Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 641. až 660. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Maya

Ted koukam jak zas podrazili knizky, objednavala jsem pro brachu k narozkam o roce narozeni a tak jsem si prihodila tu novou detektivku od Rowlingovy, jeste ta minula stala kolem petistovky a ted takovahle normalni knizka pres 7 stovek.
      Ale asi jak co, jeste jsem si vzala co jsem mela dlouho policeno, Dejiny lidi, je to vypravna kniha s fotkama a tak a za tu chteli jen neco malo pres tisicovku. Fakt nepomer. Asize to neni bestseler.

kachna

A hodíš pak recenzi na Rowlingovou?

Thielli

Thielli ztratila v Kataru v pousti

Nedelejte si prdel, Esusová. Dnes to mela byt podle taty, rocnik 1946, prochazka po plazi na hodinku dve k mestecku. Po peti hodinach pochodu po slunci vcetne poledne jsme my zeny obsadily prvni nabizejici se vuz, zatahly dovnitr i tatu a nechali se odvezt zpatky do hotelu. Usli jsme 8 kilometru v pisku naboso. Cekala jsem, kdy ho klepne, nebo kdy se ti dva starici poperou, pac samo, ze to nebylo bez komentaru 🙈😂
          Teplota vzduchu 32, voda 29 a vlhkost 99%
          Fotky bohuzel neprochazeji. Vzdy me to skopne pri prenosu.
          No alespon jsem dnes videla psi utulek, byl tam, kam jsme dosli. In the middle of nowhere.

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci uživatelem Thielli.
          Kimi

Vzpomněla jsem si, že na webu obce, poblíž které se pejsci potulovali bylo foto:

https://www.obeclukavice.cz/aktuality/2-volne-pobihajici-psi

Až se mi podaří získat jejich šťastné obrázky, donesu.🙂

PetraK

Petrs01
              todle je prostě… paní,
              jasně, dyk je na to i zkratka, ofiko 😀 pí. učitelka 😀

Maya
              my byly s Megi překvapený, myslely jsme , že po snížení DPH tiskárny zlevní. Aaaprtky tak leda, naopak!!! Nechápeš.

Thielli
              Po peti hodinach pochodu po slunci vcetne poledne jsme my zeny
              tak ale to jste výborný, protože v mým podání by to bylo:

Po peti hodinach pochodu po slunci vcetne poledne jsem zhebla 😀

mají útulek??

PetraK

Petrs01
                todle je prostě… paní,
                jasně, dyk je na to i zkratka, ofiko 😀 pí. učitelka 😀

Maya
                my byly s Megi překvapený, myslely jsme , že po snížení DPH tiskárny zlevní. Aaaprtky tak leda, naopak!!! Nechápeš.

Thielli
                Po peti hodinach pochodu po slunci vcetne poledne jsme my zeny
                tak ale to jste výborný, protože v mým podání by to bylo:

Po peti hodinach pochodu po slunci vcetne poledne jsem zhebla 😀

mají útulek??

Kimi

Tak pokus – obrázek Bobíšci 1

Attachments:
                  Zlata

Maya
                    Taky mě ta cena zarazila.Mam jí objednanou v předprodeji,tak jsem zvědavá.

Kachna
                    Knihy Dobrovský teď mají akci do 14.2. 10knih pro děti za 399,- možná že bys tam pro děti vybrala .

Thieli
                    Užívej si,a ten útulek pro slony tam nemáš poblíž?

Petrs01

prochazka po plazi

Nejpozději po dvou hodinách by ze mne byl otcovrah. I když ono v tom písku asi není čím, co?

Thielli

Petrs01

8 km naboso v pisku, jedine, co tam obcas bylo, byl katamaran. Mne ho bylo nakonec lito. A bala jsem se o oba, aby nezkolabovali.
                        Meli jsme s sebou tak pul litr vody pro tri lidi…

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci uživatelem Thielli.
                        Kimi

A Bobíšci 2

Attachments:
                          Petrs01

pul litr vody

Což je ale v těchto podmínkách pitomost i pro tu plánovanou dvouhodinovku. A to asi nechceš vědět, co všechno vás zítra bude bolet (zjednoduším to – všechno), protože pohyb po písku opravdu není běžná chůze.
                            Něco normálního mezi válením u bazénu a smrtí v poušti by nebylo? (to píše ta pravá 😀 )

Maya

kachna
                              kdyz si vzpomenu, napisu, taky nevim kdy to budu cist
                              Thielli
                              vy jste teda dobri borci 😀
                              jako teplota neni moc vysoka, kdyz si vzpomenu jak my kdysi v Turecku 45 ve stinu, ale ta vlkhost musi bejt masakr

PetraK

Kimi – to je hezký! Tak pokud bys s paní byla ve spojení a ona by to uvítala, můžu poslat,.

Thielli – jste fakt blázni, hlavně teda staříci, a tý vody, to má Petrs01 pravdu, málo i na ten předpokládanej čas, tož se zrelaxujte.

Thielli

Holky zlaty, copak ja mohla vedet? Tata rikal, tady pujdeme kousek po plazi… 🙈😆

Je mi lito, od zitra budu revidovat veskere navrhy. Pujdou na proverku a pak teprv kyvnu.
                                  Tata mel vzdy realny odhad, vsechny cesty trefil zpameti, hodne toho vi…
                                  Ale stari ho dohnalo. 😳

kachna

Dobrovský teď mají akci do 14.2. 10knih pro děti za 399,-

NO tam fakt ne, páč Dobrovský je hajzl. Od takovýho knížku ani zadarmo
                                    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-beru-20-tisic-soudi-se-o-vyzivne-zakladatel-knihy-dobrovsky-bance-priznal-vic-232759

PetraK

Thielli
                                      Tata rikal, tady pujdeme kousek po plazi…

no to voni dělaj přece, když jsme malý a chtěj nás vytáhnout na velkej výlet, to neřeknou do plnejch, jde se vždycky jen kousek…:D

Kimi

PetraK – kamarádka se mi ozve, zda budou Bobíšci něco potřebovat – dám vědět.

PetraK

Kimi – fajn, poslala bych. Koukám tady na ta vodítka – jsou pěkná, pevná, košík by se musel odzkoušet?

PetraK

KRÁÁÁSNEJ VÍKEND!!!
                                            mAŽU DOMŮ

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 641. až 660. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.