Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 541. až 560. (celkem z 1,732)
  • Autor
    PetraK

černej čaj
      Vcera v oraci 6-20, dnes 5:30 – 16:30

a kruci! 🙁

Asteris

Obrázek moc pěkný, i když takhle by z toho druhého psa byla placka, Black zalehává decentně, sroluje mezi přední packy a přidrží bradou a hrudníkem 😃

MirkaD

tak jsme po obědě jeli na veteinu,
          já teda rychle vytřela,než dojel Martin,
          pustila Dafču na dvůr vyčurat a vyjeli jsme,
          u veeteriny už plno,tak jsme jely o parkovištátko vejš,
          Dafi se aspon cestou tam vyvenčila,přece jsem se asi potřebuje kousek projít na vykakání,
          kontrola?teplota ždibec menší,dostala další 2 injekce,záda ju furt bolí
          vyfásla 2 sirpy +antibiotika oboje od zítra,
          a od příjezdu doma spolu chrníme v úpsteli,natulení a posloucháme audio pohádky…
          včera mě totiž volali z práce,že mám dnes dovču….
          už novou teda
          si musím hlídat,by mě zbyla na září…
          zítra ranní
          Martin si hrál chvíli s Žerykem venku,ještě bych měla jít chvilku s Žerykem..a cvičit….
          Petrs01-hezký obrázek na tričku:-D

Čajíku-no těpic teda,to zní teda blbě….chudero malá nebohá…

Fifi

Brypodvecir vespolek,
            Cajiku, to mas sakra dlouhy sichty, budes to mit aspon vyvazeny zaplacenim nebo volnem?

Mirko
            At je Dafce lip a lip, nesnasim, kdyz pesani ochori.
            Mas volno, tak nedelej nic. 🙂

Esusova
            Tvoje maluvky by byly fakt skvely na tricka. Nebo hrnky. 😀 Strycek fila povedenej. 😀

Zdravi vas Pepin, dneska natvrdo vyrval chlapka, kterej si dovolil zaparkovat pred barakem. On hlida fakt jak ten blaazen uz ted. 😀

cernej caj

Ani volno, ani penize… tech 9 vikendovych hodin bude proplaceno, tech 22 beznych se neprevadi, vybrat nelze, neproplaci, ale zkusi mi zaridit nejaky vsimny do vyplaty.

hori celej projekt, zakaznik mel neco dostat vcera a vcera se zjitilo, ze to neni hotovy a kolega co slibil, ze to bude rekl, ze na to potrebuje jeste 2 mesice 😀 takze pruser uz to je, ale aby se zazehnal tak vsichni vsechno zahodit a maknout…

odnesla to krcni pater, klasika, tech 8h v praci jeste dam, ale 14… a skoro dva dny po sobe…

jinak sem vas prolitla a pulku zapomela

Petrs01
              suprove si to esusce vylepsila 😀

Thielli
              uzij si dovcu, ale instac tu snad nikdo nema, tak nevim, ze nam bys to ukazat nechtela 😀 se za toho staryho pana stydis ? 😀

Asteris
              paradni fotkou sis nabehla 😀

Fifi
              ooo tak to k nicemu neprejeme at se to nezakrikne!

kde to zvire vzalo tak dlouhy nohy?

MirkaD
              dobre, ze si s dafinkou jela a uz ma navic lepsi oblecek, ono asi v tom vlhku divnym mrazivym prizemni pes vic prochladne

PetraK
              fotka rozplacle krysy je fajn, az pak sem zjistila, ze to neni lov mysi 😀

Fifi

Auvajs krcni pater, si odfrkni, protahni, hlavne zadnou migrenu!
                kde to zvire vzalo tak dlouhy nohy?
                Se vytahuje, no, frajirek pruhatej. 🙂

Thielli

Fifi
                  ten je krásný!

čajiku
                  Mne se tohle nelibi. Ok, hodina prescas, kdyz je potreba, ale tohle je otroceni. Tohle na me taky jedna firma zkousela, ze se prace nedala stihnout v bezne pracovní dobe. Po mesici jsem jim rekla sbohem. Ze uz nejsu blba a umim pocitat. Slozenku ti taky nikdo nezaplati, obed taky nedostanes od armady spasy. Pracujes a za praci je vydelek. Nazdar. Jednoducha rovnice.

cernej caj

Thielli
                    Tohle je poprve a delali sme na tom vsichni, tak verim v to vsimny… ale yz mesic po nadtupu jsem upozornovala, ze je malo lidi na ren objem prace:D priste na to prdim, ted at se ukaze sef, protoze to bylo na vyslovny pozadani. Doted jinak v pohode.

