Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 1,732)
  • Autor
    PetraK

Thielli
      , že bychom neměli ještě tlouci do klínů,
      no přesně proto jsem to smázla, a nechtěla jsem abych Mirce ještě přitápěla pod kotlem, jenže když jsem to prve četla, tu scénku, co popisovala a pak koukám, že pacient se hrne na výlety – když předtím nemohl sedět ani v autě -tak najednou to všechno jde? A předtím musím na toho druhýho řvát jak prokopnutej? No, to by se chlapec velmi rychle vzpamatoval teda. To jen von chudínek je nemohoucí? a že druhej leze vyčerpáním hubou v zemi, to jaksi nezajímá. Zas sem se vztekla. Já se dycky jednou za čas vzteknu, když to takhle čtu.

Zlata

Thieli
        Držím palce ať dobře doletíte,ať se ti pobyt líbí,je bezproblémový,a ať se šťastně navrátíš.
        Fifi
        Co tatínek? Když jsi psala že ho budou převážet, vzpomněla jsem si jak převáželi mě .Ty český silnice,dálnice jsou fakt super .
        Jo s Pepinem supr.

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 1 týdnem uživatelem Zlata.
        Maya

tak Thielli uz bali kufry koukam, pak nam sem bude postovat fotky z plaze a my umrem zavisti 😀

PetraK

Maya
            my umrem zavisti 😀

jak jsem ji tak stihla kratičce poznat, tak myslim, že spíš smíchy, páč něco našteluje, vyfotíto a já se půjdu převlíkat, protože se počůrám smíchy!

Jako fčéra ty kozy! Seš lepčí než Benda, ten už nevěděl, kde kozy má! A tydle jsou veleftipný! Jen si to musím pouštět opatrně, čokle to dost zajímalo a Brtnik zprvu vůbec netušil co to slyší 😀 😀 😀

PetraK

🙂 to je moc hezky napsaný:

Pod vedením mocného piškotku dokáže běžet za člověkem přes všechny překážky, nevšímat si dění okolo a stoprocentně se soustředit

Útulek Tábor 🙂 , popis pod jedním jejich štěnětem.

Maya

PetraK
                mocny piskot, to je dobry 😀
                u nas to teda moc neplati a piskotek ma moc jen obcas 😀

Maya

PetraK
                  no ty kozy se mi moc libily, netusila jsem ze najaky zvire dokaze vyluzovat takovy zvuky 😀

PetraK

Maya
                    ze najaky zvire dokaze vyluzovat takovy zvuky
                    já taky ne, jehehééé

Petrs01

aktualizace teleféna

to bych viděla spíš obráceně – vloudila se ti tam nějaká aktualizace a teď to chce nově potvrdit, že mapy můžou odebírat polohu. Pokud teda nedošlo k nějaké obvyklé chybě, která se napravuje vypnutím a zapnutím.

Kimi, taky bych do něj nic necpala a Bravecto mi nesmí přes práh ani u zdravého psa. Cibule nevím, ale se solí??? A spíš bych do toho nevrtala.

Mirko, k Martinovi nemám slušných slov a ty neslušné sem psát nechci. Stručné shrnutí: sobec.

PetraK

Petrs01
                        já jsem jim to právě povolila, chvíli to fungalo a pak ne a když jsem mapy vypla zapla znovu, a udělalo to to okýnko Teď ne – pouze tentokrát, tak to tentokrát prostě nefungovalo. Já aktualizace prsotě nechci, nechci aby mi furt něco nutili. Oni si to stejně časem vynutí, já vím, ale bojuju! 😀

Petrs01

Ještě k té poloze v telefénu – předchozí tablet měl zajímavou chybu – občas si něco „dloubal“ sám. Jakože fakt – mám natočeno, jak si sám hraje hru :-D. Ovšem když mi takhle za jízdy vypnul polohu v navigaci, tak šel na reklamaci.

Maya

PetraK
                            zkus restartovat telefon, nekdy to pomuze
                            ale tipuju to bude ze nemas aktualizovanou bud apku a nebo android v telefonu, bez toho ti to proste bude blbnout cim dal vic

PetraK

Krucinál, já bysem ho brala, kdyby to šlo.

https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=87943

Thielli

Kimi
                                – také hlasuji proti Bravectu. U nás dokonce ani pořádně nezabíralo. Dala jsem na návrh veterináře, že když jsem ten kožní alergik, tak pro mě líp, ale pro psa hůř… no jednou jsme zkusili a vycouvali.

