Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 11 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 421. až 440. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Thielli

ja na ty novoty proste nejsem

Ale na Cejlonu se dělají staroty, ne novoty 😁

cernej caj

Thielli
        Ta poskedni rada slov, to sou prsa zepredu a prsa z profilu:D

Nainstaluj si google translator pokud bys mela internet, on umi realtime skenovat fotakem obrazek a prrkladat aspon zhruba

Vystava boruci – brouku par ale fakt hezky.

Thielli

Hádej, hádej, hadači – verze „Když Ešusové dojdou náboje aneb poznej druh, který již vyhynul“

Na přiložené fotografii je muž, který již nežije, ale za svého života to byl mírný, laskavý a pracovitý člověk, který si vzal za ženu svou první dívku, mou babičku, a tu také celý život miloval.
          Který to je?

(malá nápověda: JE NEJHEZČÍ)

Fifi

Krasavej vikend vsem,
            koukam, ze Thielli ma cemodan uz predem plnej caje. 😀 Na jak dlouho tam vlastne ficite?
            Och, to je krasnych muzu, co to maji za nastroje? Slusnej oddil, cemu se venovali?
            Jasnej model je uplne dole druhej zprava. Ale me se vic libi kukuc toho patyho zleva v prostredni rade. Nebo i ten stramak uplne dole prvni zprava, ten ma spravne drsnej vyraz, Pepin ho tuze pozdravuje. Tos mela dat fakt jako hadanku. 😀 Kterazto se posila pani Esus do emila.

Fifi

Esusova
              no tak hurá, aspoň něco!!!! Ejch, co já se tehdy nahledala toho, co Tali zaujme -od obří kosti, přes zavářku, paštiky až po….. dětskou výživu v pytlíčku
              A to on je velezravej, akorat venku se zatim prepina do toho svyho modu „total ignor“, prdim ti na na zradlo. Po kruckach malinkatych kracime vstric svetlym zitrkum. 😀

Mirko
              motá se mě hlava,bolí záda…špica prostě….
              Udelej si taky cas na sebe zase, zajdi si na nejakou tu masaz, pls. Zmasakrovana ses z prace opet solidne. 🙁

cernej caj

Thielli
                zadnej nema vousy, takze nedokazu urcit nejhezciho, vsichni jsou… chlapi 😀

cernej caj

Maya
                  zrovna matcha je prej moooc dobrej a zdravej caj, to su zvedava, jak ti bude chutnat, az k te novote dozrajes 😀

Petrs01

az k te novote dozrajes

a úplně dlouho bych s tím nečekala, ony i čaje stárnou

Kimi

Mně se líbí stejnej jako Fifi – druhej zprava dole. Samozřejmě sympaťáků je tam vícero.🙂

Thielli

Hádanka…. to je milé, jak jsou ta vaše tipování hezky korektní… jako že, aby se třeba někdo neurazil, pokud by ten nejhezčí vašima očima nebyl ten nejhezčí můj děda.
                        V pondělí to provalím. 🙃

Fifi

Ale tak co zenska, jinej vkus. Babicka mohla mit uplne jinsiho vkusa, hlavne, ze mela mela bezva muzika. Jsem zvedava, ktery z mladych muzu je tvuj dedecek. A hlavne, pri jaky prilezitosti tahle fotka vznikla. 🙂

Maya

Thielli
                            zajímavá fotka, to vypadá, že mají krumpáče, ale zas mi k tomu moc nesedí ten oděv 😀
                            sympaťák je ten vzadu druhý zprava

cernej caj

Dneska teda peknej vichr, provetrala sem knigu a jeji nove botky, bohuzel bez kniracu, protoze ma na prstenicku tristivou zlomeninu od stredacky, kterou ji udelala omylem kosikem. Rano snezokrupkalo, ale pak uz dobry. Akorat vlak prijizdi zaroven s odjezdem myho spoje tak hodinka mrznuti na amdru ale mammjestebteply caj:D

Zlata

Černej čaj
                                Ten vítr je fakt nepříjemný.
                                Hledala jsem tady ten bazárek a nemůžu to najít.Nevíte o někom kdo by chtěl kamenná koryta?Dala jsem na Fb.

PetraK

Zlatko jaaa bysem.asi chtelaaa korytaaa máš fotku?

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem PetraK.
                                  PetraK

RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Byli jsme výletit, jdu se válet, prve jsem nepsala z počítadla, tak jsem nemohla pozdraviti.

ZLATKOOOO, JÁ SE HLÁSIM O TY KORYTA, JAK JSOU VELKÝ? JE MOŽNÝ JE NĚJAK TRANSPORTOVAT VOZÍKEM ZA AUTEM? kolik jich je dvě?

cernej caj

Zlatka
                                      bazar je v sekci Ostatni – tady https://zrzavec.com.cz/forums/forum/ostatni/

ale jestli to tady udas, to nevim, jeslti nekdo ma doma takovy cune 😉 aha tak esuska ma doma cune 😀

PetraK
                                      to je dobre, ze jste byli vyletit 🙂

Most miru dolni loucky a tisnov

Milena z Prahy

Černej čaj
                                        Tady bylo celej den slunečno, koukám, že k vám to asi ještě nedošlo 😕.

cernej caj

Milena
                                          staci, ze tu nebyl slejvak 😀 za me luxusni pocasi 🙂

Thielli

JÁ SE HLÁSIM O TY KORYTA

Tak se nám paní Ešusová pěkně vybarvila…🧐
                                            No… co už. 😂

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Thielli.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 421. až 440. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.