MirkaD
                    Na bederku je nejlepsi chuze, pomaha prikrvovat a uvolnovat. Sice by nemysel byt protivnej,ale chapu, ze vsechny pozice ala pobozky, gate, boty.. sou dost bolestivy, ale chuze pomaha tak je dobre, ze aspon trochu chodi a vezme vas ven autem.

MirkaD

Čajíku-no chůze by byla na bederku fajn,kdyby chodil…,
                      ale on bud chce jet někam autem,nebo nevytáhne paty z domu….,
                      no a jak nevytáhne paty tak má furt pocit,že je venku teplo,
                      takže coo,takže se na veterinu zase oblíkl málo,že…je to marný…..

Milena z Prahy

Fifi
                        Hele, na tý druhý fotce už to kouká docela ochočeně a láskyplně 👍.

Černej čaj
                        To bys měla blbý, kdyby se tenhle model nějak často opakoval 😕.

MirkaD

Milko-noo,to mě mluvíš z duše…….:-(
                          snad to byla u Čajíka vyjímka…ale brutální teda….

Fifi

Mirko,
                            taky nechci prikladat pod kotel, ale on je ten tvuj muz fakt momentalne zaostalej? Na dietu prdi, kdyz ma zadovej problem, prdi na to.
                            no chůze by byla na bederku fajn,kdyby chodil…,
                            ale on bud chce jet někam autem,nebo nevytáhne paty z domu….,

Twe, me kdyz chytla ta plotna/skriplej nerv prdelni, po Novym roce hned co to slo rehabka, porada, cvicit nic hned neslo, chodit neslo (takze ne vzdy to jde hned rozchodit), ale aspon jsem s tim neco delala, za par dni uz jsem mohla najet na cviky. Ponozky, boty, ba i sednou na wc bylo sileny, nemam poskoka, musela jsem si pomoct sama. A ty si taky pomahas sama, kdyz te neco boli, opakuju svou otazku, kdy si ty zajdes na masaz, fyzio?
                            Jinak muj zadoproblem bude zavrsen zitra fyzio, este porovna mistr muj hrb, bederku a vymysli mi cviky na miru. Bo s hrbem a ted tou seklou prdeli to nebude jednoduchy.

Zlatko
                            Diky za optani, tatka byl prevezen minulej patek do CB, ohledne cesty si ani nestezoval. Spis frfna jeho spolubydlici, bo otec chrape. Ale zatim se hoji dobre, berluje, rehabilitovat muze az za nejakou dobu, ted musi srustat. Takze to uz bude doma a resit se bude vse tam.

Milo
                            Hele, na tý druhý fotce už to kouká docela ochočeně a láskyplně
                            Castecne ochocene. To je pohled pred skokem na cloveka. 😀

Asteris

Pepino je roztomilej a roste jako z vody…

PetraK

Fifi
                                Zdravi vas Pepin,

tvl Pepine – ty seš ale velkej kluk. A jak už koukáš jinak!:-)

že bych s hrnkama vobjížděla vánoční trhy? 😀

PetraK

černej čaj
                                  jinak sem vas prolitla a pulku zapomela

se nedivim, chudero, doufám, že touhle dobou spíš.

Mirka D.
                                  supr, že dovča nečekaná, ono se to s Dafulkou i hodí, co?

ale on bud chce jet někam autem
                                  autem????? když nemůže sedět? 😮 Si pamatuju, jak mě chytly 3x fest záda právě v bedrech a sedět v autě byla čirá vražda!!! to má nějak pomíchaný.

Fifi
                                  nemam poskoka, musela jsem si pomoct sama.
                                  no přesně. a ještě dva čokle na hrbu.

Fifi

Esusova
                                    Kidne s hrnkama a tricka rajzujte po trhach. 🙂
                                    autem????? když nemůže sedět?
                                    A to zase prr, ja s tim klidne ridila. Sice jsem mela pravou nohu od vsech moznych nervu bolavou, ale reagovala normal na pedal, navic sedadlo si lze sklonit a upravit tak, ze pohodlne sedis i za volantem s bederkou v prdeli. Mluvim z vlastni zkusenosti. 🙂
                                    Zadky prdelni mas v emilovi, dosly? 🙂

tvl Pepine – ty seš ale velkej kluk. A jak už koukáš jinak!:-)
                                    Akorat na tech fotkach vypada fakt jak zkroucenej olgoj. Velkej kluk to je, mimino do 4 mesicu, co se chova jak dospelak. Ted ho trapi zase naky žuby, hlodal stolecek, asi se to vydame rozchodit na nocni prochnu, az se mi nabije baterka.