Maya
                                – no nevím, já už jsem taková otupělá celkově, takže takové to těšení, co bývávalo, vůbec zatím nepociťuji. Jedna kolegyně tady z práce, naštěstí se celkem míjíme, ona je v tom módu „stoupání ke hvězdám“ a to já nerada… tak ta tam byla minulý týden surfovat a šlápla na rejnoka a on jí prý vzal ostnatým jedovatým ocasem po noze. Tak prý ochrnula na půl těla a hurá do špitálu. No, co. Nemá šlapat na rejnoka. On je tam doma.

Petrs01

Nemá šlapat na rejnoka.

Jo, to jednoznačně!
                                  Jinak kdo chce rejnoky, rozhodně doporučuji ZOO Lešná (určitě to vyjde levněji než letenka na Cejlon 😀 ). Ale nesměj tam psi, jakože vůbec.

Maya

Thielli
                                    chapu, ja uz jsem otupela dlouho, proto taky jsem naposledy na dovoleny byla asi pred 20 rokama 😀

Zlata

Petrs
                                      Já si z Lešný pamatuju plameňáky u východu,pak nám ujel poslední autobus a my šli do Gottwaldova (bylo mi asi 12) pěšky 😁

Thielli

Holky, kdo je tu přes ty kompjůtry?
                                        Musím si ještě založit instáč.
                                        Abych tam mohla dávat příspěvky s titulky – „Takhle to Thielli vybalila na pláži v bikinách“ nebo „Fanoušky potěšila Thielli bujnými vnady“ nebo „Až tohle uvidíte, do očí se jí určitě dívat nebudete“… nebo „Zasloužená dovolená v luxusu po tvrdé dřině s hnědou ovcí“… nebo „Thielli se toho nebojí a dovádí se starším mužem ve vlnách!“

Petrs01

příspěvky s titulky

na instáč nééé, tam to uvidí jen ti co mají instáč a to já teda ale fakt nejsem! A tohle nevidět by mě ale opravdu mrzelo moc! 😀

MirkaD

Thielli-tys to zase zabila,bože su tak ráda,že jsu tu!!!
                                            je s tebou prdel!!!!!!

PetraK,Petrs01-někdy mám pocit,že u jste u nás byly v pátek…
                                            a ano,po dnešním telefonu doktorce,kdy jsem jí volala,že tam mám tu hrčku furt,po té tetanovce…
                                            s tím,že jsem věděla,že Martin jede za chvíli tam na kontrolu,taky by mě kdyžtak vzal sebou….
                                            tak po telefonu,kdy sestra,že si promluví s dktorkou a zavolá mi a do 2 minut mi volala
                                            tak mezitím Martin naštvanej-proč jsem sestře neřekla,že on tam jede?
                                            kdy si jako pak vyzvednu případně recept?
                                            tak to pojedu extra do města?
                                            proč se nezamyslím nad tím,když něco dělám?
                                            já-dyt se nic nestalo,tak pošle e-recept…
                                            jak nestalo,,e recepety se ted neposílají…
                                            no dvouminutový drama na stokrát omletý téma-Miruška nepřemýšlí,mozeček nezapojí……
                                            po 2 minutách volala zpět sestra,vše v pořádku,ano hrčku tam mít můžu,dobře,že jsem dostala pidi tetanovku,
                                            nic se psát nemusí,vše probrala s doktorkou..
                                            Martin došel,že teda jede k doktorce,nádobí umytý,oběd uvařený,pak pojedm na veterinu s Dafulkou,vše v pohodě,milius…
                                            a může dotáhnout zas sahr dort a šlehačku jako omluvu za ten pátek…
                                            za ten pátek se mi v sobotu omluvil a dotáhl dort,že mu bylo fakt blbě..
                                            tak asi je mu blbě i když si telefonuju s doktorkou…
                                            -tak ano,máte v něčem pravdu-když mu něco je,tak je sobec,ale ne PROTO,ŽE SE O NĚJ MUSÍM STARAT,FAKT MU NEBYLO V PÁTEK DOBŘE….
                                            to by mi nevadilo,on se o mě taky často staral,když mě nebylo dobře,to bych mu KŘIVDILA!!!
                                            ale kvůli jeho blbým kecům k tomu-tak ty mě vadí hodně….,
                                            nevadí mě se o někoho starat,vadí mě ty řeči okolo…….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 501. až 520. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.