- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
29.1.2024 v 14:05 #165974
MirkaD
PetraK-já se s tím výletem blbě vyjádřila-my výlet oba říkáme tomu,když vyjedem kousek od domu a jdem třeba 20minut a od domu jsme 5 minut…
-ale vzhledem k Dafině jsem řekla,že bez ní
pak jsem řekla,že s ní-ale pro bundu-pořádnou-pěkně držécí/pohodlnou a granule a veterina
i jsem říkala veterináři,že než jsme jely k němu tak jsme jely pro novou bundu Dafině29.1.2024 v 14:22 #165984PetraK
Mirka D.
já myslela Martinova záda, vždyť se přece nemohl ani oblíknout.29.1.2024 v 14:25 #165985MirkaD
k čemuž se váže taková přihod z práce..
k výletům..
já dávám na fjsbůk fotky ze psama,některý-třeba ze zimy,jak jsou tam za sebou jak vláček-a do toho modrý slunko-je z vycházky-všichni 4-lípa,les a od lípy dolů ve sněhu…prostě za barákem
pak fotka Dafi+Žeryka na lavičce-sníh-ta je kousek k lípě-naše nejkratší venčící trasa….
pak jak Dafi stojí na motoru -nebo výfuku z traktora-+fotka jak mi nese klíče od vrat-tak to jsou obě fotky ze Ž.lesa-první odbočka,focený po Martinově ranní-asi 5-10 minut cesty autem,kolečko po pařezech 20 minut,zakončený tím,že mi s Žerykem nosily věci-já měla ten den volno…
vycházka chvilku,od baráku kousek
pak tam mám fotku ze Silvestra jak mě pusinkuje Žeryk-a jsou tam všichni čtyři-vycházka ani ne hodinu,10 minut od domu autem….
1vlaková zastávka…
no a fotku z Milotic+fotku Moravskýho krasu před týdnem
a fotky 4 psů na stromě jak jsme byly o Vánocích z máti v Kozlanech-taky kousek odtud,krátká vycházka
a bavím se o vycházkách přes zimu ted co mám na fejsu-2 výlety!-Milotice,Moravský kras
výletečky-kousek od domu autem,ne moc dlouho venku
a pak vlastně za zahradou…
no a ve čvrtek ve sluchátku šéf-Mirečko,jdete zítra do práce?
já-ne
on-proč?
já-nechodím 7 dní ze sedmi
on-proč?
já-protože mám rozečtenejch hodně knížek!(četla jsem si i o přestávce,šéf mě u toho viděl)
kolega-protivným tonem-nooo,knížky,knížky,hlavně,že se furt chlubíš výletama!!!
na fejsu!!
já-no tak máš jezdit taky!
on-já jezdím,neclubím se tím!!
šéf-ty vaše fejbuky…třeba se chtěla Miračka podělit s přáteli….
-já-no,třeba,ta fotka,jak tam Dafina stojí na tom motoru,to je aby si lidi uvědomily,co je za bordel v lese,taky je tam umyvadlo,obří pneumatika a odpadky…..
a šéf-to tam beztak odvezl …
já-záchvat smíchu na celej obchod:-D:-D
kolega-noo,jak bych to tam asi vezl??
šéf-máte dobrý auto,ne??
já-smích…:-D
tím,se debata uzavřela,s tím,že jsem jen prohodila-bože,člověk jednou za měsíc vytáhne čapy z práce na výlet-myslela jsem tím kras a Blansko,a je kolem toho keců a drama….
kolega mi pak nabídnul dortík,dýmka míru vykouřena,válečná sekyra zakopána…
na fejsu su ve skupině ÚŽASNÁ MÍSTA V ČESKU
jsou TAM PŘEKRÁSNÝ FOTOGRAFIE Z VÝLETŮ-HRADY/ZÁMKY,PŘÍRODA,MLHA/ZÁPADY SLUNKA
ano,dávala jsem tam fotku z Krasu a Milotic a Bukovanského mlýna..
moje fotky mají 30 lajků v této skupině 😀
a ostatní tisícovku lajků:-)
ale prostě mě nikdy nenapadlo,že by fotky z mých pidi výletů,případně fakt za barákem mohl brát někdo jako chlubení..
já fotky z vycházek a výletů beru jako inspiraci,nebo se prostě kochám….
a já se ráda kochám krásou naší země,
případně krásou objektů…29.1.2024 v 14:30 #165986MirkaD
PetraK-jooooo,to je Martin-dones,přines,obleč nemůžu…,ono ho teda ty záda bolí,to ne že ne,i to bylo vidět u rodičů,že ho bolí,ale když se rozcchodí tak dobrý,tam je blbý to vtávání,nazouvání gatí,ponožek,prostě zohlý záda….
ale chodit může…
mu teda ted vadí dost sezení,u rodičů byl včera 10 minut..
ale vysál,uvařil,nádobí…
ze psama celej týden chodím jen já….
ale -natáhni gatě,sundej gatě…
ono i doktorka říkala,že má ležet,nebo chodit…
zitra jde na kontrolu,a že do práce to zatím nebude….
