Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 11 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 521. až 540. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Petrs01

FAKT MU NEBYLO V PÁTEK DOBŘE

no a? Každému občas není dobře. Občas velmi. Ale to ho neopravňuje k tomu jak se chová.
      Já třeba i předem hlásím ve smyslu „jsem rozbitá, strašně mě to bolí, takže kdybych byla protivná, tak se prosím nezlob“ a pak se stejně snažím protivná nebýt. Obzvlášť když po tom druhým něco chci! A srážení druhého že nepřemýšlí to je prostě na přesdržku. No u mne spíš na koberec.
      Jinak každej máme občas mozeček na výletě, ale vždycky se to dá říct tak nějak do ftipu (bo co už naděláš) a ne druhýho sejmout.

MirkaD

jinak jsme si užily s Žerykem boží větší vycházku-heč!
        vyšla jsem strašně kynologicky,s vodítkem přes sebe z brány(chodím tak málokdy,jezdí kolem zahrady totiž do baráků a jezdí rychle,takže chodím ze psama na vodítkách ze zahrady,ono je i tím,že jsou malý tak s něma sméknout do boku na vodítku,než je povelovvat,zvlášt na začátku vycházky,když čmuchají,jsou ždibec nepřítomní a tak)
        ale tak jsem velkokynologicky vyšla s vodítkem kolem sebe,-a takhle celou vycházku!
        Žeryk ve svetru,ve kterým válel furt sudy-spokojenej!
        tak jsme šly ke křížku,a pak dolů podél lesa,a pak lrpálem prudkým podél leesa navrch-pomrzlo bylo,+slunko,
        Žeryk běhal,čmuchal,tama jsme dlouho nešly..
        pak jsme vlezly do lesíku,kde jsme dlouho nešly,druhej lesík směrem na Kojátky,
        prošly jsme to lesíkem,Žeryk furt běhal,čmuchal,a pak jsme dolezly k lípě-dolezly,protože tam po vyjítí z lesa už bláto na polnačkách,tak jsme dolezly k líě,
        tam 3 cm od lavičky ukázal lavičku:-)
        a šlo se od lípy po blátě dolů
        to už šel za nohama,jak má ve zvyku,ale velkou část vycházky si poběhal,počmuchal,poválel,a my si to oba!!!!!
        moc,moc užily!!!
        na zahradě jsme si pohrály shračkou,na závěr daly pár cviků-kvůli protažení zad-kroky,otočky,obíhačky,couvačky,packy,panáčka
        a pak vana a dom-ŠČASTNÝ ŽERYK,ŠČASTNÁ JÁ!!!!
        -jen sami 2-já a on a příroda!!!!

Milena z Prahy

Thielli
          😃😃😃
          Tyhle titulky u nás doma taky jedou, teda děláme si z nich srandu s Robertem. Můj nejoblíbenější je „Tohle tělo teď patří Robštajnovi“ a tak 😁.

Maya

Thielli po plasticke operaci psimi zuby, neuverite, jak ted vypada 😀

Maya

Mirka je moc hodna a bohuzel na sobe necha drivi stipat
              kdyby me takhle nekdo sekyroval a srazel v dobe kdy mu pomaham, tak bych mu vsechno flakla k noham a sla se projit se psama
              jinak teda o tetanovce do zadku jsem neslysela uz leta, vzdyt to uz se dava do ruky snad 20 let?
              a pripomina mi to, ze ja vubec netusim kdy jsem mela posledni

Asteris

Thielli, užij si krásně dovču a už se těším na otitulkované fotky, tedy doufám, že ne na instáči. Vzhledem k tomu, že se moc netěšíš, tak to bude určitě moc fajn.
                Mirko, ty fotky Emči jsou kousek od letiště Točná (žabák) a ta druhá je Jenerálka – Šárka, všechno Praha 😃. Doufám, že Dafy bude brzy v pořádku a je dobře, že jste si to užili s Žerykem, jednomu to udělá moc dobře, že?
                Fifi, držím palce, ať je to s Pepinem čím dál lepší. On je žíhaný přesně jako Black, co s ním ráno venčíme – to je tedy brazilská fila, hodný a jemný pes, který hlídá, aby se v té venčící smečce nikdo moc nevytahoval. Ovšem nesmí jiný samec moc obtěžovat Báru ( norfolk teriérka), to pak přísně zakročí: bafne, případně zalehne, ale většinou stačí to bafnutí 😃 😃 😃.

