Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 401. až 420. (celkem z 1,732)
  • Autor
    PetraK

Cha!
      sem teď dělala jednu práci, kdy si pro sebe – PRO JISTOTU- ukládám takový mezikrok. Aby, když by </em>něco bylo špatně, sem to mohla případně jednoduše opraviti a nemusela jsem to krokovat celý. Dnes jsem se rozhodla, že netřeba se takhle sychrovati, neb sem přece velká a šikovná holka. Takže neuložila.
      A CO MYSLÍTE???? 😀

Kimi

No to jsem se vyděsila s tou Dobrou vodou, ale jak píšu, já ji používám zřídka, když nemám čas filtrovat nebo potřebuju trošku dolít hrnek (taky používám hrnek 3/4 litru), abych to ochladila pro med.😯😕😨

Petrs01

A CO MYSLÍTE?

Ty neznáš základní zákony schválnosti???

PetraK

Petrs01
            Ty neznáš základní zákony schválnosti???

znám. Leč doufala jsem,celkem trapně evidentně, páč jsem ten optimista, že když za celou tu dobu, co sedím tady na tý židli, nebylo potřeba………..tak, že jako……….. no ne, tak už se mi potvrdilo, že ani sto let bez potřeby to nepořeší 😀

cernej caj

PetraK
              Lity lity paji snad ti nehude moc prace navic

Ha, rano objrdname, odpoledne jsou k vyzvdmuti:D takze to zmaknu v pondeli po praci

Zlatka
              Js si do cernyho caje davam treba stavu z pomerance nebo platky kokosu ono to krasne zjemni chut. Aj to mango by tam podle mr slo:)

Kimi
              Jsi cajova velmoc, mozna jich mas i vic, nez ja:D

Petrs01
              Ja teda kupovanou uplne mega vyjimecne vodu hlavne kvuli lahvi ale dobre vode se teda asi vyhnu:D

Milena z Prahy

Miluju černej čaj Dilmah ochucenej bergamotem, tedy earl grey. A dávám si do něj, když je ještě horkej, aby se vyluhovala chuť, plátky jablka a kousíček čerstvý kůry z biocitronu.

Petrs01

dobre vode se teda asi vyhnu

Nedělala bych si iluze, že jiné na tom budou líp. Ani nevím, jestli se tohle vůbec normálně dozvíš, protože parametr „mrtvé breberky“ pro pitnou vodu není, řeší se živé. Paní z laboratoře tehdy prostě jen zaujalo, že 3 vody jsou normální a jedna takovejto blivajz.

Thielli

Hele holky, moje nové blízké duše… nemá to vaše vyjmenování čajů, které máte rády nic společného s mou dovolenou, že ne? Jako do ČR jako turista můžu přivézt max. 10 kg. čaje, ale zároveň kufr nesmí mít víc jak 20 kilo, z čehož je váha kufru je tak 5 kg, moje plavky vzhledem k tomu, kolik je na nich látky, váží 12 kg… tak si to račte spočítat. Navíc – vládnu pouze dvěma cizími jazyky… (no vládnu… jakž takž zvládnu) a sinhálština mezi nimi není.
                    Takže až uvidím cedule viz fotopříloha – opravdu nepoznám, jaké bude v pytlíku čekvapení.

jo – a čajíku – ten první řádek znamená „černý čaj“

• Odpověď byla upravena před 11 měsíci a 4 týdny uživatelem Thielli.
                    Zlata

Thieli
                      To je zajímavý s tím čajem.
                      Já koukala včera na sloní sirotčinec na Srí Lance.
                      Maya
                      Moc děkuju za tu poezii.Moc se mi to líbilo.

Milena z Prahy

Thielli
                        To nás asi nenapadlo. I když… Jak to psal ten Biebl? S lodí, jež dováží čaj a kávu 😁.

PetraK

Thielli

jááá černej čaj nepijůůů, takže mě si můžeš škrtnout

ten první řádek znamená “černý čaj”
                          určitě – je to psaný černě a vypadá to jako rozsypanej čaj 😀

Petrs01

Thielli

mě si můžeš škrtnout

Takže ti zbude víc čaje pro nás čajomilce 😀
                            Ostatně, ty plavky přece u Berounky nepotřebuješ, tak je tam můžeš nechat a hned máš místo na 12 kg čaje!
                            A vidíš jak jsi dobrá – už i víš, jaký rozsypaný čaj na tom čaji máš hledat!
                            😀
                            Dělám si pochopitelně srandu, i když to co dovezl brácha bylo velmi dobré.

Thielli

Ostatně, ty plavky přece u Berounky nepotřebuješ, tak je tam můžeš nechat a hned máš místo na 12 kg čaje!

Tak tohle je zase na stračenu 🤣 je vidět, že ti to pálí. (Tak ono to bylo vidět i dřív, ale teď to úplně zazářilo! 🤩

JJ. přivezu, přivezu. Přinesu pak na nějaké to venčení, s tim se počítá.

PetraK

Krásnej víkend fšem!

A Thielli, ešivá už odplouváš, tak dobrou cestu!

Kuskus

Nemlich jako u Kimi. Jsem chabrus na ledviny a následoval také zákaz pití kávy a černého čaje. Sfině dochtoři. 🙂 🙂 S kafem jsem se rozloučila bez problémů, ale milovaný sypaný černý Earl Grey a bergamotem si neodpustím. Svátečně jednou dvakrát do měsíce připravím šálek a labužím si. Zakázaný chutná božsky.

Thielli

ešivá už

ešče ne.
                                    až 31.1. O víkendu jdu do starých fotek. Budou pudlí miminka…

cernej caj

Petrs01
                                      Umiram smichy:D

Mazna by to trhielli mohla vzit do igelitrk a usetri i tevh 5kg z akufr:D

Thielli
                                      Posledni znak cernhho caje je jedjoznacne prasatko!

Thielli

vzit do igelitrk a usetri i tevh 5kg z akufr

No jasně! tak vy dvě si podejte ruce. VOBĚ FTIPNÝ. Stračeny. 😂

Petrs01

Nene, my jsme jenom děsně praktický. To víš, zkušené minimalistické šlapky. Kdybys ten kufr měla nést na zádech, sama brzy pořídíš igelitku a zahodíš plavky. Tak my ti vlastně šetříme tu zkušenost a radíme ti to rovnou. A chceme za to jen maličkost – trošku čaje 😀 😀 😀

Maya

Petrs
                                            asi, ja ani nevim jak se ten caj jmenuje, poznam krabicku 😀
                                            Thielli
                                            to mas tady za to ze si jedes na dovolenou 😀
                                            me privezl v lete bracha caj matcha nebo jak z Japonska, jeste jsem to ani neochutnala, ja na ty novoty proste nejsem

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 401. až 420. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.