Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 11 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 461. až 480. (celkem z 1,732)
  • Autor
    MirkaD

Čajíku-no ak to s Feri skrátíte,a ona i tak bude ráda,že byla venku….,
      viděla jsem to u starýho Bobše,nebo i u psů rodičů-10 minut vycházky,a byly rádi,že byly prostě venku…

Fifi

Krasny pondelicko preju,
        Thielli uz ma vsecko sbaleny, na nic nezapomnela? Opalovak, plavky, hlavne doklady? 😀 Jedna znama mela letet po covidu s detma na dovcu a mela proslej pas, ani expres by se to nestihlo, letela misto ni s vnuckama tchyne. 🙂
        Koryta sou uz rozdany, zase jdu pozde. 😀
        Ale pozde nebylo na nocni prochnu, tam vam bylo tak krasne, kdyz nefici a este dozniva uplnek, bahno primrznuty.
        Mirko
        Ja, kdyz by se takhle fenka chovala, bych ji hlavne zmerila teplotu. Jestli neni neco spatne nahoru ci dolu. Ale zni to, ze uz je vse cajk, toz at je to tak i nadale, ono to se stitkou chce u psu vychytat to spravny davkovani dlouhodobe.

A kde mame rozlusteni, kdo byl ten dedecek a co to bylo vedle maznutyho za nesmysla?!

Cernej caj
        Ferince spesl podrbani, vsak je to uz hodne babca.

cernej caj

MirkaD
          Vsak jasne ze bude rada i za chvilku venku, jen ze chodime ke kaplicce a zpatky kdyz nas muz vybeze a uz asi budeme muset pred kaplickou otocit zpet:D

Tak ale na kontrolu muzete i tak zeptat se na krev a zda je davkovani OK. Prece spatny davjovani se taky neurcuje kd stolu.

Fifi
          Ano, vcera nefucelo! A krasne svitilo slunicko:) dobre, ze ste si uzili prochazku pri mesicku na zamrzlem podlozi:)

Znama je teda dobra, prvni bych kojtrolovala pasy…

Thielli

Hádej, hádej, hadači – verze “Když Ešusové dojdou náboje aneb poznej druh, který již vyhynul” – rozuzlení

Sedící druhý zprava. Je to focené na nějaké moravské snad sokolské slavnosti, děda byl z Prostějova.
            Jako dítě jsem se tehdy do již nežijícího dědy platonicky zamilovala, zvláště ve spojení s povídáním těch, co ho zažili, jak mírný a laskavý člověk to byl.

Asteris

Přeju pěkné pondělí i celý týden. víkend byl krásný slunečný, trochu jsme procházkovaly.

Zlata

Mě se to nějak nechce líbit.Je u Petry všechno v pořádku?

cernej caj

Asteris
                  Krasnou vychazku ste meli:)

Zlatka
                  Tak esuska o vikendech koc nebyva…

PetraK

RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Já jsem měla tak krásnej víkend, že jsem ani počítadlo nezapínala, takže mám dluh v hádance a půjdu ho napravit. Ale určo mi to odpustíte, protože prostě bylo lůkcusně. Počasí jak vymalovaná, po oba dny. Courali jsme povenku, upíkla jsem vynikající buchtičky politý rozpuštěným máselm s oříšky a rumem. Uvařili jsme si meltový kapučíno, váleli se večer na gauči a měli hodný pejsky. Krása to byla. Tak jdu na tu hádanku nejdřív.

PetraK

Asteris
                      chudinka nebohá!

PetraK

Ahoj Zlatkoooo, já s omlouvám, černej čaj má pravdu, já o víkendech málo ten počítač zapínám, a už jsem zjistila, jen zatím nemůžu se momentálně pořádně ozvat.

PetraK

Thiellli
                          (malá nápověda: JE NEJHEZČÍ)

tak to je stoprocentně ten druhý zleva ve spodní řadě!! To je jasný.
                          ale hele neříkej nám to, sválně neříkej- ešivá už si to neřekla? Já to dám fakt v pátek, a Ty až se vrátíš – my to vydržíme – tak nám dáš řešení, jo? Takhle můžou hádat i ti CO SE DO DISKUZE ZCELA ZBYTEČNĚ BOJEJ PŘIJÍT, JAKO SE BÁLA THIELLI. SLYŠÍTEEE??? 😀

Thielli

tak to je stoprocentně ten druhý zleva ve spodní řadě!! To je jasný.

TAK TO TEDA NENÍ VŮBEC JASNÝ !!!