Kimi

Pepino má kouzelný kukuč.🙂
                                      Ještě k Bravectu – Goli ho snáší velmi dobře. On je na klíšťata jako magnet, zkoušela jsem pipety i obojky, ale při jeho chlupatosti nic jiného než Bravecto nefunguje. A nechodíme jen kolem domu. Protože on trpí separační úzkostí, beru ho s sebou, kam to jde, na nákupy většinou jezdím autem, v autě on vydrží čekat, asi má jakousi jistotu, že se k němu vrátím. Polňačkama a lukama už moc nechodíme, občas do parku, kvůli hluchotě musí být stále na vodítku, ale vedle cest si pilně počuchává. Je tady kolem chodníků dost zeleně a klíšťata jsou dnes všude, díky mírným zimám neubývají. Stalo se mi třeba, že jsem šla po cestě, Goli čuchal vedle v trávě a když jsem ho nakládala do auta lezla mu po hlavě tři klíšťata a pak doma jsem ještě našla dvě mrtvá. Samozřejmě bych byla raději, kdyby to fungovalo jako u Kory, která cizopasníkům nechutnala a nikdy neměla ani blechu, ani klíště.

Fifi

Kimi
                                        Ale na tohle ti staci Goliho nastrikat jen tim treba Arpalitem Neo, coby repelent + zabijec klistat, klidne jednou za dva, tri tydny, kdyz ho nekoupes. Je to halt psi staricek, Bravecto bych mu uz vubec nedavala. Ale muj nazor. Tebe tezko presvedcit, kdyz tu dost lidi napise, ze je to zbytecna zatez pro staryho psa.

cernej caj

Kimi
                                          Vidis, na tebe jsem zapomela, je dobre, ze vet goliaska prohledl, upravil co upravit bylo treba a uz snad vam obed bude prijatelne dobre:)

Fifi
                                          Presne, kdybych ridila, s rou bederkou bych tonasi zvladla taky, tam zas byl problem fostat se do auta a z auta, ale zrovma sezeni docela slo:D sice ne na tech zadolamacskejch vodorovne zahlejch netvarovanejch sedackach v buse, ale slo.

Zala sem si vecer bachovky rescue, protoze v pondeli sem makala celou noc ve snu a dneska sem se fakt dobre vyspala:)

Muz ma v aute charkieho granule od pondeli a jel dnes na 2 dny do prahy:D ale tak nejhur dostane jaterni, kdyz to nevyjde. Ja to z auta tahat nebudu a uprimne vlastne obdivuju, jak tyhle 30kg nekdo (zensky) zvladnou balit a davat ppl…

Dneska mam jen do 12, aspon mala usluzba mela sem puvodne domluveno ve 14h vyjimecne ale rikam sefovi, ze chvi ve 12btak dnes jen 6h:) uz se tesim.

Pak si jdu pro ty caje, muz jel vxera autem kolem tak slibil vyzvednuti ale nakonec nevyzvedl tak mam radost, ze to budu musetbtahnout domu a zitta do prace lrotoze dnes nemam obedovku, ve ktere bych si tam skocila…:D

A ctbrtky byvam do 14:30 a v 15h je zas hodinovej meeting… takze za celej tyden aspon dnes volny odpoledne

PetraK

RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            RRRÁÁÁ
                                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Považte! Huž mám jednu skříňu uklizenou,heč. do vánoček to stihnu dozajista 😀 . Neni kam spěchat. Zatim 😀 😀
                                            Fčéra jsme přijížděli dom, vyjeli z lesů k nám na louky a to byla taková ale krása!!! Šécko bylo bílý, ojíněný. Jeden z nejhezčích dní týhle zimy. A tak jsem si ještě večír vytáhla ohaříky na krátkoprocházku. Luxusně se v tom mrazíčku dýchalo. Dneska je to šécko pryč a prší. Thielli věděla dobře, kdy vypadnout 😀

Fifi

DÍKY ZA PERDELE!! to bé hádáníčko!
                                            Já teda s těma zádama nejen dovnitř a z auta, ale jízda – bylo peklo.

Kidne s hrnkama a tricka rajzujte po trhach. 🙂
                                            se obávám, že tak odolná nejsem.

Edit – nepřší. LEJE.

černej čaj
                                            a uprimne vlastne obdivuju, jak tyhle 30kg nekdo (zensky) zvladnou balit a davat ppl…
                                            jo, to jsou fakt kolikrát váhy, co ty ženský musí tahat. Však rozvoz masa je taky masakéro – ty termoboxy narvaný mraženým masem… , výborná posilovačka. Nebo rozvoz jídla. Když jsme párkrát objednávali Rohlika, tak nikdy nechci po těch kurýrech, aby mi to vláčeli domů, protože toho za ten den mají dost. A lidi jsou tak líný, že si nechají doručit ke dveřím v paneláku i nákup, kde je pár rohlíků a lahev mlíka.

Dneska mam jen do 12,

jeee. to je dobře, moc si to užij po tom maratonu.

Edit – nepřší. LEJE.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 541. až 560. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.