- Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
27.1.2024 v 19:41 #165822Petrs01
pěkně vybarvila
a řád zlaté stračeny vyhrává Thielli
27.1.2024 v 19:51 #165823KuskusHi hi fešáci na fotce od Thielli mi přišli jako „tanečnice z Lúčnice“. Při pozornějším ohledání vidím, že jsem zaměnila valašky za krumpáče či čo to je. Vysportovaní teda jsou, druhý dole z prava nejen hezká tvář ale i břišáky. 🙂
- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 1 týdnem uživatelem Kuskus.
27.1.2024 v 19:51 #165824PetraKThielli
A mazej do kotce!! A černýho čaje vezmi s sebou!
😀 😀27.1.2024 v 19:56 #165830PetraKA PETRS MŮŽETE VZÍT S SEBOU. Béte tam pěkně namačkaný! 😀
tss víte co ušetřim od tetkonc za nádobí? už nikdá nerozbiju talíř 😀
27.1.2024 v 19:56 #165831Thielli😆😆😂
27.1.2024 v 19:59 #165832Petrs01Peťóóó, nakresli kotec s náma třema! 😀
Dostaneš za to korýtko!
27.1.2024 v 20:53 #16583427.1.2024 v 21:43 #165838Mayapokud sledujete Na lovu, tak tady si můžete vyzkoušet vstupní test
tak mě by prej vzali, akorát teda chodit do soutěže kde se skoro nic nevyhrává, je taková akorát ztráta času 😀
https://www.qizy.cz/quizzes/test-mate-na-lovce-v-tv-soutezi/15228.1.2024 v 4:08 #165841ZlataVy v…é,co jsem s korytama rozpoutala…
Abyste věděli,z jedněch baštili koně,z dalších skot a z několika prasátka.
A po 5večír jsem tuhá.Zato okolo 3ráno jak rybička 🐟🐡28.1.2024 v 8:03 #165842cernej cajPetrs01
ooo jak roztomile cunatku v roztomilem korutku 😀 😀PetraK
sem myslela, ze nas das do psiho kotce, tohle vypada, ze mame i dost velkej vybeh :D:DJa tady z vas umru.
Zlatko, tos rozpoutala ty! 😀
28.1.2024 v 8:07 #165843cernej cajMaya
ten test je nejakej moc jednoduchej, me by tam pry taky vzali, ale kdyz sem to jednou videla jak o tom mluvila fifijova, tak ja bych tam byla prvni, koho by vyhodili a navic asi jen dobra sada otazek. obecne se za vzdelanyho cloveka s rozhledem nepovazuju, takze to je asi predevsim test na rozrazeni pro pobaveni divaku 😀28.1.2024 v 11:59 #165845PetraKZlatka
tak prej že bychom přijeli s vozíkem, to Babylon tak na ty koryta pro pašíky co?černej čajkotec má mít výběh, nejsem nelida😄
28.1.2024 v 12:07 #165846ZlataPetraK
Poslala jsem ti maila s telefonem,za chvíli tam pudu,kam se dostanu nevím.Čajík umístění nepotřebuje, má vlastní kůlnu ,že který si nechce dělat cvičebnu🤣.- Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 1 týdnem uživatelem Zlata.
28.1.2024 v 12:37 #165848cernej cajnaopak, v tom kotci mam mozna vic mista, nez doma, tam by se mi mohlo libit 😀
28.1.2024 v 13:55 #165849cernej cajHledá se modelka s krátkýma nohama !:D
kdyby někdo chtěl lehce zateplený spodky, přenechám
https://www.nalehko.com/produkt/damske-spodky-rab-flux/
velikost L – v pase 2×40, pres boky mereno v rozkrokovym svu 2×52 a vnitrni delka noh 72cm (jakoze prvni kalhoty, co mi nejsou dlouhy:D)
dam to jeste vedle. Byli me tesny uz pri koupi, 2 roky sem je na sobe nemela… (a trochu dneska uklizim 😀
28.1.2024 v 18:02 #165859MirkaDtak v pátek volno
po ranních vycházkách,cvičící s Dafi a větší s Žerykem a PAVLOU,
PROBĚHL NÁROČNÝ ITALSKÝ PÁTEK-na téma-já-všechno mě strašně bolí,sozva lezu,potřebuju nic nedělat,ležet,trochu si večer zacbičit,chvilku ze psama a ODPOČÍVAT!!
