Kecací nový rok 2024

Fóra Ostatní Kecací nový rok 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,731 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 301. až 320. (celkem z 1,732)
  • Autor
    Denny

PetraK
      To už je to tři roky? Já myslela tak max. rok
      já o tom ze začátku moc nemluvila….jsem myslela, že to výjimka 😀

Ta robotí fotka je děsná .
      si to moc nepřipouštím, když tam nebydlím 😀

Denny

Maya
        ano Madeiru mám vyhlídnutou už dávno, ale drahota…
        Koukám, že máš taky moribundus, chjo,,,brzo se uzdrav
        To přeji všem marůdkům

Denny

jedna lítací Konef

Maya

ha, pan odchazi, prej je v nasem kanclu slaba wifina a porad mu to pada, huraaaa 😀
            kdyby to byl alespon mladej Adonis, ale je to chlap v mym veku, teda nic na pokoukani 😀

cernej caj

Maya
              No vidis, vyhnala ho technika:D ale ja bych to klidne rrkla ze do kabclu ne.

Petrs01
              😀 😀

Denny
              Ale i albanie nebo rukunsko budou super ale madeira je lrej prekrasna a loni tam snad byla i vero s cestovkou

Maya

cernejcaj
                tak my si ho musime prechazet, dela pro nas upravy programu, i kdyz teda pravda zatim ve stylu To nejde 😀

Zlata

Ani jsem si nevšimla, že šel Čertík ven a zas dovnitř.Až teď když na mě přistál.

Attachments:
                  Petrs01

to není Čertík, to je Čuník! 😀

cernej caj

Zlatka
                      😀 ale zihanej certik je moc roztomilej:)

Maya

Zlata
                        chudak ho asi ohodilo auto a nebo lovil krtka 😀

Maya

Tak jsem si rekla, ze se rozsoupnu a spravim si nervy a zajedu si k obedu do mekace pro kureci nugety s hranolkama a jen jsem to donesla do kanclu, povedlo se mi hranolky prevrhnout a pulku jich vysypat na zem, takze misto strednich mam za stejny prach maly
                          a to se vyplati 😀
                          asi mi to dava najevo, ze to nemam zrat 😀

Zlata

Z Čuníka padá bláto, když jsem vyluxovala,bejt to v lètě,jde pod sprchu.Aspoň že se mu nic nestalo.Je zabahněnej celej.Musel spadnout do nějaký díry.Už se mi ho povedlo trochu zčertíkovatět a odčuníkovatět.
                            Maya
                            Když něco vyleju,rozsypu,tak si říkám že na mě někdo dohlíží abych nebyla jak bečka.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 3 měsíci uživatelem Zlata.
                            Denny

čajdo
                              Madeira
                              s cestovkou nikdy a ano je krásná, ale jak říkám, drahá…
                              Zlatko
                              to je rypáček ňuňu

Maya
                              promiň ale tlemím se to máš za toho Adonise :-DDD

Zlata

Milena
                                Má dneska svátek
                                Všechno krásné přeju🌞🍀🦋🍰🍹🥳♥️🌹

cernej caj

Maya
                                  😀 mam.taky dmeska hranolky, dneska je kupovanej obed z rozvozu, zatim sem.snedla jen gulasovku, nemam ji rada ale mam pohankou zagusteny a docela to slo. Hrancle s kuretem na doma.

Tak sis to mohla posbirat jeste z kobwrce, oplachnout chlupy a vohrat:D

Denny
                                  Vero je jak ja, neni moc ten tip co by si sama nejak zaridila ubutko nebo se nebala sama cestovat. Jako trochu to omezuje, ale nekdy jina moznost neni, kdyz se chces podivat.

Ja na to taky nemam koule nekde v cizi zemi bez jazyku bloumat…

Maya

cernejcaj
                                    fuj, jist neco z naseho koberce v kanclu, to bych nedala, doma bych to udelala, chlupy se oberou 😀
                                    gulas s pohankou, tak to jsem jeste nevidela 😀

Denny

cajdo
                                      jj já vím, kdo je Vero že to má podobně, ale než s cestovkou raději nikam.
                                      Takže jak říkám obytňák a jeli bychom se ségrou a jejím přítelem, on toho procestoval hodně a ségra se dost změnila (k lepšímu) co je s ním.
                                      Takže bych jí ani za těch 14 dní co bychom cestovali nezakroutila krkem 😀

já měla k obědu dort, chlebíčky, latté a Muškát moravský 😀

Milena z Prahy

Zlatko,
                                        moc děkuju ❤️.

Thielli,
                                        na Cejlon bych se svým rodičem/dítětem jela taky s velkou chutí 🙂. Mně by tam i vyhovovalo jídlo, takovej hovězí rendang, jak ho dělali v bistru Javánka na Vinohradech, byl výbornej 😀.

Černej čaj,
                                        s tím šéfem má Petra pravdu. Být tebou, brala bych ho jako svýho špiona, kterej mi může ve vhodnou chvíli hodit lano 😁.

PetraK

Žerem? Žerem koukám i ze země 😀
                                          já měla zabijačku. Dva druhy zéli, jelito a něco jako prejt, ale nebyl to prejt, brambory sem už odmítla. I tak můžu jít na porážku taky:D

MÍLOOOOOOOOO
                                          ŠÉCKO NEJ!

Zlata

Denny
                                            Neprovokuj 🫣

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 301. až 320. (celkem z 1,732)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.