že by nevydržel sedět a když chystá materiál tak sedí…29.1.2024 v 15:12 #165987Maya
kdybyste nevedeli proc se rika nadrzenej jak stepni koza, tak je to kvuli zvukum
tady jedno videjko zvuk nutny
29.1.2024 v 18:57 #165988Fifi
Brypodvecir,
Thielli
Zitra ci pozitri preju klidny let! 🙂
Jako dítě jsem se tehdy do již nežijícího dědy platonicky zamilovala, zvláště ve spojení s povídáním těch, co ho zažili, jak mírný a laskavý člověk to byl.
Takze jsem modela odhadla, opravdu stramak. By me zajimalo, co to meli sokolici za naradi. Skoda, zes ho nemohla poznat.
Ja mela dedu moc rada, nebyl mirny clovek, naopak cholerik, kdyz jsme neco na chate, kde nas s babcou pres prazdniny hlidali, vyvedli, nebal se pouzit dutky. Jakoze pravy dutky. 😀 Ale to bylo jen vyjimecny a zaslouzeny, chodila jsem s nim na ryby, houbarit, ucil me delat samorosty, pracovat se drevem (i cinky pro psy na cvicak jsem si jednu dobu vyrabela).Mirko
Dafce pohlazeni, at je marod brzo cajk. Dobre, zes ji vzala na veterinu.Jinak kdyz bych napsala, ze mi nekdo vymenil stene, ze Pepino na me najednou kouka jak na svatej obrazek, ze se mu zaply a pospojovaly neurony a zacal vnimat lidskou rec, hned by se to pokazilo. Takze nic takovyho psat nebudu. 😀
29.1.2024 v 19:24 #165991MirkaD
Fifi-jo,Dafulka ležela do večera zakrytá,
večer jsem šla s 3-psi od rodičů,že jdou taky,
tak jsme šly k rybníčku a zpět,
no a Dafi potom za dlouhýho ukecávání a podplácení šla na dvůr-v bundičce-ohromně jí sekne!
a pasuje,všude všechno zakrytý,+jí sluší-taky se teda dlouho vybírala..
no takže šla na dvůr v bundičce,ušla 2 metry,vyrobila kaluž a šla dom-k tvému štěnátku-pššššttt,nic nepsalas,nečetla jsem nic!!!!
29.1.2024 v 20:14 #165995PetraK
Ha! Fifi mě předběhla a tak se k ní jen přidám. Klidný let, Thielli, krásnou odpočinkovou dovču, užij si to. Moc.
Fifi zvaná svatej vobrázek
joj, to se moc dobře četlo, pani, já bysem to chtěla vidět, páč bych moc a nejvíc záviděla. Moc a tiše se z toho raduju, za tu šichtu si to zasloužíš velmi.MirkaD.
to je Martin-dones,přines,obleč nemůžu
no jo, no.
Tak hlavně, ať je Dafče brzo dobře.29.1.2024 v 20:18 #165996Fifi
Mirko
ono ho teda ty záda bolí,to ne že ne,i to bylo vidět u rodičů,že ho bolí,ale když se rozcchodí tak dobrý,tam je blbý to vtávání,nazouvání gatí,ponožek,prostě zohlý záda….
Mno tak to ma neco jak ja, bud skriplej sedaci nerv, pretizena bederka nebo plotna. Akorat ja bych se o berle neoprela, cvicila jsem a rehabilitovala, potichoucku pisu, ze se v noci uz trochu vyspim a je to o dost lepsi.
Dafca – vsak, jen nutny vyvenkani, at maji zadicka klid. 🙂
Edit
Esusova
Moc a tiše se z toho raduju, za tu šichtu si to zasloužíš velmi.