Martin- pones,odnes,nemůžu natáhnout ponožky,gatě…
on nervní,vzteklej,že ho bolí záda
já nervní vzteklá,že jsem sice stihla ráno pejsky+vycházky,ostříhat Martina,ale pak ale pak-ENDE,
a odpočívat nemůžu…
takže oba vzteklí,nasraní vytočení,oba jsme chtěli klid a at se někdo postará-já o něj-což bylo nad mý psychický možnosti
on at já se postarám o něj-že ho ty záda faááákt bolely-NEKECAL!!
jenže já sotva lezla….
no prostě pátek-volno naprd…..,
došlo k tomu,že kdyby on měl zdravý záda,tak já bych zbytek dne ležela,a on by kolem mě lítal-nemyslím doslova!!!
takhle jsem nemohla ležet a musela lítat já-což jsem nedávala…
to je ten důvod,proč jsem mimo jiné nechtěla děti…
protože kolikrát sotva lezu…
a když do toho je něco tomu druhýmu,tak je to peklo…
do toho začalo být divně Dafine-po vyčurání na dvorku,třesavka,jak kdyby tam bylo mínus 40…a byla tam hodinu…
přitoom vycházku ranní měla cvičící-kdy měla 2 krát sedni/lehni,jinak hoodně chůze,obíhačky+aprtky,packy v sedě,zase aportky,
prostě byla v pohybu,a ochotně a spokojeně cvičila,užily jsme si to…
si neuvědomuju,kde by se mohla prochladit
na vycházkách hlídám,,aby byla v pohybu,den předtím běhala po tom hřišti k lavičkám,spokojená,dobrá nálada-její dobrá nálada….
v sobotu,poté co chodila v noci čurat,několikrát..
tak jsem ji nechala doma,a šla chvilku ven s Žerykem,Dafi že nepůjde nikam,jen na dvůr,doma se zakrývala
v práci mezisměna,o půl šesté jsem skončila-kasa+vybalování-pohoda byla,
dojel Martin,já šla chvilku s Žerykem,bez Dafi,
ta doma zakrytá,v noci s pátku na sobotu u ě spala,taky zakrtyá…,já večer četla příznaky nemoci psa štítnou žlázou-
patří tam-zimomřivost-tím trpí několik let,-to je to jak jsem říkala,že po chvilce venku ve vlhku,zimě,syrovu se klepe,klepe se i 5 min ut v bundě u vlaku,zarostlá…
srst má v zimě dlouhou,hustou,tvrdou,nosí tlustou bundu někdy i pod to svetr…
-bylo tam i apatie,neochota k povelům,močení-čurání-k té nemoci štíné žlázy u psů…
-TAKŽE-bud se jí zhoršila štitka-prtožže dostává pidi dávky-čtvrtky s pidi prášku,a možná jsou ted ty čtvrtky pidi…..
-nebo si prochladila záda/bříško…-i když se snažím,at se na vycházce hejbe,na dvůr nosí bundu…
tak nevím,když ju pouští máti/Martin čurat-jestli se vyčurá a jde hned dom-což někdy dělá..
a někdy chodí po venku 20 minut!!v noci…
já jak kretén stojím venku v noční košily a řvu na ni at jde dom…
a když svítí slunko,má tendence si sednout na terase na pelíšky….,
-NEBO-nežádoucí účinky těch léků?????
