, ne?

cernej caj

Fifi
              mi zmizel prispevek, sem psala, ze kdyby to thielli vedela, behal by ji z nasich srazu mraz po zadech a pekne by se v pousti ochladila 😀

PetraK

černej čaj
                výborně si to doladila 😀
                enem, proč má Thielli v poušti na hlavě ušanku? 😮 😮 😀

na tom obrazku ti chybi plameny, jak thielli hori saty
                já ji nechtěla ugrilovat úplně. Ráda bych, aby se vrátila 😀

cernej caj

PetraK
                  no abysme ji prece poznali! 😀 to je jeji nova paradni mikinka, tak tu si urcite vzala s sebou, kdyby od moooore foukalo 😀

MirkaD

tak dnes ten den stál za h…
                    ráno pečení+házení pečiva-3 palety s pečivem-a na každé vrchovatej sloupec toustových chlebů+ještě 2 sloupce vedle,takže přeskládávání těžkých beden-beru to po 2,at je to rychlejš..
                    no prostě honička…
                    v 7 s jazykem na vestě na kasu
                    chladařka-protivná,zástupkyně-ta mohla místo mluvení rovnou štěkat…a vrčet…
                    -já prosím mohla bys mi donést ty penízky?-podlízavý tu tutu nunu ton
                    -štěk,štěk-musíš počkat,mám jenom 2 rzce!
                    -prosím můžeš donést dvoustovky?-tutu nunu ton
                    -nemám!kdybych měla tak je asi donesu ne!-štěk,štěk-vrrrr-tonina…
                    to už to i šéf klidnil….
                    pak mezisměna…
                    celodenní dilema-zazvonit na další kasu?nezazoznit?-zazvoním
                    -to sem jdu jako kvůli 3 lidem!!!tak dík!!
                    omluvím se chladařce,i šéfovi-ano,vím,že to zdržuje,a že má xxx púalet chladáku,
                    ale když se udělá fronta,já zazvoním na dalšího a z té fronty 2-3 odejdou si ještě něco vybrat,takže lidí mín,ale to už je pozdě,to už je mela,že ta osoba jde na kasu zbytečně….
                    bože den peklo……:-(((
                    zástupkyni jsem nesla knížku-pidi knížka-Mýty a pověry o psech….
                    že jako nemusí mít od své papírové fenky štěnata…
                    středeční dotaz-co mám dělat,abych měla štěnata s papírama?
                    -já-proč chceš štěnata?
                    ona-no je to zdravý a chcu…
                    tak jsem řekla-přeplněný útulky,množky…
                    tak říkám co je potřeba k chovnosti-a co je to standart??
                    onehdy nám tvrdila,že její fena se jmenuje tak,podle papírů a to jméno musí mít,když je s papírama…
                    že nemůže na výstavu,protože umí sedni a neumí lehni….
                    -no,ale chce mít štěnata…
                    řeší,žže jí fena v půl roce kadí doma,venku se venčit nehce..
                    no a u středečního rozhovoru byl šéf,
                    a dnes říkaly v rádiu ráno něco o množkách..
                    a on-no jsme se o tom Mirečko ve středu bavily,že??
                    a druhá zástupkyně-že mě může být jedno,jestli bude mít štěnata ne bo ne,každýho věc,a žádná knížka ode mě na tom nic nezmůže…
                    no,tak jsem tu knížku stejně odpo půjčila,si to snad přeste…..
                    -mimochodem,odpo byla zástupkyně taky vráži….
                    přijela jsem ve 3,s bolavou krční páteří+bederní+vydeptaná jak svina,
                    vzala jsem okamžitě ven chvilku Dafču,pak jsem si šla pocvičit s Žerykem,a trochu projít
                    Dafča mě nasrala,že nebýt pacoš,tak ju zmydlím:-)-mrchu rozmazlenou§
                    viděla psa-teda fenu šiba-inu a blafala po ní-tak jsem jí nadala-říkám jí-ještě ty mě ser!
                    a doma mě může pak vytočit Martin a bude to špice!!
                    šla jsem ležet-,dávala na sebe pohankový polštářek,který jsem připálila v mikrovlnce…
                    smradu jak….v hradu…
                    no,nic,nakrmila jsem zvěř,s Žerykem dala pidi fotbal,-na 4 kroky u postele,učísla,
                    sklidila prádlo,dala prát deku,vytáhla tlustší,větší…
                    umyju nádobí mikrovlnku a pudu hají..
                    zítra zase ranní a bude nás mín..
                    chjoooo

Thielli-at si vezmou staříci kapesníky s rožkama*by ti řekla moje mamka:-)
                    vždycky,když šel můj tatka v létě dělat pomníky tak mu mamka říkala,at si vezme kapesníky s rožkama,tatka je kameník…

Kimi-paní je veleborec,že si nechala takový 2 telata!!!!
                    klobouk dolů až k zemi!!!!!!