Ja se este neraduju, to muze bejt jen 2denni zachvev. Jestli mu to vydrzi bez zachvevu, muzeme pracovat dal. Zejmena na potkavani cizich psu, hrat bych ho s zadnym nenechala, se mu cvakne neco v hlave a utoci jak blazen, jak po Ruzici tesne po privezeni. Akorat jednu fenecku krasnou krizenou cernou stredni krasne uctive pozdravil, panicek byl taky zkusenej, rikal ji „bud hodna, stene“ – preeesne spratek vedel, ze by od madam dostal po hube, tak byl hodnouckej jak u Ruzice.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Fifi.
29.1.2024 v 20:37 #165998MirkaD
Fifi-Martin dnes už líp stává,
uvidíme co zítra kontrola,
bolí ho bederka,i v autě teda hučel a před týdnem z odpo jsem myslela,že nedojedem..
ale už je to lepší než minulý týden,kdy fakt teda to bylo-obuj,přines,dones…a sotva lezl…
blbý bylo,že já taky sotva ten pátek lezla….
-on teda Martin prostě rehabilitovat a cvičit nebude a nebude a nebude…
jinak doktorka říkala,že on to má prochladlý a musí to mít v teple
-jo ten můj hnup-Martin-že masíroval Dafinu…..nevím…jestli to byl dobrej nápad…
máti-jestli ty záda nemá od Martina?
já dnes na Martina-zatop!!!
-proč?
tvl,Dafina má teplotu!-Dafina měla po dekou i hlavu a byla v klubíčku schoulená…
on-to mě nenapahlo zatopit..
já-jak jako TĚ TO NENAPADLO ZATOPIT??!!!HLASEM BACHAŘE!!!
ZATOP !!!
ve zverimexu-můžem jim dát pamlsky?jsou na něco alergičtí?
no,Dafi nesmí kuře…a bacha na prsty..
prodavačka-tak tady máš králika,to můžeš..jééé ona to tak rychle bere….:-)
-podotýkám-chtěla jsem at zatopí dřevem…,
prča je,že mě bolí zadek od té tetanovky…29.1.2024 v 20:40 #165999MirkaD
Thielli-přeju moc krásnou dovču,fajn počasí a odpočinek,
at si to s tátou užijete:-))Martin má dnes narozky…
od rodičů dostal 2 flašky alkoholu-jakej si rum,kterej nepije..a bílý víno-to taky nepije….,si někdy říkám,že dát jako dárek prachy,je fakt fajn…29.1.2024 v 20:57 #166000Thielli
MirkaD
přeji, ať se pusinka brzy oklepe z nachlazení. A ty ať nabereš nějaký příznivější rytmus než je slavný let čmeláka.Fifi
Poslední tvoje Pepí zprávy se moc hezky čtou. Mám radost zase.
Odlétáme ve středu, zítra ještě bude kolotoč a pak už zavřu kufr, zatlačím špunty do uší, nasadím typický výraz Pražana v MHD 😑 a s tím se pokusím přečkat ten příšerný přesun do Asie.PetraK
no, tak jsem ráda, že nejen ty mně jsi dnes roztáhla tlamku do úsměvu, ale že i ty sis dala ranní veselý spot. Ta fotka se prostě ke kauze koryta hodila. Pořízená včera. Před nástupem do vozu si dámy odskočily na úplně podmáčené pole.čejíku
podvílačky pěkný, ale mám svoje jedny, merino, taky už je mám roky a navíc, tvojí velikost bych natáhla sotva ke kolenům. Pak by ruply švy.Asteris
taková krásná fenečka a tak málo jejích fotek tu je… (stačí jako nápověda? 😉)- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Thielli.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Thielli.
29.1.2024 v 21:09 #166002Fifi
Mirka
on teda Martin prostě rehabilitovat a cvičit nebude a nebude a nebude…
Njn, tak kdo chce kam… Mne cileny cviky pomohly, bez nich bych byla mesic na praskach, ktery na skriplej nerv stejne nepomuzou. Jeho volba, jen by se mel pak obstarat sam a ne ty kolem nej skakat. Podotykam znovu, co tvy rehabky a naky rozmazleni se? 🙂Thielli
Kolik hodin cita presun do Asie? Snad bude primak a ne este naky cekacky na prestupech.