-žere,pije….večeři snědla,jen se po minutovým vyčurání klapala i s hlavou-včřera…
v pondělí jdem na veterinu….-su zvědavá….
do noci jsme se včera dívaly napřed na film,pak na koncert LUCIE
Martin mi koupil na omluvu sachr dost se šlahačkou a omlouval se za pátek…
!!!!!!!!! mohla být taky vypsychařená z toho pátku?????jak jsme po sobě furt hučely,já psycho….,
ona je na tyto věci hooodně citlivá….28.1.2024 v 18:22 #165860MirkaDdnes ranní,
ráno jsem je pustila čurat,Dafi už v noci ani moc nechodila čurat,vlasně vůbec…
v práci-pečení+hl.kasa,ze které jsem chodila vybalovat drogerku,
měly mě pustit ve 12 hodin,o hodinu a půl dřív-kvůli zákoníku,
ale pustily mě ve třičtvrtě na 10-tak jsem hučela do zástupkyně,že BĚDA TI JAK SI TO BUDU MUSET NADDĚLÁVAT!!!!:-D
no uvidíme…..
dojel Martin,venku slunko,hezky,čaply jsme za body kastrol,
já ještě za 200kč košily s dl.rukávem noční,nákup a jely dom
Dafi ležela,ob s Žerykem zakrytí,že se už netřese
dala jsem prát prádlo,
a šla jsem s Žerykem,
vzaly jsme to k rybníčku,kolem ohrad dozadu,a mezi pole,a zpět,větší vycházka,s vižným tepmpem
bylo slunko,hezky,sem tam bláto,sem tam zamrzlo,Žeryk v blátě válel 5 minut sudy…
jinak běhal,čmuchal,spokojenej…
já pak vzala Dafčui na dvůr,tak se vyčurala,na zahradě běžela seřvat sousedovic fenky,vykadila se a šlo se dom
po obědě-hrachová kše-včera i dnes,špekáček a chleba,
takže po obědě,žehlení,jsme šly k rodičům,
popřát rodičům k narozkám-tvl-rodičům,
tatkovi,
dostal nějaký sladkost a smothoie,
já s nimi chvilku pokecala,dala si skleničku vína a kade,a zákusek-domácí jablečnou buchtu se sněhem
dom jsme vyfásly zbytek vína,plech chlebíčku,
Martin šel za 5 minut za Dafi,já tam seděla s Žerykem
pak jsem šla dom
po hodce a něco
Žeryk mě sere čím dál víc…
u sušení mě málem sežral-v chodbě,mokrým ručníkem
a u kartáčování u PC-čučím na počítač,a popaměti kartáčuju psa kulatým štětinovým kartáčem-oba to milují
a Žeryk to miluje tak,že si u toho vždy hrozně prdne 😀
v chodbě mě málem sežere
a u PC-kartáčování mě málem zadusí prděním 😀
ten čokl mě hce sprovodit ze světa:-D
bud mě sežere,nebo mě zadusí smradem 😀28.1.2024 v 19:08 #165862MirkaDČajíku-máte s holkama pěknej kotec:-D
to korýtko s tím prasátkem je božííí:-)
-my máme v korýtku na dvoře kytičky….
my jsme romantická rodinka….28.1.2024 v 19:22 #165863cernej cajMirkaD
Si preddrav, ze bys tam mela prasopsi:DJo, mohpa byt i vypsicharena a klepat e z toho… dobee ze s ni zajdete a xobrw, ze martin si uvefomil, xe ste dva, komu neni dobre:)
Nas vzal dneska muz ven, ale uz to zaciba byt na feri ten cca 1,8km dost…
28.1.2024 v 19:51 #165864MirkaDtak jsem večer šla s Žerykem,ke knihovně a zpět,recyklovat věci z BK,
a pak šla Dafča-vyčurat se na dvůr,
pak SAMA chtěla jít ven z vrat,vykadila se,počmuchala si,a šla do..
a už se ani netřepe..
tak nevím,jestli s ní máme jet na veterinu,
nebo počkat do úterý??
to je peklo
to rozhodování
at se tam nejezdí s kravinou
at se něco nezanedbá….. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.