Čajíku-hezky kreslíš!!!

cernej caj

petrs01
                      tady sem se nechala isnpirovat

Attachments:
                      cernej caj

MirkaD
                        tak to teda byl narocnej den, snad to zitra bude lepsi. Jinak teda u vas je tech sib docela dost?

ja dneska desne ponocuju, ale jeste sem chtela stihnout hadanku.

MirkaD

Kachna-to je mazec s družinářkou:-(
                          hele můžu mít blbej dotaz???
                          nemáš strach,že když se do toho jako rodič vložíš,že se po něm,může družinářka nějak vozit??

MirkaD

Čajíku-nooo,nečekám to zítra lepší,tím,že nás bude mín a v sobotu je vždy dopo hodně lidí….,
                            ale o jednu uvrčenou osobu tam bude mín…
                            shibu máme v Černčíně-ta se moc líbila Žerykovi,si s ni chtěl hrát,což může jen bez Dafči…
                            a v Bučovicích je a v Lovčicích je….
                            tvl,ty seš tele:-D
                            tě budu mít místo antidepresiv :-D-jsem ted viděla ten obrázek!!
                            jako naprostá špicaq!!!!!
                            seš talent!!
                            já bych prosila Dafču na pařezu a Žeryka s míčkem……

MirkaD

jinak strašnej psycho sen,kdy jsem ze spaní řvala,že se zabiju!!
                              a Martin mě za živýho Boha nemohl vzbudit….
                              paráda prostě…zajimavý nežádoucí účinky léků…

Zlata

Kachna
                                To jsem nevěděla.Bohužel už jsem v té akci vnoucatům těch 10 knížek objednala.

Kimi
                                To je fajn, že jsou pejsci v dobrých rukou.Než jsem viděla fotku,tak jsem si myslela, že jsou to jiní 2,byli na Fb a jsou teď na nějakém statku.Nemůžu to teď najít.
                                .

kachna

To jsem nevěděla

třeba synci studují právo a stáhnou ho z kůže a pak se bude hodit, že má firma dost peněz :D.
                                  Ale musím říct, že mě to šokovalo.

cernej caj

Vcera sem ztratila mp3:( jako vim ze to nei ionec sveta ale potrebuju presne tuhle…

Zlata

Kachna
                                      No je to fakt šokující,taková firma.
                                      Jenže ten balíček knih si můžeš vybrat tituly, takže je to pro mě výhodný.Knížky budu postupně rozdělovat,teď v únoru má svátek 1, když jsou dvojčata,tak dám oběma,pak vnuk,…Kdybych platila plnou cenu tak je to přes 2000.-
                                      Já spíš musím koukat po těch akcích.Rozšoupla jsem se s tou Rowlingovou,ta příjde příští týden.
                                      Paní učitelka z družiny je jako byly soudružky učitelky dříve.Se nějak zasekla v čase.

Thielli

Dnes vylet busem. Mistni: stavi to tady. Tata: tamhle platforma s tyckou, tam bude stavet. Ja: Ok, ja stojim tady, kde rekl mistni.
                                        Resume: tata jeste umi dobre behat. Stihl rozjizdejici se vuz.
                                        Jizda busem: kdo zna Harryho Pottera a vi, jak jel fialovy autobus, pak vi, jak se jezdi tady. Tri vozy se mijeji na dvouproude silnici za mocneho troubeni. Tuktuky a kola uhybaji do prikopu a natesno se vyhybaji spicim psum. Nez jsem prosla ulickou narvanym busem, rozmackla jsem nekolik sríancanu, muze i zeny, vsichni meri tak 150 cm a vazi 28 kilo. Sedacky v buse maji 20 cm na sirku. Z repraku rve lidova hudba. Venku je 30, v busu 50, kdyz stoji a 30 jdyz jede, ale zaroven uragan z otevrenych oken, pac jede 90 a kymaci se. Po hodine jizdy mesto, ve meste banka. Kdo videl film Zoopolis a obsluhujici lenochody, vi jak je to na srilance v bance. Na vymenu 100 usd jsme cekali 30 minut, starali se o nas 4 zamestnaci, kteri se ale zaroven starali i o tech 197 lidi kolem nas. Diskretni zona neexistuje. Kdyz fotili nekoho na doklad, bylo dalsich pet hlav v pozadi.
                                        Cestou domu jsme prejeli, bo jsme to my zeny vpredu nepoznaly a tata sedel vzadu a odmital se hnout. Ze to pozna i zezadu.
                                        Kdybych pila alkohol, tak si ho dnes dam.

Kimi

Zlato, statek, kde Bobíšci skončili bude asi Babiččin statek v Líšnici (nemám podrobnější informace), na webu není info, ale mohlo by být na fcb, já žádnou sociální síť nemám.
                                          web:

Babiččin statek

Zlata

Kimi
                                            To je krásný.Ti pejskové jsou boží Bobíšci.Kdo je vyhodil se asi nezjistí.

Tamti dva pejskové ale byli jiní.Já to pak už nemohla najít,ono to pak zas někde vyskočí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 661. až 680. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.