PetraK

MirkaD.
                  nevadí mě se o někoho starat,vadí mě ty řeči okolo
                  no bať mluvíme o tom stejným.

Thielli
                  ešivá to béš dávat enem na instáč, jakejsi, kde se nepohybuju, tak budu mít mít hlubokej smutek, páč nevidět jak se toho Thielli nebojí a dovádí se starším mužem ve vlnách, to bé velkej životní průser 😀

PetraK

Petrs01
                    Já třeba i předem hlásím ve smyslu “jsem rozbitá, strašně mě to bolí, takže kdybych byla protivná, tak se prosím nezlob” a pak se stejně snažím protivná nebýt

no přesně. Jak si Brtnik vylomil nohu, tak mě taky nesežral za živa, dobetonovali jsme a jelo se do nemocnice. protivná jsem byla naopak jednou v tu dobu já, jak jsem v tu dobu byla za řidičku a jak jsem ho zapomněla v tý práci a vzpomněla si až na dálnici a musela jet obkličkama a bolela mě z toho noha a byla jsem krapítek dost nervní, ale i tak jsem vykřikovala,že jsem v hajzlu, ať mě nevnímá.

Jinak každej máme občas mozeček na výletě, ale vždycky se to dá říct tak nějak do ftipu (bo co už naděláš) a ne druhýho sejmout.
                    tohle by si vyžral, až by se nepostačil divit. Nesnáším navážení se. Je to ubohý.

my si to oba!!!!!
                    moc,moc užily!
                    !!
                    a to je moc a moc dobře, potřebujete to oba. 🙂

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem PetraK.
                    • Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem PetraK.
                    PetraK

Ovšem nesmí jiný samec moc obtěžovat Báru ( norfolk teriérka), to pak přísně zakročí: bafne, případně zalehne,

Attachments:
                      Petrs01

jak jsem v tu dobu byla za řidičku

Na tohle je jednoduché pravidlo:
                        Nikdy, NIKDY se nehádej se řidičem. I kdybys měl 1.000.000x pravdu, on má něco víc – volant a pedály. A když se začne hádat řidič, tak 1) je to debil 2) má pravdu. Dokud řídí, prostě má pravdu.
                        Kdo se tohodle nedrží, je sebevrah.

Petrs01

zalehne

tak tohle chci na tričko já! 😀

PetraK

Petrs01
                            Nikdy, NIKDY se nehádej se řidičem.
                            no von se nehádal, já byla vzteklá jak lasička zavřená do odpadní trubky.

tak tohle chci na tričko já
                            je tvůj. 😀

Petrs01

Ale jinak todleto je děsně mega vtipný 😀

jak jsem ho zapomněla v tý práci a vzpomněla si až na dálnici

Bych chtěla vidět tvůj výraz když jsi na to přišla, že ti jaksi chybí jedno spoluzavazadlo 🤣

PetraK

Petrs
                                vidět tvůj výraz

já taky člověče. valim si to z Řep domů, děsně soustřeďovaná, ale už to jedu po třetí, nebo po čtvrtý, tak jsem i trošku ščastná, že sem tak vodvážná a pak prdho!
                                vím přesně, že to bylo před nájezdem na dálnici. Půlka hlavy říkala, uhni do pryč, někde se otoč, vrať se a jeď cestou, kterou to znáš. A druhá furiantsky pravila, jeď na dálnici, tam někde sjeď…….. Je to kráva, ta druhá půlka hlavy, abych to tak kulantně nazvala.

Petrs01

Je to kráva, ta druhá půlka hlavy

máš véééliký štěstí, že neumím malovat 😁

Kuskus

Thielli, taky se těším na report z dovči a nadupaný dekolt a neznámého cizince ve vlnách 🙂 🙂 Po celou dovolenou ať vás všechny provází jen samé příjemné zážitky.
                                    Ách exotika… já byla nejdál v Bibione a párkrát v „Jugošce“ a i to stačilo, abych se do moře zamilovala nadosmrti.

PetraK

máš véééliký štěstí, že neumím malovat

Attachments:
                                      Petrs01

no tak ale tudle rukavici musím zvednout

Attachments:
                                        PetraK

Petrs01
                                          😀 :D| 😀
                                          jo, přesně takhle 😀

cernej caj

Vcera v oraci 6-20, dnes 5:30 – 16:30

Ano, nejak to neodpovida zkracenymu uvazku:D doctu vas pak, masakralne me boli krcni pater:(

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 521. až 540. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.