PetraK

A máme po hádance. 😀 😀 😀

A pravdu měla asi Fifijová? Která to takhle tipovala? No jako , ne že by tatínek nebyl krásnej pán! To je model, to bez pochyby. Jen prostě já jsem halt Tilloidní 😀

PetraK

Jo a pozorte. Sem se krom krásnýho venčení a vaření a pečení konečně hecla a! Pustila se do úklidu skříní v šatně. Zatím tak zlehýnka, abych se nerozplynula 😀 a tak mám šest regálků ve svý skříni s fochama. tam to znám, vim co a jak, tam je to jednoduchý, až dodělám ty zbývající čtyři, vrhnu se do skříně u Brtnika, tam to taky bude ruk cuk . Pak ovšem dojde na mou velkou skříň s tyčí a velkým regálem na hadry domácí a to bé šichta. Tak to odkládám ešče chvíli. Ale si tak řikám, že když jsem začla v lednu, mohla bych to do adventu stihnout, ne? 😀

Asteris

Ale Petro, co mi to děláš! Já jsem si rozpinkla Emmin obrázek s bublinou, ale v práci, s kafem v ruce i v puse! Sakra, kdo to teď má uklízet. Naštěstí jsem tu sama.
                                  Krasavce jsem radši nehádala, a navíc vzhled je jedna věc, ale to další důležité se moc z fotky nepozná 😀.

Zlata

PetraK
                                    Hlavně že jste v pořádku.O nic jinýho nejde.🤓

PetraK

Asteris
                                      Sakra, kdo to teď má uklízet.
                                      sis rovnou i odpověděla
                                      Naštěstí jsem tu sama.

😀
                                      se to samo se to… nabízelo 😀
                                      Zlatka
                                      Hlavně že jste v pořádku.O nic jinýho nejde.
                                      no já málokdy o víkendu stíhám zapnout počítač, páč: Tomáš furt něco a najednou je půl denáctý! , jak říkal synovec, když byl malinkej 😀

MirkaD

tak máme maroda…
                                        ráno jsme vylezli v 8
                                        tak,jsem je pustila čurat,+teda Dafču ve čtyři ráno
                                        a v dest,že pojedem ze psama-Martin
                                        že výlet,a pak nákup a dom
                                        tak mu říkám,že to je blbost,že pojedem jen s Žerykem,
                                        Dafi teda veselejší a tak,ale stejně…
                                        šla nějak hrbatě…
                                        tak říkám-serem na výlet,jedem do Vškova do zverimexu pro novou bundu
                                        stará je jí menší,+jak je dlouhá odstává od stehen…
                                        má ju dlouho….
                                        tak jjeme dojely do Vyškova a šly rovnou do zverimexu,
                                        po cestě se teda Žeryk vyvenčil,
                                        tam se zkoušela 20 minut jedna bunda za druhou….
                                        něco měřilo podle staré,něco bylo vidět hned-malý/velký/úzký a něco na Dafči
                                        vybrala se naprosto špicovní!!šedá s tlapičkama na zádech,
                                        zapínání pod krkem a pod břichem na sucháč,softwellová zimní,gumičky na stehýnká,takže zabalená celá,bunda vysoký vodní sloupec,zabalenej krk a kroužek se protáhne dírkou za límcem-prostě špica!!!
                                        no pak Žerykovi granule a jely jsme na veterinu..
                                        tam zkištění že Dafi teplotu 39-už tak špica nebyl…:-((()
                                        dostala 2 injekce a do pátku má být v teple a klidu,což stejně o víkendu byla-jen čurání na dvoře a neděle večer před vratama a balení do dek a peřin..
                                        má bolavý záda,asi z toho čtvrtka,jak jsme byly ráno chvílu venku a bylo mokro,
                                        prý tam měl hodně psů,co kvůli mokrýmu čtvrtku-přestože měly bundu,tak v pátek,v sobotu veterina-promoklý nohy-prochladlý pes…
                                        ted leží v dece,
                                        v autě taky v dece…

PetraK

Mirka D.
                                          chudák Dafulka malá! Tak a´t jí to brzo poleví.

a v dest,že pojedem ze psama-Martin
                                          že výlet

😮 výlet? já myslela, že má chycený ty záda, jaks kolem něj baletila,když se nemohl ani nic. 😮

MirkaD

Asteris-krásný fotky,
                                            kde to je?

PetraK-držím palce do boje se skříněmi:-)
                                            nám se ztratil hrnek..
                                            prej za to můžu já…..:-()

byla jsem říct máti,že je Dafča nemocná
                                            prý-no máte s ní trápenímje furt na hromadě…
                                            no kdyby oni šly někdy na veterinu ze psama,tak by se asi divily-Betyniny+Maxovi zuby-k tomu Maxovi xx letý hryzaný noh,několik hodin denně…na jedné si furt hryže tu dírku…no nic no…

Thielli-moc hezkej chlap!!tvůj dědeček

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 461. až 480. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.