„Kauza koryta“ 😀 😀 😀29.1.2024 v 21:29 #166005Thielli
Fifi
šest hodin, hodina v Kataru a pak pět hodin. 😑
29.1.2024 v 21:40 #166006Fifi
Ojoj, to je hodin. Pevnej nerv a ideal to prospat. 🙂
29.1.2024 v 22:18 #166010Milena z Prahy
Thielli
Aspoň kousek prášku na spaní by to jistil.29.1.2024 v 22:57 #166011Kimi
Dnes jsme navštívili naši paní veterinářku, Golimu dochází účinek Bravecta, tak abych zakoupila další. Očkování máme v červenci, takže jsem zauvažovala, že bych vzala tablety dvě, ale paní doktorka mě upozornila, že vzhledem k jeho zdraví a k ceně tablety by se nemusel té druhé dožít. Souhlasila jsem, že se tedy k ní vypravíme za tři měsíce znovu, podle toho, jak na tom Goli bude. Pak mu ještě ošetřila ten znovu otevřený nádor na krku (má podobu kulaté otevřené ranky, operace už není možná) a nabídla mi hojivý recept (prý podle babiček) – šťáva z cibule s trošinkou soli. Nemáte to někdo vyzkoušené? Taky jsem konzultovala ty záchvaty – a jak mi bylo i tady doporučeno, mám zvětšit dávku léku na srdce.
Thielli – ať je cesta v pohodě, prospaná či pročtená.29.1.2024 v 23:38 #166012Fifi
Kimi
Promin, ale proc Golimu cpat Bravecto, kdyz se kutali jen nejak kolem domu, velky vytapky to uz nejsou. To radsi postrikam psa jen Arpalitem, coby repelentem, takhle jsem to musela delat i u Troldy a drivejsich pacientkach. Navic Bravecto drzi klidne i celou sezonu, taky jsme ti to tu psaly drive, on pribalovy letak nemusi byt vzdy platny pro kazdyho jedince. No a ockovani, proc? Proc probuh, nemocnyho, staryho pejska jeste ockovat? Zbytecnost, zahul na telicko.
Kazdopadne drzim Golimu palce, leky na srdce + na odvodneni, at mu to zabira, dedouskovi. Stava z cibule se soli mi tedy do otevreny rany prijde naprosto auvajs, neznam, to musi palit jak cert, ne?30.1.2024 v 7:01 #166013PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jsem bohatá! Podařilo se mi pořídit 40 kg pytel slunečnice!!! 40 kg!! za šest stováků!!! Pravda, bylo to fčéra dobrodrůžo a navíc jsem zjistila teď ráno od kolegyně Brtnika, že pravděpodobně mám stejně výhodnou možnost o dost blíž, ale to neva, tetkon sem bohatá a to až do příští zimy a můžu rvát ptactvo provijantem vo sto péro!
nevíte vy, dámy intronétově a mobilně zdělaný, proč mi ten všivej telefén a mapy včéra odmítly spolupráci? Prej nejde používat poloha, šécko bylo zapnuto a nic, nic. Brtnik tvrdí, že to je proto, že odmítám ty jejich debilitní aktualizace – ale jak může aktualizace teleféna souviset s polohou na mapách.cz?
Thielli – mávala jsem do každýho letadla, co nám dneska cestou kolem Ruzyně letělo přes hlavu, Asi tam ešče nejsi, ale kdybys náhodou byla, tak ať Tě neprošvihnu 😀 . Ještě jednou krásnou dovču.
ale že i ty sis dala ranní veselý spot.
no to si piš! Ten gezich madmazél Noár je dokonalej. Do-ko-na-lej!!!!!! Jehehééé hihihííííííííííí, boží.Kimi
přidávám se k Fifijový, Bravecto bych do něj neládovala, stejně jako očkování, proočkovanej je za svý dlouhý roky hodně. A jestli má nádor a vet je rozumnej, tak onko pacienta nebude očkovat sám od sebe, když se šmrdolíte kolem domu. Přeci jen je to všechno děsnej koktejl.Mirka D.
. Jeho volba, jen by se mel pak obstarat sam a ne ty kolem nej skakat. Podotykam znovu, co tvy rehabky a naky rozmazleni se?
a tady se taky přidávám k Fifijový, mně to totiž fčéra zvedlo mandle, jen jsem to celý, co jsem napsala smázla.sežrala jsem svůj snídaňovej obloženej chlébik a mám hlad!!!!
30.1.2024 v 7:28 #166019Thielli
jen jsem to celý, co jsem napsala smázla.
MirkaD
Já mám tedy v hlavě ze seminářů etiky sice v hlavě stále poučku, že bychom neměli ještě tlouci do klínů, které mají mezi sebou partneři, kteří jsou kolem nás, ale v tomto případě beru do ruky palici a podepisuji a razítkuji všechno, co Petra napsala a pak smazala, i to, co napsala Fifi, protože tomu se říká destilovaná bezohlednost. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.